απλα το 22 το εκαναν 23 και τωρα 24,το παιχνιδι ειναι ακριβως το ιδιο χωρις καμια αλλαγη.επισεις δεν παιζεται με τιποτα οταν πατας μια εντολη και την εκτελει μετα απο 2 δευτερολεπτα,διαγραφτηκε μετα απο 1 ωρα παιχνιδιου
TOL1S wrote:απλα το 22 το εκαναν 23 και τωρα 24,το παιχνιδι ειναι ακριβως το ιδιο χωρις καμια αλλαγη.επισεις δεν παιζεται με τιποτα οταν πατας μια εντολη και την εκτελει μετα απο 2 δευτερολεπτα,διαγραφτηκε μετα απο 1 ωρα παιχνιδιου
broxopios wrote:τι εννοείς χαλασε; το ίδιο χαλασμενο ήταν όπως πριν.. Τα γνωστά με απ update αλλάζει μορφή.. Και κανουν κ πολλά...Σήμερα μπόρεσα κι έπαιξα μετά το update. Δυστυχώς το παιχνίδι χάλασε και ήρθε πιο κοντά στο 2023 που δε μου άρεσε. Δυστυχώς... Δεν ξέρω τι καπνό φουμάρουν εκεί στην ΚΟΝΑΜΙ. Ούτε μήνα δεν μπόρεσαν αν κρατήσουν κάτι πολύ καλό που είχαν;
villa wrote:Για να μαστε ειλικρινεις η κονάμι εχει κανει μεγάλα άλματα προόδου στην εξαλείψη του lag.. Εντελώς να μην εμφανίζεται ποτέ δν νομίζω να γίνεται.. Απ το 2010 μέχρι 2021 τύχαινε να παιζεις ματς ολόκληρα συχνά με lag/delay η να έχει lag ανά διαστήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.. Που εμφανώς επηρέαζε την έκβαση του ματς ήταν άκρως ενοχλητικό, εκνευρίστικο... Τα τελευταία 2 με 3 χρόνια.. Το lag που υπάρχει είναι σαν μην υπάρχει δεν επήρεαζει δεν ενοχλεί.. Εκανε τεράστια βήματα η κοναμι στο θέμα του lag δεν ασχολείσαι ούτε το σκέφτεσαι..
broxopios wrote:ίσως δν βλέπω αυτό που λες γιατί είχα μάθει να παίζω σε αντίξοες πραγματικά συνθήκες.. Αυτό που εχω παρατηρήσει πολύ σπάνια εμφανίζεται όμως να καθυστερούν οι εντολές για μερικά δευτερόλεπτα σε μια η δύο στιγμές μέσα στν αγωνα.. Δν υπάρχει δηλαδή σταθερό και συνεχες lag.. Εσύ που έπαιζες fifa είχε lag;villa wrote:Για να μαστε ειλικρινεις η κονάμι εχει κανει μεγάλα άλματα προόδου στην εξαλείψη του lag.. Εντελώς να μην εμφανίζεται ποτέ δν νομίζω να γίνεται.. Απ το 2010 μέχρι 2021 τύχαινε να παιζεις ματς ολόκληρα συχνά με lag/delay η να έχει lag ανά διαστήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.. Που εμφανώς επηρέαζε την έκβαση του ματς ήταν άκρως ενοχλητικό, εκνευρίστικο... Τα τελευταία 2 με 3 χρόνια.. Το lag που υπάρχει είναι σαν μην υπάρχει δεν επήρεαζει δεν ενοχλεί.. Εκανε τεράστια βήματα η κοναμι στο θέμα του lag δεν ασχολείσαι ούτε το σκέφτεσαι..
Σε αρκετά event σε εμένα ενοχλεί και το σκέφτομαι. Φαίνεται μεγάλη διαφορά. Οι παίχτες πιο βαρείς, και όλα εκτελούνται πιο δύσκολα και αργά.
villa wrote:broxopios wrote:villa wrote:Για να μαστε ειλικρινεις η κονάμι εχει κανει μεγάλα άλματα προόδου στην εξαλείψη του lag.. Εντελώς να μην εμφανίζεται ποτέ δν νομίζω να γίνεται.. Απ το 2010 μέχρι 2021 τύχαινε να παιζεις ματς ολόκληρα συχνά με lag/delay η να έχει lag ανά διαστήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.. Που εμφανώς επηρέαζε την έκβαση του ματς ήταν άκρως ενοχλητικό, εκνευρίστικο... Τα τελευταία 2 με 3 χρόνια.. Το lag που υπάρχει είναι σαν μην υπάρχει δεν επήρεαζει δεν ενοχλεί.. Εκανε τεράστια βήματα η κοναμι στο θέμα του lag δεν ασχολείσαι ούτε το σκέφτεσαι..
Σε αρκετά event σε εμένα ενοχλεί και το σκέφτομαι. Φαίνεται μεγάλη διαφορά. Οι παίχτες πιο βαρείς, και όλα εκτελούνται πιο δύσκολα και αργά.
ίσως δν βλέπω αυτό που λες γιατί είχα μάθει να παίζω σε αντίξοες πραγματικά συνθήκες.. Αυτό που εχω παρατηρήσει πολύ σπάνια εμφανίζεται όμως να καθυστερούν οι εντολές για μερικά δευτερόλεπτα σε μια η δύο στιγμές μέσα στν αγωνα.. Δν υπάρχει δηλαδή σταθερό και συνεχες lag.. Εσύ που έπαιζες fifa είχε lag;
depaizei wrote:αυτο το μινι εγκεφαλικο που παθαινουν οι παικτες μετα την απωλεια κατοχης θα φτιαχτει ποτε ?
Skylomethir wrote:Τέτοιο σκουπιδαριό δεν έχω ματαξαναδεί! Το script, τα exploits, οι τραγικοί servers, το lag, η εμετική παικτική συμπεριφορά αράβων και τούρκων (το 80% των παικτών πλέον).
Ειδικά μετά το Update έγινε ότι χειρότερο έχω παίξει στη ζωή μου σε ποδοσφαιράκι!
Είμαι Div4 και έκανα ένα πείραμα, κατέβασα ομάδα 1* ποδοσφαιριστών και στα 3 ματς που δοκίμασα με αντιπάλους Div2-3-5, είχα 2 νίκες 3-0 (με rage quit και οι 2 με σκορ στο 3-0 και 4-1) και μία ήττα 2-3 από ομάδες τούμπανα! Οι 66άρηδες παίκτες μου έπαιζαν σαν δαιμονισμένοι και οι 3050-3080 σε rating ομάδες των αντιπάλων σέρνονταν!
Το ίδιο να έχω πάθει πολλές φορές με τις κανονικές μου ομάδες. Το παιχνίδι είναι νεκρό για αυτό και είναι free to play (εδώ γελάμε). Δυστυχώς αν δεν βγει αντίπαλο δέος στην EA σοβαρό, δεν υπάρχει ελπίδα.
Έχω αγοράσει στο PC από instant gaming με ενα 50αρικο το EA FC24 και τουλάχιστον εκεί, γελάω με το τσίρκο που είναι, αλλά δεν βαριέμαι με το απίστευτα μεγάλο και ευρύ content που έχει.
Foxes wrote:Κατα καιρους η ΚΟΝΑΜΙ ειχε φτιαξει σεβαστο περιεχομενο. Τωρα διαλαξε αυτη την πορεια. Σε καποιους αρεσει σε αλλους οχι.
Εγω παντως την εχω κατα βρει με το football life 24 πλεον και με ελληνικο πρωταθλημα. Ισως το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχω παιξει.
The KING is back!
broxopios wrote:
Να κάνω εγώ τώρα μια ερώτηση; Γιατί σου αρέσει το pes 21 και όχι το 24? Αν είναι το offline περιεχόμενο πάω πάσο γιατί εκεί είναι όντως ανύπαρκτο το φετινό. Αλλά από άποψη gameplay τι παραπάνω έχει το 21?
Foxes wrote:broxopios wrote:
Να κάνω εγώ τώρα μια ερώτηση; Γιατί σου αρέσει το pes 21 και όχι το 24? Αν είναι το offline περιεχόμενο πάω πάσο γιατί εκεί είναι όντως ανύπαρκτο το φετινό. Αλλά από άποψη gameplay τι παραπάνω έχει το 21?
Για τα γουστα ειναι το πιο ρεαλιστικο ποδοσφαιρακι που εχει βγει. Για εμενα ειναι πιο ολοκληρωμενο απο το PES2017.
Οι παιχτες εχουν βαρυτητα. Βγαζεις σεντρα και το νιωθεις. Μου αρεσει τα δυσκολα κοντρολ και σούτ που εχει.
Η φυσικη της μπαλας ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε παιχνιδι. Με την μηχανη που εχει σε καθε παιχνιδι μπορει να δεις και κατι διαφορετικο.
Εχει edit mode που δεν θα ξανα εχει ποτε αλλο PES και μπορεις να το φτιαξεις οπως θες αφου εχει προεγκατεστημενο sider.
Γενικα οι smokepatch πηρανε και σωσανε το καλυτερο PES που εχει βγει και θα το υποστηριζουν για καποια χρονια ακομα.
Εαν η ΚΟΝΑΜΙ δεν φτιαξει κατι καλυτερο στο κομματι του gameplay το παιχνιδι θα υποστηριζεται.
Για εμενα η ΚΟΝΑΜΙ απο το 22 και μετα εχασε τον ευατο της. Σταματησε να δημιουργει με τον τροπο που εκανε τοσα χρονια.
Μετα την νιλα που παθανε εως το χειροτερο το παιχνιδι ολων των εποχων αρχισαν να διαβαζουν και να βγαλουν πορισμα απο τα feedback των χρηστων ωστε να φτιαξουν κατι που τους αρεσει για να πουλησουν. Μετα απο αυτο καταστρεψανε το παιχνιδι. Ειναι υπερβολικα γρηγορο και ασταθες. Το script και το handicap γινεται αρκετα κουραστικο και δεν μπορεις να απολαυσης το παιχνιδι. Το εκαναν των ορισμο του pay2win. Εαν ριξεις φραγκα και παρεις το πιο αρκιβο πακετο των 99 ευρω σε μια μερα εχεις φτιαξει την καλυτερη ομαδα. Το ειδα γιατι καποιο στο twitch το εκανε. Σε 2 ωρες ειχε φτιαξει ομαδα με 99αριδες. Τουλαχιστον σε αυτο το κομματι η ΕΑ δεν χαριζει ετσι. Πρεπει να εισαι αρκετα τυχερος.