![eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] 4590d1_b286e99c07f84915b2f59ab35b140797~mv2](https://static.wixstatic.com/media/4590d1_b286e99c07f84915b2f59ab35b140797~mv2.png/v1/fill/w_880,h_495,al_c,q_95/4590d1_b286e99c07f84915b2f59ab35b140797~mv2.webp)
Συζήτηση για το Mode Dream Team στο eFootball 2023
broxopios wrote:Ήταν σε μια περίοδο παρακμής η Κονάμι αυτό που έκαναν δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς να δώσει ένα προϊόν που ήταν υποκατασκευη περισυ τέτοια εποχή κ να μας δώσει ένα ποδόσφαιρακι δωρεάν ημιτελές τον Απρίλιο και συνεχίζει να είναι ημιτελές. Απ ότι συμπεραινω θέλει να αλλάξει εντελώς σελίδα χωρίς όμως να μπορούν να τηρούν τα χρονοδιάγραμματα, και να μετουσιωσουν σε πράξεις όσα έχουν υποσχεθεί που αφορά το content, το cross platform.. Αύτα θα έπρεπε ηδη να είχαν εφαρμοστει.. Και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια τα gameplay θα έχουν την λογική του τωρινού και απογοητευομαι..δεν ξέρω γτ διέγραψαν το παρελθόν και θέλησαν να φτιάξουν κάτι εντελώς διαφορετικό, που δεν έχουν τις υποδομές να το πετυχουνΔεν είναι μόνο ότι δεν βελτίωσαν, αλλά το χάλασαν αρκετά σε σχέση με το 2022. Δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν να το κάνουν έτσι. Μου θυμίζει κάτι προ το 2009-2010 που ήταν γρήγορα με ταυτόχρονα άκαμπτη κίνηση των παιχτών.
Καλά από content το dream team κλασσικά ανύπαρκτο. Μια από τα ίδια με το 2022. Μερικά events και ύστερα divisions. Γιατί δεν φτιάχνουν κάτι τύπου weekend league ακόμη δεν έχω καταλάβει.
LEGIONER wrote:Εκτος απο φιλικα σε αιθουσα πλεον,δεν παιζω ονλαιν με αλλους....ακομη κ τα εβδομαδιαία τουρνουά που εχει με την CPU τα βαζω στο αυτοματο να παιζει η CPU για μενα κ γω κανω δουλειές!απλα να "γεμίζει το ταμειο"!
Edit
Παντως ειναι απολαυση να παρακολουθείς την ομαδα σου!
Koloko83 wrote:LEGIONER wrote:Εκτος απο φιλικα σε αιθουσα πλεον,δεν παιζω ονλαιν με αλλους....ακομη κ τα εβδομαδιαία τουρνουά που εχει με την CPU τα βαζω στο αυτοματο να παιζει η CPU για μενα κ γω κανω δουλειές!απλα να "γεμίζει το ταμειο"!
Edit
Παντως ειναι απολαυση να παρακολουθείς την ομαδα σου!
πως το βαζεις μονο του να παίζει?
sonofmook wrote:Ok τραγικό το παιχνίδι πια, τουλάχιστον να ανεβάσουν την ανάλυση και τα frames
villa wrote:δεν πιστεύω ότι έχει κ πολλά περιθώρια βελτίωσης.. Αυτό θα ναι κ οποίος την παλεύει θα παιζει μέχρι να το βαρεθει
.
depaizei wrote:villa wrote:δεν πιστεύω ότι έχει κ πολλά περιθώρια βελτίωσης.. Αυτό θα ναι κ οποίος την παλεύει θα παιζει μέχρι να το βαρεθει
.
Για καποιον που εχει και αλλα πραγματα τη ζωη του μια χαρα ειναι για το χρονο που θα μπορει να διαθεσει
αν δεν εχεις κατι αλλο στη ζωη σου θα το βαρεθεις γρηγορα
|
|