WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

eFootball 2023 [General Discussion]

power_settings_newLogin to reply
+25
PES το κι έγινε
Bakos
Panagiotis56
Panagiotis54
GGtron
BrocasHelm
xanth1s
Diegito
Antonius79
depaizei
SAX
villa
TOL1S
johnelma
α ρε κονάμι!!!
Ronarid
polakis
Foxes
H_J MorbidTale
LEGIONER
Skylomethir
broxopios
Karafl0k0rax
slamsoze
Chronis
29 posters

descriptioneFootball 2023 [General Discussion] EmptyRe: eFootball 2023 [General Discussion]

more_horiz
@LEGIONER κάπου ώπα όμως με το σβήσιμο των ποστ. Είναι τέρμα για τέρμα προσβλητικό και στα όρια της λογοκρισίας όταν σβήνονται συζητήσεις που δεν περιέχουν προσωπικές επιθέσεις. 

Μην το βάζεις και καλά ότι ήταν offtopic γιατί άμα ψάξεις όχι μακριά, λίγα ποστ παραπίσω θα δεις αρκετά offtopic μηνύματα. Αυτά γιατί δεν σβήστηκαν; Δε ζητάω φυσικά να σβηστούν γιατί πάντα θα υπάρχουν και κάποια offtopic όπως πάντα υπήρχαν. 

Δηλαδή αν δεν υπάρχει και λίγη κόντρα μεταξύ μας για το παιχνίδι, λίγο αλατοπίπερο βρε παιδί μου, τι να λέμε; Αχ τι ωραία που περνάμε με το efootball? Φιλικά πάντα. 

Αυτά και δεν το συνεχίζω άλλο ότι κι αν αποφασίσεις από δω και πέρα. 

Στα του παιχνιδιού... σκουπίδι το efootball. Αστειεύομαι.

descriptioneFootball 2023 [General Discussion] EmptyRe: eFootball 2023 [General Discussion]

more_horiz
broxopios wrote:
@LEGIONER κάπου ώπα όμως με το σβήσιμο των ποστ. Είναι τέρμα για τέρμα προσβλητικό και στα όρια της λογοκρισίας όταν σβήνονται συζητήσεις που δεν περιέχουν προσωπικές επιθέσεις. 

Μην το βάζεις και καλά ότι ήταν offtopic γιατί άμα ψάξεις όχι μακριά, λίγα ποστ παραπίσω θα δεις αρκετά offtopic μηνύματα. Αυτά γιατί δεν σβήστηκαν; Δε ζητάω φυσικά να σβηστούν γιατί πάντα θα υπάρχουν και κάποια offtopic όπως πάντα υπήρχαν. 

Δηλαδή αν δεν υπάρχει και λίγη κόντρα μεταξύ μας για το παιχνίδι, λίγο αλατοπίπερο βρε παιδί μου, τι να λέμε; Αχ τι ωραία που περνάμε με το efootball? Φιλικά πάντα. 

Αυτά και δεν το συνεχίζω άλλο ότι κι αν αποφασίσεις από δω και πέρα. 

Στα του παιχνιδιού... σκουπίδι το efootball. Αστειεύομαι.

Συμφωνω,να υπαρχει αλατοπιπερο οπως λες αλλα υπηρχε ποστ με προσωπικη επιθεση προς εσενα οποτε δε γίνεται να τα αφησω🙂..απο την αλλη ασε εμας να κρινουμε αν πρεπει να διαγραφτει ή οχι καποιο ποστ ειδικα οταν πρόκειται για το καλο της κουβεντας κ την ομαλη ροη ..
Χαλαρωνουμε κ συνεχιζουμε κανονικα,ο καθενας μπορει να γραφει την γνωμη του ακομη κ αν δεν αρεσει στον αλλο-τα εχουμε πει(γενικα προς ολους το λεω αυτο). @SAX ακους κ εσυ?😎

more_horiz
Ακούω ακούω!!
Και γω παραφέρθηκα λίγο χωρίς λόγο
Σόρρυ και σόρρυ και στον @broxopios δεν υπαρχει κόντρα εννοείται

more_horiz
SAX wrote:
Ακούω ακούω!!
Και γω παραφέρθηκα λίγο χωρίς λόγο
Σόρρυ και σόρρυ και στον  @broxopios  δεν υπαρχει κόντρα εννοείται

Ναι ρε ούτε καν πήρα κάποιο ποστ σαν επίθεση. Όπως είπα μου αρέσει η αντιπαράθεση σε φυσιολογικά πλαίσια. 

Κι από μένα όλα οκ παιδιά συνεχίζουμε.

more_horiz
Πειτε οτι ειμασταν σαν παρεα για τσιπουρα κ ειχαμε αυτες τις ανδρικες κουβέντες που ανεβαζουμε τους τονους εν τη ρυμη του λογου κ οι αλλοι νομιζουν οτι μαλωνουμε 😃(μακαρι να ειμασταν ολοι κοντα να πιναμε καμια γραπα κλπ να γουσταρουμε)!
Τωρα για το παιχνιδι...οτι εχει τα θεματα του αυτο δεν το συζηταμε,αλλος μπορει να τα ανεχτει εν μερη κ αλλος οχι......μακαρι να βγαζαν ενα καλο παιχνιδι να μας αρεσει διοτι αυτο ελαχιστη εως καθολου σχεση εχει με τα προ που ξεραμε...κ οπως ειπα κ στο αλλο τοπικ "εχει χαρη που βαλανε τις αιθουσες κ λες ας κανω κανενα φιλικο να γελασουμε λιγο να περασει η ωρα ευχαριστα διοτι δεν ειναι για πολλα"...

more_horiz
LEGIONER wrote:
Πειτε οτι ειμασταν σαν παρεα για τσιπουρα κ ειχαμε αυτες τις ανδρικες κουβέντες που ανεβαζουμε τους τονους εν τη ρυμη του λογου κ οι αλλοι νομιζουν οτι μαλωνουμε 😃(μακαρι να ειμασταν ολοι κοντα να πιναμε καμια γραπα κλπ να γουσταρουμε)!
Τωρα για το παιχνιδι.....

Σαν την άλλη φορά που άρχισες να φωνάζεις και να χτυπάς το τραπέζι επειδή σου είπα ότι είμαι καλύτερος
Καλά που καθόμασταν έξω
Οπότε να μας λείπει

Πλάκα κάνω
Μονο προ ΡΕ!

more_horiz
Εντάξει το παιχνίδι σε βγάζει απ τα ρούχα σου, μεταβάλλεται δεν έχει σταθερή ροή, υπάρχει σκριπτ και έντονο ώρες ώρες.. Το χειρότερο όλων είναι το input lag που αυτό το πράγμα δεν έχει τελειωμό όταν αρχίσει έρχεσαι σε αδιέξοδο.. Ο κάθε χρήστης πρέπει να βρει τρόπο να το σταματήσει, και όχι η ίδια η κονάμι.. Το σταματώ αλλά ξανά εμφανίζεται ανά διαστήματα.. Χθες μου έσπασε τα νεύρα 5 η 6 ματς συνεχόμενα δεν μπορουσα να παίξω οι παίχτες μου έκαναν κινήσεις στο γήπεδο και πήγαιναν όπου ήθελαν αυτοί.. Οτι να ναι δηλαδή.. Τραγικές καταστάσεις.. Το καλύτερο θα ταν να μην ξανά βγάλουν ποτέ ποδόσφαιρακι άλλο δεν μπορούν οι άνθρωποι δεν λειτουργεί τίποτα ομαλα

more_horiz
Ανεβάστε βίντεο να δούμε να γουστάρουμε
Οχι ότι δε πιστεύουμε αλλά οχι μόνο στις νίκες

more_horiz
https://www.youtube.com/watch?v=3Vx4cpjqGEU
https://prnt.sc/TPfgepo8NW8Z
για πολλοστη φορα να χανετε γκολ σχεδον με το τερμα ολοκληρωτικα νικημενο να μην κυριαχει η λογικη και το αυτονοητο στον βωμο της τυχης
και του script.....αυτος που επαιζα εκανε μια τελικη εβαλε γκολ, εγω εκανα 8 τελικες χανοντας μεγαλες αχαστες ευκαιριες για να χασω στο τελος και αυτο ειναι συχνο φαινομενο να παιζεις ματς τετοιου τυπου......ο αντιπαλος ηταν D1 και επαιζε σαν να ταν D5......συμπερασμα το script και η τυχη παιζει μπαλα......και να πεις οτι ευχαριστιοσουν και το gameplay περισσοτερο.....

more_horiz
villa wrote:
για πολλοστη φορα να χανετε γκολ σχεδον με το τερμα ολοκληρωτικα νικημενο να μην κυριαχει η λογικη και το αυτονοητο στον βωμο της τυχης
και του script.....αυτος που επαιζα εκανε μια τελικη εβαλε γκολ, εγω εκανα 8 τελικες χανοντας μεγαλες αχαστες ευκαιριες για να χασω στο τελος και αυτο ειναι συχνο φαινομενο να παιζεις ματς τετοιου τυπου......ο αντιπαλος ηταν D1 και επαιζε σαν να ταν D5......συμπερασμα το script και η τυχη παιζει  μπαλα......και να πεις οτι ευχαριστιοσουν και το gameplay περισσοτερο.....

Fixed for you...

Aκουστε κ ένα τιπ, όσοι μπαίνετε αποκλειστικά από κινητό.

Δεν έχω δοκιμάσει αν γράφοντας την έντονη με το χέρι, κάνει το βίντεο embedded, αλλά κ πάλι μπορείτε, πατώντας πάνω δεξιά δεξιά, να το γυρίσετε σε επιλογή, desktop mode ή web version .

Ekei έχετε το κοντρόλ πάνελ με όλες τις επιλογές, όπως στο Βάζετε το λινκ που θέλετε να εμφανίζεται κανονικά, κ μετά το γυρνάτε πάλι σε monile version, πηγαίνοντας τέρμα τέρμα κάτω στο site.

Τώρα το λινκ του @villa , ο έβαλα από κινητό κ το δείχνει έτσι.
eFootball 2023 [General Discussion] Screen21

more_horiz
Η επιλογή για να γυρίσετε σε desktop version είναι εδώ πέρα..
eFootball 2023 [General Discussion] Img_2011

more_horiz
slamsoze wrote:
Η επιλογή για να γυρίσετε σε desktop version είναι εδώ πέρα..
eFootball 2023 [General Discussion] Img_2011

κατι εκανες κ το χαλασες eFootball 2023 [General Discussion] 1f600

more_horiz
villa wrote:
και του script.....αυτος που επαιζα εκανε μια τελικη εβαλε γκολ, εγω εκανα 8 τελικες χανοντας μεγαλες αχαστες ευκαιριες για να χασω στο τελος και αυτο ειναι συχνο φαινομενο να παιζεις ματς τετοιου τυπου......ο αντιπαλος ηταν D1 και επαιζε σαν να ταν D5......συμπερασμα το script και η τυχη παιζει  μπαλα......και να πεις οτι ευχαριστιοσουν και το gameplay περισσοτερο.....

Να επαιζες με manual να μην το εχανες😜...πλακα κανω!

more_horiz
Τετοια χανόντουσαν και στο 20-21.

more_horiz
Έχω βαρεθεί να φτιάχνω νέους λογαριασμούς, ελπίζω το νέο φόρουμ να μείνει.

Στα του παιχνιδιού, συνεχίζω να παίζω, αν και αρκετά πιο αραιά κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Σταθερά βγάζω όλα τα εβδομαδιαία challenges (και vs COM και εναντίον παιχτών) και καταφέρνω να βγαίνω div1 σε κάθε phase άσχετα αν δεν το κυνηγάω πλέον το ranking αλλά τουλάχιστον τσιμπάω τα efootball points. Ελπίζω να δώσει κι άλλους legends με efootball coins, έστω και τους απλούς (όπως έδωσε τον Scholes πχ). Τα ίδια ισχύουν για τα nominating contracts, τα χαλάω μόνο και μόνο για να μην λήξουν.

Επίσης μαζεύω και δεν χαλάω τα χρυσά (σε βαθμό hoarding, έχω πάνω από 2000 πλέον) με σκοπό να πάρω κανέναν epic B form σύγχρονο παίχτη τύπου Neymar αν ξαναβγεί, ή Mbappe ή Haaland σε κάποιο pack. Το σκεφτόμουν για manager από πακέτο αλλά δεν ήταν για μένα οι 2 ως τώρα, αν βγει manager με 90+ counter έχει καλώς. Δεκάρα τσακιστή δεν θα δει από μένα η Κονάμι άλλωστε, όπως δεν έχει δει τόσα χρόνια.

Το παιχνίδι γενικά δεν είναι τίποτα τρομερό, αλλά παραμένει ανώτερο από τον ανταγωνισμό οπότε στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος. Το μόνο μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν έχεις κίνητρο να το λιώσεις (που δεν με χαλάει λόγω έλλειψης χρόνου), η ομάδα ήταν ολοκληρωμένη από τις αρχές καλοκαιριού και θα είναι μέχρι τον Απρίλη που θα μου φεύγουν παίχτες που έκλεισαν τις 365 μέρες, και τώρα απλά έρχονται μικροαλλαγές (πχ ο featured Haaland ή Lewa αντί των απλών). Ως τότε θα βαζέψω κάτι μύρια GP για να ξαναστήσω ομάδα, μαζί με τους 100+ xp trainers κάθε level.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα ο απλός παίχτης που ανέβασα όπως θέλω είναι καλύτερος των featured, κι ας έχει πολύ μικρότερο overall. Κλασσικό παράδειγμα ο απλός Son που από πέρισυ τον έχω σωστά ανεβασμένο (lower body, dexterity και shooting μόνο) και ας έχει μόνο 91 overall και δεν τον αλλάζω ποτέ (εκτός αν έχει κάτω βελάκι). Τα ίδια ισχύουν για κάτι Barrios, L. Hernandez κλπ που είναι οι καλύτεροι αμυντικοί που έχω (πάλι μόνο defending κυρίως και λίγο lower body strength). Min max ftw.

more_horiz
Καλως τον!ενταξει ,1850 χρυσα εχω(κ θα ειχα παραπανω αν δεν ανοιγομουν ,κ αλλοι εχουν περισσότερα-κοντα 3k-δεν ηταν κατι δυσκολο..
Μονο φιλικα ματσακια  πλεον(εκτος των εβδομαδιαιων προκλησεων).

more_horiz
Εγώ ένα βράδυ που έτυχε να γυρίσω λιώμα τα σκότωσα όλα

more_horiz
Καλο μηνα! Offtopic νεα για το pes 2021, μονο για χρηστες υπολογιστη.
Κυκλοφορησε εχτες το SP football life 2023 απο την ομαδα της smokepatch βασισμενο στο pes 2021
Heavily patch με standalone εγκατασταση και τροποποιημενο gameplay οπου εχεις την επιλογη να το γυρισεις και στο μαμα.
Περισσοτερα στο παρακατω link.
https://www.pessmokepatch.com/2022/10/spfl23.html

more_horiz
Καλησπέρα φίλοι μου. Νέκρα βλέπω υπάρχει για το απίθανο παιχνίδι της KONAMI. Τόσο χάλια δηλαδή; Καμία βελτίωση με τα updates που έγιναν;

more_horiz
Skylomethir wrote:
Καλησπέρα φίλοι μου. Νέκρα βλέπω υπάρχει για το απίθανο παιχνίδι της KONAMI. Τόσο χάλια δηλαδή; Καμία βελτίωση με τα updates που έγιναν;

Καλησπερα γιγαντα!!
Νεκρα υπαρχει γενικα στα ποδοσφαιρακια,το οτι εχει πιο πολλα ποστ στο φιφα δε σημαινει οτι εγινε παιχνιδι,απλα γραφουν για το offline..κοιταξε...για φιλικα ματσακια-κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι καλα,μεχρι 3-4,μετα "κουραση"...φυσικα ουτε λογος για επισημο online πρωταθλημα...γκαφρά κ χρυσα εδινε αβερτα,κανεις την ομαδα σου,ανοιγεις μια μπυρα/βαζεις ενα ποτάκι -για βραδυ μιλαω-κ παιζεις με τον κουμπαρο σου ισα για την κ@@λα,τοσο απλα!
Να συμπληρώσω οτι ειναι λιιιγο καλυτερο απο πριν,απλα να μην ξεχναμε να αφηνουμε το τρέξιμο -ευτυχως ή δυστυχως-ισχυει ακομη για φέτος!

more_horiz
ειναι βελτιωμενο ελαφρως, αλλα η δομη του δεν ειναι καλη και το κανει μετριο εως κακο......εχει απλα πραγματα που δεν ειναι καλα βολε τερματοφυλακων αθλια χανονται απιθανα γκολ σε κενες εστιες και τα συναφη τν τερματοφυλακα τον περνας δυσκολα που παλια ηταν ευκολο βγαινεις τετ τετ και φευγουν τα κοντρολ χανεις τν ελεγχο χωρις λογο χωρις πιεση γτ ετσι υπαγορευει ο αλγοριθμος...με το r1 δν κανεις ευτυχως οπως θες εχει περιοριστει η δυναμη του......

more_horiz
14 με 17 θα εχει παλι μεγαλη συντήρηση κ καπακι το v2.2.0
https://www.konami.com/efootball/en/page/2023/update_v2_20

more_horiz
Δίνει και 300 χρυσά με το που τελειώσει η συντήρηση
100 για κάθε μέρα
Πάρε κόσμε δηλαδή να φτιάξεις ομάδα να γλυκαθείς και να χώσεις και άλλα ή απλά να τα κρατήσεις για το μέλλον
Εγώ τα κρατάω
2300 πλέον

more_horiz
We will be releasing v2.2.0 for eFootball™ 2023 on 16/11/2022.

As a token of our gratitude for your continued support, all users that have installed the update (v2.2.0) by 21/11/2022 01:59 (UTC) will receive a Chance Deal.

*After installing the update (v2.2.0), log in to the game and access your Inbox by 21/11/2022 01:59 (UTC) to claim the Chance Deal.

*The Chance Deal can be used after the launch of the update (v2.2.0) until 24/11/2022 01:59 (UTC).

We hope you continue enjoying eFootball™ 2023!

sauce: https://www.konami.com/efootball/en/topic/news/719

more_horiz
50gb σχεδον στο ps4!

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply