WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

descriptionFIFA 23 - Career Mode Topic EmptyFIFA 23 - Career Mode Topic

more_horiz
FIFA 23 - Career Mode Topic Cm2

Καλως τα παιδια, για ακομη μια αγωνιστικη σεζον!

Αργισαμε λιγο φετος λογω προφανεστατων αλλαγων στην στεγη μας, κυριως, και συνεχιζουμε εδω φετος.

Οπως καθε χρονο στο διαστημα πριν βγει το παιχνιδι, δωστε σημεια ζωης απο κατω, πειτε ποιες ομαδες θελετε να αναλαβετε, και προφανως τι σας εμεινε απο την περσινη χρονια, απο τις καριερες που κανατε!

Περιμενω ανταποκριση, αιντε.  FIFA 23 - Career Mode Topic 26bd  

descriptionFIFA 23 - Career Mode Topic EmptyRe: FIFA 23 - Career Mode Topic

more_horiz
Καλωσήρθαμε και εδώ λοιπόν!! Το καλό είναι ότι μοιάζει με το παλιό φόρουμ η πλατφόρμα οπότε ελπίζουμε να ξανανιωσουμε σπίτι μας.

Η αλήθεια είναι ότι λόγω τρεξίματος δεν έχω σκεφτεί ομάδες αναλυτικά αλλά μια ιδέα την έχουμε.

Θέλω να δοκιμάσω νέα πρωταθλήματα όπως το Τουρκικό το Αυστριακό για αρχή. Μετά θα κινηθώ σίγουρα από Ιταλία φέτος μιας κ έχουμε κ Serie B. Γερμανία από επιλογές μου σίγουρα και φυσικά δεν θα λείψει η Αργεντινή. Αυτά σαν μια πρώτη ιδέα χωρίς όμως να είναι μόνο αυτά. Μπορεί και να δοκιμάσω κ χώρες που παλιά δεν θα πλησίαζα καν.

Θα δούμε ελπίζω να έχω τον χρόνο να γίνουν όλα αυτά και να τα ζήσουμε μαζί!! 😉

more_horiz
Εχω το παιχνιδι, κι εγω.

Θα κανω καποιες δοκιμες για να προσαρμοστω στο gameplay, και απο βδομαδα θα αρχισω το παραδοσιακο μου πρωτο save καθε χρονο, κατι που δεν κανω τα τελευταια 2 ΦΙΦΑ δυστυχως, με Ολυμπικ Λυωναι!

FIFA 23 - Career Mode Topic Logo_o12

Περιμενω κι εσας!

more_horiz
ELBarto3 wrote:
Εχω το παιχνιδι, κι εγω.

Θα κανω καποιες δοκιμες για να προσαρμοστω στο gameplay, και απο βδομαδα θα αρχισω το παραδοσιακο μου πρωτο save καθε χρονο, κατι που δεν κανω τα τελευταια 2 ΦΙΦΑ δυστυχως, με Ολυμπικ Λυωναι!

Περιμενω κι εσας!

Kαλη αρχη αδερφε!!! Η Λυων εχει καλο υλικο να φτιαξεις κατι πολυ καλο για αρχη!

more_horiz
Γεια και από εμένα. Εγώ φέτος, παιδιά, όπως είχα αναφέρει και σε άλλη συνομιλία έχω ξεκινήσει κάποια streams (στο twitch πλεον). Δυστυχως, δεν εχω χρονο και να στριμαρω και να γραφω εδω. Εννοειται, οτι θα συνεχισω να διαβαζω το topic αλλα τις δικες μου ιστοριες, αν θελει καποιος να τις παρακολουθει μπορει να τις βρει στο καναλι μου, αν όχι live, τότε στα VODS. Και επειδη πραγματικα δεν θελω να το κανω να φανει σαν διαφημιση και να ποσταρω link και τετοια όποιος θέλει μπορεί να μου στειλει dm. 'Eχω 'ηδη ξεκινήσει καριερα με Αμβούργο.

more_horiz
Αρχιζουμε κι επισημα με μενα λοιπον!

Παμε να θυμηθουμε μια παλια μορφη του φορουμ, και να ακολουθησουμε το ποδοσφαιρικο του ταξιδι.

FIFA 23 - Career Mode Topic A600f25e2a5924a23879890239758c64

Maxime Gonalons

O Mαξ λοιπον ηταν ενας απο τους εμβληματικους ηγετες της ΟΛ, απο τα νεανικα του χρονια, μετα την δυναστεια των 7 συνεχομενων τιτλων, και στην επανασταση που δεχτηκε το ροστερ της ομαδος καθως αρχισαν να φευγουν η να σταματουν το ποσδοσφαιρο παικτες που σημαδεψαν την εποχη εκεινη, οπως οι Κλαιφερτ, Ζουνινιο, Μπενζεμα.

Λαμπρη και πολυδιαστατη καριερα στην ΟΛ απο τις ακαδημιες της ομαδος, σκοραρε σημαντικα γκολ οπως αυτο που χαρισε την νικη στην ομαδα μεσα στο Ανφιλντ, το 2009

FIFA 23 - Career Mode Topic Maxime_gonalons_olympique_lyonnais_

Δυστυχως η θητεια του δεν συμαδευτηκε με πολλους τιτλους καθως σηκωσε μονο ενα Κυπελλο Γαλλιας ως αρχηγος, διοτι η ομαδα οπως προειπα ηταν σε μια καμπη μετα απο μια απταιστα επιτυχημενη 10ετια.

FIFA 23 - Career Mode Topic MaxGonalons

Μετα απο σχεδον 15 χρονια στην ομαδα (ακαδημιες και επαγγελματικα) ειπε να αποχαιρετησει την ομαδα της καρδιας του, το 2017 καθως ηρθε μπροστα του μια προκλιση και ευκαιρια που δεν χανοταν.

FIFA 23 - Career Mode Topic 1735659-36711406-2560-1440

--------------------------------------------------------------------------------

FIFA 23 - Career Mode Topic Maxime-Gonalons-21

O Max γινοταν Ρωμαιος!!!!

Η ιστορικη ομαδα του @diegito21 ηταν ο επομενος σταθμος, και το μεγαλο βημα του 27-χρονου, τοτε, Γκοναλον.

Δυστυχως για αυτον η θητεια του στην Αιωνια Πολη δεν κρατησε πολυ καθως αγωνιστηκε στο Ολιμπικο μολις μια σεζον, αλλα σε αυτη προλαβε να παρει μερος στην ιστορικη προκριση της Ρωμα απεναντι στην Μπαρσελονα του Λιονελ Μεσσι.

FIFA 23 - Career Mode Topic Leo-messi-and-maxime-gonalons-during-the-match-between-fc-barcelona-picture-id942081582?s=612x612

Και οπως βλεπουμε ξεκαθαρα ο Μαξ ηταν ο λογος που ο Αργεντινος παρεμεινε χωρις τερμα στις  αναμετρησεις τους Very Happy

Το καλοκαιρι του '17 φευγει δανεικος απο την Ρωμα σε μια αλλη ομαδα του @diegito21 , την Σεβιλλη!

FIFA 23 - Career Mode Topic D9W4gvtX4AA2F6q?format=jpg&name=small

Εκει αφησε θετικοτατες εντυπωσεις παροτι δεν αγωνιστηκε αρκετα λογω ενος τραυματισμου που δεν του επετρεψε παραπανω απο 13 εμφανησεις με την ομαδα της Σεβιλλης.

Γυρισε λοιπον απο τον δανεισμο του πισω στη Ρωμα, αλλα ειχαν χωρισει για τα καλα οι δρομοι του με την ομαδα, κι ετσι αναζητησε νεο σταθμο απο δανεισμο και παλι.

Του αρεσε αρκετα η χρονια που περασε στην Ισπανια κι ετσι μια φιλοδοξη Γραναδα του εκανε προταση και τον απεκτησε δανεικο.

FIFA 23 - Career Mode Topic Skysports-maxime-gonalons-granada_4819353

Ο Αργεντινος σταρ ΕΤΡΕΜΕ καθως ο χειροτερος του εφιαλτης ηταν καθ'οδον για αλλη μια χρονια!  Very Happy  Laughing

FIFA 23 - Career Mode Topic Gonalons-barca-Icon_sipausa_28771194

Στη Γραναδα λοιπον περασε 2 υπεροχες σεζον, καθως υπεγραψε στην ομαδα κι ως ελευθερος την επομενη χρονια διοτι ελυγε το συμβολαιο του με την Ρωμα, παιζοντας ποδοσφαιρο υψηλου επιπεδου, μαθαινοντας απο αυτο το στυλ, και παιζοντας και στην Ευρωπη καθως η Γραναδα τοτε ειχε φτασει μεχρι και τους 8 του Europa League!

FIFA 23 - Career Mode Topic Bruno-fernandes-of-manchester-united-maxime-gonalons-of-granada-cf-picture-id1232185667?s=612x612

Καπου εκει ομως, στα 33 του, ειπε να σταματησει το ποδοσφαιρο, καθως η τραυματισμοι τον ταλαιπωρουσαν εδω και πολλα χρονια, ουσιαστικα απο τοτε που εφυγε απο το Παρκ ΟΛ, και δεν ενιωθε την ιδια ενεργεια να συντηρει το σωμα του καθημερινα, οπως στα νιατα του.

Δεν μπορουσε ομως να μεινει μακρια απο το ποδοσφαιρο, και αποφασισε να γινει προπονητης!

Πηρε το ΟΥΕΦΑ Προ 1 λοιπον, και εγινε κι επισημα διαθεσιμος για δουλεια!!

Η αγαπημενη του ΟΛ ειναι μεσα στην ασταθεια τα προηγουμενα χρονια, και ειδικα τα τελευταια 3 ετη περναει πολυ δυσκολη περιοδο καθως ειναι 2 απο τις 3 σεζον εκτος Ευρωπης.

Η διοικηση λοιπον, καπου στα τελη Δεκεμβρη του 2022 ειπε πως δεν μπορει να συνεχισει με τον Πιτερ Μπος στον παγκο, παρα το γεγονος οτι η ομαδα βρισκοταν στην 2η θεση, αλλα με μεγαλη διαφορα απο την πρωτη Παρι, και τον απελυσε.

Στο προσκυνιο μπηκε η σταθεροτητα και το προτζεκτ που ηθελαν να χτισουν στο κλαμπ, και σκεφτηκαν οτι η ομαδα χρειαζεται ενα φρεσκο μυαλο, με πολλες παραστασεις απο διαφορετικα μερη της Ευρωπης, αλλα και αν ηταν δυνατον, με την Λυον στην καρδια του.

Δεν υπηρξαν πολλα meeting πανω στο θεμα καθως ενας ανθρωπος πληρουσε τις προυποθεσεις!

FIFA 23 - Career Mode Topic DpQgcNZ

Ο ΜΑΞ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΛΥΟΝ!!!!!!!

Στην πρωτη του Συν. Τυπου δηλωσε μεταξυ αλλων :

"Ειναι ιδιαιτερα χαρουμενος και συναισθηματικα φορτισμενος που βρισκομαι για αλλη μια φορα σπιτι μου.

Ειναι μια τιμη για μενα που θα κατσω στον παγκο του συλλογου που αγαπαω, και που ανδρωθηκα ποδοσφαιρικα.
Σημερα ξεκιναει μια νεα εποχη για την ομαδα καθως στοχος ειναι περισσοτερο το μελλον γιατι πρεπει η ομαδα να αλλαξει νοοτροπια, να βρει ενα στυλ παιχνιδιου και να γινει και παλι ιστιτουτο, οπως ητανε.

Προφανως καποια πραγματα δεν θα αλλαξουν, οπως η βλεψη μας για τις υψηλες θεσεις της βαθμολογιας αλλα και η επικεντρωση στο νεαρο ταλεντο.

Γνωριζω ορισμενους παικτες στα αποδυτηρια, κι αυτο θα βοηθησει αρκετα, εχω παιξει μαζι με τον Αντωνη(Λοπεζ), τον Αλεξ(Λακαζετ) και τον Κορεντιν(Τολιζο) οταν βρισκομουν εδω ως ποδοσφαιριστης. Εξαιρετικοι χαρακτηρες αλλα και ποδοσφαιριστες.

Εχουμε τρομερο ταλεντο στην ομαδα, και θεωρω οτι ειναι ευθυνη μας να το χρησιμοποιησουμε."

Αυτο ηχησε ιδιαιτερα δυνατα στα αυτια του Χουσεμ Αουαρ ο οποιος βρισκοταν σε μια μεταφορικη καραντινα απο τον προηγουμενο προπονητη, καθως ειχαν κακιστες σχεσεις κι ετσι ο νεαρος μεσος δεν ειχε παιξει ουτε ενα παιχνιδι απο την αρχη της σεζον μετα την αποτυχημενη αποπειρα του να φυγει απο την ομαδα το καλοκαιρι.

Ηταν αρκετα χαρουμενος οταν μεσουσις της σεζον, λοιπον, ο νεος κοουτς του, του ανεθεσε την ευθυνη του #10, για να του ανεβασει το ηθικο, αλλα και να στειλει μηνυμα, οτι ειναι σημαντικος για την ομαδα

FIFA 23 - Career Mode Topic 6WFAhWn

Γενικα η εντεκαδα ειναι αυτη, Δεκεμβρη του 2022

FIFA 23 - Career Mode Topic Gcw8ifn

Δεν υπαρχουν πολλες αλλαγες, μονο η εισαγωγη του Τσερκι στην θεση του Εκαμπι ο οποιος θα αποτελεσει παρελθον τον Γεναρη, και την εισαγωγη του Αουαρ στην βασικη 11δα.

=========================================

Τελη Δεκεμβρη λοιπον.
Ετσι μπορεσα να βρω την ΟΛ για τον Μαξ μας, αλλιως δε γινοτανε, το παλευα 2 μερες FIFA 23 - Career Mode Topic 1f605

Η ομαδα απειραχτη, ουσιαστικα, δεν κανανε κατι το καλοκαιρι, και καθεται δευτερη με διαφορα ενος ποντου απο την ΟΜ και την Νικαια, γινεται πανικος για τις θεσεις ΤΣΛ.

Αυτα λοιπον, εστησα την ιστορια τωρα επιτελους μπορω να παιξω Laughing

Συνεχεια στο επομενο ποστ με αγωνιστικη δραση, και καλη μας ΣΕΖΟΝ, ΚΥΡΙΟΙ!!

ALLEZ L'OL !!!!!!!!!!!!!!!!

FIFA 23 - Career Mode Topic 60cb2658af6bf-32702490094-7210514b79-o

more_horiz
@Elbarto3

Δεν ξερω πως κανει ταγκ κ αν κανει σε αυτο το φορουμ αλλα εγω θα τα πω χαχα!

Σπουδαια επιλογη ο Γκοναλονς. Δεν το περιμενα σαν επιλογη κ ειναι ενας παικτης εργατης που θα το περασει αυτο και στην ομαδα του. Ισως η Λυων στα παιχνιδια με την Παρι βαλει σε δευτερο ρολο τον Μεσι με τοση εμπειρια Very Happy

Περα απο την πλακα η ομαδα ειναι σε καλη θεση να δουμε κ βαθμολογια κ φυσικα παιχνιδια για να κρινουμε καλυτερα. Εχει υλικο παντως μια αμυνα με δυνατο αριστερο ακρο οπως ο Ταλιαφικο κ στα χαφ εχει ποιοτητα αρκετη μαζι με την εμπειρια της επιθεσης κυριως του Λακαζετ.

Πιστευω θα δουμε πολυ ωραια πραγματα και θα θελει χρονο φυσικα και πολυ εξυπνες κινησεις ετσι ωστε να φτιαξεις μια ομαδα που να παει μεχρι τελους την Παρι στην διεκδικηση του τιτλου.

VAMOS ELB!!!!

more_horiz
FIFA 23 - Career Mode Topic Logo_Olympique_Lyonnais_2022

Συνεχιζουμε λοιπον με λιγο δραση, στα πρωτα 2 παιχνιδια του Ιανουαριου.

FIFA 23 - Career Mode Topic 3hrmtkQ

Μια ικανοποιητικη νικη καθως υπηρχε μια εμφανεστατη δυσκολια στηνπροσαρμωγη των ποδοσφαιριστων στην νεα προσεγγιση και τον νεο προπονητη.

Ενα καλο οτι το πρωτο γκολ της θητειας του Μαξ στον παγκο, το εβαλε ο Αουαρ!
Μιση σεζον στον παγκο, μπαινει μεσα και βαζει γκολ, φανηκε τι ειχε χασει η ομαδα τοσους μηνες.

FIFA 23 - Career Mode Topic MHSC

Montpellier - OL 3-1

Κακη εμφανιση αλλα αναμενομενη καθως ο Λουκεμπα, στο 6ο λεπτο εκανε ενα δολοφονικο τακλιν στον επιθετικο της Μονπελιε του  @Nico Xavi καθως εφευγε μονος του απεναντι στον Λοπες γιατι χασαμε την μπαλα στο κεντρο και η αμυνα ηταν ψηλα, κι ετσι αντικρισε την κοκκινη καρτα πριν το 10λεπτο.

Μας πηγε κατα μετωπο η Μονπελιε μεχρι το ημιχρονο, το οποιο και τελειωσε 3-0

Στο δευτερο ειπα στον Κακερε να κατεβαινει ως επιπροσθετος CB, εβαλα μεσα τον Αδελαηδη στην θεση του Τολιζο για περισσοτερη ισοροπια και ταχυτητα, και καπως εστρωσε το παιχνιδι.

Κορυφωση του καλου μας ημιχρονου το γκολ, που προηρθε απο στημενη φαση η οποια ηταν παραγωγο του πρωην Λυωναι Jordan Ferri (γνωριμο του @Nico Xavi παλι απο την θητεια του στην La Paillade) να παιρνει κι αυτος κοκκινη για ενα αγριο τακλιν στον Αουαρ, και να ισορροπει το παιχνιδι.

Δυστυχως ομως δε καταφεραμε τιποτε παραπανω, ηττα για να μαθαινουμε ηταν αυτη.

FIFA 23 - Career Mode Topic AIZxwZgFIFA 23 - Career Mode Topic PF9IGg2FIFA 23 - Career Mode Topic DhWhBRq

Να και η ολικη βαθμολογια, να μη γκρινιαζει ο @diegito21  Very Happy

------------------------------------------------------------------------

Παρατηρησεις

- Μια μικρη παρουσιαση παικτων του ροστερ

FIFA 23 - Career Mode Topic Lopes-5f2dd628c0bea

Αυτη η μορφη που ισως ξεκινησε και την μοδα με τα πουλεν, για εμενα, απο το ΦΙΦΑ 16, βρισκεται και παλι μαζι μου.
Ηδη εδειξε την κλαση του στο ατυχο για ολους μας παιχνιδι με την Μονπελιε, που θα μπορουσε το σκορ στο πρωτο ημιχρονο να ειναι πολυ χειροτερο, και αυτος το απετρεψε με 3 φανταστικες επεμβασεις.

Μεγαλος πια, 32 ειναι, εγω τον γνωρισα 24 στο ΦΙΦΑ 16.
Περασανε τα χρονια, μαγκες.

FIFA 23 - Career Mode Topic MvpROv3

Aυτοι οι 2 εχουν την δυνατοτητα να γινουν κατι το μαγικο.
Προφανως θα πρεπει να μεινουν αρκετο χρονο στην ομαδα και να καταφερουν πραγματα, αλλα υπαρχει μια "Τσαβι-Ινιεστιλα" μεταξυ τους, οσο ιεροσυλος και να γινομαι Very Happy

Ο ενας συμπληρωνει τον αλλον, ρε παιδι μου.
Ο χρονος θα δειξει.

FIFA 23 - Career Mode Topic Reine-Adelaide

Aυτος ειναι ο Reine Adelaide, κατα κοσμον Αδελαηδης, και καποια αλανια τον θυμουνται απο την τελευταια μου καριερα με ΟΛ στο ΦΙΦΑ 20 οπου εκανε παπαδες το παιδι, και ηταν δυναμιτης στα χαφ μαζι με Αουαρ.

Εχει πεσει κατακορυφα στην πραγματικοτητα, απο τοτε, με διαδοχικους δανεισμους, και αυτο εχει φανει και στο παιχνιδι, με τον καημενο να εχει 74 οβεραλ φετος.

Θα προσπαθησω να τον αλλαξω θεση, και να τον προπονησω, γιατι θυμαμαι οτι ηταν καταπληκτικος παικτης τελευταια φορα που τον χειρίστηκα, και θελω να τον εκμεταλλευτω.

FIFA 23 - Career Mode Topic X4p2H8i

H παλια φρουρα της ομαδος, μαζι με Αντωνακη.
Ο Λακα γυρισε το καλοκαιρι στην ομαδα της καρδιας του και τουλαχιστον για φετος θα ειναι βασικος, ο Τολιζο ειναι βασικο γραναζι και εκτος απροοπτου θα τον υπολογιζω και σε επομενες σεζον, καθως ειναι μολις 28 το παιδι ακομα, εχει πολλα να δωσει.

Κι αυτον τον γνωρισα στο ΦΙΦΑ 16, οπου και ητανε 21...... ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΓΚΕΕΕΣ!!

FIFA 23 - Career Mode Topic Malo-gusto-a-l-atletico-c-est-la-hyppe-au-mercato-icon__cas7475-339275
FIFA 23 - Career Mode Topic Junior-castello-lukeba-of-olympique-lyon-in-action-during-the-ligue-1-picture-id1359174765?s=2048x2048
FIFA 23 - Career Mode Topic Johann-Lepenant-OL-Olympique-Lyonnais

H νεα γενια.

Gusto, Lukeba και Lepenant

Ο Γκουστο(RB) και ο Lukeba(CB) ειναι ηδη βασικοι και κυριοτατοι στο προτζεκτ που χτιζει ο κοουτς στην ομαδα, δειχνουν εξαιρετικα στοιχεια και φαινεται να εχουν οτι χρειαζεται για να επιτυχουν στην ομαδα.

Ο Λεπεναντ δυστυχως για αυτον παιζει δε μια θεση που δυσκολα μπαινεις 11δα (CDM) αλλα θα παρει τις ευκαιριες του καθως ειναι πολυ καλος τεχνιτης και εξυπνος παικτης για την ηλικια του.

- Αυτους που δεν αναφερω ιδιαιτερα ειναι οι 2 πλαγιοι μας, ο Τσερκι και ο Τετε. Περισσοτερο διοτι δε τους βλεπω να μενουν στην ομαδα με το περας της σεζον.

Ο Τσερκι εχει πεσει πολυ, και οχι μονο διοτι εχει 75 οβεραλ αλλα και επειδη δεν αναπτυσσεται πολυ πια. Ο δε Τετε ειναι δανεικος απο την Σαχταρ, επι-πληρωμη δολοφονος, θα βοηθησει οσο μπορεσει και θα αποχαιρετησει.

- Καποιες μεταγραφες.

FIFA 23 - Career Mode Topic EUxhNCT

Αnthony Rouault

Σεντερ μπακ απο την Τουλουζ, εντελως ευκαιρια, μου εδωσε και Α το συστημα μεταγραφων για την κινηση. Cool

3,8 μυρρια, 21 ετων 73 οβεραλ, προτζεκτ μελλοντος και ενισχυση στα CB που δεν εχουμε καθολου καλο βαθος παγκου.

FIFA 23 - Career Mode Topic Alex-moreno-im-betis-trikot-1590756437-39992

Αlex Moreno

Αυτος υπεγραψε Pre Contract αρα θα ενταχθει απο το καλοκαιρι.
Χρειαζομαστε δυναμικα μπακ, με ποιοτητα στην δημιουργια, και ο Ταγλιαφικο οσο καλος και να ναι, δεν ειναι αρκετα δημιουργικος για μενα.

-   Κυπελλο φαση των 32 με την Τρουα.

-   Επομενο ματς, το ντερμπι των Ολυμπικ !!

FIFA 23 - Career Mode Topic Lyon-marseille

Kαποιες δηλωσεις του προπονητη μας!

FIFA 23 - Career Mode Topic IqYNSGK

"Ξερω πολυ καλα το ντερμπι αυτο, εχω κερδισει πολλα απο αυτα ως ποδοσφαιριστης. Μετα την Σεντ Ετιεν ειναι ισως η ομαδα που θελουν οι οπαδοι μας να κερδιζουμε περισσοτερο, θα ειναι ενα μεγαλο παιχνιδι και βαθμολογικα καθως ειμαστε πολυ κοντα στον πινακα, οι δυο μας, και γενικα ποτε δεν λειπει το θεαμα σε αυτα τα παιχνιδια.

Ανυπομονω να φανει η δουλεια μας στο γηπεδο"

------------------------------

Ετσι λοιπον, κυριοι.

Συνεχιζουμε, δεν αποκλειω κι αλλες κινησεις τον Γεναρη, ιδιαιτερα αν εχουμε αποχωρηση, που δεν νομιζω.
Περισσοτερο κινησεις παγκου οπως αυτη του νεαρου CB πιο πανω.

Περιμενω πως και πως να παρετε κι εσεις το παιχνιδι, να δω ιστοριες κι απο σας, αντε λιγο!!!

ALLEZ L'OL!!!!!!!!!!!!

FIFA 23 - Career Mode Topic Lyon-om-1

more_horiz
FIFA 23 - Career Mode Topic Getty-images-olympique-lyonnais-lyon

Συνεχιζω μονος μου Laughing

FIFA 23 - Career Mode Topic L1-20101217093359-8831

FIFA 23 - Career Mode Topic 5vgxzHm

Mια καταπληκτικη ατμοσφαιρα στο Παρκ ΟΛ υποδεχτηκε τους Μαρσεγιεζους, σε ενα ματς που σε περιπτωση νικης οποιασδηποτε ομαδος θα εκρινε πολλα, και βαθμολογικα και ψυχολογικα.

Το ματς ξεκινησε με μια αναμενομενη πιεση απο μας, εχοντας κανει ηδη 3 τελικες πριν το 15'
Ο κοσμος πιεζε για το γκολ, το οποιο και ηρθε στο 27' με τον Τσεκρι να τελειωνει τη φαση προ κενης εστιας αφοτου ο GK της ΟΜ απομακρυνε την μπαλα στα ποδια του νεαρου, απο σου του Αουαρ.

Χαμος στο γηπεδο, και εφυγε ενα βαρος απο τα ποδια των παικτων μας.

Αλλα τετοιες στιγμες μπορει να στραφουν και εναντιον σου, καθως οι παικτες μας χαλαρωσαν υπερβολικα, και ετσι δεχτηκαμε το γκολ της ισοφαρισης στο 31' με μια κακη πασα του Γκουστο στα ποδια του Τροσσαρντ.

Υστερα, για αρκετο καιρο το παιχνιδι ηταν απλα "ακυρωνουμε ο ενας τον αλλον" με απανωτα λαθη που δεν εκμεταλλευομασταν εκαστοτε.

Μεχρι το 84' οπου ο Αλεξης Σαντσεζ εκτελεσε σωστα απο αριστερα, τον Λοπεζ, υστερα απο απομακρυνη απο κορνερ, και απο το πουθενα βρισκομασταν στο 1-2 !!

Στραφηκαμε αρκετα τυχεροι μετα απο αυτο το γκολ καθως ανεβασαμε τις γραμμες μας, πιεσαμε και αποδειξαμε οτι ουτε εμεις ουτε η ΟΜ εχει κατι ιδιαιτερο στην αμυνα, καθως στο 90' καναμε το 2-2 με Λακαζετ, μετα απο μια καλη κινησησ στον χωρο, του εμπειρου CF οπου τον εχασε εντελως ο αμυντικος της ΟΜ, και τελειωσε καλα το τετ-α-τετ.

FIFA 23 - Career Mode Topic 4MHYrHo

FIFA 23 - Career Mode Topic NLDmEBg

Δηλωσεις του Μαξ μετα το παιχνιδι :

"Υπαρχει μια απογοητευση αλλα και μια ανακουφιση, με βαση το ματς που ειδαμε.

Παιξαμε καλα σε αρκετα σημεια του παιχνιδιου, μπορουσαμε το κατι παραπανω αλλα οπως διαμορφωθηκε το αποτελεσμα, μαλλον η αντιπαλος μας φευγει με κατεβασμενο το κεφαλι, διοτι θα μπορουσε καλιστα να εφευγε με ολους του βαθμους απο το γηπεδο μας, σημερα"

FIFA 23 - Career Mode Topic Vqv1ylD

Ενα πολυ ομορφο παιχνιδι, απο μας, αν και με αρκετες αλλαγες λογω κυπελλου.
Ευκολη επικρατιση εν τελει αλλα μου αρεσε το ποδοσφαιρο, θα μπορουσαμε κι αλλα γκολ αλλα η κατοχη και η κυριαρχια μας μου εφτανε.

Εξαιρετικος ο Αδελαηδης που πηρε την ευκαιρια απο τα μαλλια.

Πρικριση στους 16

FIFA 23 - Career Mode Topic Mm9MBBn

Μας εσωσε η βουλα.......

Ενα καταστροφικο 1ο ημιχρονο, ασυνδετοι, κακες πασες, ασχημα κοντρολ, ανυπαρκτα τρεξιματα, τιποτα.
Ημιχρονο 3-0 και λιγα ηταν.

Στο δευτεο εξισορροπηθηκε το παιχνιδι, και με 2 πεναλτυ, και τα 2 απο χερια, μαζι με ενα γκολ του Τσερκι καταφεραμε με καποιο τροπο να μην φυγουμε απο το Μποζουαρ ηττημενοι.

Κατι ειναι κ'αυτο.

FIFA 23 - Career Mode Topic 8jSnygA

Μπραβο στην Νιορ που παλεψε με οτι ειχε να προκριθει.
Κατεβασαμε 11 διαφορετικους ποδοσφαιριστες, και ηταν αρκετα ισοροποιημενο το παιχνιδι διοτι ειχε αρκετο σκαρτο πληθισμο το γηπεδο Very Happy

Ανοιξαμε το σκορ και πιστευα θα τα καταφερναμε, αλλα μας εβαλαν στον τοιχο, μας ισοφαρισανε και παραλιγο να παρουν και το ματς στο 91 με μια τρομερη φαση.

Αφου δεν εγινε αυτο, στην παραταση εβαλα μεσα τον Αουαρ και τον Γκουστο και σφυρικοπησαμε και στα 2 ημιχρονα, αλλα δεν καταφεραμε να σκοραρουμε.

Περασαμε στα πεναλτυ, με το νικητηριο να το πετυχαινει ο Da Silva ενας μικρος, και να τον αποθεωνουν οι συμπαικτες του.

FIFA 23 - Career Mode Topic KtaPJwv

Γενικα η διαδικασια των πεναλτυ ηταν αθλια, χαθηκανε 6. Κακιστοι και οι 2.

FIFA 23 - Career Mode Topic HuTFnpP
FIFA 23 - Career Mode Topic 8kLn5Xj

----------------------------------------------------------------------

Παρατηρησεις

-  Βλεπετε οτι ειμαστε στους 8 του κυπελλου, και η μονη αλλη δυνατη που εχει μεινει ειναι η Μονακο. Εχουμε βασιμες ελπιδες για τελικο τουλαχιστον.΄

-  Πρωταθλημα ειμαστε πολυ στο φλου, δε ξερω, μια σταθερη ασταθεια. Προφανως κι δεν περιμενα να βρω ακριβως αυτο που θελω, οσον αφορα το ροστερ κτλ, αλλα θελει ο Μαξ να εφαρμωσει καποια πραγματα απο φετος, ετσι ωστε να μην σπαταλαει χρονο το καλοκαιρι.

-  Εξ αιτιας των 2 πεναλτυ με Ναντ εβγαλα τα χερια εντος περιοχης, διοτι μετα απο καποια στιγμη παιζεις ενστινκτοδως μονο με σεντρες και ψαχνεις την επαφη με χερι να παρεις πεναλτυ, και αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο. Τη γλυτωσα ξεκαθαρα σε κεινο το ματς.

-  Ακολουθει η Ρεν και η Παρι αυτον τον μηνα. Πολυ σημαντικο να παρουμε καποιους βαθμους απο τα μεγαλα ματς μεχρι το τελος γιατι δεν παιζουμε αλλο με την ΟΜ.

------------------------------------------

Αυτα, κυριοι.

Συνεχιζουμε και βλεπουμε, η χρονια μας χαμογελαει στο κυπελλο τουλαχιστον, ποτε δε ξερεις τι μπορουμε να καταφερουμε.

Κυπελλο και ΤΣΛ οι στοχοι παντα. 2η θεση θα ηταν μπονους.

ALLEZ LE GONES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FIFA 23 - Career Mode Topic 000_V92NA

more_horiz
@ELBarto3

Παμε στον Λυοναι!!! Μεγαλη ματσαρα με ΟΜ και πως το εσωσες στο τελος παλι καλα να λες! Οπως και να χει στο πρωταθλημα πιστευω θα βγεις ΤΣΛ ειτε ετσι ειτε αλλιως. Πολυ δυσκολο να χαθει αντε να πας προκριματικα.  Φοβερη εδρα η Ναντ με τα κιτρινα διχτυα μου αρεσε πολυ κ φοβερο ματσακι κ αυτο. Συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι στα μετοπισθεν δεν παει καλα το πραγμα.

Στο κυπελο τωρα νικη καλη με Τρουα αλλα με Νιορ πραγματικα περασες στην ρωσικη ρουλετα. Το κυπελο βαλτο στοχο ειναι ρεαλιστικο και αφου ειναι εξω η σιχαμενη εχεις μεγαλη ευκαιρια να το σηκωσεις. Η Μονακο εχει καλη ομαδα αλλα δεν ειναι κατι τρομερο.

Επιθετικα Λακαζετ κ Τσερκι σε σπρωχνουν παρολα αυτα μπορω να πω με σιγουρια οτι η ομαδα δεν εχει την ταυτοτητα σου ακομη και λογικο. Θελει χρονο κ θελει βασικα να κανεις εσυ τις μεταγραφες το καλοκαιρι και να θεσεις τις βασεις. Εκανες καποιες κινησεις με τον Γαλλο τον πιτσιρικα δεν ξερω πως προφερεται το ονομα και τον Αλεξ Μορενο που ειναι πολυ καλη προσθηκη και μηχανακι. Ο Ταλιαφικο ανετα εγω θα τον εβαζα στα χαφ μπορει να του αλλαξεις θεση εκει κ να τον εχεις κ μπακ απ. Πιστευω θα την βγαλεις την χρονια μεσα στο στοχο των αστεριων κ απο κει κ περα το κυπελακι ειναι βασιμο στοχος.

Να δουμε παμε δυνατα αδερφε περιμενω την συνεχεια!!!

ALLEZ ELB!!!!!!!

more_horiz
FIFA 23 - Career Mode Topic Bangkok-thailand-july-logo-olympique-lyonnais-foo-bangkok-thailand-july-logo-olympique-lyonnais-football-club-101119928

Παμε να τελειωσουμε την σεζον, μιας και δεν εχει και τρομερη κινηση το τοπικ, κι ετσι δεν εχω καμια ωθηση να ποσταρω πιο συχνα.

Λοιπον, η βαθμολογια ειναι η εξης.

FIFA 23 - Career Mode Topic 8TRg8AJ

Η ΟΜ εκανε ενα τρομακτικο σερι μετα τον Φλεβαρη, που δεν εχανε παιχνιδι, και εκμεταλλευομενη καποιες στραβοκλωτσιες μας, ανεβηκε στην 2η θεση και δεν την εγκατελειψε ποτε.

Οπως βλεπετε κι απο την διαφορα μας απο την Νικαια αλλα και την διαφορα μας (ΟΛ+ΟΜ) απο την ΠΣΖ, το πρωταθλημα δεν ειχε τρομερο ενδιαφερον.

Ο στοχος του ΤΣΛ επετευχθει, παντως, μεγαλη επιτυχια καθως εχουμε  να παιξουμε στα αστερια απο το 2020 οπου η ομαδα εφτασε στα ημιτελικα της διοργανωσης (Σε εκεινο το μικρο-τουρνουα στο αδειο Ντα Λουζ, αν θυμαστε)

Κυπελλο τωρα.

FIFA 23 - Career Mode Topic RVYhGkk

Στα ημιτελικα η κατασταση ηταν ως εξης, ειχε αποκλειστει και η ΟΜ και η Μονακο στην πορεια, και ειχαμε ανοιχτο δρομο.....

Ελα ομως που το ΦΙΦΑ εκανε τη γνωστη σε ολους πια φιφ-ια, και δεν μπορουσαμε να κοντρολαρουμε μπαλα με Λανς....

FIFA 23 - Career Mode Topic ZLWM2ZL

Απλα δεν υπηρχαμε στο γηπεδο.
Κατι ειχα μυριστει καθως ειχαμε 2 Χ και 1 ηττα στους προηγουμενους 3 αγωνες, και εβλεπα οτι αρχιζει το παιχνιδι να "εκβιαζει" στραβοπατηματα, και η κορυφωση ηρθε στο Λανς.

Κλασικη σιχαμενη κατασταση που ζουμε, ανα διαστηματα, καθε χρονο...

Τελειωσε με απογοητευση η χρονια, λοιπον, καθως το κυπελο ηταν ενας ορθανοιχτος δρομος που χαθηκε σε μια βραδια.
Τουλαχιστον εχουμε ΤΣΛ φετος, και αυτο ειναι σημαντικο καθως θα μπορουμε να ενισχυσουμε την ομαδα οπως πρεπει το καλοκαιρι.

Μεσα σ'ολα φεραμε ενα περιεργο Χ μεσα στο Παρισι, μεσα Φλεβαρη, εντωμεταξυ.

FIFA 23 - Career Mode Topic SbzXnLM

Κοιμηθηκε ο θεος, δε λεω, δεν ηταν τιποτα εμφανισαρα ξερω γω αλλα επρεπε να το αναφερω.

MVP της σεζον ξεκαθαρα ο Χουσεμ.

FIFA 23 - Career Mode Topic Houssem-Aouar-2

14 γκολ και 18 ασσιστ, νουμερα 25χρονου Τζερραρντ ο Γαλλο-Αλγερινος.
Ειδικα στα γκολ εκτοξευθηκε στον δευτερο γυρο, καθως τον Φλεβαρη ειχε 6, και τελειωσε τη σεζον με 14.
Για 8ρι, τρομερο.

Και ηταν κι ο μονος απο την ομαδα που μπηκε στην 11δα της σεζον, για την Ligue 1

FIFA 23 - Career Mode Topic 9iyA5Xk

-------------------------------------------------------

Τα Ευρωπαικα της σεζον :

FIFA 23 - Career Mode Topic HbVOYSWFIFA 23 - Career Mode Topic Yv0VKaxFIFA 23 - Career Mode Topic MALe6VW

Στο Γιουροπα τα ημιτελικα ηταν ManU - Arsenal και Bayern - Barcelona..............

-------------------------------

Παει κι η πρωτη σεζον μας φετος, και στο παιχνιδι αλλα και στο save.
Συνεχιζουμε με δευτερη, Ευρωπαικα φετος, και αναλογα τι ομαδα θα φτιαξουμε το καλοκαιρι, θα δουμε και τι στοχους θα εχουμε στο πρωταθλημα.

Το παιχνιδι προφανως και δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, αλλα απο το 22 ειναι ελαφρως καλυτερο.
Ειπα να εκφρασω αποψη καθως περασε μια εβδομαδα.

Αυτα.

ALLEZ L'OL !!!!!

FIFA 23 - Career Mode Topic Joie-maxime-gonalons-21-03-2015-lyon---nice-30eme-journee-de-ligue-1---20150321175123-3665

more_horiz
FIFA 23 - Career Mode Topic Olympique-lyon-18-19-home-away-kits-6

Μια παρουσιαση των μεταγραφων

FIFA 23 - Career Mode Topic QZrshZy

Χρηστος Τζολης

Ο Χρηστακης ηρθε απο την Νοριτς, στην οποια γυρισε μετα απο δανεισμο απο την Αιντχοφεν, χαμενος στην Αγγλια ηταν μια καλη ευκαιρια να ερθει σε μια ομαδα που φοιμιζεται για την αναπτυξη ταλεντων, και σε ενα διαφορετικο πρωταθλημα.

FIFA 23 - Career Mode Topic WoA1jq7

Olivier Giroud

Ελευθερος.

Εμπειρια στην επιθεση, σε περιπτωση που χρειαζομαστε κατι διαφορετικο απ'οτι προσφερει ο Λακαζετ, δυναμικος στο ψηλο παιχνιδι και πολυ εμπειρος.

FIFA 23 - Career Mode Topic RHhPipi

Leonard Denis

Κι αυτος ελευθερος.
Χρειαζομασταν οπωσδηποτε CDM και η τυχη μας χαμογελασε καθως ο κυριος ηταν οτι πρεπει, και δεν μας κοστισε δραχμη.

Γαλλος κιολας, μπορει να θεωρηθει ως προιον ακαδημιων καθως δεν ειναι "αληθινος" ποδοσφαιριστης.

FIFA 23 - Career Mode Topic U4Jr01K

Sam Umtiti

Eπιστροφη που ηθελα να κανω απο περσι.
Ο Σαμ δεν ειχε την καλυτερη τυχη στην Μπαρσελονα τοσα χρονια, και φανηκε οτι μαζι με την υγεια του ηταν και θεμα ψυχικης υγειας.

Λοιπον τωρα στο σπιτι του, εκει που τον αγαπανε και μας αγαπαει θα προσθεσει εμπειρια και ποιοτητα στα μετοπισθεν.
7 μυρρια απο Μπαρσελονα.

--------------------------------------------------

Προκριματικα ΤΣΛ με Rangers

OL - Rangers 2-4
Rangers - OL 2-3

Ορθανοιχτα παιχνιδια και τα δυο, οπου φανηκαμε αρκετα ατυχοι.
Ειδικα στο Παρκ ΟΛ, καναμε 16 τελικες, και μπηκαν μονο τα 2 γκολ.

Απο την αλλη, 7 τελικες οι Σκωτσεζοι, και 4 γκολ.

Στην Σκωτια μπηκαμε φουριοζοι και καναμε το 0-2 απο πολυ νωρις, αλλα μετα μας ισοφαρισαν στο δευτερο ημιχρονο, βαλαμε το 3ο γκολ στο 77' και μετα πιεσαμε πολυ για το 4ο που θα στελνε το ματς στη παραταση αλλα δεν ηρθε.

Europa League λοιπον.

FIFA 23 - Career Mode Topic XuiH5Fw

Δειτε εδω το 0-1 του Αουαρ, που μπορει να χαρακτηριστει ως ποιημα.

-------------------------------------

Πρωταθλημα εχουμε ξεκινησει με το απολυτο, σκοραροντας πολλα γκολ, αλλα νικες σαν αυτη μεσα στην Νικαια ειναι που μετρανε.

FIFA 23 - Career Mode Topic BMINhDs

FIFA 23 - Career Mode Topic Ir92jj0

Και η ΟΜ κανει τρομερη σεζον και εχει μεγαλη σημασια να ξεφυγουμε απο την Παρι οσο προλαβαινουμε, τωρα.

--------------------------------------

Αυτα, εν ολιγις.

Οσο δε γραφετε δεν θα προσπαθω να κανω το υπερτατο δυνατο, αλλα τα ποστ δε θα τα σταματησω, για αυτο παιρνετε αυτο που παιρνετε. Very Happy Cool

Τωρα εκτος απροοπτου, επομενο ποστ τον Δεκεμβρη, για ανασκοπιση μισης σεζον, και τελος ομιλων EL, δεν θα το κανω συχνα οσο γραφω μονος μου, δεν υπαρχει λογος, με τον εαυτο μου μιλαω.

Anyway, συνεχιζουμε δυνατα, φετος.

ALLEZ L'OL !!!!!!!!!

FIFA 23 - Career Mode Topic Fan-bad-gones-during-the-ligue-1-match-between-olympique-lyonnais-and-picture-id955553938?s=612x612

more_horiz
@ELBarto3

Ξαναγραφω την απαντηση γιατι πατησα reply to topic και χαθηκαν ολα.

Παμε παλι για το φιναλε της πρωτης σεζον.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΝΣ??? οχι ρε φιλε...τι να πεις....Οπως και να χει πετυχες το ΤΣΛ εισητηριο.

Ευτυχως υπηρχαν στην καλυτερη εντεκαδα και 3 παικτες απο αλλες ομαδες γιατι η βρωμιαρα ειχε μονο δικους της.

Στην νεα σεζον τωρα πολυ καλες κινησεις..!

Ζιρου λατρεια τον θεωρω μεγαλο φορ και θα βοηθησει, Τζιολης λογικα για ακρα τον πηρες δεν τρελανομαι.

Ο γαλλακος ριτζεν φαινεται δυνατος και ο Ουμτιτι ειναι στοιχημα.

Ο αποκλεισμος τωρα απο Ρεηντζερς ηταν μη αναμενομενος για μενα αλλα στο Γιουροπα εχεις ευκαιρια να διακριθεις αν κ αυτο εχει δυσκολψει πολυ τα τελευταια χρονια. Ο ομιλος εχει κ αρωμα Πολωνιας. Wink

Εντεκαδα δεν ποσταρες αλλα τεσπα...το συγχωρω χαχα

Πολυ καλο ξεκινημα στο πρωταθλημα μπηκες δυνατα κ ευχομαι αν συνεχιστει μεχρι τελους. Το ιδιο κανει κ η ΟΜ.

Τελος ΤΙ ΓΚΟΛΑΡΑ ΗΤΑΝΑ ΥΤΗ ΡΕ??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?

Π Ο Ι Η Μ Α!!! Ισως απο τα καλυτερα σου αδερφε!!!! ΕΓΡΑΨΕ! I love you

Α ρε παραπονιαρη εναν φαν εχεις εδω μην στεναχωριεσαι χαχα <3

more_horiz
FIFA 23 - Career Mode Topic LyonFans-Schriftzug_2ee60_f_603x340

Το πρωταθλημα εχει γινει πολυ ενδιαφερον για αυτο ειπα να ριξω ενα μινι ενοιμερωτικο ποστ.
Επισης νιωθω υποχρεωση στο τοπικ να το κραταω ζωντανο.

Χρωσταω εντεκαδα στον @diegito21

FIFA 23 - Career Mode Topic 6QiRrPJ
FIFA 23 - Career Mode Topic 0JSj8cX

Μαζι με την ΧΙ να ανακοινωσω και την τελευταια μας μεταγραφη του καλοκαιριου, που ηταν ο Adrien Truffert

FIFA 23 - Career Mode Topic 2502-2021-L1-Rennes-Truffert-2
FIFA 23 - Career Mode Topic N4k1D4N

Αριστερος Μπακ απο την Ρεν, 21 ετων 77 οβεραλ.
Θελαμε εναν νεαρο μπακ γιατι πολυ καλος ο Μορενο, δεν ειχε τα απαραιτητα τρεξιματα, και μαζι με την πωληση του Ταγλιαφικο στην Tottenham, χρειαζοταν βαθος στη θεση.

Επισης να σημειωθει οτι ασχετως με το πως ειναι στημενη η 11δα, την θεση του Τζολη τα τελευταια παιχνιδια την εχει παρει ο 18χρονος Μαρκες, που εχει ηδη 76 οβεραλ και ειναι τρομερος τεχνιτης, αν και πιο αργος απο τον Ελληνα διεθνη.

Υπαρχει ανταγωνισμος τουλαχιστον.

------------------------------------------------

Ματς.

Προχωρουσαμε με νικες σε συνεχομενα παιχνιδια, και με πολλα γκολ στην αρχη της σεζον, αλλα μετα τα μετριασαμε αρκετα, αλλα οχι τις νικες τουλαχιστον, μονο τα τερματα.

Πρωτη δυσκολη εξοδος ηταν στην Ρεν, οπου και ανοιξαμε το σκορ σχετικα νωρις, αλλα καταφεραμε να παρουμε το διπλο με 0-1.

FIFA 23 - Career Mode Topic Uf9HGbQ

Εξαιρετικη εμφανιση παρα το χαμηλο σκορ, ο Μανταντα στο τερμα τους κρατησε στο παιχνιδι.

Εδω ο κεραυνος power shot του CDM μας, που μας χαρισε την νικη.

Επομενο μεγαλο τεστ ηταν το Ντερμπι με την Σεντ Ετιεν, που επεστρεψε στην Λιγκ 1 μετα απο 1 χρονο, και ετσι υπηρχε τρομερη ορεξη για το παιχνιδι αυτο.

FIFA 23 - Career Mode Topic MlK9hZOFIFA 23 - Career Mode Topic N33D1u5FIFA 23 - Career Mode Topic Pnw7k9D

Δυστυχως δεν καταφεραμε να κερδισουμε, απεναντι σε μια καλα στημενη ΑΣΣΕ που μετα απο 1-2 καλες ευκαιρες που δεν της εκατσαν στο πρωτο 20λεπτο αποφασισε οτι το καλυτερο που θα μπορουσε να παρει απο το παιχνιδι ειναι το Χ, κι ετσι εγινε.

FIFA 23 - Career Mode Topic Xi2l1YI

Ακολουθησαν 2 στραβοπατηματα, 1-1 με Γαλατα στο Europa και 2-3 ηττα απο την Μπρεστ στο Παρκ ΟΛ, για να μπουμε στο ντερμπι κορυφης με ΟΜ 5 ποντους πισω.

Ενα τρομερο παιχνιδι που εαν χαναμε, μεναμε στο -8 πολυ νωρις.

FIFA 23 - Career Mode Topic T0Ijy1i

Απο την αλλη για την ΟΜ ηταν ενα παιχνιδι που εδινε τρομερο ενθουσιασμο στους οπαδους της, καθως ηταν σοβαρη διεκδικητρια πρωταθληματος μετα το 2010 !

FIFA 23 - Career Mode Topic LGPlfi3

Μια τακτικη ωδη απο τον νεαρο κοουτς Μαξ Γκοναλον, αλλα και καποιες καιριες επεμβασεις του Αντωνακη, μας εδωσαν το διπλο που μας κραταει στην διεκδικιση του τιτλου!

Η ΟΜ παραμενει πρωτη αλλα τωρα πια εχει και παλι εμας στο -2 οπως πριν. Επισης της χαρισαμε την πρωτη της ηττα στο πρωταθλημα φετος.

FIFA 23 - Career Mode Topic G6E3e3B

--------------------------------

Μου αρεσει πολυ οτι παιζουμε διαφορετικα απ'οτι με εχετε συνιθησει, σε αυτη τη καριερα.
Δεν βαζουμε πολλα γκολ αλλα ειμαστε σταθεροι αμυντικα και δεν επιτρεπουμε πολλα στον αντιπαλο.

Προσαρμωστηκε ο coach στους παικτες του, ειδε οτι ο Λακαζετ δεν σκοραρει πολυ πια, αλλα παιζει πολυ καλα το ομαδικο παιχνιδι, και οτι εχουμε ενα τρομερα ταλαντουχο κεντρο, και πρεπει ουσιαστικα ολο το παιχνιδι να περναει απο τους 3 αυτους.

Βοηθαει και το γεγονος οτι δεν ειναι ο Μπαρτο στον παγκο αλλα ο Μαξ, ουσιαστικα οτι εχει διαφορετικο στυλ παιχνιδιου ο συγκεκριμενος απο το επιθετικο pressing που μας εχει συνηθισει ο Μπαρτο.

Στο Γιουροπα ειπαμε, ενα ματς, ενα Χ.

Εχουμε ενα συναρπαστικο πρωταθλημα αναμεσα σε 2 παλιες παραδοσιακες δυναμεις της χωρας, με την Παρι σιγα σιγα να αχνοφαινεται απο πισω, και να ανακτα τους ποντους που εχασε στην αρχη του πρωταθληματος.

Αυτα, συνεχιζουμε.

ALLEZ L'OL !!!!!!!!

FIFA 23 - Career Mode Topic 5nQtGik

more_horiz
FIFA 23 - Career Mode Topic Lyon_f_c__wallpaper_by_bratminli_d5iwmff-pre.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9MTA1MCIsInBhdGgiOiJcL2ZcLzlhOWU3ZGY5LWY5NTYtNDlkMC1hZTc0LTliMmRhOWQzYjA1ZVwvZDVpd21mZi0wNGJkNDExOC00ZWIyLTQ3MTktOGVkMy0wNTM4MDM4MWU0MWYucG5nIiwid2lkdGgiOiI8PTE2ODAifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ

Τελος πρωτου γυρου.

Η Βαθμολογιες εχουν ως εξης.

FIFA 23 - Career Mode Topic A2kMdet

FIFA 23 - Career Mode Topic OPvxgbX

Ξεχασα να βγαλω φωτο τον ομιλο, περασαμε 2οι πισω απο την Γαλατα, που μας κερδισε στην Τουρκια, κι ετσι μαζι με το Χ που πηρε στο Παρκ ΟΛ, καταφερε και περασε πρωτη.

Στο πρωταθλημα ειχαμε αρκετες γκελες, για ομαδα που επειχειρει να κανει πρωταθλητισμο, και μαζι με το γεγονος οτι η Παρι σοβαρευτηκε αρκετα γρηγορα μετα την καθυστερημενη εκκινιση της, βρεθηκαμε να ειμαστε 3οι.

Απο αλλα ντερμπι, παιξαμε μεσα στο Παρισι και σταθηκαμε αρκετα ατυχοι, καθως ειχαμε 7 σουτ εναντι των 2 της Παρι, και το αποτελεσμα ηταν ως εξης.

FIFA 23 - Career Mode Topic QolReVi

Δεν τελειωσαμε τις φασεις και τιμωρηθηκαμε.

Σε αλλα νεα, καπου στα μεσα Οκτωβρη, καναμε μια μεταγραφη-πειραμα.

FIFA 23 - Career Mode Topic NuKEmyf

Ειχαμε ξεκαθαρα αναγκη απο εναν εκτελεστη, και βρηκαμε τον κυριο στους ελευθερους. Δεν το σκεφτηκα και πολυ, τσαμπα ηταν, 2 χρονια συμβολαιο, 88 οβεραλ, γιατι οχι.

Εχει βαλει 6 γκολ μεχρι στιγμης, μαζι με ενα χατ τρικ με τους Young Boys στο Γιουροπα, οπου με αυτο το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ θυμισε τον παλιο Κριστιανο.

FIFA 23 - Career Mode Topic ZQIS5bM

Απο τα καλυτερα που εχω βαλει.

Τα στατιστικα των παικτων, τελη Δεκεμβρη.

FIFA 23 - Career Mode Topic Sa8rcre

Και η εντεκαδα ως εχει τωρα

FIFA 23 - Career Mode Topic LDhvgGK

------------------------------------------------------------

Να πω οτι εχω απογοητευθει απο τους περισσοτερους, πραγματικα.
Δεν ειναι οτι δεν σας ενδιαφερει, καθως απο τα like σας καταλαβαινω οτι μπαινετε και βλεπετε, αλλα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστ, ρε μαγκες.....

Ο @diegito21 δεν εχει το παιχνιδι, και παλι κανει μια προσπαθεια να κρατηθει ενα ιστορικο τοπικ ζωντανο, εσεις απολυτως τιποτα, και ιδιαιτερα καποιοι που (μου) ειπατε οτι θα ασχοληθειτε και με το παιχνιδι καποια στιγμη.

Τρομερη απογοητευση, δε περιμενα μηδενικη συμμετοχη, με η ανευ παιχνιδιου.
Εγω δεν θα το εκανα ποτε, κυριοι. Και να μην ειχα το παιχνιδι, θα συμμετειχα και θα ελεγα το κατιτις μου για να σας στηριξω.

Μπορει να παρεξηγηθειτε καποιοι, αλλα αυτα που νιωθω εγω τα λεω.
Και δεν ειναι οτι θα μειωθουν και τα ποστ........

------------------------------

Allez l'OL.

more_horiz
Φιλε μου Λυοναι... @ELBarto3

Ευχαριστω για την εντεκαδα στο προηγουμενο ποστ. Θεωρω κ στο παλιο και στο καινουργιο ποστ με την νεα εντεκαδα την αριστερη πλευρα της επιθεσης σου σαν να λειπει κατι μιας κ ο Τζιολης δεν με πειθει κ φυσικα δεν ξερω ο Μαρκε πως αποδιδει. Παρολα αυτα θα πω οτι η δυναμη σου ειναι στα χαφ κ φαινεται απο την πορεια σου.

Μεγαλο διπλο στην Μασσαλια τι να λεμε. Παρολα αυτα πριν ποσταρεις το επομενο ποστ ημουν σιγουρος για ενα πραγμα οτι η Παρι θα αντεπιτεθει κ δεν περιμενα εξισου να φερεις τον Κριστιανο. Οπως οτι η ΟΜ θα συνεχισει ετσι..ειναι πολυ δυνατη η κουρσα κ κανεις πρωταθλητισμο μεχρι τωρα.

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ μεγαλος παικτης τρομερη κινηση και θα σου δωσει λυσεις. Καλα το γκολ τι κανεις φετος ρε??!?! αχαχαχα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σε καθε ποστ εχουμε κ ενα διαμαντι...!!

Στην Ευρωπη τωρα κοστισε η ηττα στο Αλι Σαμιγιεν και δυστυχως εχασες την πρωτη θεση και τωρα θα παιξεις ενα παραπανω γυρω με αντιπαλο την Σεβιλλη. Οκ δεν ειναι οτι θα παιξεις με Τσελσι που ειναι εκει μεσα αλλα ειναι η πολυνικης του θεσμου κ θα ναι δυσκολα ματς.

Αυτο θα εχει ενδιαφερον. Οπως ενδιαφερον εχει να δουμε κ το δευτερο σου γυρο με μια Παρι που κανει αντεπιθεση διαρκειας και παρολο που επαιξες καλα στο Παρισι εφυγες μα αδεια χερια.

Τρομερος σεντερ μπακ ο Λουκεμπα. Τελος περιμενω μια καλη προσθηση στα ακρα της επιθεσης νομιζω θα σε εβαζε δυανατα στο κολπο του τιτλου.

Οσο για Αουαρ συνεχιζει ακαθεκτος με Τσερκι. Τωρα εχεις κοσμο στο 9 οπως Ζιρου κ Λακαζετ αλλα κ Κριστιανο. Καποιος ισως πρεπει να φυγει ή θα παραμεριστει.

Υ.Γ. Πολυ σωστη η παρατηρηση σου για το φορουμ. Δυστυχως κ εγω απο πλευρας μου δεν ποσταρω συχνα οσο θα ηθελα λογω διαφορων δυσκολιων και που δεν εχω το παιχνιδι. Παρολα αυτα επειδη εχω υπαρξει κ σε αλλα φορουμ με ποδοσφαιρακι πχ FM κ δεν το λεω για να το πω απλα αλλα σε ιστοριες που ποσταρα μου απαντουσαν εστω κ 3 λεξεις καποιοι αλλα εστω και με αυτα τα λογια δινεις ενα boost κ μια ενδιαφερον οπτικη στην ιστορια καποιου που παιζει. Αναγκαστικο δεν ειναι τιποτα φυσικα αλλα ειναι μια αναγνωριση στη προσπαθεια καποιου.

more_horiz
Εγώ παρόλο που δεν παίζω πλέον καριέρα στο FIFΑ, πάντα διαβάζω με ευχαρίστηση τις ιστορίες των ομάδων σας. Μου αρέσει που το ζείτε έντονα και το γουστάρετε. Θα μου άρεσε κι εμένα να έκανα κάτι αντίστοιχο, αλλά με έχει κερδίσει το μικρόβιο του online. 

Συνεχίστε όσο μπορείτε έτσι!

more_horiz
FIFA 23 - Career Mode Topic 6d1f1b1701a821eea4c111c350848c04

Τελος 1ης σεζον.

Γεναρης και μεταγραφες.

Ηρθε προταση 75μ για τον Χουσεμ Αουαρ, απο την Νιουκαστλ κι ετσι δεν μπορεσαμε να πουμε οχι.
Το πιο λαμπρο μας αστερι αποχαιρετησε την ΟΛ.

FIFA 23 - Career Mode Topic Houssem-aouar-cropped_i351qxcflvngzguheffoonlz

FIFA 23 - Career Mode Topic 9GaQ2AD

Με τα χρηματα του φεραμε 3 παικτες, ουσιαστικα.

FIFA 23 - Career Mode Topic JL8rfcRFIFA 23 - Career Mode Topic 8ihdOYjFIFA 23 - Career Mode Topic 7M90iRz

Chotard, Robertone & Trincao.

2 μεσους να γεμισουν την θεση, χωρις κανενας να ειναι "ανταξιος" για αντικαταστατης του Χουσεμ, αλλα δεν περιμεναμε ποτε κατι τετοιο γενικα, και ο  Τρινκαο που ειναι ο ποιοτικος εξτρεμ, που ελεγε κι ο φιλος @diegito21 οτι χρειαζοταν η ομαδα.

Στο πρωταθλημα συνεχισαμε να ειμαστε καλοι μεχρι καποιο επιπεδο, δεν διεκδικησαμε τιποτα εν τελει, η Παρι μας πηρε τον αερα (εμας και της ΟΜ) σχετικα γρηγορα.

Κυπελλο αποκλειστηκαμε απο την Λανς, διοτι κατεβασαμε μια αρκετα ελλειπης 11δα, καθως μολις ειχε φυγει ο Αουαρ και δεν ειχαμε φερει κανεναν απο τους πανω παικτες ακομα, ηταν πολυ κακο το timing της αναμετρισης.

Η ουσια ειναι το Europa League.

Στους 32 που παιζαμε με την Σεβιλλη, το ξερετε ηδη αυτο, καταφεραμε να κανουμε μεγαλη νικη με 3-2 στο Λυον.
Το νικητηριο γκολ ηρθε απο κερφωτη κεφαλια του Κριστιανο, στο 93'

FIFA 23 - Career Mode Topic XecL41U
FIFA 23 - Career Mode Topic XaHbHbv

Στον επαναληπτικο ειμασταν κατεγηστικοι, αλλα δεν φανηκε στο σκορ.

FIFA 23 - Career Mode Topic 1nyD7jg

Περασαμε και παιζαμε με Μπιλμπαο.

Δεν εχω να πω πολλα, απλα Κριστιανο Ροναλντο.

FIFA 23 - Career Mode Topic WfJLH0xFIFA 23 - Career Mode Topic Il7KL5wFIFA 23 - Career Mode Topic Nn4KuJ9

Φανταστικος ο παππους, μας οδηγει στους 8 με ανεση!!
Εκει που παιζαμε με την Γαλατασαραι, σε μια ατυπη ρεβανς, απο τους ομιλους.

Και ουσιαστικα συνεχισαμε το βιολι μας.

Μεγαλη νικη μεσα στην Τουρκια, με 0-4.
Αλλα 2 γκολ για τον Ροναλντο.

FIFA 23 - Career Mode Topic H22Kw5G

Στον επαναληπτικο χασαμε με 1-2, εχοντας κανει αρκετες αλλαγες στην εντεκαδα.

Ημιτελικα με Ναπολι.

FIFA 23 - Career Mode Topic OUBOw6y

Μετα απο ενα καλο πρωτο 10λεπτο της Ναπολι, απλα πηραμε το ματς απο τα κερατα, και βαλαμε 3 ευκολα γκολ.

Ο επαναληπτικος στην Ιταλια εληξε 1-1 και παιζαμε Ευρωπαικο Τελικο στο Σαν Μαμες με την Μπορουσια Ντορτμουντ!!!

FIFA 23 - Career Mode Topic Z4m2nGA

Εδω οι πορειες των 2 ομαδων.

Να σημειωθει εδω οτι στο πρωταθλημα ειχαμε κατρακυλησει σφοδρα, διοτι η χρονια σημαδευτηκε απο απανωτους πολυμηνους τραυματισμους σε ΒΑΣΙΚΟΥΣ ποδοσφαιριστες, και ειδικα στο κεντρο που μαζι με την πωληση του Αουαρ, και τους απανωτους 3μηνους τραυματισμους των Ντενις και Κακερε, ουσιαστικα παιζαμε με διαφορετικο κεντρο απο το "βασικο" μας, για το 2ο μισο της σεζον.

Επισης 3μηνο τραυματισμο υπεστη ΚΑΙ ο Λουκεμπα, ο καλυτερος CB μας, αλλα και ο Τσερκι, το καλυτερο εξτρεμ μας.
Η χρονια ηταν, σε πολλες γραμμες, καταστροφικη αλλα καταφεραμε να ελπιζουμε λογω ενος παικτη που λεγοταν Κριστιανο Ροναλντο.

Το κουβαλημα που ειχε ριξει ο ανθρωπος, και σε τετοια ηλικια, ηταν και ειναι αξιο θαυμασμου, επερνε νικες και στο πρωταθλημα, οταν επαιζα (γιατι δεν τον εβαζα σε πολλα ματς, για να ναι φρεσκος στην Ευρωπη, καθως εβλεπα κατα που παει το πραγμα με το πρωταθλημα)

Μεγαλος τελικος λοιπον.

FIFA 23 - Career Mode Topic PDpWTZs

Η θεση μας στο πρωταθλημα με αναγκασε να το δω εντελως πρακτικα και να σκεφτω οτι ΠΡΕΠΕΙ να κερδισουμε παση θυσια, διοτι 3 σεζον χωρις ΤΣΛ για την ΟΛ ειναι πολυ, και το εδειχνε και το οβεραλ του Γκοναλον, πανω αριστερα στην οθονη, οτι μαλλον μονο με κατακτιση τιτλου και αυτοματη εισοδος στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ θα κρατουσε την δουλεια του.

Κι ετσι εστησα την ομαδα πιο αμυντικα απ'οτι συνηθως, με ενα υβριδικο 4-3-3 με τους εξτρεμ να ειναι αρκετα πιο πισω, και ουσιαστικα να ειναι 4-5-1 με τον Κριστιανο κορυφη.

Φανηκε η διαφορα των δυο ομαδων, κυριως στην ποιοτητα του κεντρου, αμεσως, δεν μπορουσα να κερδισω μπαλα με τιποτα, αλλα μετα απο κοντρες καταφεραμε να βγαλουμε μια σωστη αντεπιθεση, και στο 6ο μολις λεπτο να κανουμε το 1-0 με τον Βελασκεζ!!!

Δεν το χαρηκαμε πολυ καθως μετα απο μια λαθος μπαλια του Καλουλου στην αμυνα, ο Ζιελινσκι εκανε το 1-1.

Μετα πραγματικα περασα ενα μαυρο μισαωρο, που απλα προσευχομουν και κρατουσα με νυχια και με δοντια το σκορ στο 1-1, ο Αντωνης εβγαλε 3 καταπληκτικα σουτ, δεν μπορουσαμε να βγαλουμε την μπαλα απο το μισο μας, μεχρι το 41' οπου παλι σε αιφνιδιασμο, ο Τρινκαο βγαινει τετ-α-τετ και κανει το 2-1 ΕΝΤΕΛΩΣ απεναντι στην ροη του αγωνα!!

Σαν εξυπνη ομαδα, σκεφτομαστε οτι θα ειναι χαμηλα τα πνευματα μετα απο αυτο το γκολ, καθως η ΒνΒ ηταν η καλυτερη ομαδα στο γηπεδο, και πιεζουμε, με αποτελεσμα ο Κριστιανο να κανει το 3-1 λιγο πριν την ληξη του ημιχρονου!!

Αποδυτηρια με ενα εξωφρενικα αδικο 3-1 υπερ μας!!
Στο δευτερο ημιχρονο η καημενη Μπορουσια απλα ειχε πεθανει.

Καμια ψυχολογια, ελλειπεις δυναμεις, ολα ασχημα.
Καθισαμε πισω, αμυνθηκαμε ευκολα, και ειχαμε και τις καλυτερες ευκαιριες στο ματς, για το 4ο γκολ.

Εν τελει, εληξε το παιχνιδι!

FIFA 23 - Career Mode Topic AANJSaUFIFA 23 - Career Mode Topic 4aW7pQ2FIFA 23 - Career Mode Topic Oh0QJsWFIFA 23 - Career Mode Topic 0ZZQJpA

Ενας απιθανος τιτλος για την ομαδα, που ειχε ρηξει ολα τα αυγα στο καλαθι Europa League μετα τον Γεναρη, και δικαιωθηκε!!!

Ενα μπραβο και χιλια ευχαριστω στον MVP της σεζον μας, Κριστιανο Ροναλντο !!

FIFA 23 - Career Mode Topic JaKwqHv

FIFA 23 - Career Mode Topic OkGcXPn

30 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις, και 16 στο Europa!
17 ειναι το ρεκορ, σε μια σεζον, απο τον Φαλκαο το 2011, παραλιγο να το σπασει!

39 ετων ανθρωπος, απιστευτο.

------------------------------------------------

Η βαθμολογια.

FIFA 23 - Career Mode Topic LZPuCHq

Οπως ειπα, δωξα τω θεο για το EL γιατι αν δεν το παιρναμε και βγαιναμε ΤΣΛ, θα μας εδιωχναν.

-------------------------------------------------

Τωρα για καλοκαιρι, λογικα θα συνεχισω αλλη μια σεζον τουλαχιστον, αλλα υπαρχει περιπτωση να το παρκαρω το save καθως ηταν το πρωτο μου στο ΦΙΦΑ, και στην αρχη ηταν καθαρα δοκιμαστικο που θα κρατουσε μια σεζον, κιολας, αλλα εχει εξελιχθει σε μια πολυ ομορφη ιστοριουλα, και καταφερα και πηρα τον πρωτο μου τιτλο με ΟΛ μετα απο το πρωταθλημα στο ΦΙΦΑ 19.

Θελω να αρχισω ενα μακροσκελες, με μικρη ομαδα, τα κλασικα τα δικα μου.
Προφανως δεν το σβηνω, ειναι πολυ ωραιο, και μαλλον θα συνεχισω, απλα υπαρχει αυτη η περιπτωση.

-------------------------------------------------

Για αλλο ενα ποστ για μενα και τον @diegito21 τα λεω, καθως σταματησατε και τα like ακομα, ισως σπαστηκατε ορισμενοι για τα λογια μου, δεν ξερω.

Τελος παντων, εμεις εδω, στρατιωτες.

ALLEZ L'OL!

FIFA 23 - Career Mode Topic DgBOgYE

more_horiz
FIFA 23 - Career Mode Topic B0a9aee2111d6b53cee40a6d477e0ff9

Παμε για παρουσιαση σεζον μεχρι τα Χριστουγεννα.

Μεταγραφες καλοκαιριου.

FIFA 23 - Career Mode Topic Ukf3M7dFIFA 23 - Career Mode Topic KTMISblFIFA 23 - Career Mode Topic AgvpWHXFIFA 23 - Career Mode Topic 2wLl9fJ

Κεφρεν Τουραμ απο Νις, ο αντι-Αουαρ, τρομερος μεχρι στιγμης, καλυπτει αψογα το κενο του Αουαρ.
Μοιαζει με τον Πογκμπα, στην καλυτερη του μερα, ουσιαστικα. "Πογκμπα χωρις τα παρατραγουδα"

Gio Reyna απο Λανς, 10ρο-11ρι, ουσιαστικα, καλος τεχνιτης Αμερικανος, δεν παιζει πολυ ομως δυστυχως, και εχει αρχισει τη γκρινια, μαλλον θα περασει και δε θα ακουμπησει.

Μπενζεμα. Ηταν ελευθερος, δεν ηθελα πολυ.

Σεμπα Σιμπανσκι απο Αντβερπ. Τον ειδα εκει και τον λυπηθηκα, τον θυμαστε οι περισσοτεροι απο την Γκορνικ περσι, εχει βοηθησει πολυ και ειναι ο κυριος λογος που δεν παιρνει ευκαιριες ο Ρεηνα.

Προσεξα οι περισσοτερες μεταγραφες να ειναι εγχωριες, για να κραταω εναν ρεαλισμο.

Επισης ανεβασα πολλα παιδια απο ακαδημια, αυτοι οι 2 ειναι που παιρνουν ευκαιριες περισσοτερο.

FIFA 23 - Career Mode Topic I7FcGs2FIFA 23 - Career Mode Topic N6SiDmu

Ο Κριστιανο δε σταματησε.

Η χρονια ξεκινησε νορθα, αν και με νικες στο γκολ.
Δεν ειχα καλη λειτουργια, δε παιζαμε καλη μπαλα γιατι προσπαθησα να χωρεσω Ροναλντο και Μπενζεμα στην ιδια ομαδα.

Αυτη ηταν η αρχικη μου 11δα.

FIFA 23 - Career Mode Topic AdL3osq

Δεν χωρουσαν και οι 2 παππουδες, και το πηρα χαμπαρι νωρις, ευτυχως, και αλλαξα την ομαδα.

Μεχρι και αυτη τη στιγμη η βασικη 11δα ειναι αυτη.

FIFA 23 - Career Mode Topic SUyumLF

Με λιγα λογια, στο πρωταθλημα πεταμε, ειμαστε 1οι, ο Κριστιανο ζει την δευτερη νιοτη του, και δειχνουμε χαρακτηρα και τσιμεντο, κατι που μας ελειπε περσι ειδικα.

FIFA 23 - Career Mode Topic Hk9PM1i

Τα 2 μεγαλυτερα αποτελεσματα του 1ου γυρου ειναι αυτα.

FIFA 23 - Career Mode Topic OIUL9J7FIFA 23 - Career Mode Topic HOf1jvM

Και το διπλο στο Παρισι ηρθε με μπαλα, παρακαλω, δεν κατεβηκαμε Μουρινιο, 11 πισω απο την μπαλα και γιομες στον Κριστιανο. Τους παιξαμε μπαλιτσα, ειδικα στο 2ο ημιχρονο.

Στο ΤΣΛ τωρα, καταθλιψη αλλα περηφανια.

FIFA 23 - Career Mode Topic 41XB2F7

Αηττητοι εντος εδρας, με μονο ενα στραβοπατημα, το Χ με Μπαγερν.
Χ και μεσα στη Γερμανια, γενικα μονο ΜΙΑ ΗΤΤΑ σε ολη τη φαση των ομιλων, απο την Φιορεντινα στο Αρτεμιο Φρανκι, και αποκλεισμος....

Αποκλεισμο με 9 βαθμους σπανια βλεπεις, ηταν ομιλαρα και καταρρευσαμε τελευταια αγωνιστικη στην Ιταλια.

Μεγαλο κριμα, ειδικα για τον Κριστιανο που ο ανθρωπος σεληνιαστηκε μολις ειδε τα αστερια του ΤΣΛ, και ειναι ο πρωτος σκορερ της διοργσνωσης με 8.

Το να μπεις σε ομιλο με Μπαγερν και να μεινεις αηττητος με αυτην αλλα να αποκλειστεις ειναι φουλ Αρης κατασταση. Laughing

Συνεχιζουμε EL που μετα την περσινη κατασταση δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα, αλλα προφανως και θα προσπαθησουμε να φτασουμε τουλαχιστον στα ημιτελικα. Υπαρχει ο στοχος του Πρωταθληματος φετος, ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα.

FIFA 23 - Career Mode Topic 8Q86T9K

Με την ψευτικη Αταλαντα στους 32.

---------------------------------------

Δυο λογια για τον Κριστιανο Ροναλντο.

FIFA 23 - Career Mode Topic Q2kfz4c

Αυτος ο ανθρωπος δεν ξερω τι εχει παθει.
39 ετων ΤΕΤΟΙΑ νουμερα δεν εχω ξαναζησει σε φιφα, ειναι βιονικος, εχει συνεχισει να παραγει σε περσινους ρυθμους, ακομα και καλυτερους καθως ξεπερασε τον αριθμο γκολ που ειχε περσι, ηδη, και εχουμε 15 Δεκεμβρη!

ΤΣΛ δε θα καναμε τιποτα, οπως φανηκε, αλλα σιγουρα θα μπορουσε να σκοραρει αλλα 3-5 γκολακια μεχρι τους 8 ας πουμε, και να τερματησει σιγουρα πρωτος σκορερ της διοργανωσης, αλλα στη Γαλλια μιλαμε για κουβαλημα...

3 χατ τρικ, με το ενα να ειναι 5-μπαλο, 2 στην Παρι, χατ τρικ στο εξωχικο μας στη Μασσαλια, κανει εκτρωπα το παιδι.

Φυσικος ηγετης, παιρνει ματς μονος του.
Στο μονο που τον βοηθησε ο Γκοναλον ηταν στο οτι εφερε πιο κοντα τις γραμμες στο συστημα, αν προσεξατε τα τσακαλια, και το κεντρο παιζει σχεδον κολλητα με τους 3 επιθετικους κι ετσι δεν χρειαζεται να τρεχει για κανεναν, κανει 5 ευκαιρες ανα αγωνα, αν και χρειαζεται πολυ λιγοτερες για να τις κανει γκολ.

Αν καταφερουμε και σηκωσουμε την κουπα, θα μιλαμε για πανθεον στην ιστορια του συλλογου, μαζι με το Europa League περσι, ειναι ηδη μεγαλη προσωπικοτητα στην ιστορια της ομαδος με αυτο, αλλα αν καταφερουμε και εκθρωνησουμε την ΠΣΖ με αυτον ηγετη, θα γινει θρυλικη φιγουρα στην ιστορια της ομαδος.

Δεν υφισταται να γινει πρωτος σκορερ στην ιστορια, ο Λακαζετ εχει 289 γκολ, κι ακομα μετραει, αλλα εχει αλλη αξια αυτο που κανει ο Πορτογαλος που ξαναιωθει μετα την καταθλιψη της United.  Very Happy

22 γκολ και πρωτος σκορερ στη Γαλλια, προφανως, δε χρειαζεται κουβεντα, ο 2ος Εμπαπε εχει 11.

---------------------------------------

Αυτα μαγκες, και για αυτη τη φορα.

Θα εκτιμουσα καποιος εκτος του @diegito21 να εμφανιζε το μουτρακι του να πει εστω μια κουβεντα, και σε τι κατασταση βρισκεστε με το παιχνιδι η την ορεξη που εχετε να γραψετε κι εσεις κατι.

Με εχετε πονεσει φετος με την απολυτη απαξιωση, τουλαχιστον δωστε μια αναφορα 3 σειρων, ρε αδερφε, κουβαλαω μονος μου το τοπικ φετος, αξιζω τουλαχιστον αυτο.

Συνεχιζουμε με Γεναρη και υπολοιπη σεζον.

ALLEZ L'OL !!!!!!!

FIFA 23 - Career Mode Topic ZddDxK8

more_horiz
@ELBarto3

Παμε στις μεταγραφες μας! Πολυ ωραιες κινησεις θα πω εγω με ρομαντισμο (επιστροφη Καριμ) και με επενδυση οπως ο Ρεινα , Τουραμ δεν τον γνωριζω αλλα ξερω Σιμανσκι κ μιλαμε για πολυεργαλειο.

Ωραιοι οι νεοι επισης καλα διαμαντακια. Θα πω οτι το πρωτο συστημα το 4-4-2 μαρεσε φυσικα καταλαβαινω οτι ο Καριμ ειναι αργος κλπ κλπ ισως με καποιον αλλο εκει να λειτουργουσε κ αυτο..παρολα αυτα αλλαξες το συστημα το πηγες εκει που θες εσυ κ γνωριζεις καλυτερα οποτε λειτουργησε!

Φοβερη πενταρα με ΟΜ κοιμηθηκε ο θεουλης θα πω εγω χαχα και μεγαλο ΔΙΠΛΟ στην ΠΣΖ. Απιστευτα εκτος εδρας τριποντα! Ισως στα εκτος τα πηγαινεις καλυτερα μπαινεις πιο αποφασισμενος.

Τωρα ενταξει δεν το περιμενα να μεινεις εξω απο τους 16 και με ΤΕΤΟΙΟ τροπο...πολυ πολυ κριμα..αλλα δυστυχως αυτα στην Ευρωπη πληρωνονται. Οπως και να χει στο Γιουροπα το εχεις κατακτησει προσφατα θα υπερασπιστεις τον τιτλο σου με μια ομαδα που την εχεις πιστευω. Προσωπικα μου ειναι αχωνευτη χαχα.

Ομως απο οτι βλεπω το πρωταθλημα ειναι η προτεραιοτητα σου και εκει συνεχισε να παλευεις. Φυσικα τωρα θα εχουν περασει αρκετα ματσακια κ αγωνιστικες αλλα αν πρεπει να κανω μια προβλεψη θα -πω οτι θα χυθει αιμα αλλα το παρεις.

Τελος για Κριστιανο οταν δεν δινει συνεντευξεις σε δημοσιογραφους Ανιτα Πανια της Αγγλιας κανει και τετοια!! Με σενα προπονητη θυμηθηκε τα καλυτερα του! Απιστευτοι αριθμοι και περναει μια δευτερη νιοτη!! Θα ελεγα οτι χωρις τον Κριστιανο δεν θα ησουν τοσο ψηλα γιατι οπως και να το κανουμε τα γκολ ειναι αυτα που μετρανε κ αυτος τα πετυχαινει χωρις να σπαταλα πολλες ευκαιριες!!!

Αυτα απο μενα φιλτατε Γκοναλονς περιμενουμε το φιναλε στο επομενο ποστ που πιστευω θα εχει πολυ ενδιαφερον και θα δουμε αν ολοκληρωνεις ενα εξαιρετικο CM με Λυων ισως απο τα καλυτερα σου!!

ALLEZZZZZZZZZZ!!!!!

more_horiz
FIFA 23 - Career Mode Topic Olympique-Lyonnais-Lyon-FC

Τελευταιο ποστ με τελος σεζον.

Τον Γεναρη δεν εγιναν πολλες μεταγραφες, εφυγαν καποιες παλιες καραβανες της ομαδος, γιατι κατεβαζαν το morale ολης της ομαδος γιατι δεν επαιζαν και παραπονιοντουσαν συνεχως, κι ετσι επρεπε να φυγουνε για να ανεβει η ομαδα, και να παιρνουν ολοι ευκαιριες με σωστο rotation.

Αποκτηθηκε μονο ενας.

FIFA 23 - Career Mode Topic J43oigF

Τον ηθελα καιρο, και ετσι εκμεταλλευτηκα το γεγονος οτι μεγαλωσε και ειχε ξεπεσει απο την βασικη ΧΙ της Μπαγερν, στην οποια βρισκοτανε απο το 2023, και τον απεκτησα με 27 εκατομυρια.

Το κακο με αυτον ηταν οτι μετα απο 5 παιχνιδια και 4 γκολ (εξαιρετικος) τραυματιστηκε για 3 μηνες, και ουσιαστικα δεν τον ξαναειδαμε στο γηπεδο μεχρι τον Μαιο.....πραγματικα κριμα.

Αν καθομουν κι αλλη σεζον στην ομαδα θα επαιζε μεγαλο ρολο αλλα αφου τελειωνει εδω το save ειπα απλα να τον αναφερω σαν μεταγραφη.

Στο EL να σας πω την αληθεια δεν τα πηγαμε καλα, και φυσιολογικα, αλλοι στοχοι φετος.
Κατεβασαμε 2η 11δα με Αταλαντα, και για μεγαλη μου εκπληξη, τους καταστρεχαμε.

0-1 μεσα στο Μπεργκαμο και 4-1 στην Γαλλια, εξαιρετικες εμφανησεις και μπραβο στα παιδια.

Στην επομενη φαση ομως με Σεβιλλη αποκλειστηκαμε, αν και σχετικα με ατυχο τροπο, κερδισαμε 2-1 στην Γαλλια και χασαμε 3-1 στην Ισπανια, με ενα γκολ στην παραταση (κανονικη διαρκεια 2-1 και παραταση, προφανως)

Δε με πειραξε καθολου, φυγαμε με το κεφαλι ψηλα, ουτε απο μικρη ομαδα αποκλειστηκαμε, ουτε με βαρυ σκορ.

Ενα ωραιο απο τον κοσμο του Europa ειναι οτι η Bodo Glimt απεκλεισε την Μαν. Σιτυ με συνολικο σκορ 4-2.
Δε ξερω αν κετεβασαν την Κ19 οι Γαλαζιοι Θαλασσοπόροι του Μαντσεστερ, αλλα ηταν αστειο.

-----------------------------

Πρωταθλημα τωρα.

Καναμε τον καλυτερο δευτερο γυρο, ισως στην ιστορια της ομαδος.
Μαζεψαμε 37 βαθμους, χανοντας μονο 2 παιχνιδια, εκ των οποιων το 1 ηταν αφοτου ειχαμε ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

FIFA 23 - Career Mode Topic B9lYC8Y

Μια καταπληκτικη χρονια ολοκληρωθηκε με εναν φανταστικο τροπο.
Βαλαμε στοχο το πρωταθλημα, και το καταφεραμε, φετος με την ομαδα που ειχαμε ξεραμε οτι επρεπε τουλαχιστον να ειμαστε στο κοπλο μεχρι το τελος, και φανηκε απο την αρχη οτι δεν ειχαμε πολλες ομαδες οι οποιες μπορουσαν να σταθουν στο υψος μας, στο πρωταθλημα, και το εκμεταλλευτηκαμε!!

Και τι καλυτερο απο το να παρεις τον τιτλο, μαθηματικα, με νικη απεναντι στην ΠΣΖ στο Παρκ ΟΛ!!!

FIFA 23 - Career Mode Topic XD3qwmXFIFA 23 - Career Mode Topic LzNldkhFIFA 23 - Career Mode Topic EFDGxbA

Παρτε την ολοκληρωμενη βαθμολογια μιας και ειναι τελευταιο ποστ.

Δειτε το γκολ που μας χαρησε την νικη-πρωταθλημα, του Κεφρεν Τουραμ!

Δεν περιγραφω αλλο! Laughing

----------------------------------------

Στο κυπελλο φτασαμε στον τελικο, με καλες κληρωσεις, στον οποιο χασαμε απο την Παρι, δυστυχως.

FIFA 23 - Career Mode Topic J2BLPTH

Αψυχη ομαδα εντελως, ισως ειμασταν συναισθηματικα κουρασμενοι μετα το πρωταθλημα, γιατι πραγματικα δεν καναμε φαση.

Καποια νουμερα της σεζον.

FIFA 23 - Career Mode Topic 0tx704A

Ακαταμαχητος ο παππους Ροναλντο.
Απιστευτος.

Μαλιστα εκτος απο πρωτος σκορερ στο πρωταθλημα, βγηκε και 2ος σκορερ στο ΤΣΛ, εχοντας αγωνιστει στν διοργανωση μονο στην φαση των ομιλων!

FIFA 23 - Career Mode Topic St2ake5FIFA 23 - Career Mode Topic AJ4ZocM

Ο 40χρονος Κριστιανο εχει γινει ηδη ενας ζωντανος Θρυλος για την ομαδα της ΟΛ, ενα ευρωπαικο κι ενα πρωταθλημα σε 2 χρονια, μιλαμε για επιπεδο να αποσυρρουν το #7 απο την ομαδα I love you

Μιας και μιλαμε για νουμερα, το ρεκορ ποντων σε μια σεζον, στην Λιγκ 1, ηταν οι 96 ποντοι της ΠΣΖ την χρονια 13/14
Εμεις με την νικη επι της Μπρεστ την τελευταια αγωνιστικη, τελειωσαμε με 97.

Σπασαμε το ρεκορ και ειμαστε επισημα η  ομαδα που εχει καταφερει τους περισσοτερους ποντους, σε μια χρονια, στην ιστορια του πρωταθληματος!!

Απλα κατεγηστικοι στα εγχωρια!!

FIFA 23 - Career Mode Topic Q74l0Yw

GK της χρονιας, ο αρχηγος Αντωνης!

-------------------------------------------------------

Αυτα, μαγκες.

Τελειωσε το "δοκιμαστικο" save που κρατησε 1,5 μηνα  Razz

Δεν με βλεπω να γραφω αλλο, με την μηδενικη παρουσια που βλεπω στο τοπικ, παντως.

Ξεκινησα να γραφω με ΟΛ νομιζωντας οτι σιγα-σιγα θα μπειτε κι εσεις στο κλιμα και θα ενεργοποιηθει το τοπικ, αλλα απογοητευτικα τρομερα.
Τελειωσα με αυτο το save γιατι ενιωθα οτι επρεπε να το τελειωσω αφου το ξεκινησα.

Δεν το περιμενα ποτε απο μενα να παραδωθω απο τοπικ, αλλα απο την αλλη δεν υπηρχε και ποτε απολυτως μηδενικη συμμετοχη, απο το 2012 που γραφω εδω στο We Hellas.

Πραγματικα πικρο.

Για αυτο ειπα να τελειωσω αυτο εδω το career και να σταματησω κι εγω.

Δε βλεπω κινηση για φετος, να δουμε απο του χρονου αν ενδιαφερθει κανεις, με το νεο παιχνιδι κτλ, αλλα για φετος ολα δειχνουν αραχνες.

Θα μπω να ευχηθω καλα Χριστουγεννα και καλη χρονια σε κανα μηνα για να κρατησω παραδοσεις, αλλα μεχρι εκει.

Ηταν οντως @diegito21 ενα απο τα καλυτερα μου, οσον αφορα save με ΟΛ. Δε ξεπερασε το μαγικο του 16, που πηρα το ΤΣΛ απο το πουθενα, 2η σεζον, με τρομερες προσωπικοτητες στην ομαδα, που τοτε γνωριζα για πρωτη φορα, κι ακομα και σημερα παραμενουν πουλεν μου σε φιφα, αλλα σιγουρα 2ο καλυτερο, ειχε τρομερες στιγμες και μακαρι να υπηρχε ενεργη συμμετοχη να το στολιζα περισσοτερο αλλα δεν υπηρχε ωθηση για κατι τετοιο.

Αυτα, παιδες.

Κριμα αλλα τι να κανουμε.

Τα λεμε. victory-hand

more_horiz
Καλημέρα, μάγκες. Καιρό έχουμε να τα πούμε. Με λύπη βλέπω, ότι πέθανε το topic. Δυστυχώς, και εγώ για τους λόγους, που σας είπα δεν μπορούσα να συνεχίσω να γράφω.

Δεν έπαιζα και εγώ πάρα πολύ αλλά εδώ και 2 εβδομάδες περίπου έχω ξεκινήσει μια καριέρα με τον Παναθηναϊκό, την οποία την γράφω στο Youtube. Μην φανταστείτε. Το κάνω πιο πολυ για την δική μου την κ@βλα. Όποιος θέλει και ψήνεται σας αφήνω το link κάτω.

https://www.youtube.com/@TheKnightSoul/

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply