Εδώ θα συγκεντρώσουμε τις ομάδες μας από το Mode Dream Team
draminos wrote:Καλησπέρα παιδιά..εγώ τους παίχτες που έχω τους έχω κάνει τους μισούς να είναι καλοί στο πλευρικό παιχνίδι και τους άλλους μισούς σε γρήγορη αντεπίθεση,2 ομάδες έχω κάνει και είναι κουραστικό κάθε φορά που θέλω να παίξω άλλο σύστημα να το κάνω από την αρχή βάλε βγαλε...υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύω τα συστήματα και να τα εναλλασω?η κάθε φορά πρέπει να βάζω και να βγάζω τους παίχτες και τους προπονητές?
draminos wrote:Όταν είσαι στο κεντρικό gameplan εκεί που βλέπεις την εντεκάδα σου, πήγαινε εκεί που λέει team και μετά κάτω κάτω έχει να πατήσεις choose gameplan κάπως έτσι. Εκεί μπορείς να δημιουργήσεις διάφορες εντεκάδες και να τα κάνεις save οπότε μετά απλά ξαναπάς εκεί και διαλέγεις τι θέλεις.Καλησπέρα παιδιά..εγώ τους παίχτες που έχω τους έχω κάνει τους μισούς να είναι καλοί στο πλευρικό παιχνίδι και τους άλλους μισούς σε γρήγορη αντεπίθεση,2 ομάδες έχω κάνει και είναι κουραστικό κάθε φορά που θέλω να παίξω άλλο σύστημα να το κάνω από την αρχή βάλε βγαλε...υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύω τα συστήματα και να τα εναλλασω?η κάθε φορά πρέπει να βάζω και να βγάζω τους παίχτες και τους προπονητές?