WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

FIFA 23 - Ultimate Team

power_settings_newLogin to reply
+11
Skylomethir
Hellenes
MeanMachine
GGtron
Foxes
TOL1S
slamsoze
Bakos
depaizei
vagoe
Jrd
15 posters

descriptionFIFA 23 - Ultimate Team EmptyFIFA 23 - Ultimate Team

more_horiz
FIFA 23 - Ultimate Team Fifa-210

Σε αυτό το topic θα γράφουμε για το Ultimate Team, το δημοφιλές mode του FIFA, θα δείχνουμε τις ομάδες μας, θα προτείνουμε παίκτες, τακτικές και θα μοιραζόμαστε τα μυστικά του market ώστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
Καλή αγωνιστική season!

descriptionFIFA 23 - Ultimate Team EmptyRe: FIFA 23 - Ultimate Team

more_horiz
Δηλαδή Κυριάκο επέλεξες εθνικότητα και σου έβγαλε με τη μια Upamecano & Mazraoui? Κι εμένα Umtiti με 63 pace? Γα@$#!#@!#@#@$# Smile

more_horiz
Χαχαχ ναι Θανάση, έδωσε και inform, τον Aitor του Παναθηναϊκού παρακαλώ... ξεκινάμε με ομάδα κοντά στα 80k και βλέπουμε!
Εχω λιώσει στο market με την εφαρμογή, ομολογώ πως μου λειψε το FUT.

more_horiz
Η αλήθεια είναι ωραία η ενασχόληση με το market (ως ένα βαθμό βέβαια). Όλα θα κριθούν με το gameplay πάλι. Θα πάρουμε μια μικρή γεύση την Τρίτη.

more_horiz
broxopios wrote:
Θα πάρουμε μια μικρή γεύση την Τρίτη.

Πως, με το ea play;Έχω παραγγείλει την απλή, retail, θα ρίξω και ένα ευρώ στο ea play γιατί δεν μπορώ να περιμένω 😂

more_horiz
Bakos wrote:
broxopios wrote:
Θα πάρουμε μια μικρή γεύση την Τρίτη.

Πως, με το ea play;Έχω παραγγείλει την απλή, retail, θα ρίξω και ένα ευρώ στο ea play γιατί δεν μπορώ να περιμένω 😂

Ναι με ea play. Το παρήγγειλες ήδη; Εγώ δεν τολμώ ακόμη. Το φοβάμαι.

more_horiz
Έτοιμο το team 

FIFA 23 - Ultimate Team Screenshot-20220925-223000-Companion

more_horiz
Καλησπέρα και από μένα καιρό είχα να μπω γίνανε και αλλαγές βλέπω στο σιτε στο φορουμ καλορίζικο ! Εγώ έβαλα το webapp έφτιαξα μία Ιταλική και αναμένω το release. Φέτος θα κρατηθώ να πέσει η τιμή και μετά θα το αγοράσω τους βαρέθηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια! Καλή Χρονιά να έχουμε! Cool

more_horiz
Έλα ρε Τζορνταν τ'αγόριμ!
Πάλι τον Lukaku θα βρίζουμε στο coop... 😂

more_horiz
Φέτος θα μπορούμε να παίζουμε από όλες τις πλατφόρμες. Λουκάκου Χαλααντ θα ακούσουν φέτος πολύ μπινελίκι....

more_horiz
Ήδη γίνεται, χθες έπαιζα online seasons (το FIFA 22) και έπαιζα με ps5 και xbox users εναλλάξ,είχαν διαφορετικά εικονίδια και φαινόταν.

more_horiz
Καλησπέρα και καλορίζικο .
Φέτος τα πράγματα είναι λίγο "πεθαμένα" στο Μάρκετ. Παρ όλ αυτά....κάτι θα κάνουμε....αν και έχει διάβασμα για πανελλήνιες . Κυριακακο που σαι ρε μαναρακο μου;;;

more_horiz
vagoe wrote:
Καλησπέρα και καλορίζικο .
Φέτος τα πράγματα είναι λίγο "πεθαμένα" στο Μάρκετ. Παρ όλ αυτά....κάτι θα κάνουμε....αν και έχει διάβασμα για πανελλήνιες .

Ευχομαι καλη επιτυχια Γιωργο ! Φτασανε πανελληνιες τα νινια μας !

more_horiz
Τι πανελλήνιες μαμω τη τρέλα μου!
Καλή τύχη στα καμάρια σας και υπομονή σε σας!

more_horiz
Μου δίνει τις 10 ώρες στο PC ΠΟυ από ότι διαβάζω δεν μπορείς να παίξεις έχει θέμα και δεν τις δίνει στο xbox. Έχω το ea play Μέσω του ultimate του xbox. Δεν βγάζω άκρη. Πάντως χθες που είδα twitch φαίνεται λίγο πιο αργό αλλά πολύ ίδιο με το περσινό . Έπαιξε κανείς rivals να μας πει εντυπώσεις!

more_horiz
Για πείτε καμιά φτηνιάρικη ομάδα να ξεκινήσω κανα ματς fut.

Επίσης τι σύστημα παίζετε; Τι θα φορεθεί φέτος;

more_horiz
broxopios wrote:
Για πείτε καμιά φτηνιάρικη ομάδα να ξεκινήσω κανα ματς fut.

Επίσης τι σύστημα παίζετε; Τι θα φορεθεί φέτος;

Τι budget έχεις ;
Γνώμη μου είναι να παίξεις squad battles και να μαζέψεις ένα καλό ποσό... Κυριακή βράδυ με τα rewards θα κάνεις ένα descent team με μεγίστο τα 70-80k ξέρω γω...
(Μόλις έβαλα ea play και κατεβάζω να δω τι γίνεται!)

more_horiz
Jrd wrote:
Μου δίνει τις 10 ώρες στο PC ΠΟυ από ότι διαβάζω δεν μπορείς να παίξεις έχει θέμα και δεν τις δίνει στο xbox. Έχω το ea play Μέσω του ultimate του xbox. Δεν βγάζω άκρη. Πάντως χθες που είδα twitch φαίνεται λίγο πιο αργό αλλά πολύ ίδιο με το περσινό . Έπαιξε κανείς rivals να μας πει εντυπώσεις!

Aπό ότι διαβάζω, σε Windows 11 έχουν θέματα. Ένας που διάβασα στο evoweb

Not working for me either.

I have secure boot enabled as need it for Windows 11.

I don't know if it is linked, but seems everyone is having issues but only with Windows 11.

OK got it to launch.

Had to change the settings in BIOS from Secure Boot - Other OS to
Secure Boot - Windows UEFI

The game is now working.

Επίσης προτείνουν και αυτό

Have you got it working?

You might have to uninstall the EA protection thing then run Origin as Admin and verify the files to re-install the protection.

Ok finally got it to launch to the Fifa23 boot logo at least!

Close Origin, run EAAntiCheat.Installer.exe (it's in FIFA 23\__Installer\EAAntiCheat) uninstall EA Anti cheat, launch Origin as Admin, do a repair, then it should properly install the Anti cheat (show splash screen for it), then try launching the game, takes a couple of minutes on the launch logo but then it worked correctly.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν τα έχω δοκιμάσει τα παραπάνω, δεν έχω PC, γενικά βλέπω έχει μπερδέματα στο PC, ντάξει κλασσικές καταστάσεις σε PC.

Αλλά λέει ότι στο reddit, προτείνουν καλύτερες λύσεις. Ψάξου και εκεί. Έχουν αρκετοί το πρόβλημα με καινούρια Windows.

more_horiz
Έπαιξα 5 ματσάκια rivals, όλα νίκες, οι δύο με δυσκόλεψαν, ο ένας είχε Ronaldinho και Mbappe μπροστά, δανεικούς.
Έπαιξα με silver ομάδα μερικά squad battles για να κάνω και μερικά objectives, γενικά το απολαμβάνω το παιχνίδι, με τα power shots έχω θέμα, δεν βρίσκω εστία.
Μόνο με διαγώνια power shots βρίσκω εστία, έβαλα και δύο γκολακια έτσι, είχα και ένα δοκάρι.
Ορίστε και το team
FIFA 23 - Ultimate Team Screenshot-20220929-043124-Companion

more_horiz
broxopios wrote:
Επίσης τι σύστημα παίζετε;

δεν επαιξα fut ακομα αλλα και παλι θα βαλω το συστημα που επαιξα στην καριερα το οποιο ειναι το 4-1-4-1.
αν η cpu συμπεριφερεται με τον ιδιο τροπο σε squad battles θα εχεις 5 παικτες μεσα στην περιοχη και θα σκοραρεις ευκολα,για online δεν ξερω αν κανει το συστημα γιατι αφηνει κενα στο κεντρο.

more_horiz
Ξοδεψα καμια 10Κ για να μπορω να παιξω λιγο πιο ανετα (αν και ετσι οπως ειναι το gameplay δεν ειναι θεμα παιχτων)

Παντα προς Αγγλια μερια γινεται το στησιμο

https://www.ea.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=bqDfpHWGru1:FFA23XSX

more_horiz
Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι αρκετά να χτίσω ομάδα. Ναι μεν έχει αρκετό βάθος και ποικιλία αυτή η διαδικασία, αλλά θα ήθελα να μπορούσες να πάρεις όποιον παίχτη θες και να τον κουμπώσεις χωρίς να έχεις την έννοια του chemistry. 

Δηλαδή χθες μπήκα να παίξω κανα 2 ματς και ασχολήθηκα με seasons παρόλο που ήθελα να παίξω FUT. 

Είναι καλύτερο τελικά από την αρχή μου εκτίμηση. Ωστόσο αυτό με ανησυχεί είναι η ταχύτητα. Ακόμη και το season μου φάνηκε αρκετά γρήγορο που είναι συνήθως πιο αργό από το FUT. Δηλαδή ήδη αρκετοί το κράζουν ότι είναι αργό και το πιο πιθανό είναι να αυξηθεί η ταχύτητα με μελλοντικά update. 

Πάντως λίγο που ασχολήθηκα στο FUT, πήρα για αρχή Camavinga και λέω να πάρω και Tchouameni χωρίς να έχω ακούσει τίποτα για το τι παίχτες είναι. Βέβαια η υπόλοιπη ομάδα είναι εντελώς ασύνδετη και ίσως μπω στα βαθιά έτσι με το τίποτα.

more_horiz
Με το καινούριο σύστημα χημείας πάνε να προσδώσουν περισσότερο δικαιοσύνη(;;;Wink αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσε να χει μεγαλύτερη λειτουργικότητα......αν και ακόμη δεν έχω κάνει .......πρακτική που πρέπει . Αλλά σαν να βαδίζουν σε σωστά μονοπάτια. Βέβαια το (πιο)σημαντικό είναι να βγουν τα στατιστικά των παιχτών στο γήπεδο.......έτσι ώστε να μιλάμε για ΤΗΝ δικαιοσυνη.........ΙΔΩΜΕΝ

more_horiz
Τι έχει αλλάξει στο chemistry? Είδα νέα εικονίδια, δεν έχει πλέον τα links μεταξύ των παιχτών, αλλά ένα τρίγωνο στα στοιχεία του παίχτη στην καρτέλα του. 

Τελικά έφτιαξα μια Γαλλική ομάδα παίρνοντας τυχαία κάποιους παίχτες που μου έκαναν κλικ. Θέλω να πάρω ακραία μπακ και κεντρικό αμυντικό γιατί είναι ότι είχα πετύχει στα πακέτα. Και μετά να κάνω και καμιά αναβάθμιση σε παίχτες που δεν τραβάνε τόσο όσο προχωράει το παιχνίδι. 

FIFA 23 - Ultimate Team 183905297e647-screenshot-Url

more_horiz
Είχα ξεχάσει να ανοίξω κάποια πακέτα χθες από τα objectives και μου έδωσε Mendy από ρεαλ. Κρίμα που δεν μπορώ νσ τον πουλήσω γιατί είδα ότι έχει κοντά στα 90k. Τουλάχιστον κουμπώνει γάντι στην ομάδα και θσ του κολλήσω κι ένα Shadow chemistry κι ελπίζω να είναι καλός όπως στα παλαιότερα fifa.

Γενικά τι έχει αλλάξει στο mode περιληπτικά για όποιον το έχει ψάξει; Γιατί δεν είχα ασχοληθεί καθόλου. Είδα ότι στην καρτέλα κάποιοι έχουν και 2η θέση. Καλύπτει όπως στο προ τη 2η θέση χωρίς να χαλάει το chemistry?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply