WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

FIFA 23 [General Discussion]

power_settings_newLogin to reply
+13
GGtron
ELBarto3
s0_wh4t
Iceman13
Platini_Athens
polakis
Spyros1908
TOL1S
Foxes
Bakos
slamsoze
broxopios
Chronis
17 posters

descriptionFIFA 23 [General Discussion] - Page 5 EmptyRe: FIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
s0_wh4t wrote:
Ερώτηση κομβικής σημασίας, πριν το δισκάκι γίνει φρίσμπι. Υπάρχει κάποιο option να σταματάει την ΑΙ να γίνεται FIFA street με το που πλησιάζει ειδικά την περιοχή μου ή είναι by default το gameplay έτσι;

Δεν έχω τα νέα ΦΙΦΑ, αλλα από τα προηγούμενα, είχε μια επιλογή ''COMPETITOR MODE" η οποία κάνει την ΑΙ, να παίζει σαν τους καλούς FUT-pro Players (υποτίθεται) την οποία και πρέπει να βάλεις στο OFF . Eαν και εφόσον υπάρχει φέτος..

descriptionFIFA 23 [General Discussion] - Page 5 EmptyRe: FIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
Σε ευχαριστώ έχεις δίκιο το είχα βρει μετά μόνος μου. Και πάλι το παιχνίδι είναι τόσο χάλια που έφυγε! Χαχα

more_horiz
φιφα 23 ...μονο 5 σελιδες! Που ειναι οι χρονιες που φταναμε τις 100 και αλλαζαμε σε νεο τοπικ.

edit: Και με αυτη την κουπα στο CO OP τερματισα-με το φιφα 23 (δεν περιγραφω αλλο!) - του γυναικειου αφου δεν βρισκει αντιπαλο.

https://postimg.cc/Hrt3qqP5

Καλυτερα που το εκαναν ετσι διοτι πλεον δεν κερδιζει οποιος εξπλοιταρει (πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ) αφου τον προδιδουν διαφορα που συμβαινουν in game οπως το σταμινα που πεφτει και αρχιζουν οι λαθος πασες και τα αστοχα σουτ.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply