WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

FIFA 23 - Ultimate Team

power_settings_newLogin to reply
+11
Skylomethir
Hellenes
MeanMachine
GGtron
Foxes
TOL1S
slamsoze
Bakos
depaizei
vagoe
Jrd
15 posters

descriptionFIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 EmptyRe: FIFA 23 - Ultimate Team

more_horiz
Park Ji Sung 87 rated, στα 250k.

more_horiz
Πήρα προσωρινά Kante κάτι λιγότερο από 50k και όταν μαζέψω κασέρι βλέπω για κάτι καλύτερο.

more_horiz
Νόμιζα δεκάρι ήθελες...
Εγώ το ξεσκισα, θα κάνω ένα διάλειμμα λογικά, κουράστηκα λίγο, το team μου είναι τίμιο... φτάνεις χαλαρά 45 βαθμούς στο FUT Champions. FIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 Screen13

more_horiz
RB Cuardado ε? Σήμερα χάζευα τα SBC και επειδή έχω αρκετούς untradeable είμαι ανάμεσα σε αυτόν και τον Ribery. Τελικά κλείνω στον δεύτερο γιατί νομίζω είναι καλύτερος βάσει στατιστικών. Θα πάρει τη θέση του Neymar που ήδη πούλησα με μικρή χασούρα μιας και από τα παιχνίδια που έπαιξα μαζί του δεν είδα την επίδραση που είχε στο fifa 20 που έβγαλε όλη τη χρονιά. Επίσης κάνω τσάμπα τον Ribery και μου μένουν και coins. 

Με τους παίχτες του World Cup που μαζεύουμε παίρνουμε όλα τα rewards ή μόνο αυτό ανάλογα τους παίχτες που έχουμε μαζέψει; Γνωρίζετε;

more_horiz
Τι ήττα έφαγα με Ribery... Πήγα κύριος να ξεκλειδώσω τα πακέτα και μου λέει ότι δεν μπορώ να βάλω δανεικούς και αυτούς του world cup. Πως θυμάμαι παλαιότερα ότι τουλάχιστον τους δανεικούς μπορούσαμε να τους χρησιμοποιήσουμε στα SBC? Άκυρο λοιπόν ο Ribery.

Τώρα άφησα το ακραία ανταγωνιστικό wl και θα παίξω λίγο με διάφορες ομάδες για να πάρω τους world cup swap για να πάρω κανένα πακέτο ή παίχτη. Πάντα μου άρεσε αυτή η διαδικασία για χαλάρωμα.

more_horiz
Ρε σεις τι ping σας βγάζει στο FUT όταν βρίσκετε αντίπαλο; Εμένα είναι γύρω στο 60 με 70, αλλά από χθες είναι από 72 έως 84. Αρκετά ψηλό νομίζω. Πιο παλιά σε άλλο σπίτι είχα γύρω στο 35-40.

more_horiz
broxopios wrote:
Ρε σεις τι ping σας βγάζει στο FUT όταν βρίσκετε αντίπαλο; Εμένα είναι γύρω στο 60 με 70, αλλά από χθες είναι από 72 έως 84. Αρκετά ψηλό νομίζω. Πιο παλιά σε άλλο σπίτι είχα γύρω στο 35-40.

Τι καλύτερο που μου έχει βγαλει ποτέ ήταν 35-38 και το σύνηθες 40-44. Όλα αυτά με Cosmote τα τελευταία 3 χρόνια, γιατί με Forthnet-Nova πιο πριν, κάτω από 70 δεν έπεφτα ποτέ!

more_horiz
Skylomethir wrote:
broxopios wrote:

Τι καλύτερο που μου έχει βγαλει ποτέ ήταν 35-38 και το σύνηθες 40-44. Όλα αυτά με Cosmote τα τελευταία 3 χρόνια, γιατί με Forthnet-Nova πιο πριν, κάτω από 70 δεν έπεφτα ποτέ!

Μάλιστα. Νόβα έχω οπότε ίσως παίζει ρόλο και η εταιρεία...

Στα της ομάδας πήρα από τα αριστερά τον cl Foden και από δεξιά τον Park Hero. Από τον πρώτα στα 4-5 ματς που έπαιξα είμαι φουλ ευχαριστημένος. Από τον δεύτερο όχι τόσο και μάλλον θα τον δώσω για να δοκιμάσω κάτι άλλο. 

Πήρα και 40 world cup token και μπορώ να πάρω τον Vieria, αλλά σκέφτομαι να το παίξω λοταρία και να πάρω άλλα 10 token και να πάρω 2 πακέτα με 4 world cup heroes που μπορώ να επιλέξω τον έναν. Θα δείξει...

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 184ecc10

more_horiz
Τελικά με τα tokens πήρα τον Viera και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Έκανα και το sbc με τον Hero και μου έδωσε ξανά τον Park που είχα πουλήσει οπότε μιας και είναι untradeable τον έχω στην ομάδα. Επίσης για μπροστά ήθελα ένα κανόνι και πήρα τον Dalglish ο οποίος παραμένει κορυφή (τον είχα ξανά στο 20). Τώρα στο κέντρο για τα cm σίγουρα θέλω αναβάθμιση σε KDB & B. Silva. Μια σκέψη είναι να βάλω εκεί τον Park κι έναν ακόμη και να πάρω άλλον για τα δεξιά μπροστά. Το σύστημα που παίζω είναι το κλασσικό 4-3-3 το οποίο με έχει βολέψει αρκετά. 

Το μόνο παράπονό μου είναι το κάκιστο pack luck που έχω και δε με έχει βοηθήσει να ανεβάσω κι άλλο την ομάδα. Είτε στο wl είτε στην 3η division δεν έχει δώσει κάτι καλό. Λέω να αρχίσω να παίρνω τα tradeable πακέτα γιατί τα untradeable χαραμίζονται. 

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 18522210

more_horiz
Τι τελικό είδαμε; Ο καλύτερος.

Στα του FIFA έκανα τελικά κάποιες αλλαγές στην ομάδα και στο κέντρο που έλεγα χθες. 

Πούλησα τον De Bruyne και στη θέση του πήρα τον UCL Lemar. Επίσης έκανα τσάμπα με παίχτες που είχα τον WC Showdown Correa και το μόνο που θα αλλάξω για τώρα μπροστά είναι ο Foden όπου θα πάρω την WC TOTT κάρτα του που είναι ελαφρώς βελτιωμένος, αλλά το κυριότερο είναι ότι έχει 4* weak foot σε αντίθεση με αυτόν τα 3* που έχει η δική μου κάρτα. 

Έτσι από τη μέση και μπροστά νομίζω θα είμαι οκ για λίγο καιρό. Με τρώει το χέρι μου να δώσω γύρω στα 100k για να βγάλω το SBC που δίνει 88+ mid icon ή WC icon. Το πιο πιθανό είναι να πάρω τα βάγια, αλλά την Πέμπτη μετά τα rewards θα το τολμήσω. 

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 2022-111

more_horiz
Και μια γκολάρα που έβαλε ο Dalglish η παιχτούρα.

more_horiz
Κι ένα φουλ ματς ροντέο με πάρτι Dalglish! 

Από τους νέους παίχτες έχει ξεχωρίσει ο Correa που είναι παντού και από 87 του δώσανε +2 κι έχει γίνει 89αρης. Επίσης ο Park που τον βάζω κεντρικό χαφ και παίζει εξαιρετικά, αλλά και ο τίμιος και ο Lemar. Τώρα σίγουρα θέλω σιγά σιγά επένδυση στην άμυνα γιατί βλέπω ότι με τις ομάδες που έχουν γίνει ότι υπάρχει σοβαρό θέμα σε πολλές φάσεις. 

Εν τω μεταξύ στο ματς υπήρξαν και 2 ακυρωθέν γκολ (1 για τον καθένα) που δεν κατάλαβα γιατί.

more_horiz
Καλησπέρα και καλή Χρονιά να έχουμε!

Συνεχίζω ακάθεκτα με το FUT το οποίο παρόλα τα μειονεκτήματα στο gameplay με κρατάει πολύ δυνατά. 

Έκανα το SBC που δίνει 88+ mid icon or WC icon και όπως αναμένονταν πήρα τα βάγια. Μου έδωσε τον Socrates ο οποίος δεν είναι καλός και μάλλον θα αποτελέσει ένα καλό fodder για κάποιο SBC. Επίσης έκανα και το πακέτο που δίνει κάποιο base ή mid hero και μου έδωσε τον Ricardo Carvalho ο οποίος είναι αρκετά καλός. Επίσης έκανα και το SBC με τον wc Di Maria που ήταν πάμφθηνο, αλλά τώρα θα τον δοκιμάσω γιατί μόλις έβαλα τον Foden για πούλημα και αν δε με ικανοποιήσει ο πρώτος θα πάρω πάλι Foden αλλά την 90άρα κάρτα του. 

Μελλοντικά σκέφτομαι να επενδύσω για την άμυνα στον Hero Cordoba ο οποίος δείχνει πολύ δυνατός αν και ακριβός.  

Η ομάδα μου. 

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 1856db10

more_horiz
broxopios wrote:

Από τους νέους παίχτες έχει ξεχωρίσει ο Correa που είναι παντού και από 87 του δώσανε +2 κι έχει γίνει 89αρης. Επίσης ο Park που τον βάζω κεντρικό χαφ και παίζει εξαιρετικά, αλλά και ο τίμιος και ο Lemar. Τώρα σίγουρα θέλω σιγά σιγά επένδυση στην άμυνα γιατί βλέπω ότι με τις ομάδες που έχουν γίνει ότι υπάρχει σοβαρό θέμα σε πολλές φάσεις. 

Εν τω μεταξύ στο ματς υπήρξαν και 2 ακυρωθέν γκολ (1 για τον καθένα) που δεν κατάλαβα γιατί.

Χρονια πολλα καλη χρονια
αυτο που βλεπω στο βιντεο ειναι ιδεα μου η οντως φαινεται 20 χρονια πισω απο το Εfootball ?
δεν θελω να προκαλεσω συγνωμη
απλα πρωτη φορα ειδα βιντεο με το φετινο φιφα

more_horiz
depaizei wrote:
broxopios wrote:

Χρονια πολλα καλη χρονια
αυτο που βλεπω στο βιντεο ειναι ιδεα μου η οντως φαινεται 20 χρονια πισω απο το Εfootball ?
δεν θελω να προκαλεσω συγνωμη
απλα πρωτη φορα ειδα βιντεο με το φετινο φιφα

Προσωπικά δε με προκαλείς μιας και παίζω και τα 2 παιχνίδια ανάλογα με το πιο μου αρέσει περισσότερο. Οπτικά πάντα το προ έδειχνε καλύτερο. Συνεχίζει να έχει καλύτερα μοντέλα παιχτών και πιο αληθοφανείς χρωματισμούς. Εκεί όντως δείχνει, εντάξει όχι 20, αλλά κάποια χρόνια πιο μπροστά από το fifa. 

Σε τεχνολογία όμως στο gameplay το προ είναι τόσο basic όσο ήταν το PES 6 πχ. ενώ το FIFA έχει προχωρήσει και προσθέτει πράγματα. Σε τροχιές μπάλας, ποικιλία animation, GK, διαιτησία. Δε θα μιλήσω για presentation γιατί μιλάμε για τεράστια διαφορά. 

Και μιας και γράφουμε στο τόπικ του FUT, οι διαφορές μεταξύ των 2 modes (FUT & Dream Team) είναι το λιγότερο χαώδης. 

Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά στοιχεία του gameplay που προτιμώ το προ αντί του φιφα, αλλά ως εκεί.

more_horiz
Συνεχίζοντας το μοναχικό ταξίδι στο FUT (νιώθω σαν τον @ELBarto3 στο τόπικ του career), ολοκλήρωσα ένα επίπονο αλλά φοβερό SBC με συνολικό κόστος λίγο κάτω από τα 200k για μια κάρτα που κοστίζει πάνω από 1m. Είναι ο Jairzinho. Πλέον έχω στην άκρη 700k και σκέφτομαι να αντικαταστήσω στο κέντρο τον τίμιο Lemar με την OTW του Renato Sanches που πρέπει να είναι φοβερή. Ήδη η απλή που έχω δοκιμάσει μου άρεσε οπότε το +5 boost θα μετράει. Το μόνο κακό είναι ότι θα πρέπει να ξηλώσω από την ομάδα τον Walker στα δεξιά που είναι απλά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε αυτή τη θέση. Λέω να βάλω Hakimi και στο κέντρο να βγάλω Tomori για Marquinhos και στο τέρμα Donnarumma. 

Η ομάδα μου τώρα

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 2023-010

more_horiz
Η επιμονή, η υπομονή και το κουράγιο σου να συνεχίζεις είναι αξιοθαυμαστα! (ή και όχι χαχα)

more_horiz
Bakos wrote:
Η επιμονή, η υπομονή και το κουράγιο σου να συνεχίζεις είναι αξιοθαυμαστα! (ή και όχι χαχα)

Και το κάνω με μεγάλο ζήλο. Εκεί είναι περίεργο! Μέχρι χθες να φανταστείς δεν είχα παίξει καν wl finals και έπαιξα 17 ματς σερί. Είχα χρόνια να παίξω τόσα ματς. Βέβαια υπήρξαν αρκετά και με rage quit οπότε γύρω στις 2,5 με πήρε. Μακελειό.

Στα rewards από τους 3 παίχτες FUT Champions διάλεξα Danilo (87αρη), Kounde (87αρη) & Leno (84αρη). Μόνο Kounde θα χρησιμοποιηθεί. Οι άλλοι 2 θα πάνε για κάποιο SBC. 

Από τα pack όχι κάτι το ιδιαίτερο. Δηλαδή περίμενα κάτι καλό από Ultimate Pack, αλλά τζίφος. Συνολικό κέρδος με τα 30k από τη θέση που τερμάτισα, γύρω στα 150k. 

Συνεχίζουμε.

more_horiz
Το τελευταιο διαστημα εχω πολλες σερι νικες... μιλαμε το crossplay ειναι φοβερο... υπαρχουν πολλοι αμπαλοι εκει εξω.
Βεβαια υπαρχουν και τα παιχνιδια οπου ο αντιπαλος δεν μπορει να κανει τπτ οσο και να προσπαθει. Και ας εχει πολυ καλυτεροι ομαδα.
Στα περισσοτερα τα ματς βαζω πανω απο 5 γκοαλ. 8αρες 9αρες και χειροτερα.
Μερικες φορες βαριεμαι αυτο το μοτιβο να ειναι τοσο ευκολο και το κλεινω.
Ειναι σαν να παιζεις σε beginner.

more_horiz
Foxes wrote:
Το τελευταιο διαστημα εχω πολλες σερι νικες... μιλαμε το crossplay ειναι φοβερο... υπαρχουν πολλοι αμπαλοι εκει εξω.
Βεβαια υπαρχουν και τα παιχνιδια οπου ο αντιπαλος δεν μπορει να κανει τπτ οσο και να προσπαθει. Και ας εχει πολυ καλυτεροι ομαδα.
Στα περισσοτερα τα ματς βαζω πανω απο 5 γκοαλ. 8αρες 9αρες και χειροτερα.
Μερικες φορες βαριεμαι αυτο το μοτιβο να ειναι τοσο ευκολο και το κλεινω.
Ειναι σαν να παιζεις σε beginner.

Σε τι κονσόλα είσαι και τι division? Γιατί εγώ σε ps5 και div.3 γίνονται δύσκολα και επικά ματς

more_horiz
Τελικά δεν έφτιαξα την ομάδα που έλεγα. Πούλησα Dalglish & Corea και έβαλα βασικό Di Maria και αγόρασα προσωρινά Nakata για το κέντρο που είναι αρκετά τίμιος. 

Έχω στην άκρη 1,2m και καμιά 50ρια πακέτα για την Παρασκευή που βγαίνουν όλοι οι TOTY αν και δε νομίζω να πετύχω κάποιον. Τουλάχιστον τα πετύχω κανέναν καλό παίχτη. 

Η ομάδα μου τώρα και στη 2η εικόνα πως σκέφτομαι να την φτιάξω μέσα στο ΣΚ.

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 2023-010

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 2023-011

more_horiz
ετσιιιι ο πιο αργος εχει 84 pace

Φετος δεν ασχοληθηκα με το fut οσο περυσι.

Ειχα κατι coins και πηρα van Nistelrooy για μπροστα αλλα δεν βλεπω φως...

Αργοκινητος και αυτος οπως ο Haaland

O Vardy παιζει καλυτερα και απο τους δυο ετσι οπως τρεχει το παιχνιδι.

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 07381033ec922ddc206c1fe826c2292de29e5607384c12f01d487a4e0c0a68f70b200032

more_horiz
FIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 Y_u_bi10

Αρχισα και εγω σιγα σιγα στο pc αφου εχουμε crossplay

more_horiz
Εγώ το άφησα για λίγο. Πιστεύω σε κανα μήνα θα το ξαναπιάσω.

more_horiz
FIFA 23 - Ultimate Team - Page 4 Y_u_bi12

Κάπως βελτιωνόμαστε σιγα σιγα

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply