Επίσης, από κάτι leaked συνεντεύξεις που διάβασα, να σας δώσω για άλλη χρονιά την πρόβλεψη μου, λίγο νωρίς βέβαια φέτος. Και πάλι μου φαίνεται απίθανο ή δύσκολο, αλλά και το Μάρτιο του 2021 που έδωσα σαν τρίτη πιθανότητα, το 2022 να είναι free2play, δύσκολο μου φαινόταν και τελικά συνέβη , οπότε ποτέ δεν ξέρεις.
Το παιχνίδι από το 2025, θα αλλάξει μοντέλο, τώρα θα ξαναγίνει full game , από ,client service, θα είναι σαν Lite με DLC, θα είναι κάτι άλλο, δεν ξέρουμε ακόμα.
Γενικά πάντως η ΚΟΝαΜΙ, σαν μια άλλη ελληνική κυβέρνηση, έδιωξε τον προηγούμενο game director, τον Kimura, ενορχηστρωτή και υπέρμαχο-πρωτοστάτη του παρόντος μοντέλου, F2P, μόνο Dream Team, ένα game σε mobile και κονσόλες, κτλ.
Ο οποίος Κιμούρα του μπήκε ήδη η ταμπέλα του λουζερ και του κακού για το παρόν project, θα χρεωθεί την αποτυχία της τριετίας 2022-2024, όχι για τις κακές κριτικές, ούτε για οικονομική ζημιά, ίσα ίσα το e-Football κατέγραψε κέρδη, κ ήταν κ από τους βασικούς πυλώνες της οικονομικής χρονιάς. Απλά δεν έπιασε τους στόχους, πχ είχαν στον προϋπολογισμό αναμενόμενα κέρδη 300 εκατομμύρια και το παιχνίδι έκανε 170 εκατομμύρια. Κερδοφόρο ήταν πάλι, απλά δεν έπιασε το στόχο της γενικής συνέλευσης των μετόχων.
Και το 2024 τώρα κάπως έτσι λανσαρίστηκε, ότι ΚΟΝαΜΙ good, Kimura bad, ,και ότι δεν προλάβανε να κάνουν αλλαγές, καθώς είχε κάνει ηδη την προεργασία για φέτος ο κακος Κιμούρα. Και οι αλλαγές θα έρθουν το 2025.
Οπότε βρέθηκε ο ένοχος, προχωράμε ως έχουμε, και αγναντεύουμε το μέλλον (2025) με αισιοδοξία κ λογικά νέο μοντέλο και ίσως μια σε UE5 πλέον.
Last edited by slamsoze on Mon Sep 18, 2023 4:04 pm; edited 1 time in total