WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

FIFA 23 - Ultimate Team

power_settings_newLogin to reply
+11
Skylomethir
Hellenes
MeanMachine
GGtron
Foxes
TOL1S
slamsoze
Bakos
depaizei
vagoe
Jrd
15 posters

descriptionFIFA 23 - Ultimate Team - Page 5 EmptyRe: FIFA 23 - Ultimate Team

more_horiz
Ξεκινησα απο βαρεμαρα στα αλλα modes (seasons cup και co op)χαλαρα FUT, οφλαιν προς το παρον. Με φουλ Αγγλαρες παιχτες αρχικα απο Πρεμιερ Λιγκ. Το παιχνιδι μου εδωσε τους Xαρουλη Κειν 89, Walker Peters 87, Τιερι Αρνι LW 87 δανεικος με 21 ματς, Forlan 88 δανεικο με 99 ματς, Κουλιμπαλι 87.... κι εγω αγορασα τον Ward Prowse 87 (δεν ξερω αν εκανα καλα, καλος φαινεται παντως). Η ομαδα ειναι 5αστερη τοταλ κεμ 33/33 και 85 rating. Online πως το βλεπετε, θα με λιανισουν αν παιξω; Δωστε καμια συμβουλη. Να κοιταζω παλι το pace, το σταμινα και το composure; Ολοι παιζουν κονσταντ πρεσουρ ονλαιν ε; Γιατι κατι μου λεει οτι θα εκνευριστω ασχημα ονλαιν; 🥴😵💫😂

more_horiz
Platini_Athens wrote:
Ξεκινησα απο βαρεμαρα στα αλλα modes (seasons cup και co op)χαλαρα FUT, οφλαιν προς το παρον. Με φουλ Αγγλαρες παιχτες αρχικα απο Πρεμιερ Λιγκ.  Το παιχνιδι μου εδωσε τους Xαρουλη Κειν 89, Walker Peters 87, Τιερι Αρνι LW 87 δανεικος με 21 ματς, Forlan 88 δανεικο με 99 ματς, Κουλιμπαλι 87.... κι εγω αγορασα τον Ward Prowse 87 (δεν ξερω αν εκανα καλα, καλος φαινεται παντως). Η ομαδα ειναι 5αστερη τοταλ κεμ 33/33 και 85 rating. Online πως το βλεπετε, θα με λιανισουν αν παιξω; Δωστε καμια συμβουλη. Να κοιταζω παλι το pace, το σταμινα και το composure; Ολοι παιζουν κονσταντ πρεσουρ ονλαιν ε; Γιατι κατι μου λεει οτι θα εκνευριστω ασχημα ονλαιν; 🥴😵💫😂

Αν και έχω καιρό να ασχοληθώ... ναι θα σε φάνε λάχανο. Για ισάξιους ελαφρώς χειρότερους παίχτες λέω. Τώρα αν είναι πολύ χειρότερός σου κάποιος νομίζω θα τον κερδίσεις εύκολα-δύσκολα. Πλησιάζει το τέλος της χρονιάς και οι ομάδες είναι υπερτούμπανες. Τώρα τι είναι meta από συστήματα-παίχτες δεν ξέρω γιατί έχω χάσει επαφή τους τελευταίους 2-3 μήνες. 

Επίσης αν δεν παίζεις online σίγουρα θα σε εκνευρίσει και αυτό γιατί έχει άλλη φιλοσοφία από το offline. Είναι γούστα αυτά. Προσωπικά πλέον δεν μπορώ να παίξω offline.

more_horiz
broxopios wrote:
Αν και έχω καιρό να ασχοληθώ...μπλα.
.μπλα...μπλα...κλισέ και τετριμμένα...

Τι έγινε?Δεν σε "εξιτάρει" άλλο το "βάθος του mode" του μουφαφιφα?😄

more_horiz
Nik wrote:
broxopios wrote:
Αν και έχω καιρό να ασχοληθώ...μπλα.
.μπλα...μπλα...κλισέ και τετριμμένα...

Τι έγινε?Δεν σε "εξιτάρει" άλλο το "βάθος του mode" του μουφαφιφα?😄

2 λέξεις συμβαίνουν και δεν παίζω. Football Manager... Αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

more_horiz
Λοιπον ακουστε να δειτε τι παιζει φετος με το crossplay. Εαν παιξετε rivals και εχετε υπολογιστη το παιχνιδι ειναι περιπατος. Επειδη οι περισσοτεροι αντιπαλοι παιζουν σε κονσολα οπου το μεγαλυτερο ποσοστο παιζει σε 4Κ εχουν τρελλο input lag και εκει παιζει τρελλη τσοντα... μιλαμε για χαλαρα 5-6 γκοαλ χωρις να κανεις κατι το ιδιαιτερο και δρομος ειναι ανοιχτος. Τωρα εαν πατε σε champions εκει συνανταται μονο παιχτες σε υπολογιστης και τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα. Σε γενικες γραμμες επικρατει το ιδιο στυλ παιχνιδιου οπως παντα pace, ανουσιο dribbling κπλ.

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 5 Fut30-3

more_horiz
FIFA 23 - Ultimate Team - Page 5 Y_u_bi13

Συνεχίζεται η βελτίωση

Στο rival εχει ατομα που δεν εχουν ιδεα και επειδη το crossplay ειναι απο την μανα του ανοιχτο και το κλεινουν μονο οι αρρωστοι εξαδακτυλοι γνωστες οταν παιζεις με crossplay ανοιχτο σου βρισκει αναπηρους απο κονσολες...

more_horiz
Δεν ήταν, λοιπόν τυχαίο ή κρίση ηλικίας.......που το σταμάτησα Νοέμβριο......😉

more_horiz
Foxes wrote:
Λοιπον ακουστε να δειτε τι παιζει φετος με το crossplay. Εαν παιξετε rivals και εχετε υπολογιστη το παιχνιδι ειναι περιπατος. Επειδη οι περισσοτεροι αντιπαλοι παιζουν σε κονσολα οπου το μεγαλυτερο ποσοστο παιζει σε 4Κ εχουν τρελλο input lag και εκει παιζει τρελλη τσοντα... μιλαμε για χαλαρα 5-6 γκοαλ χωρις να κανεις κατι το ιδιαιτερο και δρομος ειναι ανοιχτος. Τωρα εαν πατε σε champions εκει συνανταται μονο παιχτες σε υπολογιστης και τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα. Σε γενικες γραμμες επικρατει το ιδιο στυλ παιχνιδιου οπως παντα pace, ανουσιο dribbling κπλ.

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 5 Fut30-3

Νομίζω ότι σου δίνει το δικαίωμα να διαλέξεις αν θες να παίζεις με όλες τις κονσόλες ή μόνο τη δικιά σου . Ή κάνω λάθος;;;;

more_horiz
@xristoslog τσοπανης με πειραγμενο παιχνιδι.... Laughing Laughing Laughing

more_horiz
πολλους κουνιστους εχει παντως γενικα το παιχνιδι ανεξαρτητως εκδοσης.
να παρουμε μια ομαδα που εχει ολα τα αστερια,να αρχισουμε το κουνημα περα δωθε και να κερδισουμε.
πως επιβιωνει και πουλαει αυτο το παιχνιδι δεν εχω καταλαβει ακομα.
θα μου πεις μονοπωλιο πια,αλλα ετσι πως ειναι,ουτε χαρισμα.
κουνηθειτε γιατι χανομαστε..!! Laughing Laughing Laughing Laughing

more_horiz
@mariosk21
γιδοβοσκος με πειραγμενο παιχνιδι και φανταστικη γραμμη ιντερνετ! Laughing Laughing Laughing

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply