WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

FIFA 23 - Ultimate Team

power_settings_newLogin to reply
+11
Skylomethir
Hellenes
MeanMachine
GGtron
Foxes
TOL1S
slamsoze
Bakos
depaizei
vagoe
Jrd
15 posters

descriptionFIFA 23 - Ultimate Team - Page 2 EmptyRe: FIFA 23 - Ultimate Team

more_horiz
με καμια 20 Κ

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 2 Futass10

more_horiz
Με μικρή αναβάθμιση. Συνολικό κόστος περίπου στα 30k μαζί με τον προπονητή. First Owners τα 2 ακραία μπακ. Κριτική θα κάνω αφού παίξω καμια 15-20 παιχνίδια. Προς το παρόν νομίζω ότι θέλω αντικατάσταση του Martial, Lemar, Kalulu, Clauss. 

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 2 1839386928474-screenshot-Url

more_horiz
Έχει αλλάξει άρδην η χημεία . Πλέον είναι λίγο πιο δίκαιο το σύστημα, όσον αφορά το ίδιο το παιχνίδι. Απο κει και πέρα, αυτή είναι η "μαγκιά" του παιχνιδιού να ψάχνεις να βρεις την κατάλληλη 11αδα με όσον το δυνατόν καλύτερο τρόπο . Επίσης έχουν αλλάξει πράγματα και ως προς τις θέσεις ......(πάντα προς το δίκαιο του ποδοσφαίρου .....).

more_horiz
Όντως η χημεία λίγο που βλέπω έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Κάθε παίχτης συνεισφέρει ή ζημιώνει ολόκληρη την ομάδα και όχι τις επιμέρους θέσεις με τα links. Δεν το έχω ψάξει στο 100% αλλά πιο δίκαιο. Όπως και οι θέσεις των παιχτών. Έπρεπε να γίνει. Κάποιοι παίχτες όντως μπορούν αν παίξουν σε 3 και 4 θέσεις. 

Άλλαξαν τις ημέρες των rewards? Μπήκα τώρα και μου έδωσε για τα squad battles.

more_horiz
FIFA 23 - Ultimate Team - Page 2 1st

Αυτή είναι η αρχική ομάδα μου και βάζω αλλαγή τον Giroud ! Για αρχή δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο θέμα με τους αντιπάλους .
Τα φινές σουτ είναι σπασμένα αν βγείτε 1 με 1 και πατήσετε απαλά το σουτ, είναι 99% γκολ. Δεν μου άρεσε που ενώ το παιχνίδι έχει αργό ρυθμό οι παίκτες ξεκινάνε και τρέχουν σαν παλαβοί. Κάνει μπαμ ότι είναι εκτός κανονικής ροής τους ξέφυγαν τα γκάζια στην ΕΑ. Τερματάδες οπωσδήποτε πρέπει να γίνουν καλύτεροι . Για release δεν το λες κακό αλλά δεν το λες και τίποτα τρομερό!

Cross play μόνο φιλικό είδα μπορείς να παίξεις ενώ λένε ότι μπορείς και rivals κτλπ δεν ξέρω τι γίνεται πάντως με έναν φίλο μόνο φιλικό μεταξύ μας καταφέραμε να παίξουμε.

more_horiz
Στα rivals πέτυχα κάποιον από xbox. Άρα λογικά λειτουργεί το cross platform. 

Ακόμη δεν έκανα κάποια αναβάθμιση στην ομάδα και έχω στην άκρη 50k. Ο Ben Yedder είναι ακόμη διαβολεμένα σπασμένος όπως στα προηγούμενα;

more_horiz
broxopios wrote:
Στα rivals πέτυχα κάποιον από xbox. Άρα λογικά λειτουργεί το cross platform. 

Ακόμη δεν έκανα κάποια αναβάθμιση στην ομάδα και έχω στην άκρη 50k. Ο Ben Yedder είναι ακόμη διαβολεμένα σπασμένος όπως στα προηγούμενα;

Στα co op mode αναφέρομαι νομίζω είχαν πει θα μπορείς να παίξεις rivals κτλπ co op. Πχ εγώ με χβοχ μαζί με τον Bako από ps5 να παίζουμε rivals με την δική μου ομάδα.

more_horiz
Για πείτε καμιά αναβάθμιση για την ομάδα. Τι προτείνετε; Θέλω σίγουρα κέντρο αλλά και επίθεση. Το σύστημα που παίζω είναι αυτό της εικόνας. 

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 2 1839386928474-screenshot-Url

more_horiz
Eθνικη Γαλλιας λεμε...
Θα σου χαριζα αν μπορουσα τον Pogba που ανοιξα σε πακετο και δεν εχει παιξει ουτε μια φορα. (Παντα φτιαχνω premier league)
Θα σου ελεγα για πισω τον Upamecano αλλα ειναι πανακριβος για το rate του οπως και ο Benzema για αυτα που μπορει να κανει.
Επισης το συστημα δεν βοηβαει για καποιους που παιζουν στα ακρα.

more_horiz
Προς το παρόν δεν παίζω με άκρα. Στα φιφα από το 19 θυμάμαι έπαιζα με κλειστό σύστημα και με έχει βολέψει. Αν και οι περισσότεροι παίζουν με 4-4-2. Λογικά είναι μπουσταρισμένο, αλλά λίγο που δοκίμασα δε με βόλεψε. 

Ακριβοί αυτοί που λες για τα λεφτά που έχω. Ίσως όμως να κάνουν και διαφορά δεν ξέρω.

Κάποια στιγμή έβαλα τον Vinicius Jr που έχω δανεικό και γύρισε το ματς που έχανα 3-1 σε 4-3 με χατ-τρικ. Παιχτούρα και με off chemistry...

more_horiz
Παιζω με 5 πισω γιατι ειχα θεματα στην αμυνα και γενικα για να ερθει η αμυνα στα καλα της το βαζω σε ultra defense.
Ισως πρεπει να ρυθμισω κατι στο συστημα δεν ξερω. Ο πιο γρηγορος παιχτης μου εχει pace 81 και ειναι ο Sancho.
Εχτες επαιξα με ενα που ο πιο αργος του ειχε pace 91. Με τους 5 πισω μια χαρα τον ειχα κλεισει. Εβαλε 2 γκοαλ και τα 2 απο ριμπαουντ.
Γενικα οταν παιζεις αμυνα οι αμυντικοι boostαρουν αρκετα και τους προλαβαινουν.

more_horiz
Πάντως από την 11αδα μου αυτός που θα αργήσει να βγει είναι ο Mendy. Ο πιο σταθερός μου παίχτης αυτή τη στιγμή. Ευκινητος, γρήγορος, με πολύ καλή πάσα. Αρκετά καλός και Tchouameni. Όλοι άλλοι μέτριοι ως συμπαθητικοί. Δεν κάνει κάποιος τη διαφορά.

Πέτυχα σε πακέτο και τον Martinez της Inter. Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Θα τον σπρώξω μιας και είναι tradeable.

more_horiz
Κατάφερα επιτέλους να το κάνω να δουλέψει στον υπολογιστή μου. Φέτος επειδή δεν μπορούσα να το παίξω από την αρχή, είπα να επενδύσω στα SBC αντί να μαζεύω χρυσά και να τα δίνω σε παίχτες, αφού ήταν και το μόνο που μπορούσα να κάνω. Αν δεν κάνω λάθος τα έκανα όλα που έδιναν πακέτα. Φάνηκα τυχερός στα marquee matchups της προηγούμενης βδομάδας και έβγαλα Courtois ο οποίος μου έφερε 70 χιλιάρικα και μπορούσα να κινηθώ. H κωλοφαρδία συνεχίστηκε και έχω τώρα αυτή την ομάδα, όλοι Untradeable και 70 χιλιάρικα στην άκρη:

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 2 2022-111

Θα φυλάξω μάλλον για Kante στο CDM. Πιστεύω θα κάνει τη διαφορά. Πρέπει όμως να μάθω να μαρκάρω. Ειδικά άμα αρχίσει ο άλλος να σπαμάρει skill moves, ακόμα και ο υπολογιστής στα Squad Battles, δεν μπορώ να τον σταματήσω με τίποτα.

more_horiz
Χθες βράδυ μετά τις πωλήσεις κάποιων παιχτών έφτασα τα 70k και πήρα Llorente της Ατλετικο για το κέντρο. Προηγουμένως είχα πάρει και Maignan  της Milan γιατί ο Lafont ρουφουσε τα πάντα. Θα τους δοκιμάσω σήμερα.

Έχω ακόμη και τα 4600 fifa points από την ultimate edition αλλά λέω να σπαταλήσω μελλοντικά.

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 2 Screen10

more_horiz
Χαμός και πανικός, οι πεντάρες πάνε και έρχονται, με γλεντάνε, τους γλενταω... παίζει τεράστιο ρόλο η ομάδα, χθες άλλαξα τα μπακ και βλέπω τεράστια διαφορά στην άμυνα μου.

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 2 Screenshot-20221009-130245-Chrome

more_horiz
Δηλαδή φέτος (από πέρυσι απ ότι κατάλαβα), πέρα από τους πόντους που θέλει να μαζέψουμε για WL, μετά παίζουμε και play offs για να μπούμε wl? Με τα play offs τι παίζει; Θέλει συγκεκριμένα παιχνίδια να παίξουμε; Μετά στο wl θέλει ακόμη 30 ματς ή τα μείωσαν;

Στα rivals είδα ότι βάλανε και checkpoints που σφραγίζεις τη θέση σου. 

Βάλανε και τα Moments που είναι στην ουσία training που μαζεύεις fut αστέρια και ανάλογα "αγοράζεις" πακέτα. Προσθέσαν πραγματάκια...

Edit:
Μιας και έχουμε νέο σύστημα chemistry, με τις αλλαγές που κάνουμε τι παίζει; Παλιά έμπαινε με 5 chemistry. Τώρα ξέρουμε; 

Οι προπονητές τι ρόλο παίζουν; Προσθέτουν κάτι στο chemistry-loyalty ή στα συμβόλαια;

more_horiz
Οι προπονητες δεν εχω δει να προσθερουν κατι στη χημεια. Μονο συμβολαιο χαλανε. Αυτο με τις αλλαγες δεν το γνωριζω τι γινεται με την χημεια. Κατα την διαρκεια του αγωνα παντως δεν υπαρχει καποια αναφορα ωστα να δεις τι γινεται.
Το moments καλη φαση ειναι αλλα λιγο κουραστικο και μονοτονο. Παλι καλα που δεν χαλαει συμβολαια.

Παντως φετος λιγα πραγματα μου εχει δωνει το FUTι και εχω ξενερωσει.
Kroos, Dias και Rodri οι καλυτερες καρτες που μου εχει δωσει. Παντα ειμαι στο market και ψαχνω.
Επισης στον υπολογιστη παντα παιζω με ατομα απο υπολογιστη. Δεν εχω δει σημα απο αλλες πλατφορμες.
Επισης εχει παρα πολλα bugs στο μενου και το παιχνιδι γενικοτερα με framedrops και γενικα δεν καθεται τιποτα στα settings.
Πολυ καλο optimize στα γραγικα για αυτα που προσφερει. Παιζει να ζητησω κανενα refund στο τελος.
Και το update που εβγαλαν τπτ δεν εφτιαξε.

more_horiz
https://youtu.be/MSXETM2jh9M

more_horiz
Εν τω μεταξύ άκουγα κάτι για lengthy και explosive παίχτες αλλά δεν έδινα σημασία και σήμερα διάβασα περισσότερα. Δεν ήξερα ότι παίζουν τόσο ρόλο στο παιχνίδι.

more_horiz
broxopios wrote:
Εν τω μεταξύ άκουγα κάτι για lengthy και explosive παίχτες αλλά δεν έδινα σημασία και σήμερα διάβασα περισσότερα. Δεν ήξερα ότι παίζουν τόσο ρόλο στο παιχνίδι.

Και μάλιστα μπορείς να κάνεις και αρκετούς παίκτες lengthy με κατάλληλο chem style.
Δες futbin για τους παίκτες που θες.

more_horiz
Πως παίζεις άμυνα σε αυτό το πράγμα φέτος ?

more_horiz
Αλλαγή σχήματος και κάποιες αναβαθμίσεις στην ομάδα. Όσο δυσκόλευαν οι αντίπαλοι, δυσκολεόμουν κι εγώ πολύ με το False 9 να βγάλω φάσεις. Έτσι το γύρισα στο 3-5-2 που από το FIFA 20 και μετά με βόλευε πολύ περισσότερο. Συνέχισα να κάνω τα SBCs που δίνουν παίχτες (είτε tradeable είτε untradeable) και όσο είχα χρόνο να κάνω objectives που δίνουν πακέτα. Από untradeable δεν έβγαλα κάτι αξιόλογο αλλά γέμισα foder. Έτσι αποφάσισα να κάνω τον Sterling που θα πάρει τουλάχιστον 2 upgrades μέσα στη χρονιά. Αν κερδίσει η Chelsea ακόμα ένα παιχνίδι στα επόμενα 5 της PR νομίζω και αν κάνει μία νίκη η Αγγλία στο Μουντιάλ. + κάποια inform. Οπότε νομίζω άξιζε. Επίσης πήρα Lemar RTTK. Ψιλοδύσκολο να περάσει η Atletico αλλά επειδή είχα τον χρυσό σαν box2box και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, είπα να τον πάρω και ας μην πάρει upgrade.

Ψες έκανα και τα Marquee matchups και μου έδωσε Militao! Αν και κολλούσε στην ομάδα σε full chemistry, προτίμησα να τον πουλήσω και πήρα με τα χρήματα αυτά (+ 15k) Varane και Dembele γιατί εκεί είχα Diaby που είναι πολύ καλός αλλά τον έχω 10άρι ingame και το 3 weak foot δεν με βολεύει.

Οπότε αυτή είναι η ομάδα και στα δεξιά πως γίνεται ingame. Πέρασα τα προκριματικά και σήμερα - αύριο θα πάω για το 1ο μου WL.

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 2 Untitl10

Γενικά από την εμπειρία μου φέτος, θα πρότεινα να κάνετε όλα τα SBC που δίνουν παίχτες, κάτι που δεν το έκανα τα προηγούμενα χρόνια γιατί λυπόμουν τα χρήματα. Και από rewards στα Rivals τα untradeables. Στα πολλά κάτι θα πετύχετε. Και αν δεν, θα έχετε foder για SBCs.

more_horiz
3-5-2 ε; Να σου πω αυτό το σύστημα μόνο στα παλιά προ με βόλεψε. Στο fifa όσες φορές το δοκίμασα μου φάνηκε ότι υπήρχε κενό στην άμυνα. 

Στα τελευταία παιχνίδια έβαλα και το 4-4-2 το κλασσικό και αρχίζει και μου αρέσει. Ειδικά αν βάλω και τα εξτρέμ να συγκλίνουν, γίνεται αρκετά κοντά στα γούστα μου που θέλω κόσμο στο κέντρο. 

Division 7 στα rivals και τα tradeable πακέτα πολύ χάλια. Ελάχιστο profit που δεν βοήθησε να αναβαθμίσω κάπου την ομάδα μου. Συνεχίζω στα ίδια μέχρι να μαζευτεί ένα αξιοπρεπές ποσό. Σίγουρα θέλω ένα βέλος για τα άκρα και αντίστοιχα κάτι μπροστά. Θα αντικατασταθεί ένας εκ των Tchouameni ή Camavinga και μπροστά ο Payet.

more_horiz
broxopios wrote:

Σίγουρα θέλω ένα βέλος για τα άκρα και αντίστοιχα κάτι μπροστά. Θα αντικατασταθεί ένας εκ των Tchouameni ή Camavinga και μπροστά ο Payet.

ALLAN SAINT-MAXIMIN https://www.futbin.com/23/player/26516/allan-saint-maximin

και συμφωνα με την σελιδα,αν του ριξεις εναν deadeye του ανεβαζεις πασα,σουτ που νομιζω ειναι οτι χρειαζεται.

more_horiz
broxopios wrote:
3-5-2 ε; Να σου πω αυτό το σύστημα μόνο στα παλιά προ με βόλεψε. Στο fifa όσες φορές το δοκίμασα μου φάνηκε ότι υπήρχε κενό στην άμυνα. 

Στα τελευταία παιχνίδια έβαλα και το 4-4-2 το κλασσικό και αρχίζει και μου αρέσει. Ειδικά αν βάλω και τα εξτρέμ να συγκλίνουν, γίνεται αρκετά κοντά στα γούστα μου που θέλω κόσμο στο κέντρο. 

Division 7 στα rivals και τα tradeable πακέτα πολύ χάλια. Ελάχιστο profit που δεν βοήθησε να αναβαθμίσω κάπου την ομάδα μου. Συνεχίζω στα ίδια μέχρι να μαζευτεί ένα αξιοπρεπές ποσό. Σίγουρα θέλω ένα βέλος για τα άκρα και αντίστοιχα κάτι μπροστά. Θα αντικατασταθεί ένας εκ των Tchouameni ή Camavinga και μπροστά ο Payet.

Σε κάποια φάση έδειχνε να με βολεύει και φέτος το 3-5-2 αλλά με το που μπήκα WL είχα 3 ήττες και μια νίκη που μου χαρίστηκε χωρίς να μπορώ να βγάλω φάση. Ίσως να ήταν και της στιγμής, λίγο το lag, λίγο το ότι δεν έπαιζα καλά κτλ. Όποτε το γύρισα και πάλι σε false 9 και προσπαθώ με τα instructions να το κάνω να δουλέψει. Είμαι και λίγο ξεροκέφαλος, δεν μου αρέσει να παίζω με ένα σύστημα επειδή απλά δουλεύει (είτε είναι FIFA, PES, Football Manager). Και επειδή είμαι φανατικός Cruyff, θα παίζω μέχρι να κάνω το false 9 να δουλέψει και να το ευχαριστιέμαι.

Τελείωσα με 10 νίκες το WL. Είχα την ευκαιρία στα 2 τελευταία παιχνίδια να πιάσω τις 11 αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν με χάλασε όμως γιατί το pack luck καλά κρατεί φέτος. Από το Premium ToW pack έβγαλα Cancelo που έφυγε για 155 χιλιάρικα. Και δεν έμεινε εκεί. Παρασκευή, μετά που τελείωσα τους αγώνες του WL είπα να παίξω και κάνα objective. Και βγάζω από το ένα pack Rudiger και από το άλλο Kyle Walker. Και οι δυο untradeables και κολλάνε στην ομάδα.

Όποτε αυτή είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή:

FIFA 23 - Ultimate Team - Page 2 7800-A4-E2-7584-4-A07-8-FBE-7519-A27-DE971

Στο WL αντί Cahill έπαιξα με Ben Yedder IF αλλά τον έδωσα αμέσως μετά. Έχω τώρα κάπου 400 χιλιάρικα για αναβαθμίσεις και οι επέμενες είναι στο CF και το CDM. Δεν θα βιαστώ όμως γιατί οι τιμές πέφτουν γρήγορα και δεν θέλω να πάω να σκάσω 100+ χιλιάρικα σε μια κάρτα που θα έχει τη μισή τιμή σε μια βδομάδα από τη στιγμή που έχω αρκετούς καλούς untradeables. Ίσως να κάνω τις αναβαθμίσεις για το WL και να τους πουλάω με το που τελειώνουν τα παιχνίδια.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply