WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση]

power_settings_newLogin to reply
+14
Skylomethir
LEGIONER
Bakos
aawetu
Antonius79
akumakos
GGtron
depaizei
sonofmook
SAX
Foxes
villa
Koloko83
broxopios
18 posters

descriptioneFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] - Page 2 EmptyRe: eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση]

more_horiz
Ολα τα offtopic σχολια διαγραφτηκαν,συνεχιζουμε κανονικα την κουβεντα για το mode κ μονο, οτιδήποτε αλλο offtopic θα διαγράφεται
Και οχι προσωπικές επιθεσεις,το λεω για ολους διοτι δε θα διστάσουμε να ριξουμε Ban,τελος .

descriptioneFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση] - Page 2 EmptyRe: eFootball 2023 [Dream Team - Γενική Συζήτηση]

more_horiz
Λοιπον ξεκινησα και παιζω και εγω το παιχνιδακι. Φετος γενικα με τπτ δεν ειμαι ευχαριστημενος και παω μια απο εδω μια απο εκει.
Το κακο ειναι οτι δεν εχω ιδεα τι γινεται. Μου εδωσε κατι καλες καρτες και παιζει να μην ειχα παιξει ακομα. Απο τι ειδα εχει οffline mode που παιζεις με τον υπολογιστη και online οπου παιζεις με αλλους. Σε ενα παιχνιδι online οπου επαιξα ενω ημουν καλυτερος εχασα 2-1. Εφαγα κατι φτηνα γκοαλ. Ο αντιπαλος ηξερε καλα τι πρεπει να κανει και με διαφορους τροπους εμπενε απο το πλαι και με ενα πολυ περιεργο τροπο εβαζε γκοαλ χωρις να καταλαβαινω πως περασε η μπαλα απο τους αμυντικους. Φαση κοντρα κοντρα γκοαλ.
Τεσπα για πειτε μου τι πρεπει να προσεχω? Ειχα δει οτι πρεπει να κανεις προπονηση των παιχτων σου και οτι μπορεις να βαζεις να παιζει το pc μονο του? Επισης υπαρχει καποιο app σαν του FUT?

more_horiz
Το παιχνιδι -αν δεν εχεις παιξει το 21- θα σου φανει πολυ διαφορετικο... Απο την αλλη πρέπει να φτιαξεις την ομαδα σου αναλογα με τον τρόπο παιχνιδιου που σου αρεσει-πχ γρηγορη αντεπιθεση,κατοχη κλπ κ αφου προσλαβεις τον αναλογο προπονητη τοτε πρεπει να εστιασεις στην αναπτυξη παικτων στο συγκεκριμένο τροπο παιχνιδιου,επισης μπορεις να διαλεξεις οποιοδήποτε συστημα σου αρεσει να παιζεις....επισης υπαρχει επιλογή να κανεις τα ματς "οφλαιν" χωρίς να παιζεις εσυ αλλα η ομαδα σου να ελέγχεται απο την com.....
Αυτα εν ολίγοις ...προπονηση κ προπονηση...θα σου πουν κ τα αλλα παιδια τι παιζει!

more_horiz
Βάλανε δωρεάν γύρες απο το πρωτάθλημα Τουρκίας Ινδονησίας και Μαλαισίας
75 max
Έχει λέτε κανένα διαμάντι;

more_horiz
δωρεάν γύρες απο το πρωτάθλημα Ταιλανδης Ινδονησίας και Μαλαισίας ειναι......τους εδιωξα ολους...αυτοι οι παιχτες που εδωσε ουτε για φιλικες αναμετρησεις δεν κανουν......προαγει το ασιατικο ποδοσφαιρο η κοναμι εντελως ξαφνικα

more_horiz
Μπορει να εχει "πελατες" εκει!
Και γω τους εστειλα με την μια,βασικα βαριομουν να μπω κ στην διαδικασια να τους αποκτησω😜

more_horiz
villa wrote:
δωρεάν γύρες απο το πρωτάθλημα Ταιλανδης Ινδονησίας και Μαλαισίας ειναι......τους εδιωξα ολους...αυτοι οι παιχτες που εδωσε ουτε για φιλικες αναμετρησεις δεν κανουν......προαγει το ασιατικο ποδοσφαιρο η κοναμι εντελως ξαφνικα

Δεν εχει να παρει απο αλλου δικαιωματα τα εχει παρει ολα η ΕΑ.
AFC Champions League λεμε!!!
Σε λιγο και το ελληνικο πρωταθλημα στην Ασιατική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα ανηκει. Razz

more_horiz
Το παιχνίδι γενικά σαν mode, είναι μόνο για να φτιάχνεις ομάδα και να παίζεις με φίλους είτε απο κοντά είτε online όπου και αυτό "ελέγχεται"

more_horiz
SAX wrote:
Το παιχνίδι γενικά σαν mode, είναι μόνο για να φτιάχνεις ομάδα και να παίζεις με φίλους είτε απο κοντά είτε online όπου και αυτό "ελέγχεται"
αν το έχεις ξεκινήσει απ Απρίλιο παίζει να την έχεις τελειώσει την ομάδα η να είσαι στα τελειώματα... Τον μεσσι θέλω να πάρω κ ολοκληρώνω το roster σχεδον... Οκ δεν έχω κάποιους legends που θα ήθελα delpiero και cruyff.. Κ απ κανονικους de bruhne και mbappe δεν καίγομαι κιόλας για αυτούς.. Τώρα το mode είναι έλειπες θέλει και άλλα πράγματα που να ναι ουσιώδες και να σου δίνουν ένα κίνητρο.. Το gameplay ούτε είναι αυτό που θα θέλαμε.. Επιθετικά δημιουργικά χωλαινει υπάρχουν ημίχρονα που δεν μπορώ να κάνω ούτε σουτ χάχα.. Σου κόβει όλες τις πάσες εντός εκτός μεγάλης περιοχής... Η υπάρχουν άλλα ματς που κάνω ευκαιρίες αρκετές και δεν μπαίνει η μπαλα μεσα.. Και ο αντίπαλος σου βγάζει 1 η 2 φάσεις κ Χανεις κιόλας στο τέλος.. Δεν υπάρχει λογική... Θέλει πολλές διορθώσεις για να ναι playable

more_horiz
Πάντως απο φράγκα είμαστε πολύ καλά
Θα είμαστε έτοιμοι για καινούριους παίκτες και ανανεώσεις συμβολαίων του χρόνου διότι δίνει αρκετά χρυσά -που γράφαμε οτι δεν θα δώσει διότι είναι f2p(φάτε το καπέλο σας τώρα σαν τον ρόμπαξ)
Καλώς ή κακώς μόνο αυτό μπορώ να ανεχτώ έστω και λιγο
Ευτυχώς που μπήκαν οι αίθουσες για φιλικά διότι με τα ματς vs com δεν την παλεύω καθολου
Οπως και το ΑΘΛΙΟ online τους
Ούτε φυσικά θα παίζω ml που λένε οτι θα βγει με πληρωμή
Οχι επειδή θα είναι επι πληρωμή αλλα δεν γίνεται με την com
2022 έχουμε και πάμε για 23
Να παίζω με την com;
Χωρίς αντίκρισμα σαν αργόσχολος;
Οχι βέβαια
Next........

more_horiz
Τα χρυσά όλοι ξέρουμε γιατί τα έδωσε. Μέχρι και Σεπτέμβρη δεν έδωσε τίποτα. Μετά άρχισε να δίνει σωρηδόν. 

Ένα λάθος που κάνει η ΚΟΝΑΜΙ είναι το εύκολο και γρήγορο χτίσιμο ομάδας. Οι περισσότεροι έχουμε φτιάξει ομάδα τον πρώτο μήνα και χωρίς να παίζουμε και πολύ. Με featured, legends, και τοπ παίχτες γενικά. Στους 3 μήνες που έπαιζα το παιχνίδι είχα Neymar, Mbappe, Halland, Salah, Messi, και μιλάω μόνο για την επίθεση. Τους περισσότερους από αυτούς τους είχα από τον 1ο μήνα. 

Τέτοιου είδους mode πρέπει να σε κάνουν να πασχίζεις να φτιάξεις ομάδα και να γεμίσεις παιχταράδες. Ή να πληρώνεις και να το κάνεις πιο γρήγορα (το γνωστό p2w). 

Τώρα μη μου πείτε ότι "εγώ δεν έχω χρόνο και μου αρέσει που χτίζω ομάδα γρήγορα", γιατί κοροιδευόμαστε. Μιλάμε για την πλειοψηφία. 

Δε θέλω να το κάνω vs το τόπικ αλλά οι συγκρίσεις δεν μπορούν να αποφευχθούν. Ασχέτως με το gameplay και τα γούστα του καθενός, στο FUT αν είσαι casual παίχτης την ομάδα που θα φτιάξεις σε μια μέρα στο dream team, εκεί θες ένα δίμηνο. Η ικανοποίηση όταν βγαίνει από το πακέτο ένας καλός παίχτης που επιτέλους γίνεται αναβάθμιση, είναι φοβερή. Στο Dream Team δεν υπάρχει αυτό.

more_horiz
Εγω συμφωνω απολυτα,ξεφτιλικι ειναι αυτο με τους παιχτες παρε κοσμε...καμια σχεση με τα παλια mlo οπου ειχες θυμαμαι 22μυρια μαζεμένα με αιμα κ ελεγες "να παρω κριστιανο ή  villa κ Pato"
Απο την αλλη δεν μας χαλαει καθολου η φαση με τα φραγκα ....το mode κ το gameplay ,να εμπλουτισουν /φτιαξουν κ ολα καλα,,,οι αιθουσες κ για μενα οπως εχω πει ειναι καλη προσθηκη όμως !

more_horiz
broxopios wrote:

Ένα λάθος που κάνει η ΚΟΝΑΜΙ είναι το εύκολο και γρήγορο χτίσιμο ομάδας.

Δεν προκεται περι λαθους
στα παλια mlo ηταν φιλοσοφια για να σε κανει να ασχοληθεις
τα τελευταια χρονια εχει αλλαξει η φιλοσοφια και το κανουν εν γνωση τους
ο σκοπος τους ειναι να σε κρατησουν και να προτιμησεις το προ αντι για το φιφα γιατι πονταρουν στο οτι στο χρονο που εχεις διαθεσιμο για παιχνιδι θα προτιμησεις το προ γιατι εχεις παικταραδες αντι του φιφα που πολυ πιο δυσκολα και με πειρσσοτερο κοστος θα αποκτησεις τους αντιστοιχους παικτες
το μαρκετιν δηλαδη ειναι εν προκειμενω αρκετα πιο "φτηνο"
ολοι θα προτιμουσαν να παιζουν με μεσσι στην αρχη αντι να παιδευονται
γιαυιτο και δινει την αισθηση του αν θες παρε απο την αρχη με gp κιολας τον μεσσι η οποιον θελεις
βεβαια μετα θα βγαλει τον βελτιωμενο μεσσι , τον μεσσι ικονικ κλπ που θα σε παρασυρει να τον παρεις
εχω ριξει 58 ευρω απο απριλιο και φυσικα τους εχω ολους εδω και καιρο
οταν θα δει πλεον οτι ολοι τους εχουν ολους θα ριξει πακετα με epic players (οχι αυτα με τους 150 παλτους )

more_horiz
Εντελως πληροφοριακα το γραφω για να μην ξεχνιομαστε...εως τον Σεπτέμβριο ειχε δωσει 600χρυσα κ καμια 80 τουλαχιστον γυμναστες μεσω του ps plus...ενταξει δεν εδινε σε ολα τα προφιλ αλλα κατι ειναι κ αυτο....

more_horiz
Δεν δίνει χρυσά και παίκτες κράζουμε, μετά δίνει πάλι κράζουμε 😄

more_horiz
Μωρέ το ότι δίνει καλό είναι και δε θα πει κανείς τίποτα. Το θέμα είναι ότι είναι που είναι ρηχό το mode, δίνουν αβέρτα και παίχτες και χάνεις το ενδιαφέρον πολύ γρήγορα. 

Είναι σαν τον Οδυσσέα με την Ιθάκη. Όλο το νόημα είναι στο ταξίδι. Η ΚΟΝΑΜΙ παρακάμπτει το ταξίδι και φτάνει με συνοπτικές διαδικασίες στην Ιθάκη. Κάπου εκεί τελειώνει και η ιστορία. Να κάνω άλλη μια παρομοίωση με επίκεντρο το gameplay τώρα. Είναι σαν να έχεις κάθε μέρα φιλέτο μοσχάρι (αν και για μένα έχει καταντήσει φακή). Έ μετά από ένα μήνα θα το βαρεθείς κι αυτό. Θα θες και λίγο γαρνιτούρα. Λίγες πατάτες, λίγη σως ρε παιδί μου. Αυτά με τις παρομοιώσεις κούρασα. 

Όσο κι αν θέλετε να χρυσώσετε το χάπι, το Dream Team είναι ένα ρηχό κάκιστα στημένο mode. Και το κακό είναι ότι έτσι νομίζει ότι θα φέρει παίχτες από το φιφα, αλλά καταφέρνει πολλές φορές να διώχνει και παίχτες του προ.

more_horiz
Like για τα πρώτα 2/3 του ποστ😎😄
Το μεγαλύτερο πρόβλημα έγκειται στο game play και στις κάκιστες συνθήκες που επικρατουν στο online για μένα.

more_horiz
Μονο φιλικα με τις ομαδες μας!!

more_horiz
Επικροτώ τν αλγόριθμο και τον προγραμματισμό που χάνονται γκολ σε κενές εστίες, απ παίχτες τύπου ρομαριο εάν χανοταν απ κατώτερου επιπέδου θα χε μια δόση λογικής.. Επικροτώ την κονάμι που σε δυσκολεύουν η ακόμη χάνεις απ άτομα που δν έχουν χημεία που δεν έχουν ροστερ καιν ακόμη να αδυνατούν να φτιάξουν μια σωστή διάταξη, πιοια η βαρύτητα της χημείας και του ορθολογικου συστήματος; καμία.. Επικροτώ την κονάμι που οποίος παίζει καλύτερα δεν ανταμοιβεται.. Να παίζω με παίχτη d1 να τον έχω ισοπέδωσει να έχει την τύχη Να μου έχει βάλει γκολ απ νωρίς και μετα να παιζει με γιομες όλο το ματς.. Αυτό το άτομο πως πήγε d1; αξιοπερίεργο και δεν είναι ο μοναδικός που το καταφέρνει ενώ δν πλοιρει τις προϋποθέσεις.. Επικροτώ την κονάμι που βιαζει την λογική και την νοημοσύνη μας.. Επικροτώ την κονάμι που έχει ακόμη το mode ημιτελές απ περιεχόμενο ενώ το φιφα είναι full..ουτε cop δν έχουν βάλει.. Αν θέλουν λεφτά για να προσθέσουν πράγματα γτ δν το λένε; ερασιτέχνες σε όλα τα επίπεδα έχουν γινει

more_horiz
Σ επιασε στον υπνο που λέμε !αν τυχον ξαναπαιζατε δε θα ηταν ετσι τα πραγματα ισως ,μια που το κατεχεις κ συ ......ξερεις ποσοι τετοιοι τα βρηκαν μπαστουνια που ετυχε να παιξουμε φιλικο με τις ομαδες μας?δε λεω,καλος χειριστής αλλα με υπομονη τον επαιζες.
Τωρα αυτα που γραφεις συμβαιναν κ στα παλιοτερα αλλα οντως η κοναμι αντι να κοιταει να τα εξαλείψει,τα "επικροτεί" ολο κ περισσοτερο θαρρείς..για τους λογους που εχουμε αναφέρει κ παλιοτερα-δυστυχως.

more_horiz
Κανείς δεν ξέρει που θέλουν να το πάνε το mode. Μόνο το γεγονός ότι από Φθινόπωρο έχω 5,5 μύρια gp έχοντας όλους τους παίχτες συν 7-8 epic και legends φέρνει απελπισία μόνο. Δεν έχω όρεξη να αγοράσω τι-πο-τα με τόσα λεφτά, ακόμα και ο Νευμάρ που μου λείπει ξέρω ότι σύντομα θα έρθει από POTW.
Λείπουν σε τραγικό βαθμό ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, οι οποίες κιόλας δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια να τις εφαρμόσεις. Οι Ιάπωνες απλά ΔΕΝ...
Το να παίξω vs AI με Μεξικάνικες ή Γιαπωνέζικες ομαδούλες για να κερδίσω 20χιλιάρικα και 3*στερο nominating το θεωρώ κρύο ανέκδοτο.
Αφήνω έξω script και παρόμοιες συζητήσεις απλά γιατί η Κονάμι έχει τον απάλευτο στον τομέα αυτό. Είναι το μόνο aspect στο οποίο δείχνει παντοδύναμη Very Happy
ΜΗΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!

more_horiz
sonofmook wrote:
Κανείς δεν ξέρει που θέλουν να το πάνε το mode. Μόνο το γεγονός ότι από Φθινόπωρο έχω 5,5 μύρια gp έχοντας όλους τους παίχτες συν 7-8 epic και legends φέρνει απελπισία μόνο. Δεν έχω όρεξη να αγοράσω τι-πο-τα με τόσα λεφτά, ακόμα και ο Νευμάρ που μου λείπει ξέρω ότι σύντομα θα έρθει από POTW.
Λείπουν σε τραγικό βαθμό ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, οι οποίες κιόλας δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια να τις εφαρμόσεις. Οι Ιάπωνες απλά ΔΕΝ...
Το να παίξω vs AI με Μεξικάνικες ή Γιαπωνέζικες ομαδούλες για να κερδίσω 20χιλιάρικα και 3*στερο nominating το θεωρώ κρύο ανέκδοτο.
Αφήνω έξω script και παρόμοιες συζητήσεις απλά γιατί η Κονάμι έχει τον απάλευτο στον τομέα αυτό. Είναι το μόνο aspect στο οποίο δείχνει παντοδύναμη  Very Happy
ΜΗΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!
καπως ετσι......

more_horiz
LEGIONER wrote:
Σ επιασε στον υπνο που λέμε !αν τυχον ξαναπαιζατε δε θα ηταν ετσι τα πραγματα ισως ,μια που το κατεχεις κ συ ......ξερεις ποσοι τετοιοι τα βρηκαν μπαστουνια που ετυχε να παιξουμε φιλικο με τις ομαδες μας?δε λεω,καλος χειριστής αλλα με υπομονη τον επαιζες.
Τωρα αυτα που γραφεις συμβαιναν κ στα παλιοτερα αλλα οντως η κοναμι αντι να κοιταει να τα εξαλείψει,τα "επικροτεί" ολο κ περισσοτερο θαρρείς..για τους λογους που εχουμε αναφέρει κ παλιοτερα-δυστυχως.

ναι ετσι περιπου ηταν ειναι κ θα ναι απ τι φαινεται η κατασταση..

more_horiz
Παντως κ πέρυσι κ γενικα τα τελευταια χρονια ετσι ηταν πανω κατω....απλα καποιοι που δεν ασχολιοντουσαν με το ονλαιν οταν το δοκιμασαν ενθουσιαστηκαν την στιγμη που εμεις κραζαμε!(μην πω ονοματα-οχι οτι ειναι κακο,αλλα λεμε)τωρα ειδαν την "γυμνια" του mode κ λογικο να την κανουν με "ελαφρα"!γουστο τους κ καπελο τους,δεν εχουν  κ αδικο απο την μια βασικα.
Παντως εχει καλα στοιχεια.....ή μαλλον να το πω αλλιώς:εχει στιγμες που προσφερει "ποδοσφαιρικη συγκίνηση" !🙂

more_horiz
To content είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει. Στα εβδομαδιαία online challenges ευχαριστιέμαι μπαλίτσα. Divisions δεν παίζω καν. Εκεί παίζει το σκριπτ και όχι οι παίχτες. Αντέχω 2 παιχνίδια στην καλύτερη. Να δω πότε θα το καταλάβουν ότι καταστρέφει το παιχνίδι και ότι διώχνει παίχτες αντί να φέρνει. Το χώνεψα ότι ποδοσφαιράκι ούτε φέτος δεν θα παίξω. Μόνο 5-6 ματσάκια τη βδομάδα για να κάθεται η κ@@@@ για μπάλα. Στο άλλο τουλάχιστον πούλησα τα coins και έχω να λέω ότι φέτος δεν έχασα χρήμα Razz

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply