WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

FIFA 23 - Ultimate Team

power_settings_newLogin to reply
+11
Skylomethir
Hellenes
MeanMachine
GGtron
Foxes
TOL1S
slamsoze
Bakos
depaizei
vagoe
Jrd
15 posters

descriptionFIFA 23 - Ultimate Team - Page 3 EmptyRe: FIFA 23 - Ultimate Team

more_horiz
Τον Sterling από sbc τον έβγαλες; Καλός;

Για αρχή θα πάρω Maximin που πρότεινε ο Τόλης και μετά θα μαζέψω λεφτά για Dembele στα δεξιά. Να καλύψω τα άκρα για αρχή και σειρά θα πάρει η επίθεση.

Βέβαια και η διαφορά στα μπακ είναι μεγάλη. Από τη μια έχω untre Mendy που γαζώνει και από την άλλη Atal. Κι εκεί θέλει παίχτη. Κέντρο άμυνας και κέντρο αντέχουν προς το παρόν.

more_horiz
Ο Sterling είχε το OTW SBC. Στοίχιζε συνολικά γύρω στις 160 στο PC αλλά με το foder που είχα τον έκανα γύρω στα 60 χιλιάρικα. Πολύ καλός και αναμένεται να πάρει τουλάχιστον 2 upgrades. Το εμα σήμερα αν κερδίσει η Chelsea. Θα προτιμούσα να έχει 4 weak foot αντί 3 αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

more_horiz
Επειδή με έπιασε η προκοπή και κάνω κάποια sbc. Στο κριτήριο "common players" τι ακριβώς θέλει;

more_horiz
broxopios wrote:
Επειδή με έπιασε η προκοπή και κάνω κάποια sbc. Στο κριτήριο "common players" τι ακριβώς θέλει;

Δεν χρειάζεται να είναι rare μάλλον.

more_horiz
Καλό FUT champions, έκανα 11 νίκες και περίσσεψαν 4 ματς τα οποία τα έδωσα σε 4 τυχερούς.
Από ό, τι κατάλαβα οι 11 νίκες αρκούν για καλά rewards.
Εδώ το team μου
https://www.ea.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=k8l9MXjyNYv:FFA23PS5

more_horiz
Το παιχνίδι όσο ανεβαίνεις κατηγορίες στα rivals γίνεται μαρτύριο. Συναντάς πολύ συχνότερα καλύτερους FIFA παίχτες και για να αμυνθείς απλά προσπαθείς να μαντέψεις τι skill move και πότε θα το κάνει ο άλλος. Αν είναι και καλός στην άμυνα καταλαβαίνεις ότι χωρίς skill moves δεν έχεις καμία ελπίδα να βγάλεις φάση, ειδικά με το pressure που είναι OP. Οπότε είτε μπαίνεις στη λογική του τσίρκου είτε το αφήνεις. Τουλάχιστον τα online modes.

more_horiz
MeanMachine wrote:
Πως παίζεις άμυνα σε αυτό το πράγμα φέτος ?

Νίκο που είσαι χαμένος εσύ; Συνεχίζεις παίζεις; Έχουν κάνει πιο δύσκολο να κόψεις παίχτη αφενός γιατί έχει γίνει λιγότερο αποτελεσματικό το jockey, αφετέρου γιατί έχει χαλαρώσει και το defensive assistance & awareness. Αυτό έχω καταλάβει όσο παίζω. Βέβαια δε με χαλάει γιατί κι αυτό αυξάνει αρκετά το skill gap και δε βασίζονται πολλοί παίχτες στην αυτόματη άμυνα. 

Λίγο τον ρυθμό να μειώσουν και θα είμαι καλυμμένος για φέτος. Μου αρέσει μέχρι στιγμής αρκετά το παιχνίδι.

more_horiz
Περιεργα πραγματα γινονται στο παιχνιδι. Τρελλες τρυπες στην αμυνα και γενικα ειναι για σπασιμο νευρων. Πρωτον... η ΑΙ παιζει πολυ καλυτερα στο FUT σε επιπεδο world class απο τι παιζει σε kick off σε legendary... Σε legendary στο kick off ειναι τοσο κακο οπου βαριεμαι και το κλεινω. Ο τροπος βεβαια για να κερδισει η ΑΙ στο FUT ειναι πολυ κακογραμμενος. Οι παιχτες σου ενω πατας το pace δεν τρεχουν, τα μαρκαρισματα δεν πιανουν και ο αντιπαλος παιχτης στη ουσια περναει απο μεσα σου. Επισης πολλες φορες σε κρεμαει ο τερματοφυλακας οποτε θελει και τρωει τα πιο ακυρα σουτ. Παιζει να ειναι το χειροτερο fifa ολων των εποχων απο μερια ΑΙ και scripting.
Τωρα το αλλο που γινεται στο online ειναι το ποιος εχει lag. Ειναι το κλασσικο κολοπαιχνιδο οπου εσυ δεν μπορεις να βγαλεις ουτε πασα και ολα τα σουτ πανε αουτ. Απο την αλλη μερια ο αντιπαλος βγαζει το αχτι του και το παιζει pro αφου αρχιζει και κανει κανενα skill move αφου εχει τον χρονο και νικαει χαλαρα 4 - 0.
Και καλα στο online ειναι ετσι καποια χρονια και δεν μπορουν να το φτιαξουνε. Την ΑΙ για ποιον λογο την χαλασανε???
Και μετα αναρωτιεμαι γιατι υπαρχει υποστηριξη και γυρνανε πολλοι πισω στο FIFA 16.

more_horiz
Μούφα τα πακέτα από Div6. Επέλεξα τα tradeable μπας και βγάλω κάνα ψιλό να ενισχύσω την ομάδα αλλά κανένας παίχτης δεν ήταν πάνω από 1k coins. Στόχος τώρα είναι η Div 5 και την επόμενη φορά θα επιλέξω τα untradeable που είναι τα διπλάσια μπας και βγάλουμε τίποτα καλό. 

Μόλις συμπλήρωσα και τους 1250 πόντους για να μπω στα play offs του wl αλλά δεν ξέρω αν θα έχω χρόνο αυτό το ΣΚ να παίξω. Μάλλον πάω για το επόμενο. 

Κοινώς έχει μείνει στάσιμη η ομάδα. Μόνο τον Maximin πήρα από τα αριστερά και θέλω σίγουρα κι dembele από δεξιά. Μετά επίθεση. 

Πάντως οι τιμές μάλλον και λόγω του κοινού market έχουν ρίξει πολύ την αξία αρκετών παιχτών. Καλό αυτό.

more_horiz
Καλησπέρα και από εμένα!
Με τόσες αλλαγές στα φορουμ δεν ασχοληθηκα αλλα τωρα που ειμαστε στα παλια επεστρεψα!!
Λοιπον πουλησα το αεροθερμο-ελικοπτερο-747 σκουπιδι/κατσαβιδι/κουνουπιδι/κοπιδη/παντελιδη ps4pro που ενιωθα σαν τον Παλαιοκωστα οταν επαιζα και επεστρεψα στα πατρια εδαφη με 3060 απλη σε τιμη ευκαιρειας 300€ αντι για το σκουπιδι/κατσαβιδι/κουνουπιδι/κοπιδη/παντελιδη ps5 που για να παρεις με εγγυηση απο καταστημα θελει να σκασεις 700€ για πακετο με αηδιες και παπαριες μεσα... συν τα 60αρια καθε χρονο για ονλαιν...εμ-etoo δηλαδη...
στις κονσολες ολοι οι αρρωστοι ανωμαλοι εξαδακτυλοι χωρις Ζωη (Λασκαρη) εκλεισαν το crossplay σαν κοταρες τσικεν μπεργκες με βρακυ γεματο κουραδες τουτεστιν στα τσακιδια να πανε...
και εμειναν τα αθωα αναπηρα γιουρι γκαγκαριν κατευθειαν απο το ΠΙΚΠΑ με τα χερια να φυτρωνουν απο πισω που δεν εχουν ιδεα...
οποτε καθομαι 1-1 στην 9η τελευταια βουλα πριν την 8η βγαζω παικτες απο τα ηρεμα χωρις νευρα αγαπημενα μου μενου και νικαω 8-9 στα 10 μεχρυ να ανεβουν και οι τελευταιοι αρρωστοι ψηλα οποτε θα παω στα 10 στα 10....
Επειδη εχω κανει και 3η κατηγορια και Elite τα νευρα της ηττας ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ με την 9η οποτε προκειμενου να εχω την υγεια μου και να παιζω με ανιδεους κονσολαδες με ανοιχτο το crossplay καθομαι και περναω καλα...
αφου υπαρχει εξελιξη στο μενου ολα καλα!

more_horiz
Λοιπόν δοκίμασα Vieri 88.
Απίστευτο φορ, είχα Becker 86 και η διαφορά είναι χαοτική.
Δοκιμάστε τον όσοι θέλετε επιθετικό.

more_horiz
Εμένα με έψησες. Θέλω αλλά 20k και τον χτυπάω.

Θέλει η ομάδα αναβάθμιση γιατί πέρα από Dembele & Maximin, έχουμε μείνει στάσιμοι. Χθες έπαιξα κάποια play off και είδα χειρότερους παίχτες να με κοντράρουν καλά με πολύ δυνατές ομάδες. Φοβάμαι στην ιδέα να είναι καλοί και να έχουν καλή ομάδα.

Last edited by broxopios on Sat Oct 29, 2022 2:24 pm; edited 1 time in total

more_horiz
https://www.ea.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=hpO0Lv5b0H1:FFA23PCC

εγω θελω τον Son αριστερα αλλα χαραμιζω τα coins απο εδω και απο εκει.

Στα πακετα δεν ελπιζω να δωσουν κατι. Παντα μαλακιες μου δινανε.

Πρεπει να ριξεις πολυ χρημα για να σου δωσει καμια καλη καρτα.

more_horiz
https://www.ea.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=jGKpgCkl0Kv:FFA23PS5

Χωρίς να βάλω ούτε ένα φράγκο, αγόρασα την απλή έκδοση φέτος... δεν είναι υπερομαδα αλλά μου αρέσει σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού.

more_horiz
broxopios wrote:
Εμένα με έψησες. Θέλω αλλά 20k και τον χτυπάω.

Θέλει η ομάδα αναβάθμιση γιατί πέρα από Dembele & Maximin, έχουμε μείνει στάσιμοι. Χθες έπαιξα κάποια play off και είδα χειρότερους παίχτες να με κοντράρουν καλά με πολύ δυνατές ομάδες. Φοβάμαι στην ιδέα να είναι καλοί και να έχουν καλή ομάδα.

Δυστυχως δεν εχει να κανει με το ποσο καλοι η κακοι ειναι

Ο κωδικας κραταει καθε χρονια ποσα λεφτα βαζεις και αναλογα σπρωχνει το account οτι παικτες και να χει μεσα

Πχ του hashtag harry το account ειναι τουμπανο με δεκαδες χιλιαδες ευρω τοσα χρονια...για αυτο βαζει μπρονζ τερματοφυλακες και ΝΙΚΑΕΙ στο WL... μπρονζ τφ που εχουν 1 αστερι σκιλλ οποτε τι χερια και βλακειες...

https://www.youtube.com/watch?v=M8nb4ND-dxA&t=370s

Ξεκαθαρο σκριπτ αλλα αν το παραδεχτουμε θα πρεπει να παρατησουμε οποτε;

more_horiz
Μπορεί να έχεις και δίκιο σε αυτό δεν ξέρω. Υπάρχει όμως κι ένας άλλος τρόπος κάποιος να κερδίζει τόσο εύκολα. Είναι τα γνωστά scriptάκια που ενεργοποιούνται με αντάπτορα στον μοχλό και κάνουν τους παίχτες να κινούνται πιο γρήγορα, να σουτάρουν με συγκεκριμένη δύναμη αλλά και με πάντα πράσινο το σουτ κλπ. Γι αυτό πολλοί "pro" παίχτες όταν πάνε σε live events πετυχαίνουν ελάχιστα. Βέβαια το παραπάνω είναι πολύ διαδεδομένο σε first person shouters όπως το COD, Fortnite κλπ αλλά παίζει πολύ και στο φιφα. 

Γενικά το online είναι τοξικό και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το παρατήσει κάποιος. Όμως ταυτόχρονα είναι και πολύ ενδιαφέρον με το FUT και ευτυχώς επειδή είναι εκατομμύρια οι χρήστες τα περισσότερα ματς δεν είναι με τους τρόπους που αναφέρουμε.

more_horiz
broxopios wrote:
Μπορεί να έχεις και δίκιο σε αυτό δεν ξέρω. Υπάρχει όμως κι ένας άλλος τρόπος κάποιος να κερδίζει τόσο εύκολα. Είναι τα γνωστά scriptάκια που ενεργοποιούνται με αντάπτορα στον μοχλό και κάνουν τους παίχτες να κινούνται πιο γρήγορα, να σουτάρουν με συγκεκριμένη δύναμη αλλά και με πάντα πράσινο το σουτ κλπ. Γι αυτό πολλοί "pro" παίχτες όταν πάνε σε live events πετυχαίνουν ελάχιστα. Βέβαια το παραπάνω είναι πολύ διαδεδομένο σε first person shouters όπως το COD, Fortnite κλπ αλλά παίζει πολύ και στο φιφα. 

Γενικά το online είναι τοξικό και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το παρατήσει κάποιος. Όμως ταυτόχρονα είναι και πολύ ενδιαφέρον με το FUT και ευτυχώς επειδή είναι εκατομμύρια οι χρήστες τα περισσότερα ματς δεν είναι με τους τρόπους που αναφέρουμε.

Προσωπικα και απο τα 5+ χρονια π παιζω fut ξεκαθαρα δεν υπαρχει κανενας ανταπτορας να κανει τους μπρονζ τφ να παιζουν σαν την μεικτη κοσμου... ο Harry ειναι ο καλυτερος youtuber γιατι ξεφτιλιζει καθε χρονο την ΕΑ με τα βιντεακια του....
και τα ζωα απο κατω με την ενεση στην φλεβα πρεζακια του fut να λενε μα τι καλος που εισαι τι καλος που περνας τι γριες απεναντι....εμΕτοος ολα αυτα για να μην αυτοκτονησουν αμα παρατησουν...
Για αυτο παιζω μονιμας στην 9η κλωτσαω τα πτωματα και νικαω 9/10...χαλαρα

more_horiz
Για πείτε καμία πρόταση για αναβάθμιση. Έχω 100k και από την 11άδα φουλ ευχαριστημένος είμαι από Mendy, Deembele & Vieri. Οι άλλοι σίγουρα θέλουν αναβάθμιση. 

Από τα rewards πέρα από τον Mendy που πέτυχα στην αρχή δε μου έχει δώσει κάτι της προκοπής για να μπορέσω να τον χρησιμοποιήσω. 

Έχει πέσει και η τιμή του Haaland για παρτενέρ του Vieri, αλλά χαλάει αρκετά η χημεία. Βέβαια μπορώ να πάρω και Cancelo κάποια στιγμή που είναι από city για δεξί μπακ και να ισορροπήσει κάπως η κατάσταση.

Την Πέμπτη περιμένω και τα rewards από div 4 και ελπίζω να δώσει κάτι καλό. Λογικά θα διαλέξω πάλι τα untradeable. Την προηγούμενη φορά δε με δικαίωσαν όμως.  

Η ομάδα

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 3 18458510

more_horiz
Άλλαξα λίγο την ομάδα γιατί χρειαζόμουν κάποιον ποιοτικό στο κέντρο αλλά και να αντικαταστήσω επάξια τον Vieri μπροστά που πούλησα. Άλλαξα και την άμυνα και σίγουρα θέλω επειγόντως κάποιον ποιοτικό στα αριστερά αντί του Maximin αλλά και ένα δεξί μπακ. Εκεί βέβαια μπορώ να βάλω τον Liorente και να πάρω κάποιον στο κέντρο μαζί με Modric ο οποίος στα 3 ματς που έπαιξα ήταν φοβερός. Όπως και ο Benzema που παστελώνει εύκολα. 

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 3 18463210

more_horiz
Τα πακέτα από το FUT Champions τα ανοίγετε καπάκι ή περιμένετε κάποια συγκεκριμένη μέρα;

more_horiz
broxopios wrote:
Τα πακέτα από το FUT Champions τα ανοίγετε καπάκι ή περιμένετε κάποια συγκεκριμένη μέρα;

Καπάκι Θανάση, έτσι και αλλιώς πάντα τα @@ μας παίρνουμε στο χέρι.
Λες και αν περιμένουμε τα promos θα βγάλουμε τον παίκτη αξίας μισού εκατομμυρίου...

more_horiz
Bakos wrote:
broxopios wrote:

Καπάκι Θανάση, έτσι και αλλιώς πάντα τα @@ μας παίρνουμε στο χέρι.
Λες και αν περιμένουμε τα promos θα βγάλουμε τον παίκτη αξίας μισού εκατομμυρίου...

Ισχύει. Πήρα πολύ σαβούρα. Βέβαια έχω στην άκρη κοντά στα 300k με τα διάφορα rewards και τα πακέτα από την ultimate edition (4600 coins και δεν έδωσε τίποτα της προκοπής) και σκέφτομαι να κρατήσω λίγα ακόμη για να πάρω τον mid Kaka. 

Κάποια στιγμή καθώς άνοιγα πακέτα μου εμφανίζει Hero παίχτη και λέω ωραία, και μου δίνει Crouch...

more_horiz
Από τα πακέτα των divisions μου έδωσε ένα αξιοπρεπές untradeable παίχτη. Τον Walker της City που κοστίζει γύρω στα 65k. Καιρό έψαχνα να αντικαταστήσω τον μέτριο Clauss και είναι ευκαιρία με τον Walker. Θα τον πλαισιώσω με τον Haaland που κοστίζει γύρω στα 30k και λέω να δοκιμάσω στο κέντρο τον Pogba και αν είναι καλός θα πουλήσω τον Modric που τον πήρα 92k και τώρα είναι στα 80k. Έτσι θα πάρω πιο γρήγορα και τον Kaka. 

H ομάδα μου πλέον είναι αυτή.

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 3 18485610

more_horiz
Αυτή είναι η ομάδα μου αυτή τη στιγμή. Πήρα σε κάποια φάση και τον Kaka mid στα 350k αλλά δε μου άρεσε ιδιαίτερα και τον πούλησα στα ίδια με την χασούρα της ΕΑ.

Στο κέντρο ο Sanches πολύ δυνατός και ειδικά για τα λεφτά του. Ο De Bruyne καλό αλλά ως εκεί. Σίγουρα χωράει αναβάθμιση. Επίθεση μια χαρά με Ben Yedder + Haaland. Τα άκρα καλά αλλά κάποια στιγμή θέλω αναβάθμιση και εκεί. Τέρμα σούπερ όπως επίσης και τα μπακ. Στο κέντρο της άμυνας νομίζω κάποια στιγμή θέλω Van Djik για να είμαι καλύτερα. Γενικά θέλει δουλειά η ομάδα γιατί βλέπω αγριεύουν οι 11αδες που συναντάω στα rivals και στο wl. Βέβαια με το ρυθμό που παίζω δε νομίζω να φτιάξω υπερομάδα, αλλά τουλάχιστον να μην είναι σάκος του μποξ. 

Τώρα έχω 380k και θέλω να δω τι να ψωνίσω. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. 

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 3 1849a810

more_horiz
Τελικά ψώνισα. Είδα ότι ήταν σε ξεφτυλίκι τιμές ο Neymar και ειδικά ο Messi και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Έδωσα 350k και για τους δύο. 

Βέβαια τώρα θέλω κάποιον στο κέντρο. Για δώστε καμιά βοήθεια. Νομίζω είναι δύσκολη θέση ώστε να πεις ότι είναι φουλ αξιόπιστος. 

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 3 2022-110

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply