WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση]

power_settings_newLogin to reply
+12
Bakos
aawetu
Antonius79
akumakos
GGtron
depaizei
sonofmook
SAX
Foxes
villa
Koloko83
broxopios
16 posters

descriptioneFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] - Page 4 EmptyRe: eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση]

more_horiz
Κ εγώ το κλείνω εάν χάνω με 3 η 4 γκολ γιατί ξέρω ότι όπως κ να παιξω δεν θα γίνει κάτι υπέρ μου.. Αυτή είναι η λλαλακια, ότι ξέρεις ότι έχεις Χασει όσο κ να προσπαθήσεις.. Στο 19 το 20 το 21 εκανες επικές ανατροπές με διακυμανσεις στο σκορ.. Μάλλον σε αυτά θα χε λίγοτερο script

descriptioneFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] - Page 4 EmptyRe: eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση]

more_horiz
Πηρε κανεις maradona κλπ?

more_horiz
Άμα δεν πληρώσεις δεν παίρνεις legends εύκολα.. 3 έχω Romario viera και kahn τον kahn τον έχει δωρεάν με efootball points.. Στασιμότητα όμως ακόμη Cross platform no, ενδιαφέρον content no, coοp ουτε καν, οff line mode no.. Και ούτε δινει πολλές επιβράβευσεις παίζοντας πλέον τα χω πάρει όλα.. Το κίνητρο για να παίξεις μειώνεται σιγά σιγά

more_horiz
Η φαση ειναι φτιαχνω ομαδα ευκολα βαζω κανενα χρημα, παιζω κατευθειαν χωρις φαρμες κλπ και κανενα ματς οποτε εχω χρονο χωρις πολλα πολλα
Μαραντονα και denilson με 50 περιπου ευρω

more_horiz
Χαρά στο κουράγιο σας παίδες που συνεχίζετε ακόμη. Δεν αναφέρομαι καν σε gameplay αλλά αποκλειστικά στο content που είναι ανύπαρκτο.

more_horiz
Kahn τον εχω,ξερω,.....αλλα δε με ενθουσιαζει πολυ...εγω πιο πολυ φιλικα παιζω παντως αλλα σε καμια των περιπτώσεων οπως παλια,δηλ πολλες ωρες.

more_horiz
Για μερικα ματσακια και μερικες μερες τη βδομαδα μια χαρα ειναι

more_horiz
Χρειάζεται η συνδρομή στο psn για να παίζεις online το efootball ή όχι?
Αρχές Ιανουαρίου είναι να ανανεώσω, ήρθε ειδοποίηση και λέω να μην πληρώνω τσάμπα αν το online δεν επηρεάζεται

more_horiz
sonofmook wrote:
Χρειάζεται η συνδρομή στο psn για να παίζεις online το efootball ή όχι?
Αρχές Ιανουαρίου είναι να ανανεώσω, ήρθε ειδοποίηση και λέω να μην πληρώνω τσάμπα αν το online δεν επηρεάζεται

Δεν χρειαζεται
με τα λεφτα αυτα αν θες περνεις πακετακια

more_horiz
Ο άτυπος στόχος που είχα να φτασω d1 τον πετυχα αυτός ήταν κ ο βασικότερος λόγος που έπαιζα, λόγω ότι κ τα υπόλοιπα που έχει το παιχνίδι να παίξεις δεν σε κρατάνε ζεστό.. Ομάδα έχω φτιάξει κοντά στα 2700 stength για να πάει παραπάνω πρέπει να πληρώσεις να παίρνεις legends κτλ.. Δεν με νοιάζει να πάει κ παραπάνω το strength άλλωστε.. Τούμπανο ομάδα έχεις κ χωρίς να πληρώνεις.. Απλά το παιχνίδι δεν έχει στόχους σοβαρούς για να σε κάνει να παιζεις.. Κ ούτε τρομερό gameplay.. Βάλτε το coop τουλάχιστον..

more_horiz
Καλη χρονιά! όντως στο φετινο δεν γυρίζει το ματς με τιποτα,στο 2-0 οκ αλλα ετσι κ γινει 3-0 τοτε πολυ δυσκολα εως καθολου κ ας παίζεις κ με ενα παικτη παραπανω,κ ας μην εχει περασει κεντρο ο αλλος απο το 60 εως το τελος του ματς κ ας "χανεις" τ αντερα σου!

more_horiz
και το script καλα κρατει, πως γινεται να παιζεις μπαλα να παιζεις καλυτερα , να δημιουργεις να παραγεις ευκαιριες ειτε εντος εστιας ειτε εκτος εστιας και να δυσκολευεσαι να βαλεις γκολ η να μην βαζεις καθολου γκολ και ο αντιπαλος να βαζει ειναι ανεξηγητο......η υπαρχουν καποια διαστηματα που δεν μπορεις να κανεις απολυτως τπτ...σν τοις αλλοις εχεις να αντιμετωπισεις μια κακικστη διαιτησια ας πανε να κανουν σεμιναρια στην Ιαπωνια μπας κ δουν πως ειναι να σφυρας......λες κ βλεπω ελληνικο πρωταθλημα ειναι Live.......xaxaxaa......δεν εχει διαρκεια αυτο το παιχνιδι και δεν σου προσφερει κ πολλα.........ειναι σε ενα τελμα βυθισμενη η κοναμι.......

more_horiz
Επειδη βγηκε το FIFA και δεν εχουμε φτιαξει τιποτα ακομα, παρακαλουμε μην σβησετε το παιχνιδι και θα σας δινουμε οποια καρτα θελετε δωρεαν!!!" Τουλαχιστον εχουμε κανενα νεο απο το smokepatch με το 21?

panoramacharter.ltd
192.168.1.1

more_horiz
Χαιρετώ τους efootballακηδες, όσοι απομειναμε τέλος πάντων... παίξατε μετά το update;
Ακούω καλά λόγια από φίλους και έμαθα πως ανακοίνωσαν coop σε επόμενο update.
Ποια είναι η γνώμη σας;
Έφτιαξε;

more_horiz
Μπα,μια από τα ίδια είναι ,,,,50+ gb για πρόσωπα και φανέλες ...,co op το καλοκαίρι νομίζω λένε!

more_horiz
με το crossplay τι γινεται? ακομα γιολαρουνε?

more_horiz
Νευμαρακης δώρο για όλους!!

more_horiz
Τους τελευταίους μήνες είχα λιώσει στο FIFA και η αλήθεια είναι ότι το ευχαριστήθηκα. Το παράτησα όμως αφού για να έχεις ανταγωνιστική ομάδα πρέπει να ασχολείσαι αρκετές ώρες την ημέρα. Και λέω να πάω πίσω σε αυτό για 1-2 ματσάκια την ημέρα στο χαλαρό. Στο 1ο-2o παιχνίδι καταλαβαίνεις ότι είναι πιο ποδόσφαιρο από το FIFA. Στο 5o-6o που σε βάζει με παίχτη Div7, με πολύ πιο αδύναμη ομάδα από εσένα, δεν ακουμπάς μπάλα, δεν κάνεις πάσα σωστή, οι παίχτες δεν κάνουν κινήσεις, η μπάλα δεν φεύγει από την περιοχή σου κτλ, καταλαβαίνεις ότι σκουπίδι ήταν, είναι και θα είναι. Και το καλύτετο ποδοσφαιράκι να είναι (που δεν είναι), όσο υπάρχει το σκριπτ σε PvP modes θα είναι απλά σκουπίδι.

more_horiz
ΠΡΟΣΟΧΗ
βλεπετε div 7 η 8 η 9 με ομαδα οτι ναναι και δεν μπορειτε να παιξετε
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ
πολυ συχνα ειναι παικτες div 1 η 2 με δευτερο λογαριασμο
ειδικα μερικες μερες ( ακομα και βδομαδα και παραπανω ισως ) πριν το τελος της περιοδου ( ας πουμε τωρα ειναι πεμπτη 9/3 ) παρκαρουν την κυριως ομαδα τους στο div 1 η 2 και συνεχιζουν με την νεα περιοδο που τους ριχνει ολους 2 div κατω ( δεν ρισκαρουν να πεσουν απο μονοι τους μια κατω και να πεσουν ακομα 2 παρακατω με την αλλαγη της περιοδου . )
Αρα δεν ειναι αυτοι κουκουρουκου παικτες με τους οποιους επειδη ειδατε οτι ναναι ομαδα οτι δεν μπορειτε να αλλαξετε πασα επειδη το παιχνιδι τον παει
Αν ξερεις καταλαβαινεις απο το game plan αν ειναι δευτερη ομαδα η οχι
Επισης μετα το ματς βλεπεις τι κατηγορια εχει φτασει με την (δευτερη ) ομαδα του αυτη
( πολλες φορες την εχουν φτασει και αυτην στην div 4αλλα φυσικα μετα την περιοδο τους ριχνει και την δευτερη ομαδα 2 κατηγοριες οποτε ξαναξεκινανε )
Δευτερους λογαριασμους με τους οποιους παιζουν συχνα εχουν σχεδον ολοι και ειδικα οι πολυ ψηλες κατηγοριες

Σε αυτου του επιπεδου παικτες και καστολους να εχουν δεν στεκεσαι ουτε αλλαζεις πασα

more_horiz
Καλησπέρα αδέρφια. Χαθήκαμε εντελώς μιας και το φετινό σκουπιδολόϊ σε ea και konami δεν έχει προηγούμενο.
Ο 7χρονος (ούτε 7 ακόμα, Ιουνιο) γιος μου, έφτιαξε υπερομάδα με Μεσιδοεμπαπεδονεϋμαρισιους και λοιπούς τούμπανους, μάζεψε 3 εκατομμύρια gp, 800 χρυσά και 8000 e football points, έφτασε div 5 (!) και μου ρίχνει που και που καμία 3αρα….! Εγώ ψιλό παρατηρημένο, div 4, υπερομάδα(ες), 5.5εκ gp, 2100 χρυσά και 13000 efootball points…! Δηλαδις αυτοί που τα σκάνε κιόλας (αλήθεια υπάρχουν;Wink τι έχουν;
Βαρετό παιχνίδι, βελτιώσεις μικρές στο gameplay , content ανύπαρκτο σχεδόν, online για γέλια. Για κανένα διπλό με τον μικρό (που σιχαίνεται το φιφα…) καλό είναι. Ως εκεί.

more_horiz
Skylomethir wrote:
Καλησπέρα αδέρφια. Χαθήκαμε εντελώς μιας και το φετινό σκουπιδολόϊ σε ea και konami δεν έχει προηγούμενο.
Ο 7χρονος (ούτε 7 ακόμα, Ιουνιο) γιος μου, έφτιαξε υπερομάδα με Μεσιδοεμπαπεδονεϋμαρισιους και λοιπούς τούμπανους, μάζεψε 3 εκατομμύρια gp, 800 χρυσά και 8000 e football points, έφτασε div 5 (!) και μου ρίχνει που και που καμία 3αρα….! Εγώ ψιλό παρατηρημένο, div 4, υπερομάδα(ες), 5.5εκ gp, 2100 χρυσά και 13000 efootball points…! Δηλαδις αυτοί που τα σκάνε κιόλας (αλήθεια υπάρχουν;Wink τι έχουν;
Βαρετό παιχνίδι, βελτιώσεις μικρές στο gameplay , content ανύπαρκτο σχεδόν, online για γέλια. Για κανένα διπλό με τον μικρό (που σιχαίνεται το φιφα…) καλό είναι. Ως εκεί.

Καλή φάση με τον μικρό. Ο δικός μου είναι 5 ακόμη, αλλά έχει πάρει το στραβό δρόμο, παίζει Minecraft  και τέτοιες αηδιες. Τον βάζω καμιά φορά στο τόσο να παίξουμε κάνα διπλό Mario Kart στο Switch, αλλά δεν το πολυέχει ακόμη με το χειριστήριο 🕹️.

Να σε ρωτήσω, επειδή δεν έχω ακουμπήσει ακόμη, κ δεν το βλέπω, πως παίζετε διπλό? Έχει το κλασικό Offline couch multiplayer, καναπέ δύο χειριστήρια στην κονσόλα και δώστου? Η από διαφορετικές κονσόλες σε room?

more_horiz
Περιμενω 16 του μηνός,να μπουν οι νεες ανταμοιβες και το νεο πάσο αγώνων.Τοτε θα αρχίσω να παίζω πρωτάθλημα να ανεβαίνω,να παιρνω και ανταμοιβες.Τους στόχους Νειμαρ τους έχω ολοκληρώσει.Δευτερη ομάδα δεν έχω,γιατί έχω πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο.Παραλληλα λιώνω και το efootball champion squad στο κινητό.

more_horiz
Οι παικτες big time πραγματικα διαφερουν στο χορταρι
επισης με τα items των 60 ημερων ( και τα εξτρα δεκαημερα που ερχονται ) τετοιοι παικτες θα μενουν στο ροστερ για κανα δυο χρονια ακομα μιας και το παιχνιδι θα ειναι carry over

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply