Για ένα δύο ματς με την com στα εβδομαδιαία online challenges its ok Μια χαρά, είπαμε να κράξουμε αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι είναι χάλια η σύνδεση με την com στους servers της κοναμι όπως λέγανε καποιοι γραφικοί παλιότερα στο προηγούμενο φόρουμ επειδη παίζουν με δανεική σύνδεση οπως έλεγε μια ψυχή εδώ.. γελάνε και οι νιπτήρες Μετά φιλικά με τις ομάδες μας
Μπορει να ειχαν σύνδεση απο τα λιντλ όπως οντως έλεγε η ψυχη αυτη διοτι αυτο απλα ΔΕΝ γίνεται να συμβαινει στα ματς vs com ..αφου αρεσει σε σενα τοτε τι σκας? Και να λειπουν οι χαρακτηρισμοι ειδικα για νιπτηρες,εχω εναν απο τους καλύτερους στο ενα μπανιο μου!
Αρκετα καινουρια πραματα ειδα....οπως το πασο.....καποιες αλλες προκλησεις επισης σε σχεση με πριν κλπ...
Το κανονικο ,για ολους κ απο κατω το οικονομικό οπου κανει 250χρυσα κ το κορυφαιο οπου κανει 500....οι διαφορες είναι μικρες-5*ρο παιρνουν ολοι απο την λιστα που ειναι διαθεσιμη,ο κορυφαιος παίρνει πιο πολλους γυμναστες/gp κ αλλους 2νομιζω αλλα δεν είναι κατι αμαν η λιστα !
Καλησπέρα παιδιά. Ήμουν και στο παλιό φόρουμ αν κάποιοι θυμάστε. Το παιχνίδι το ψιλοσταματησα γιατί δεν με έλκυε καθόλου. Ένας φίλος που παίζει με έστειλε ότι έβαλαν τον Ρόις πάλι. Τι σκέφτηκε η χαζοκοναμι για να με πείσει να ξαναπαιξω πιο ενεργά χαχα. Μόλις ολοκληρωθεί το κατέβασμα και το δοκιμάσω μερικές μέρες θα γράψω καμιά γνώμη. Ροιςςςςς παιχταρα μουυυυυ ήρθε η ωρα χαχα
Βαλε κ 2,3 5*ρους συν ποσες χιλιάδες gp κ ποσους ακομη γυμναστες! Για "επενδυση" στην ομαδα για οσους παιζουν κυρίως φιλικα ειναι μια χαρα....(το gameplay θελει ακομη φτιαξιμο αλλα για μερικα φιλικα για μενα παλεύεται,το σκριπτ παραμενει το μεγαλο αγκαθι στα επισημα ονλαιν ματς).
Κατι ελεγε νομιζω αν θυμάμαι καλα οτι οσοι προπονητες κ παικτες εχουν αποκτηθει πριν το πιο προηγουμενο update θα χαθουν κ θα τους επιστραφουν τα χρηματα! Θα ειναι διαθεσιμοι στην αναζήτηση παλι μετα απο λιγες μερες,ψαξε στην σελιδα της κοναμι οπου τα εξηγουσε...
Τι χρειάζεται να κάνουμε ακριβώς στα regions για να πάρουμε τα 300 χρυσά τον Δεκέμβριο? Έχει καταλάβει κανένας?
Εδινε 300 χρυσα απο Σεπτέμβρη εως Δεκέμβρη αρκει να μπεις στο ps store κ να πατησεις την επιλογη,τωρα μετα την συντήρηση εδωσε αυτοματα 300 χρυσα στα εισερχομενα....τα αλλα προλαβαινεις να τα παρεις,απλα μπες στο store,πατα eFootball κ θα τα δεις.
Αναξιοκρατία στην κονάμι, στους χρήστες του pc δεν πάρεχει επιπρόσθετα coins... Απ την άλλη σου βάζει παίχτες με coins που πρέπει να πληρώσεις και παράλληλα σου προσφέρει η ίδια αρκετά coins δωρεάν.. Δεν ξέρουν τι θέλουν και τι κάνουν.. Για το θέμα του προπονητή και μενα μου τον διέγραψε αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιον προπονητή έχουμε δεν επιδρα σε κανένα κομμάτι του παιχνιδιού
Α ναι ,τα ξεχασα αυτα με τα regions που ελεγε να δηλωσουμε... Καλα στο pc οτι να ναι! Παντως αυτα που προσφέρει ειναι το τυρακι που λεμε διοτι ιταν θες να παρεις Ροναντινιο ας πουμε ,τιν εχει αναμεσα απο 150 παικτες!
εχθες πρωτη φορα που το εκλεισα και ειπα δεν θα ξαναπαιξω.script απο αλλο πλανητη δηλαδη ηταν τοσο τραγικο που με εποιασαν τα γελια . τι ναυτο ρεε? χαχαχαχα
Γιατι δεν παίζετε ρε σεις 'κανα φιλικο με με καποιον δικο σας-φιλο,κουμπαρο ξαδελφο κλπ? Δε λεω οτι ειναι σουπερ το παιχνίδι αλλα τουλαχιστον δεν υπαρχει αυτο το αισχος εκει(ειμαι απο αυτους που λεω πολυ καιρο-κ στο παλιο φορουμ-οτι δεν ξανακουμπαω αυτο το έκτρωμα το ονλαιν) (Ο AkisVarg ειμαι btw)!
Το script σε καταδιωκει σε μια σειρά αγώνων όπου ο αριθμός είναι μεγάλος και τις περισσότερες φορές είναι εις βάρος μου.. Εξαρτάται και πως το ερμηνεύει ο καθένας το script για μένα είναι ότι όταν ο αλλος στις 3 πρώτες τελικές του ή 1 η 2 πετύχει ισάριθμα γκολ έχει full script υπέρ του... Κ εγώ να δημιουργώ φάσεις και να μην βάζω γκολ η να βαζω λιγότερα απ όσα πρέπει δλδ βοηθάει την μια πλευρά πολύ είτε είναι καλός παίχτης είτε όχι.. Να παίζεις ματς να κανει 3 σουτ κ να χάνεις 3~0 για πλακα χωρίς να κάνω εγώ λάθη ατόμικα.. Κ αυτό το φαίνομενο είναι συχνό.. Στα προηγούμενα προ το 21,20,εαν εχανες με πολλά γκολ γύρναγε έαν έπαιζες καλα σε αυτό τα ποσοστά να ανατραπεί είναι μικρότερα... Το script ποτέ δεν θα σταματήσει το θέμα είναι να μην έχει πολλά κενά το gameplay για να ευχαριστιεσαι.. Τώρα για φιλικά προσωπικά τα βαριέμαι divisions μόνο έως ότου το βαρεθω
Οντως έτσι είναι Μετά το 60 ας πούμε βλέπεις ότι "σε θέλει' αν χάνεις αλλά λίγο ο διαφορετικός χειρισμός λίγο"το διαφορετικό gameplay" και βλέπεις ότι δεν αποδίδει αυτό που θες να κάνεις Anyway,για την κ@υλα μας παίζουμε Πάντως έχει πολλούς στόχους εβδομαδιαίους και μη για να ασχοληθείς αλλά βαρεμάρα είναι.
Καλησπέρα παιδιά! Τα θέματα του παιχνιδιού γνωστά, να μην λέω τα ίδια και κουράζω.
Πρόσφατα πάντως έπαιξα πάλι PES2018, ρε παιδιά τι ωραίο παιχνίδι, διασκεδαστικό, άμεσο, πολύ ωραία γραφικά, ανώτερα net physics από το efootball, πολύ ανώτερες σκιάσεις, απλά δείτε την μπάλα στο pes18 που μοιάζει και γυαλίζει σαν αληθινή, δείτε και την μπάλα στο efootball, είναι τελείως bland. Γιατί μωρή Κονάμω μας πας πίσω;
Τεσπα ό,τι και να λέμε το ποτάμι δεν γυρίζει, οπότε ...eFootball λοιπόν.
Το παιχνίδι θέλει co-op και crossplay, άμεσα. Πρώτα να έρθει το co-op στο Dream Team και μετά ας έρθει όποτε είναι και το Master League.
Μέχρι τότε, μαζεύω καρτούλες και φτιάχνω ομάδες. Παρεμπιπτόντως, πολύ λίγα τα 10 slots στο game plan, θέλουμε τουλάχιστον τα διπλάσια. Γιατί μωρή Κονάμω μας περιορίζεις τόσο ενώ είναι κάτι που υλοποιείται πανεύκολα;
Τεσπα, είπαμε να μην γκρινιάζουμε άλλο, πάμε παρακάτω.
Έχω παραθέσει φωτό με όλες τις ομάδες που έχω φτιάξει στο παρακάτω ποστ (και ναι χρησιμοποιώ και τα 10 slots για game plans και χρειάζονται επειγόντως περισσότερα), μεταξύ των οποίων Παναθηναϊκός και Εθνική Ελλάδος:
Μετα λυπης μου βλεπω οτι φετος παιζει αρκετο script ακόμη κ στα φιλικα ...αν δε σε θελει δε μπαινει,αν τυχει κ σε θελει τοτε ακομη κ με ενα χερι να παιζεις ολα σου βγαίνουν κατα μαγικο τροπο....
“Μετα λυπης μου βλεπω οτι φετος παιζει αρκετο script ακόμη κ στα φιλικα ...αν δε σε θελει δε μπαινει,αν τυχει κ σε θελει τοτε ακομη κ με ενα χερι να παιζεις ολα σου βγαίνουν κατα μαγικο τροπο....”
Αυτό που λες δυστυχώς ισχύει πάρα πολύ, το script φέτος είναι ισχυρότερο από ποτέ, το run που ολοκλήρωσα προχθές το βράδυ με την Εθνική Ελλάδος (2411 team strength) στα Online Divisions του eFootball το αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία.
Η Ελλάδα πραγματοποίησε μια αξιοπρεπέστατη πορεία και πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εμφάνιση στο τελευταίο ματς, εναντίον πολύ ισχυρότερου αντιπάλου.
Είμαι ένας μέτριος παίκτης και έτσι γνωρίζω πολύ καλά ότι αν δεν με βοηθούσε το script, δεν θα μπορούσα ποτέ να κοντράρω στα ίσα τόσο υπέρτερες ομάδες.
Πάντως ακόμα και με την αδιαμφισβήτητη συνδρομή του script, απόλαυσα όσο δεν παίρνει αυτή την πορεία, η οποία μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές με τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις και πορείες με τον ΠΑΟ στην Ευρώπη, παρόλο που στην Εθνική που χρησιμοποίησα δεν έπαιζε σχεδόν κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού εκτός του Διούδη που έπαιξε κάποια ματς ως αλλαγή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και έσωσε την Ελλάδα ουκ ολίγες φορές θυμίζοντας Βάντσικ και Νικοπολίδη!
Αν και οπαδός του Παναθηναϊκού απόλαυσα να χρησιμοποιώ ως βασικό κορμό τους Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού. Στην άμυνα Μανωλάς και Παπασταθόπουλος στάθηκαν βράχοι που εξέθεσαν πολλές φορές τους Messi, Mbappe, Neymar.
Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο εγκέφαλος της ομάδας και λειτούργησε σαν άλλος Bruno Fernandes φτιάχνοντας παιχνίδι, μοιράζοντας ασίστ και σκοράροντας πολύ σημαντικά γκολ, και μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα σε ρόλο Dybala ήταν και οι δυο συγκλονιστικοί και οι MVP της διοργάνωσης για την Ελλάδα.
Καταπληκτικοί επίσης ήταν έξω αριστερά ο Γιώργος Μασούρας που σκόραρε ουκ ολίγες φορές πετυχαίνοντας μάλιστα και καρέ σκοράροντας 4 γκολ σε ένα ματς, καθώς και ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος έκανε συγκλονιστικές εμφανίσεις.
Τα σέντερ φορ της ομάδας, Τάσος Δουβίκας της Ουτρέχτης και Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ ξεπέρασαν κάθε προσδοκία σκοράροντας αξιόπιστα κατά ριπάς τόσο με σουτ όσο και με κεφαλιές, λειτουργώντας σαν άλλοι Harry Kane και Edinson Cavani!
Εδώ είναι τα 2 τελευταία επεισόδια της πορείας:
Κι εδώ είναι η video playlist με όλα τα επεισόδια από την αρχή έως το φινάλε της πορείας, για όσους θέλουν να την δουν:
eFootball 2023 League | Dream Team Online Divisions | Greece: Road to Glory!
Το τελευταίο ματς στο τελευταίο επεισόδιο είναι η απόδειξη αυτού που είπε ο @Legioner “αν τυχει κ σε θελει τοτε ακομη κ με ενα χερι να παιζεις ολα σου βγαίνουν κατα μαγικο τροπο”.
Αυτό συνέβη σε εμένα, δεν υπήρχε άλλος χρόνος για συνέχεια της πορείας κι έτσι έπαιξα χωρίς καθόλου άγχος απέναντι σε πολύ υπέρτερο αντίπαλο μόνο και μόνο για να κάνω απλά μια καλή εμφάνιση αντάξια της πορείας που προηγήθηκε.
Στο 12:40 μάλιστα του τελευταίου επεισοδίου, καθώς εκτυλισσόταν η φάση με το σουτ του Δουβίκα, μου ήρθε στο μυαλό η φράση του Αλέξη Σπυρόπουλου που έκανε την περιγραφή του αγώνα Σάλκε - Παναθηναϊκός για το Champions League 2001-2002: «Για να το δούμε και αυτό» στην μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Σάλκε, όταν στο 0-2 ο Βλάοβιτς βγήκε τετ α τετ με τον γκολκιπερ της Σαλκε και παραλίγο να πετύχει το 0-3 για τον Παναθηναϊκό προς την εκπνοή του ματς:
Σε κάθε περίπτωση, ξέρω ότι το σκριπτ με πήρε στην πλάτη του, αλλά όπως και να έχει, εγώ το απόλαυσα μέχρι την τελευταία στιγμή!
Last edited by Antonius79 on Sun Dec 11, 2022 3:06 am; edited 1 time in total
Ωραια ανατροπη με την Μπενφίκα!με τον Ολυμπιακό ντέρμπι κ σε ηθελε-δοκαρια κ πλατη γκολ....ο αλλος στο πρωτο το εκλεισε έ? Αυτα ειδα μονο προς το παρόν! Παντως το ευχαριστιεσε κ αυτο εχει σημασία!