broxopios wrote:Το παρακάτω compilation δείχνει ένα ελκυστικό FIFA 23, αλλά δυστυχώς ξέρουμε ότι η πραγματικότητα θα είναι διαφορετική.
/watch?v=ScpJunnhkrs
Δε με αφήνει να το βάλω κανονικά, οπότε όποιος θέλει να το δει ας το επικολλήσει στο youtube.
Code:
[youtube]ScpJunnhkrs[/youtube]
Bakos wrote:Μου δωσε Upamecano στο app, καλά ξεκίνησε η χρονιά.
Έδωσε και το δεξί μπακ της Bayern, τον Mazraoui, λογικά λοιπόν ξεκινάω με Γερμανική και βλέπουμε.
Φέτος στόχος είναι να τους έχω όλους untreatable.
Το efootball δυστυχώς δεν με τραβάει... άρα μετά από τρία χρόνια επιστροφή στο FIFA.
oBaBaSaS wrote:Στη περιπτωση που εισαι μπροστα στο σκορ το scriptακι πλεον σπαει τοσο πολυ νευρα που δεν μπορεις ουτε να κουνιθεις ουτε να δωσεις πασα. Δεν σου βγαινει τιποτα. Οτι και να κανεις χανεις την μπαλα και δεχεσαι γκοαλ. .
broxopios wrote:Τώρα στα άσχημα.
Υπάρχουν ακόμη στιγμές είτε έχω τη μπάλα είτε όχι που ο παίχτης ενώ πατάω το τρέξιμο, είναι σαν να τον κρατάει ένα σχοινί και να μην μπορεί να επιταχύνει αμέσως. Με χαλάει αυτό και έχει χρόνια που υπάρχει. Ίσως το έχουν κάνει για να δημιουργούνται κενά. Όπως και να χει είναι λάθος.
TOL1S wrote:broxopios wrote:Τώρα στα άσχημα.
Υπάρχουν ακόμη στιγμές είτε έχω τη μπάλα είτε όχι που ο παίχτης ενώ πατάω το τρέξιμο, είναι σαν να τον κρατάει ένα σχοινί και να μην μπορεί να επιταχύνει αμέσως. Με χαλάει αυτό και έχει χρόνια που υπάρχει. Ίσως το έχουν κάνει για να δημιουργούνται κενά. Όπως και να χει είναι λάθος.
δοκιμασε να πατησεις 2 φορες το τρεξιμο η να κανεις το δεξι στικ μπροστα ωστε να ανοιξει λιγο την μπαλα ο παικτης και θα εχεις επιταχυνση.
συμφωνω σε ολα οσα γραφεις και ενω δεν το περιμενα ολα τα νεα στοιχεια υπαρχουν και για old gen (ps4).
polakis wrote:Δοκιμασε κανεις σε manual με sliders; Αξιζει να δωσω λεφτα η να περιμενω την κοναμι να βγαλει κανονικο παιχνιδι; Τα γραφικα του φιφα εξαιρετικα παντως.