WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση]

power_settings_newLogin to reply
+12
Bakos
aawetu
Antonius79
akumakos
GGtron
depaizei
sonofmook
SAX
Foxes
villa
Koloko83
broxopios
16 posters

descriptioneFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] EmptyeFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση]

more_horiz
eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] 4590d1_b286e99c07f84915b2f59ab35b140797~mv2

Συζήτηση για το Mode Dream Team στο eFootball 2023

descriptioneFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] EmptyRe: eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση]

more_horiz
Έχω 800 χρυσά συν 400k (αφού πήρα κ τον κοντό)!
Εντάξει,ξηγιεται η κοναμι στο θέμα χρυσών,τα κρατάω σαν μελλοντική επένδυση...αίθουσες να βάλουν επιτέλους κ προσωπικά είμαι οκ διότι αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το τσίρκο που λέγεται online !
,Mε γεια το φόρουμ!

descriptioneFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] EmptyRe: eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση]

more_horiz
απλα τεστ χαχα. με εχει πεθανει αυτο το παιχνίδι. εχω τους καλυτερους παιχτες κερδιζω κατα 85 % ολα τα παιχνιδια και παλι δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει... δεν ξερω τι μου συμβαινει!

more_horiz
Το παιχνίδι ενώ ειχα την αίσθηση και την εντύπωση ότι είχε βελτιωθεί, δεν έγινε εν τέλει... Η άμυνα παραμένει τραγική σε προσωπικά μαρκαρισματα να πέφτεις σε παίχτη αντιπάλου και να τν κυνηγάς με 3 παιχτες κ αυτός να σε περνάει με ενα απλό R1.. Εξωφρενικό... Οι πάσες άθλιες όταν την δίνει σε λάθος αποδεκτή.. Να έχει error στις πάσες αλλά να την δίνει εκεί που θέλω εγώ όχι εκεί που θέλει αυτό... Τα τάκλιν ανύπαρκτα θες να κάνεις τάκλιν και ο αντιπαλος τα αποφεύγει με μαγικό τρόπο, τάκλιν δεν κάνει,και με σώμα δεν παίρνει όπως θα ήθελα την μπάλα.. Τα βολε του τερματοφυλακα ότι χειρότερο έχω δει σε προ... Ουτε αυτό δεν λειτουργεί καλά.. Έχει αργό ρυθμό όταν δν εχεις εσυ την μπάλα και θες να πιέσεις και να κλέψεις μπάλες η να μαρκαρεις.. Και αναγκάστικα έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις για να γίνω πιο ευέλικτος.. Το call up σε βοηθάει στην πίεση, και να μαρκαρεις σωμα με σώμα.. Η βάση και η γενικη δομή του παιχνιδιού δεν είναι αυτή που θα έπρεπε ούτε πρόκειται να βελτιωθεί κάτι άλλο στο gameplay.. Εχει αδυναμιες και αστοχίες που δεν έχουν διορθωθεί.. Μια προσδοκία είναι να προσθέσουν content, και το cross platform Για να σου τονώσουν το ενδιαφέρον..

more_horiz
Δεν είναι μόνο ότι δεν βελτίωσαν, αλλά το χάλασαν αρκετά σε σχέση με το 2022. Δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν να το κάνουν έτσι. Μου θυμίζει κάτι προ το 2009-2010 που ήταν γρήγορα με ταυτόχρονα άκαμπτη κίνηση των παιχτών. 

Καλά από content το dream team κλασσικά ανύπαρκτο. Μια από τα ίδια με το 2022. Μερικά events και ύστερα divisions. Γιατί δεν φτιάχνουν κάτι τύπου weekend league ακόμη δεν έχω καταλάβει.

more_horiz
broxopios wrote:
Δεν είναι μόνο ότι δεν βελτίωσαν, αλλά το χάλασαν αρκετά σε σχέση με το 2022. Δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν να το κάνουν έτσι. Μου θυμίζει κάτι προ το 2009-2010 που ήταν γρήγορα με ταυτόχρονα άκαμπτη κίνηση των παιχτών. 

Καλά από content το dream team κλασσικά ανύπαρκτο. Μια από τα ίδια με το 2022. Μερικά events και ύστερα divisions. Γιατί δεν φτιάχνουν κάτι τύπου weekend league ακόμη δεν έχω καταλάβει.
Ήταν σε μια περίοδο παρακμής η Κονάμι αυτό που έκαναν δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς να δώσει ένα προϊόν που ήταν υποκατασκευη περισυ τέτοια εποχή κ να μας δώσει ένα ποδόσφαιρακι δωρεάν ημιτελές τον Απρίλιο και συνεχίζει να είναι ημιτελές. Απ ότι συμπεραινω θέλει να αλλάξει εντελώς σελίδα χωρίς όμως να μπορούν να τηρούν τα χρονοδιάγραμματα, και να μετουσιωσουν σε πράξεις όσα έχουν υποσχεθεί που αφορά το content, το cross platform.. Αύτα θα έπρεπε ηδη να είχαν εφαρμοστει.. Και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια τα gameplay θα έχουν την λογική του τωρινού και απογοητευομαι..δεν ξέρω γτ διέγραψαν το παρελθόν και θέλησαν να φτιάξουν κάτι εντελώς διαφορετικό, που δεν έχουν τις υποδομές να το πετυχουν

more_horiz
eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] 1838d513
eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] 1838d512
Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε το bonus με τα δωρεάν  300 χρυσά κ 23 γυμναστές των 4000

more_horiz
Δυο μερες ακομη να δουμε "τι κ πως" ...eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] 183a2111

more_horiz
Κανονικα επρεπε να λεει... "Επειδη βγηκε το FIFA και δεν εχουμε φτιαξει τιποτα ακομα, παρακαλουμε μην σβησετε το παιχνιδι και θα σας δινουμε οποια καρτα θελετε δωρεαν!!!" Τουλαχιστον εχουμε κανενα νεο απο το smokepatch με το 21?

more_horiz
Ενταξει,παιξαμε καποια ματς....μια χαρα!Δεν ειναι για πολλα ματς,οκ.....αυτο που μας πειραξε ειναι οτι "δεν φαίνονται" ολοι οι παίκτες στο γηπεδο-αν εξαιρέσεις Ρονάλντο Νειμαρ κ κανα δυο αλλους...ακομη κ ο κοντος λιγος ητανε σε καποιες φασεις-ο αλεξης με πανω το βελος κ 90 εκανε παπαδες!

more_horiz
Τα βελάκια στην μέση και στους δύο

more_horiz
Εκτος απο φιλικα σε αιθουσα πλεον,δεν παιζω ονλαιν με αλλους....ακομη κ τα εβδομαδιαία τουρνουά που εχει με την CPU τα βαζω στο αυτοματο να παιζει η CPU για μενα κ γω κανω δουλειές!απλα να "γεμίζει το ταμειο"!

Edit
Παντως ειναι απολαυση να παρακολουθείς την ομαδα σου!

more_horiz
Μα ούτως ή άλλως δεν παίζεις εσύ με άλλους online,τα έχουμε πει
Ασε που βλέπεις δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια οταν παίζεις offline σε σχέση με online.

more_horiz
LEGIONER wrote:
Εκτος απο φιλικα σε αιθουσα πλεον,δεν παιζω ονλαιν με αλλους....ακομη κ τα εβδομαδιαία τουρνουά που εχει με την CPU τα βαζω στο αυτοματο να παιζει η CPU για μενα κ γω κανω δουλειές!απλα να "γεμίζει το ταμειο"!

Edit

πως το βαζεις μονο του να παίζει?

more_horiz
Koloko83 wrote:
LEGIONER wrote:

Edit

πως το βαζεις μονο του να παίζει?

Πατας το τετράγωνο,ρυθμισεις αγωνα κ επιλεγεις.....εχει πολυ καιρο αυτο,δε μπηκε τωρα!

more_horiz
νομιζα οτι διαλέγεις μονο το επιπεδο της cpu δεν το ειχα δειναυτο

more_horiz
Ok τραγικό το παιχνίδι πια, τουλάχιστον να ανεβάσουν την ανάλυση και τα frames

more_horiz
sonofmook wrote:
Ok τραγικό το παιχνίδι πια, τουλάχιστον να ανεβάσουν την ανάλυση και τα frames

Οfftopic alert😎

more_horiz
Τι ήθελα και επαιξα χτες
Παρα πολυ button delay
Δεν ξερω αν ειχε να κανει με την απόσταση ή την μεταξύ μας σύνδεση αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω πάσα και να κάνω αυτά που έπρεπε.

more_horiz
Βρε εδω ακομα και στα μεταξυ μας φιλικα με τις ομάδες υπάρχουν εναλλαγές στον ρυθμο κ στην ποιοτητα συνδεσης σε σημείο να λεω μηπως δεν παιζω με την ομαδα μου κ θα παω να παιξω με αλλους?
Οκ,εχει κ ματς που παιζει σαν ειμαστε οφλαιν απο κοντα ξερω -για να ειμαστε κ δικαιοι εως ενα σημείο!

more_horiz
Το button delay ειναι απ την αρχή της χρονιάς και θα συνεχίζει να υφίσταται.. Αλλά έχει μειωθεί σχεδόν στο 100 τις 100 το συνηθισμένο lag που υπήρχε τόσα χρόνια.. Χθες έπαιξα με εναν που χε lag το ματς.. Δν ξέρω ίσως το lagare ο ίδιος κιόλας.. Επίσης δεν τυχαινω πολύ με cheaters... Κατά τα άλλα script κτλ καλά κρατεί ακόμη... Κυμαίνομαι μεταξύ d3 και d4.. Πριν το last update ήταν χειρότερο το παιχνίδι γενικά.. Αλλά δεν πιστεύω ότι έχει κ πολλά περιθώρια βελτίωσης.. Αυτό θα ναι κ οποίος την παλεύει θα παιζει μέχρι να το βαρεθει
.

more_horiz
villa wrote:
δεν πιστεύω ότι έχει κ πολλά περιθώρια βελτίωσης.. Αυτό θα ναι κ οποίος την παλεύει θα παιζει μέχρι να το βαρεθει
.

Για καποιον που εχει και αλλα πραγματα τη ζωη του μια χαρα ειναι για το χρονο που θα μπορει να διαθεσει
αν δεν εχεις κατι αλλο στη ζωη σου θα το βαρεθεις γρηγορα

more_horiz
Εβαλα να παιξω για τα 30k που δίνει vs com με μονο 700ποντους...στο αυτοματο.....πως χαζευα λιγο ,βλεπω κερδιζω ενα πραγματικα γελοιο εως ανυπαρκτο πέναλτι κ ο Νευμαρ μαλλον ήθελε (?!) να κανει fairplay κ το εριξε στις κερκιδες😆.....νικησα ομως 1-0 κ πηρα τα πιο ευκολα 30k!
Προσωπικά θα συμφωνήσω με τον Λευτέρη απο πανω,μια χαρα ειναι για λιγα ματσακια απο δω κ απο κει (κανενα vs com ,κανενα φιλικο με φιλους)..περισσοτερο κουράζει,οντως..(εχουμε κ αλλα πραγματα να κανουμε -εκτος του οτι μπορει να παιζουμε κ κανενα αλλο παιχνιδι ενδιάμεσα)!

more_horiz
depaizei wrote:
villa wrote:
δεν πιστεύω ότι έχει κ πολλά περιθώρια βελτίωσης.. Αυτό θα ναι κ οποίος την παλεύει θα παιζει μέχρι να το βαρεθει
.

Για καποιον που εχει και αλλα πραγματα τη ζωη του μια χαρα ειναι για το χρονο που θα μπορει να διαθεσει
αν δεν εχεις κατι αλλο στη ζωη σου θα το βαρεθεις γρηγορα

Εγώ είμαι από αυτούς που έχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή τους και ελάχιστο χρόνο για ποδοσφαιράκια πλέον. Κι όμως κατάφερε το παιχνίδι και με κούρασε. Δεν το βαρέθηκα λόγω του ελάχιστου content, αλλά με απομάκρυνε το gameplay. Δεν ξέρω το 2023 προσπάθησε να γίνει ακόμη πιο arcade, αύξησε τον ρυθμό και το τέμπο γενικότερα και ταυτόχρονα με την επαναφορά του double & triple μαρκαρίσματος με τα ίδια αργά animation στην εκτέλεση κυρίως πάσας και σουτ, αδυνατείς να παίξεις ποδόσφαιρο. 

Για τα γούστα μου αυτή τη στιγμή είναι unplayable. Το 2022 το απολάμβανα φουλ. Δυστυχώς και αυτοί θέλουν να κλέψουν κοινό από το fifa και τρώνε συνεχώς τα μούτρα τους. Του χρόνου αν το fifa γίνει free to play θα μεγαλώσει το χάσμα των χρηστών που παίζουν τα 2 παιχνίδια. Και πιστεύω ότι το UFL, αν βγει τελικά, περισσότερο κόσμο θα πάρει από το προ, παρά από το φιφα.

more_horiz
Οτιδήποτε ειναι ασχετο με το mode θα διαγράφεται
Ο καθενας εχει δικαιωμα να πει την γνωμη του για το eFootball αλλα εδω ειναι topic του dream team,ας μεινουμε στο θεμα παρακαλω

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply