WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

descriptionPES 2012 EmptyPES 2012

more_horiz
Γνωρίζει κάποιος πώς γίνεται να έχω μόνο οπαδούς της γηπεδούχου ομάδος στο PES 2012? Έχω στήσει το WeHellas patch V1.03 DLC 3.00 και οι οπαδοί των φιλοξενούμενων κάθονται όπου να ναι. Για παράδειγμα στο Κλεάνθης Βικελίδης κάθονται στη θύρα 3 που κανονικά βρίσκονται οι οργανωμένοι του Άρη οπότε η εμπειρία γίνεται λίγο δυσάρεστη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουν όλοι οι οπαδοί σε ένα γήπεδο φανέλες μόνο του γηπεδούχου ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι όλα είναι σωστά? Επειδή παρατήρησα ότι στο original παιχνίδι (χωρίς το patch) οι οπαδοί γενικά δεν φοράνε φανέλες των ομάδων, ενώ στο patch φοράνε, τι ακριβώς πρέπει να πειράξω ώστε να πετύχω με κάποιον τρόπο αυτό που θέλω?

descriptionPES 2012 EmptyRe: PES 2012

more_horiz
Λοιπόν παρατήρησα ότι οι φανέλες που φορούν οι οπαδοί και διάφορα άλλα μικροπράγματα αφορούν το lodmixer.dll. Δεν ξέρω ακόμα πως γίνεται η σύνδεση ομάδας και φανέλας οπαδών. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει κάπως ας κάνει το κόπο να απαντήσει. Θυμίζω θέλω όλοι οι οπαδοί να φοράνε μόνο φανέλες του γηπεδούχου (ή και καθόλου φανέλες). Ευχαριστώ.

more_horiz
Τελικά έχει να κάνει με το picture quality. Όταν δηλαδή picture.quality = 2 τότε οι οπαδοί φοράνε φανέλες. Οπότε αν έχεις κάποιος καμιά ιδέα για το πως εν τέλει αφαιρούνται οι φανέλες ας αφήσει ένα σχόλιο. Ευχαριστώ.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply