WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

FIFA 23 [General Discussion]

power_settings_newLogin to reply
+14
Hellenes
GGtron
ELBarto3
s0_wh4t
Iceman13
Platini_Athens
polakis
Spyros1908
TOL1S
Foxes
Bakos
slamsoze
broxopios
Chronis
18 posters

descriptionFIFA 23 [General Discussion] EmptyFIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
Γενική συζήτηση για το FIFA 23

FIFA 23 [General Discussion] Mbappe10

Last edited by Chronis on Sat Sep 24, 2022 3:24 pm; edited 1 time in total

descriptionFIFA 23 [General Discussion] EmptyRe: FIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
Το παρακάτω compilation δείχνει ένα ελκυστικό FIFA 23, αλλά δυστυχώς ξέρουμε ότι η πραγματικότητα θα είναι διαφορετική.

Last edited by broxopios on Sat Sep 24, 2022 3:28 pm; edited 1 time in total

more_horiz
broxopios wrote:
Το παρακάτω compilation δείχνει ένα ελκυστικό FIFA 23, αλλά δυστυχώς ξέρουμε ότι η πραγματικότητα θα είναι διαφορετική.

/watch?v=ScpJunnhkrs

Δε με αφήνει να το βάλω κανονικά, οπότε όποιος θέλει να το δει ας το επικολλήσει στο youtube.

Υπάρχει κουμπι για να βαλεις Video από το Youtube - Όχι απο το Quick Reply κατω από τα Posts , αλλά πατα στο κουμπι πάνω δεξιά "Reply to Topic" για να δεις ολες τις επιλογες. (μπορεις και να πατησεις το κουμπι με το Preview για να δεις ολες τι επιλογες).

ΥΣ : Μπορεις να γραψεις και το εξης :

Code:

[youtube]ScpJunnhkrs[/youtube]

descriptionFIFA 23 [General Discussion] EmptyFIFA 23 Live Streaming (French)

more_horiz
Live streaming από Γαλλία , για όποιον ενδιαφέρεται.

more_horiz
Μου δωσε Upamecano στο app, καλά ξεκίνησε η χρονιά.
Έδωσε και το δεξί μπακ της Bayern, τον Mazraoui, λογικά λοιπόν ξεκινάω με Γερμανική και βλέπουμε.
Φέτος στόχος είναι να τους έχω όλους untreatable.
Το efootball δυστυχώς δεν με τραβάει... άρα μετά από τρία χρόνια επιστροφή στο FIFA.

more_horiz
Bakos wrote:
Μου δωσε Upamecano στο app, καλά ξεκίνησε η χρονιά.
Έδωσε και το δεξί μπακ της Bayern, τον Mazraoui, λογικά λοιπόν ξεκινάω με Γερμανική και βλέπουμε.
Φέτος στόχος είναι να τους έχω όλους untreatable.
Το efootball δυστυχώς δεν με τραβάει... άρα μετά από τρία χρόνια επιστροφή στο FIFA.

Ωχ τι έχουμε εδώ; Αλλαγή πλεύσης; 

Κι εγώ θα δοκιμάσω το 23 αλλά ότι έχω δει δεν είναι ενθαρρυντικό. Ελπίζω στο χειριστήριο να είναι αλλιώς. Θα δείξει. 

Βγήκε η εφαρμογή ε; Θα την τσεκάρω.

more_horiz
Ψιλο μαπα φαινεται το gameplay! Ισως οτι χειροτερο εχω δει.
Φαινονται καποιες νεες κινησεις αλλα δεν αλλαζει τιποτα. Ολοι παιζουν οπως επαιζαν με το κλασσικο τικιτακα.
Στο twitch παιζουν FUT οπου το ping pong ειναι επι 2.
Φετος ουτε καν κανανε προσπαθεια να φαινεται το παιχνιδι πιο αργο στο early access.
Τι αλλη επιλογη εχουμε ομως; Αντε τωρα περιμενε τριτους να βγαλουν patch για το pes21.

more_horiz
Έπαιξα 2 ματς. Οκ τουλάχιστον δεν αγόρασα το παιχνίδι. Θα εξαντλησω τις 10 ώρες αλλά δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τα δίχτυα που μου άρεσε. Ακόμη και το σχεδόν κακό efootball 2023 είναι αισθητά καλύτερο για τα γούστα μου.

more_horiz
Και εγω ξυπνησα σε καποια φαση κατα τις 2 και το εβαλα να κατευενει.
Επαιξα ενα ματσακι το πρωι στα γρηγορα (Το προεπιλεγμενο που παιζει PSG vs Liverpool).
Εγω απο την αλλη βλεπω οτι το παιχνιδι ειναι καλυτερο απο το 22. Φαινεται πιο αργο κατα εμε. Τα σουτ φαινονται πιο δυσκολα. Στις πασες παρατηρησα οτι οταν προσπαθεις να κανεις γρηγορες εναλλαγες απο κοντα μειωνεται σταδιακα το ρυθμος της ταχυτητας της μπαλας ωστε να σταματας να το κανεις. Τα γραφικα και η ατμοσφαιρα ειναι καλυτερα και τα προσωπα πιο καθαρα. Σιγουρα δεν θα εχει την nativeιλα που εχουν τα γραφικα του υπολογιστη και την σταθεροτητα του gameplay αλλα δεν φαινεται ασχημο σαν αποτελεσμα. Λογικα θα παρω στο υπολογιστη ωστε να μπορω να παιζω και online γιατι το xbox μας τα επριξε με τις συνδρομες και τα προβληματα του. FUT καρτες μπινελικι και παμε.

more_horiz
πληρωσα 1 ευρουλακι για 1 μηνα ea play,κατεβασα και το φιφα,επαιξα καριερα μονο,4 ματσακια σε λετζενταρι δυσκολια με τα σλαιντερς μαμα.
εφτιαξα μια δικη μου ομαδα που ηταν στο 1,5 αστερακι και πρωταθλημα δηλωσα 3η κατηγορια γερμανιας.

αν αυτο ειναι το τελικο παιχνιδι καλο θα ηταν να το ξανασκεφτει η εα,προσωπικα εχοντας να παιξω σοβαρα φιφα πανω απο 1 χρονο,θεωρω το 23 οτι πιο ευκολο υπαρχει,η ai απλα κοιταει και δεν κανει τιποτα,το κεντρο αμυνας ειναι ανυπαρκτο και δημιουργικα δεν ειδα απολυτως τιποτα
τα σκορ μου σε 4 ματς νικες με 0-3,1-4,1-5 και μια εντος εδρας ηττα 0-2.

σαν offline παικτη εμενα αυτο δεν μου αρεσει και ηδη το βαρεθηκα,αν κερδιζω εχοντας την χειροτερ ομαδα τοσο ευκολα τοτε κατι δεν παει καλα,ευτυχως το 1 ευρω θα παει για να παιξω f1 για 1 μηνα.

more_horiz
Οντως εχουν χαλασει πολυ την ΑΙ το τελευταιο διαστημα. Οι τερματοφυλακες απο superman εγιναν Ι5. Τρωνε ακομη και τα σουτ που πανε απανω τους. Εβαλα και επαιξα FIFA 21 nextgen οφου το δινει το ultimate pass. H AI παιζει πολυ καλυτερα και γενικα το παιχνιδι φαινεται πολυ ισοροποιημενο σε σχεση με το 23. Μπρος γκεμος και πισω ρεμα εγινε το gaming. Ετσι οπως παει θα μας πασαρουν και θα παιζουμε οτι θελουν εκεινοι και οχι οτι μας αρεσει. Με τα cloud gaming προς τα εκει παει. Προχτες πηγα να βαλω σε ενα γνωστο το PES21 lite στο steam και το εχουν βγαλει εντελως! Εαν δεν το ειχες στο library σου τωρα πλεον δεν μπορεις να το βαλεις.

more_horiz
συνεχεια με επιπεδο δυσκολιας στο ultimate με μαμα sliders σε καριερα.

παλι ανετες νικες,με μεγαλα σκορ,μονο 2 ματς εβαλα 3 γκολ !!! γιατι εχασα αλλα 3-4 τετ α τετ.

η αι ειναι κατω του αθλιου,ο offline παικτης δεν μπορει να παιξει αυτο το πραμα.
επισεις,δεν μου αρεσε καθολου το νεο συστημα στα στημενα,παλυ κακο,μπορειτε απλα να περπατατε και να σας κοιταει η cpu μεχρι να βαλετε γκολ,εκανα μεταγραφη εναν ελευθερο βελγο αμυντικο που ηθελε ο ολυμπιακος και συγνωμη μονο που δεν με πληρωσε για να ερθει,στο 21 και λιγο στο 22 που θυμαμαι δεν θα ερχοταν καν στην 3η γερμανιας.

θα δοκιμασω και λιγο το fut να δω αλλα οπως ειπα για offline και δη καριερα ουτε δωρεαν να το δωσει η εα δεν ασχολουμαι,θελει καμια 10αρια update να στρωσει.

more_horiz
Ηρθε εχτες ο κουμπαρος μου και παιξαμε αρκετα. Το παιχνιδι ειναι ο ορισμος της ασταθειας. Εκαναν προσπαθεια να το κανουν λιγο πιο randomized αλλα το χαλασε εντελως. Σε καποιες φασης βγαινει ωραιο αποτελεσμα αλλα το υπολοιπο παιχνιδι ειναι για τα γελια. Στη περιπτωση που εισαι μπροστα στο σκορ το scriptακι πλεον σπαει τοσο πολυ νευρα που δεν μπορεις ουτε να κουνιθεις ουτε να δωσεις πασα. Δεν σου βγαινει τιποτα. Οτι και να κανεις χανεις την μπαλα και δεχεσαι γκοαλ. Καθε χρονο τα ιδια κανουν καποιες μικρο αλλαγες και χαλανε ολο το παιχνιδι. Σιγουρα θα χρειαστει πολλα update για να στρωσει. Και φυσικα αυτο που θα κανουν θα ειναι να αφαιρεσουν περιεχομενο και να ξανα γυρισουν παλι κλασσικο gameplay πινκ-πονκ. Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει σε αυτη την τιμη που το πουλανε. Πουλανε προβληματικο προιον σε κανονικη τιμη. Τους πληρωνουμε τους δινουμε feedback για να φτιαξουν τι μαλακια τους. Ελεος πια. Αφου παιξαμε και ξενερωσαμε βαλαμε fifa 21 nextgen που δινει το ea play. Μιλαμε για την διαφορα.

Υ.Γ. Οσοι εχουν ea play στο xbox αντιμετωπιζουν προβλημα με το trial? Καθε φορα που ανοιγω ξανα το παιχνιδι βγαζει οτι δεν μπορει να διαχειριστη την συνδρομη και με το παιχνδι κλεινει. Πρεπει καθε φορα να σβηνω απο τα saves μου για να ανοιξει.

more_horiz
oBaBaSaS wrote:
Στη περιπτωση που εισαι μπροστα στο σκορ το scriptακι πλεον σπαει τοσο πολυ νευρα που δεν μπορεις ουτε να κουνιθεις ουτε να δωσεις πασα. Δεν σου βγαινει τιποτα. Οτι και να κανεις χανεις την μπαλα και δεχεσαι γκοαλ. .

σε offline δεν κανει καν τον κοπο το σκριπτ να ενεργοποιηθει,κανεις πλακα στην cpu,
διαβαζα σε ξενο φορουμ το ποσο ευκολο ειναι το φετινο παιχνιδι.
καταλαβαμε,δεν γουσταρεις εα το offline και με τον τροπο σου διωχνεις τον κοσμο ωστε να μας πεταξεις μια μερα ενα πινακακι που να λεει οτι offline παιζει μονο το 10% και μας ειναι ασυμφωρο να το συνεχισουμε.

more_horiz
Μα ειδικά φέτος που είναι το τελευταίο υποτίθεται FIFA τι περιμένετε; Θα το παρατήσουν ίσα να βγεί όπως όπως και του χρόνου θα λανσάρουν το ea football ή όπως σκατά θα λέγεται με διθυράμβους πάλι και ανακοινώσεις για νέα συστήματα μαρκαρίσματος κλπ. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

more_horiz
Εμένα μου άρεσε το FIFA 23 εάν δεν είχε αυτή την εκνευριστική ευστοχία στα σουτ! Ίσως φταίνε που οι τερματοφυλακες έγιναν πιο ρουφεν? Και νομίζω και η Α.Ι έχει θέματα..
Εάν φτιάξουν αυτά τα δύο εμένα μου αρέσει.. Αλλά δεν γινεται ρε παιδιά κάθε χρόνο να βγαίνει ένα παιχνίδι να έχει πάντα κάποιες αδυναμίες και να λέμε θα βγάλουν 300 update μέσα στην χρόνια για να διορθωθούν, και μόλις τα διορθώνουν κάτι άλλο χαλάνε..
Υ. Γ Επιτέλους άλλαξε το site γιατί έτσι όπως ήταν πριν είχα να μπω μήνες..

more_horiz
μηπως εχθες περασε καποιο update η εα μεσω σερβερ γιατι ξαφνικα επεσε φαπα στην καριερα,ενα ματς επαιξα και με γλεντησε η cpu,δεν νομιζω να ξεχασα να παιζω μεσα σε 2 μερες.

more_horiz
Δεν εχει βγει update. Η ΑΙ αναλογα το mode δινει και περνει. Στο FUT στο professional με rate αντιπαλης ομαδας 83, Squad Battles mode ετρωγα 3 γκοαλ στο ημιχρονο εχτες. (βεβαια το γυρισα στη παραταση) αλλα οπως και να εχει τρωει κατι περιεργες φλασιες το προγραμμα.

Επισης τωρα παιζω το 10 ωρο και στον υπολογιστη αφου με το ultimate pass εαν εχεις κανει link το xbox account σου με το EA App σου δινει και εκει το trail. Οποτε 20 ωρες με 1 ευρω.

Λοιπον ηθελα να τονισω για αλλη μια φορα οτι το παιχνιδι στο υπολογιστη λειτουργει πολυ καλυτερα απο τι στην κονσολα. Δεν εχει σχεδον καθολου γλυστριματα και οι παιχτες φαινεται να εχουν μια extra βαρυτητα. Το παιχνιδι φαινεται πιο σταθερο και καθαρο οπτικα σε κοντρες τριπλες τζαρτζαρισματα και οτι εχει να κανει οταν οι παιχτες ερχονται σε επαφη. Επισης αυτο που μου αρεσει στον υπολογιστη οτι τα γραφικα φαινονται πολυ πιο native απο τι ειναι στη κονσολα. Μπορεις ακομη και βλεπεις καθαρα την τροχια της μπαλας κατι το οποιο μου ειχε κακοφανει στο xbox series X με τα χαρακτηριστικα τα οποια λεει οτι εχει.

Για αυτους λοιπον τους λογους συν οτι μπορεις να παιζεις online χωρις να πληρωνεις συνδομη θα παω σε υπολογιστη. Ναι οκει θα χασω το ενιαιο pool με τις μεταγραφες του FUT αλλα δεν με νοιαζει ιδιαιτερα. Εχω αυτα που θελω στο PC μετα απο 2 χρονια.

more_horiz
θα εμεινω σε σερβερ update(γιατι update σρο ps4 δεν βγηκε) γιατι ξαφνικα αρχισε να μου δειχνει τα στατς στο ημ ενω επι τοσους αγωνες δεν τα ειδα ποτε και ελεγα γιατι να τα βγαλουν.
2 δυσκολα Χ και μια φαπα 0-3 στην εδρα μου μετραω απο εχθες σε legendary,ενω πριν ημουν στο 6-1-1 αν θυμαμαι καλα με μ.ο γκολ υπερ τα 3 ενω τωρα με το ζορι βαζω 1.

more_horiz
Μετά την πρώτη κρυάδα και αφού τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι μόνο με efootball, μπορώ να πω ότι δεν είναι καθόλου κακό. Είναι ένα κλασσικό FIFA, με ένα πολύ δυνατό FUT με γεμάτο περιεχόμενο. 

Ο ρυθμός είναι οκ, λίγο γρήγορος ύστερα από την ενασχόληση με efootball, αλλά μετά από 7-8 παιχνίδια τον συνήθισα. Έχει ωραίο passing game αλλά μου την σπάνε πολύ οι πάσες που φεύγουν αφύσικα και με τρομερή ταχύτητα. Σίγουρα το έκαναν για χάρη της αμεσότητας, αλλά σκοτώσαν την φυσική και τον ρεαλισμό. Τα σουτ ωραία. Συνεχίζω να προτιμώ του efootball, αλλά δε με χαλάνε. Φυσική και τζατζάρισμα παιχτών το περίμενα χειρότερο και με εξέπληξε ευχάριστα. Γραφικά μια χαρά δεν έχω παράπονο. Τα άλλα τα γνωστά καλά του FIFA με το presentation σούπερ και τα δίχτυα που είναι εξαιρετικά. Ότι καλύτερο έχει υπάρξει σε ποδοσφαιράκι. Πλέον το Football Kingdom μπορεί να αναπαυτεί ήσυχο. 

Ένα καλό που έχει το FIFA είναι ότι υιοθετεί κάποια καλά χαρακτηριστικά του προ. Έβαλε το power shot (αν λέγεται έτσι) και ίσως δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο στο προ, αλλά μου άρεσε που το έκαναν manual, άρα αυξάνει και το skill gap. Επίσης η αλλαγή παίχτη με τον δεξί μοχλό που όσο κρατάς παρατεταμένα τον μοχλό, διαλέγει όλο και πιο μακρινό παίχτη. 

Μου άρεσαν πολύ οι προωθημένες γιατί πήγαιναν πιο ωραία στο χώρο. Μετά που πήγα στις ρυθμίσεις είδα ότι ήταν στο semi. Νομίζω θα το αφήσω έτσι γιατί δίνουν ποικιλία και πάνε εκεί που θέλω και ταυτόχρονα δεν είναι και εντελώς manual ώστε να χάνεις συχνά τον στόχο. 

Κάτι που επίσης με εξέπληξε ευχάριστα και σε σχέση με efootball που έπαιζα, είναι ότι βλέπω πιο εμφανή τα χαρακτηριστικά του παίχτη να παίζουν ρόλο στο γήπεδο. Μπράβο γιατί είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στο gameplay. Καταλαβαίνεις τον δυνατό παίχτη, τον καλύτερο σε πάσα, τον γρήγορο, τον ευέλικτο. 

Έχουν γίνει πιο φυσικές οι αποκρούσεις των GK, όπως και οι αντανακλάσεις της μπάλας όταν χτυπάνε σε σώματα παιχτών. 

Τώρα στα άσχημα. 
Όπως είπα πιο πάνω, κάποιες πάσες που φεύγουν αφύσικα και με πολύ δύναμη. Κάποια σουτ είναι πολύ αδύναμα παρόλο που έχω πατήσει αρκετά τη μπάρα. Υπάρχουν ακόμη στιγμές είτε έχω τη μπάλα είτε όχι που ο παίχτης ενώ πατάω το τρέξιμο, είναι σαν να τον κρατάει ένα σχοινί και να μην μπορεί να επιταχύνει αμέσως. Με χαλάει αυτό και έχει χρόνια που υπάρχει. Ίσως το έχουν κάνει για να δημιουργούνται κενά. Όπως και να χει είναι λάθος. 

Μέχρι στιγμής και αφού χρειάστηκε λίγο χρόνο να το συνηθίσω, μπορώ να πω ότι το ευχαριστιέμαι για καθαρά ενασχόληση με FUT.

more_horiz
broxopios wrote:
Τώρα στα άσχημα. 
Υπάρχουν ακόμη στιγμές είτε έχω τη μπάλα είτε όχι που ο παίχτης ενώ πατάω το τρέξιμο, είναι σαν να τον κρατάει ένα σχοινί και να μην μπορεί να επιταχύνει αμέσως. Με χαλάει αυτό και έχει χρόνια που υπάρχει. Ίσως το έχουν κάνει για να δημιουργούνται κενά. Όπως και να χει είναι λάθος. 

δοκιμασε να πατησεις 2 φορες το τρεξιμο η να κανεις το δεξι στικ μπροστα ωστε να ανοιξει λιγο την μπαλα ο παικτης και θα εχεις επιταχυνση.

συμφωνω σε ολα οσα γραφεις και ενω δεν το περιμενα ολα τα νεα στοιχεια υπαρχουν και για old gen (ps4).

more_horiz
TOL1S wrote:
broxopios wrote:
Τώρα στα άσχημα. 
Υπάρχουν ακόμη στιγμές είτε έχω τη μπάλα είτε όχι που ο παίχτης ενώ πατάω το τρέξιμο, είναι σαν να τον κρατάει ένα σχοινί και να μην μπορεί να επιταχύνει αμέσως. Με χαλάει αυτό και έχει χρόνια που υπάρχει. Ίσως το έχουν κάνει για να δημιουργούνται κενά. Όπως και να χει είναι λάθος. 

δοκιμασε να πατησεις 2 φορες το τρεξιμο η να κανεις το δεξι στικ μπροστα ωστε να ανοιξει λιγο την μπαλα ο παικτης και θα εχεις επιταχυνση.

συμφωνω σε ολα οσα γραφεις και ενω δεν το περιμενα ολα τα νεα στοιχεια υπαρχουν και για old gen (ps4).

Ναι όταν έχω τη μπάλα και έχω χώρο το κάνω αυτό με τον μοχλό. Βέβαια δε θα έπρεπε να συμβαίνει από τη στιγμή ειδικά όταν ένας παίχτης έχει πολύ καλό acceleration.

Το κύριο πρόβλημα ωστόσο είναι όταν δεν έχεις τη μπάλα που δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το έχετε παρατηρήσει κ άλλοι ή κάτι δεν κάνω εγώ σωστά;

more_horiz
Δοκιμασε κανεις σε manual με sliders; Αξιζει να δωσω λεφτα η να περιμενω την κοναμι να βγαλει κανονικο παιχνιδι; Τα γραφικα του φιφα εξαιρετικα παντως.

more_horiz
polakis wrote:
Δοκιμασε κανεις σε manual με sliders; Αξιζει να δωσω λεφτα η να περιμενω την κοναμι να βγαλει κανονικο παιχνιδι; Τα γραφικα του φιφα εξαιρετικα παντως.

Βάλε EA play να το δοκιμάσεις για 10 ώρες και αν σου αρέσει το αγοράζεις όπως τελικά έκανα κι εγώ.

more_horiz
Το εβαλα. Δυστυχως μια απο τα ιδια. Ολοιδιο gameplay με τα προηγουμενα χρονια! Το δουλεμα της ΕΑ συνεχιζεται. Ακομα και το ελλιπες προ ειναι καλυτερο σε gameplay. Κριμα...

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply