Park Ji Sung 87 rated, στα 250k.
broxopios wrote:Ρε σεις τι ping σας βγάζει στο FUT όταν βρίσκετε αντίπαλο; Εμένα είναι γύρω στο 60 με 70, αλλά από χθες είναι από 72 έως 84. Αρκετά ψηλό νομίζω. Πιο παλιά σε άλλο σπίτι είχα γύρω στο 35-40.
Skylomethir wrote:broxopios wrote:Ρε σεις τι ping σας βγάζει στο FUT όταν βρίσκετε αντίπαλο; Εμένα είναι γύρω στο 60 με 70, αλλά από χθες είναι από 72 έως 84. Αρκετά ψηλό νομίζω. Πιο παλιά σε άλλο σπίτι είχα γύρω στο 35-40.
Τι καλύτερο που μου έχει βγαλει ποτέ ήταν 35-38 και το σύνηθες 40-44. Όλα αυτά με Cosmote τα τελευταία 3 χρόνια, γιατί με Forthnet-Nova πιο πριν, κάτω από 70 δεν έπεφτα ποτέ!
broxopios wrote:Κι ένα φουλ ματς ροντέο με πάρτι Dalglish!
Από τους νέους παίχτες έχει ξεχωρίσει ο Correa που είναι παντού και από 87 του δώσανε +2 κι έχει γίνει 89αρης. Επίσης ο Park που τον βάζω κεντρικό χαφ και παίζει εξαιρετικά, αλλά και ο τίμιος και ο Lemar. Τώρα σίγουρα θέλω σιγά σιγά επένδυση στην άμυνα γιατί βλέπω ότι με τις ομάδες που έχουν γίνει ότι υπάρχει σοβαρό θέμα σε πολλές φάσεις.
Εν τω μεταξύ στο ματς υπήρξαν και 2 ακυρωθέν γκολ (1 για τον καθένα) που δεν κατάλαβα γιατί.
depaizei wrote:broxopios wrote:Κι ένα φουλ ματς ροντέο με πάρτι Dalglish!
Από τους νέους παίχτες έχει ξεχωρίσει ο Correa που είναι παντού και από 87 του δώσανε +2 κι έχει γίνει 89αρης. Επίσης ο Park που τον βάζω κεντρικό χαφ και παίζει εξαιρετικά, αλλά και ο τίμιος και ο Lemar. Τώρα σίγουρα θέλω σιγά σιγά επένδυση στην άμυνα γιατί βλέπω ότι με τις ομάδες που έχουν γίνει ότι υπάρχει σοβαρό θέμα σε πολλές φάσεις.
Εν τω μεταξύ στο ματς υπήρξαν και 2 ακυρωθέν γκολ (1 για τον καθένα) που δεν κατάλαβα γιατί.
Χρονια πολλα καλη χρονια
αυτο που βλεπω στο βιντεο ειναι ιδεα μου η οντως φαινεται 20 χρονια πισω απο το Εfootball ?
δεν θελω να προκαλεσω συγνωμη
απλα πρωτη φορα ειδα βιντεο με το φετινο φιφα
Bakos wrote:Η επιμονή, η υπομονή και το κουράγιο σου να συνεχίζεις είναι αξιοθαυμαστα! (ή και όχι χαχα)
Foxes wrote:Το τελευταιο διαστημα εχω πολλες σερι νικες... μιλαμε το crossplay ειναι φοβερο... υπαρχουν πολλοι αμπαλοι εκει εξω.
Βεβαια υπαρχουν και τα παιχνιδια οπου ο αντιπαλος δεν μπορει να κανει τπτ οσο και να προσπαθει. Και ας εχει πολυ καλυτεροι ομαδα.
Στα περισσοτερα τα ματς βαζω πανω απο 5 γκοαλ. 8αρες 9αρες και χειροτερα.
Μερικες φορες βαριεμαι αυτο το μοτιβο να ειναι τοσο ευκολο και το κλεινω.
Ειναι σαν να παιζεις σε beginner.