WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

eFootball 2023 [General Discussion]

power_settings_newLogin to reply
+26
thant
PES το κι έγινε
Bakos
Panagiotis56
Panagiotis54
GGtron
BrocasHelm
xanth1s
Diegito
Antonius79
depaizei
SAX
villa
TOL1S
johnelma
α ρε κονάμι!!!
Ronarid
polakis
Foxes
H_J MorbidTale
LEGIONER
Skylomethir
broxopios
Karafl0k0rax
slamsoze
Chronis
30 posters

descriptioneFootball 2023 [General Discussion] EmptyeFootball 2023 [General Discussion]

more_horiz
eFootball 2023 [General Discussion] Efootball2023

Γενική συζήτηση για το eFootball εδώ

Δείτε το Launch Trailer

descriptioneFootball 2023 [General Discussion] EmptyRe: eFootball 2023 [General Discussion]

more_horiz
Αφού δεν μπορούμε ακόμα λινκ, βάζω το κείμενο coypaste, για δοκιμή.

Posted on 21/09/2022

The localisation for the languages below have been added to the website.

US English, Latin American Spanish, Brazilian Portuguese, French, German, Italian, Spanish, Portuguese, Russian, Turkish, Traditional Chinese, Simplified Chinese, Korean, Indonesian

Posted on 15/09/2022

Information regarding the in-game asset and other data carryover process, which is scheduled to take place during the large-scale maintenance in November, is now available on the official website.

*Languages other than Japanese and English will be available in due course. Please stay tuned for more information.
eFootball™ official website

descriptioneFootball 2023 [General Discussion] EmptyRe: eFootball 2023 [General Discussion]

more_horiz
Καλησπέρα,

Μια φορά και ένα καιρό, είχαμε ένα ποδοσφαιράκι που ασχολούμασταν…πλέον χωρίς master league, έπειτα από 20 χρόνια αποφάσισαν να μας το κόψουν με το έτσι θέλω!

Δώστε πίσω το offline mode, δώστε πίσω το edit, δώστε πίσω το παιχνίδι μας…έλεος!!!

Έχω εδώ και ένα χρόνο εξοπλιστεί με ps5 και νέα TV τούμπανο και τα βλέπω να κάθονται…αν είναι δυνατόν!

Υ.Γ. Πίστευα πως θα γεράσω παίζοντας pro αλλά όπως φαίνεται λογάριαζα χωρίς τους Ιάπωνες, μόνο η γυναίκα μου χαμογελάει…

more_horiz
Είχα πει σε άλλο ποστ ότι τουλάχιστον ευχαριστιέμαι κάπως τα παιχνίδια που παίζω στο 23. Το παίρνω πίσω. Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ χειρότερο από το 2022. 

Τα στοιχεία που είχα αναφέρει στο άλλο domain παραμένουν. Έχει εξαληφθεί το skill gap. Είτε παίζω με div 6-7 είτε με div 1 είναι το ίδιο και το αυτό. Επίσης το dibbling των παιχτών έχει γίνει πολύ δυσκοίλιο και γενικά δεν καταλαβαίνεις σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε παίχτες. Οι πάσες αργούν χαρακτηριστικά. Ίσως να μην φταίνε τόσο οι πάσες όσο το γεγονός ότι πλέον όλοι πιέζουν σαν δαιμονισμένοι πατώντας δεύτερο παίχτη. Φυσικά καμία επίπτωση στην αντοχή, αλλά και με μηδέν αντοχή οι παίχτες συνεχίζουν κανονικά να σπριντάρουν όπως στο 1ο λεπτό. Επίσης στο 22 το κλάδεμα από πίσω αρκετά συχνά ήταν απευθείας κόκκινη κάρτα. Πλέον μόνο κίτρινη. 

Από χθες που παίζω αρκετά ματς με έχει φτάσει στα πρόθυρα να το παρατήσω. Θα δείξει... 

Πότε είπαμε θα βγάλουν κανα gameplay patch μπας και το συμμαζέψουν λίγο;

more_horiz
Προσωπικά τα έχω παρατήσει όλα. Το efootball για όλους τους λόγους που γράφει παραπάνω ο βρόχο συν την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος μιας και ούτε content υπάρχει, ούτε κάτι που να σε κρατάει και το FIFA γιατί δε βλέπω καμία μα καμία σημαντική διαφορά σε σχέση με το 22, που και να υπάρξει θα αλλάξει με τα 20 title updates που θα γίνουν. Δε ξέρω τι να περιμένω πλέον από ποδοσφαιρακια. Ίσως το 2023 με αυτό το UFL δούμε κάτι διαφορετικό.
Ως τότε θα τα λέμε και δε χανόμαστε.

Υ.Γ. Καλορίζικο το νέο φόρουμ. Άνετο, ελαφρύ  κι ωραίο!

more_horiz
Και γω ευελπιστώ ότι θα το συμμαζέψουν κάπως μετά το κράξιμο,για αρχή περιμένουμε τις αίθουσες κ οφλαιν υλικό που "υποσχέθηκαν" γύρω στον Νοέμβριο ,θυμίζω πως το edit mode θα μπει τέλη 22/αρχές 23 σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους(αλλά πόσο υπομονή κ εμπιστοσύνη να έχεις?)
Απλά κάθε μέρα εγώ μπαίνω για το ημερήσιο μπόνους κ μόνο...

more_horiz
Καλημέρα, πολύ καλό το φόρουμ, άνετο , απλό και πολύ προσιτό! Καλορίζικο και ας ελπίσουμε σε ένα efootball με τα όλα του κάποια στιγμή!

more_horiz
Για ποιον λογο να βαλουν edit mode? Τι ακριβως θα κερδισουν? Εαν το βαλουν το παιχνιδι θα γινει οπως ολες οι προηγουμενες Lite versions. Επισης οταν πας να παιξεις online σιγουρα θα δημιουργουνται καποια προβληματα αναλογα με το τι mod θα εχει ο αλλος πανω.

more_horiz
Καλώς ορίσαμε κύριοι, με το καλό το νέο φόρουμ.

Για τα δωμάτια που λέτε, αίθουσες/rooms/πως τα λένε, έχω την εντύπωση ότι είναι να μπούνε τέλη Νοεμβρίου ή τέλη Οκτωβρίου στην καλύτερη.

Τώρα γενικά για το παιχνίδι, έχει πέσει γενικά το ενδιαφέρον παγκοσμίως, εκτός από τους παίκτες της mobile έκδοσης , ο περισσότερος κόσμος δεν ασχολείται, πέρα από το να παίξει 2-3 ματσάκια. Σίγουρα κάποιοι παίζουν εντατικά, αλλά το ενδιαφέρον είναι πεσμένο.

Εξαιρώντας το gameplay, η ΚΟΝΑΜΙ έπεσε εκτός σε όλα τα υπόλοιπα. Το περίμενα βασικά από την αρχή. Η ΚΟΝΑΜΙ έχει δείξει και στο παρελθόν, ότι δεν μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες που χρειάζεται μια πλατφόρμα όταν είναι Game as a Service (Gaas).

Για να μη μακρηγορώ τέλος πάντων, παρόλο που κάποια δυσάρεστα τα περίμενα, και τα είχα πει κ εδώ (στο παλιό φορουμ), αυτό που δεν περίμενα καθόλου, είναι ότι στην ουσία η ΚΟΝΑΜΙ σκότωσε ένα κοινό, που το είχε χτίσει και εκπαιδεύσει σε έναν ετήσιο κύκλο, 20 με 25 χρόνια.

Εννοώ ότι είμαστε τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου, και δεν έχουνε τίποτα απολύτως να παρουσιάσουν, και ούτε κάτι να περιμένει ο κόσμος. Και αυτό όχι γιατί δεν έχουν απολύτως τίποτα, αλλά επειδή ότι είχαν να πουν, το παρουσιάσανε πρόσφατα σε μία λιτή γραπτή ανακοίνωση.

Όταν τα έχεις πει όλα σε μία ανακοίνωση, τι να παρουσιάσεις μετά και τι hype να χτίσεις. Έβλεπα τις προάλλες ένα stream, από το TOKYO games show, και όταν ήταν η ώρα του efootball, ήταν το πιο άδειο 20-λεπτο που έχω δει ποτέ. Έπαιξε μόνο ένα τρέιλερ, το οποίο είχε ξαναπαίξει κάποιες βδομάδες πριν, έδειξαν ένα mini-road map για το πως θα γίνει η μετάβαση στη νέα σεζόν , και μετά απλά μία αίθουσα με μία τύπισσα, όπου μπορούσες να πας και να βγεις φωτογραφία σε green screen, και να σε εκτυπώσει σε κάρτα του MyClub.

Από κει και πέρα, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ απολύτως. Εντάξει το παιχνίδι είναι φτωχό σε content το ξέρουμε. Αλλά παρόλη την ένδεια, 1-2 πραγματάκια τα έχει, αλλά όταν το έχεις κάψει το υλικό, δεν μένει τίποτα να προμοτάρεις. Πραγματικά από άποψη χρόνου και χρονοδιαγράμματος, το έχουνε χάσει τελείως το παιχνίδι.

Σε φάση δηλαδή, που το Πάσχα, θα πουλάνε Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Suspect 🇳🇴 :sleep: 🎅

more_horiz
Καλησπερα και απο εδω. Γελαει ο κοσμος με το προ και την αλητεια της κοναμι. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ουτε καν ολες τις ομαδες για να παιξουμε φιλικα offline, ουτε χρονο και καιρο να διαλεξουμε, ουτε μπαλες ουτε τιποτα. Μιλαμε για γραφικες καταστασεις πλεον...Κριμα

more_horiz
ελα για παμε παλι γερα...βαλτε οτι ειμαι ο καλυτερος παιχτης στο προ παλι, οπως ειχα στο παλιο...ευχαριστω εκ των προτερων!
ενοειται πως δεν εχω παιξει ακομα το νεο προ, υοτε το περσινο επαιξα, εχω να παιξω προ 2 χρονια με λιγα λογια, και απο οτι φενεται θα παω και στα 3...

more_horiz
Ronarid wrote:
ελα για παμε παλι γερα...βαλτε οτι ειμαι ο καλυτερος παιχτης στο προ παλι, οπως ειχα στο παλιο...ευχαριστω εκ των προτερων!
ενοειται πως δεν εχω παιξει ακομα το νεο προ, υοτε το περσινο επαιξα, εχω να παιξω προ 2 χρονια με λιγα λογια, και απο οτι φενεται θα παω και στα 3...

ΩΩΩΩΩ...αυτά είναι, βαθιά υπόκλιση και standing ovation!!! Καλώς ήρθες Καλύτερε Παίκτη του Προ! Cool

Σταματήσε ό,τι κάνετε, πρώτα like και μετά ανάγνωση, κτλ, κτλ. I love you

more_horiz
ε δεν θα ποσταρω οπως παλια, γιατι το προ δεν μαρεσει, βεβαια δεν το εχω παιξει καν, απλα απο βιντεακια το τσεκαρω, μονο οταν μου ξαναμαρεσει το προ θα αρχισω τα hot posts...
προς το παρων να προσεχετε τις αυλες οντοτητες που καθονται στο τσακρα της κεφαλης...4ης διαστασης παντα σκοτεινες σκατοφατσες! μακρια απο μας...

more_horiz
Επιτέλους!!

eFootball 2023 [General Discussion] 18388311

more_horiz
Σιγά σιγά  να μπαίνουν και τα υπόλοιπα: Edit mode,  offline leagues , cups , all the teams , ML...κ.α.

more_horiz
LEGIONER wrote:
Επιτέλους!!

eFootball 2023 [General Discussion] 18388311

γιατι εχουμε φιλους μεσω του παιχνιδιου; Surprised

για το crossplay εχουν αναφερει τιποτα; Sleepy

more_horiz
Να κάνω μια ερώτηση, πρέπει να το κατεβάσουμε το 2023 ή θα κάνει update το 22 και θα ονομαστεί 23?

descriptioneFootball 2023 [General Discussion] EmptyΓιατιιιιιιιιιιιιιί;;;;;;;;;;;;;;

more_horiz
Καλησπέρα. Η διαφορά ανάμεσα σε ps4 και ps5 είναι μεγάλη; Γιατί στο ps4 που έχω απλά δεν μπορεί να παιχτεί το game. Και λόγω framerates και λόγω του ότι νιώθω ότι παίζω ps2 game σε γραφικά. Το gameplay φαντάζομαι ίδιο. Αλλά τα άλλα;

more_horiz
a re konami wrote:
Να κάνω μια ερώτηση, πρέπει να το κατεβάσουμε το 2023 ή θα κάνει update το 22 και θα ονομαστεί 23?

Το έχει κάνει το update....μπες στο store ,ψάξε eFootball 2023 κ βάλτο να κατεβαίνει!

Crossplay τέλη 22 αρχές του  23 είχαν πει αν θυμάμαι καλα

more_horiz
χθες που εκανα αναζητηση μονο e football 2023 demo μου εβγαζε αυτο ειναι , η θα βγαλει καποιο σημερα 30/9

more_horiz
α ρε κονάμι!!! wrote:
χθες που εκανα αναζητηση μονο e football 2023 demo μου εβγαζε αυτο ειναι , η θα βγαλει καποιο σημερα 30/9

Demo? alien ghost alien eFootball 2023 [General Discussion] Screen18

more_horiz
πολλα απο τα f2p παιχνιδια το στορ της σονι τα αναφερει για καποιον λογο ως demo η trial και δεν κανουν καν τον κοπο να το διορθωσουν.

more_horiz
johnelma wrote:
Καλησπέρα. Η διαφορά ανάμεσα σε ps4 και ps5 είναι μεγάλη; Γιατί στο ps4 που έχω απλά δεν μπορεί να παιχτεί το game. Και λόγω framerates και λόγω του ότι νιώθω ότι παίζω ps2 game σε γραφικά. Το gameplay φαντάζομαι ίδιο. Αλλά τα άλλα;

Στο ps4 pro που το ειχα παιξει πηγαινε καλα το πραμα. Βεβαια το ανεμηστηρακι της κονσολας εκανε σαν ελικοπτερο. Δεν ξερω εαν υπαρχουν διαφορες στα γραφικα. Και στο series x που εχω ψιλο μαπα φαινεται. Ισως καποια στιγμη στο μελλον θα κανουν ενα optimization στα γραφικα.

more_horiz
Ο Durandil στέλνει τα χρόνια πολλά του, στο efootball μέσω Twitter

more_horiz
Ενταξει οτι κουρασε η φαση αυτο ειναι αλήθεια...οτι βγαλανε βιαστικα ενα παιχνιδι μισοτελειωμενο....αλλα αρκετοι "πανηγυριζαν" οταν βγηκε😎τωρα "κουρασε" ...σε λιγες μερες μπαινει το lobby για φιλικα....θα δουμε τι κ πως θα εξελιχτεί (ο "ανταγωνισμος" για μενα ειναι απλα ενα αστειο ομως-με ολο τον σεβασμο σε οσους γουσταρουν)!

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply