broxopios wrote: 3-5-2 ε; Να σου πω αυτό το σύστημα μόνο στα παλιά προ με βόλεψε. Στο fifa όσες φορές το δοκίμασα μου φάνηκε ότι υπήρχε κενό στην άμυνα.
Στα τελευταία παιχνίδια έβαλα και το 4-4-2 το κλασσικό και αρχίζει και μου αρέσει. Ειδικά αν βάλω και τα εξτρέμ να συγκλίνουν, γίνεται αρκετά κοντά στα γούστα μου που θέλω κόσμο στο κέντρο.
Division 7 στα rivals και τα tradeable πακέτα πολύ χάλια. Ελάχιστο profit που δεν βοήθησε να αναβαθμίσω κάπου την ομάδα μου. Συνεχίζω στα ίδια μέχρι να μαζευτεί ένα αξιοπρεπές ποσό. Σίγουρα θέλω ένα βέλος για τα άκρα και αντίστοιχα κάτι μπροστά. Θα αντικατασταθεί ένας εκ των Tchouameni ή Camavinga και μπροστά ο Payet.
Σε κάποια φάση έδειχνε να με βολεύει και φέτος το 3-5-2 αλλά με το που μπήκα WL είχα 3 ήττες και μια νίκη που μου χαρίστηκε χωρίς να μπορώ να βγάλω φάση. Ίσως να ήταν και της στιγμής, λίγο το lag, λίγο το ότι δεν έπαιζα καλά κτλ. Όποτε το γύρισα και πάλι σε false 9 και προσπαθώ με τα instructions να το κάνω να δουλέψει. Είμαι και λίγο ξεροκέφαλος, δεν μου αρέσει να παίζω με ένα σύστημα επειδή απλά δουλεύει (είτε είναι FIFA, PES, Football Manager). Και επειδή είμαι φανατικός Cruyff, θα παίζω μέχρι να κάνω το false 9 να δουλέψει και να το ευχαριστιέμαι.
Τελείωσα με 10 νίκες το WL. Είχα την ευκαιρία στα 2 τελευταία παιχνίδια να πιάσω τις 11 αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν με χάλασε όμως γιατί το pack luck καλά κρατεί φέτος. Από το Premium ToW pack έβγαλα Cancelo που έφυγε για 155 χιλιάρικα. Και δεν έμεινε εκεί. Παρασκευή, μετά που τελείωσα τους αγώνες του WL είπα να παίξω και κάνα objective. Και βγάζω από το ένα pack Rudiger και από το άλλο Kyle Walker. Και οι δυο untradeables και κολλάνε στην ομάδα.
Όποτε αυτή είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή:
Στο WL αντί Cahill έπαιξα με Ben Yedder IF αλλά τον έδωσα αμέσως μετά. Έχω τώρα κάπου 400 χιλιάρικα για αναβαθμίσεις και οι επέμενες είναι στο CF και το CDM. Δεν θα βιαστώ όμως γιατί οι τιμές πέφτουν γρήγορα και δεν θέλω να πάω να σκάσω 100+ χιλιάρικα σε μια κάρτα που θα έχει τη μισή τιμή σε μια βδομάδα από τη στιγμή που έχω αρκετούς καλούς untradeables. Ίσως να κάνω τις αναβαθμίσεις για το WL και να τους πουλάω με το που τελειώνουν τα παιχνίδια.