WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

FIFA 23 [General Discussion]

power_settings_newLogin to reply
+14
Hellenes
GGtron
ELBarto3
s0_wh4t
Iceman13
Platini_Athens
polakis
Spyros1908
TOL1S
Foxes
Bakos
slamsoze
broxopios
Chronis
18 posters

descriptionFIFA 23 [General Discussion] - Page 3 EmptyRe: FIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
Iceman13 wrote:
Καλησπέρα μια βοήθεια γιατί είναι έτοιμος για refund κάνω εγκατάσταση το pc και Μ βγάζει σφλαμα secure boot not enable windows 11 έχω όταν πάω να ενεργοποιήσω μεσα απ' το bios δεν εκκινεί το pc οπότε δε γίνεται μπορεί κάποιος να βοηθήσει είτε από εδώ είτε σε προσωπικό μμ

Φίλε δοκίμασε να κάνεις update τα BIOS μήπως βοηθήσει. Σε εμένα στα windows 11 έλεγε ότι το secure boot ήταν απενεργοποιημένο, στα BIOS το έδειχνε On. Όταν τα έκανα update έφτιαξε. Και είδα και άλλες περιπτώσεις που το BIOS update βοήθησε. Δεν λέω θα λυθεί σίγουρα το δικό σου πρόβλημα, αλλά δεν χάνεις κάτι.

descriptionFIFA 23 [General Discussion] - Page 3 EmptyRe: FIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
Γεια σας παιδια και παλι, χαιρομαι παρα πολυ που μπορω και ξανα γραφω.Εχτες βγηκα απο το νοσοκομειο μετα απο μια εγχειρηση οπου εκανα την Πεμπτη και ολα καλα.
Δεν θυμαμαι αν ειχα θεμα με αυτο το μηνυμα ποτε... την μητρικη την ειχα αγορασει το 19 και εχει το τελευταιο BIOS. Σε πολυ σπανιες περιπτωσεις συμβαινει αυτο. Θυμαμαι σε ενα internet cafe οπου υποστηριζα οπου δεν επαιζε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι σε καποιους συγκεκριμενους υπολογιστες και ολα τα pc ειχα ιδιο hardware και φορουσαν λογισμικο κλωνο και τελικα ηταν το BIOS. Μαλλον το anticheat απαιτει να εχει το μηχανημα καποιες επιλογες ενεργες στο BIOS ή κατι τετοιο.

Edit... Λοιπον εκανα update στο BIOS (τελικα δεν ειχα την τελευταια εκδοση) και μου εβγαλε το σφαλμα.
Εαν καταλαβα καλα τι συμβαινει... για να μπορεσεις να ενεργοποιησεις το secure boot θα πρεπει να εχει κανει εγκατασταση τα windows με bootable stick σε UEFI boot. Εαν δεν εχεις εγκαταστησει ετσι τα windows νομιζω δεν γινεται. Οταν εκανα αναβαθμιση το bios μου το γυρισε σε legacy και μου εβγαλε το σφαλμα οταν το γυρισα σε uefi και ενεργοποιηθηκε το secure boot τοτε ετρεξε.

Στο παρακατω βιντεο δειχνει πως ανοιγει η επιλογη του secure boot

more_horiz
Καλησπερα και καλο υπολοιπο Κυριακης.
Με τον αρχαιο μου i5 2500k βρηκα μετα απο ΠΟΛΛΕΣ δοκιμες λυση (εκτος αν το εφτιαξαν καπως και νομιζω οτι το φτιαξα εγω ο ασχετιδης χαχαχα)
Μπηκα λοιπον στο BIOS αφου ειχα την ιδεα (και τελευταια ελπιδα, εκλαιδα ηδη τα 48 ευρω που εσκασα) να τον κλοκαρω για 1η φορα στην ζωη ΤΟΥ χαχαχα
Στην μητρικη ειχε 3 επιλογες, μια οικονομικη, τη νορμαλ (που δουλευε ηδη) και μια 3η οπου και επελεξα (και καλα πιο γρηγορος απο 3.3 σε 3.7)
Μαζι με ρυθμισεις στα windows 10, στην ΑΜD ΚΑΙ ingame.... το παιχνιδι αρχισε να τρεχει οπως το 22!!!!
Ολα low φυσικα αλλα παιζω πλεον μπαλιτσα.
Πηρα παραταση ακομη ενα χρονο πριν αποφασισω ποια ειναι η καλυτερη λυση για μενα που ασχολουμαι ΜΟΝΟ και λιγο με ενα game - ποδοσφαιρακι.

more_horiz
Platini_Athens wrote:
Πηρα παραταση ακομη ενα χρονο πριν αποφασισω ποια ειναι η καλυτερη λυση για μενα που ασχολουμαι ΜΟΝΟ και λιγο με ενα game - ποδοσφαιρακι.

Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε κονσόλα. Εγώ αυτό έκανα και γλίτωσα την ταλαιπωρία του pc. Αν έχεις φράγκα σαφώς και στο pc μπορείς να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα σε γραφικά κλπ, αλλά με την κονσόλα ξενιάζεις και ξέρεις ότι πάντα θα παίζει το παιχνίδι.

Μπορείς να πας στην φθηνή αλλά αξιοπρεπέστατη λύση του xbox series s. Το είχα και το έδωσα για το ps5. Δεν το μετάνιωσα γιατί θέλω να παίζω κάποια από τα exclusive της sony. Όμως αν έπαιζα μόνο FIFA, σαφώς και θα έμενα στο S. Κορυφαίο μηχανηματάκι, φθηνό και για τα επόμενα χρόνια θα παίζεις σε 1080 αλλά σε 120fps όταν το υποστηρίξει η ΕΑ. 

Και κρατάς και το pc σου για σερφάρισμα και άλλες δουλειές.

more_horiz
Όπως λέει και το παλικαρι από πάνω έτσι το έλυσα για να ενεργοποιηθεί το secure boot πρέπει να ξανακάνεις εγκατάσταση απ' την αρχή σε uefi boot τώρα παίζει τέλεια!έχω άλλο θέμα δε κάνει SAVE στη καριέρα κ γενικά δε κάνει save το παιχνίδι όταν το ξανά ανοίγω είναι πάλι απ' την αρχη

more_horiz
Iceman13 wrote:
Όπως λέει και το παλικαρι από πάνω έτσι το έλυσα για να ενεργοποιηθεί το secure boot πρέπει να ξανακάνεις εγκατάσταση απ' την αρχή σε uefi boot τώρα παίζει τέλεια!έχω άλλο θέμα δε κάνει SAVE στη καριέρα κ γενικά δε κάνει save το παιχνίδι όταν το ξανά ανοίγω είναι πάλι απ' την αρχη

Τι εγινε ρε φιλε ολα στα εβγαλε εσενα..!!!  Shy  Crying or Very sad  Sad
Αυτο εμενα μου το εκανε στο xbox κατα την διαρκεια της δοκιμαστικης λειτουργιας των 10 ωρων στο pc τα εσωζε κανονικα.
Δοκιμασε να σβησεις ολο των φακελο των documents και να ξεκινισεις το παιχνιδι απο την αρχη ή φτιαξε νεο profile μεσα απο το μενου.

broxopios wrote:
Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε κονσόλα....

Εχεις δικιο. Φετος το κανανε πολυ δυσκολο. Η μεταβιβαση στο ea app και το νεο anticheat πραγματικα ειναι για χρηστες οπου εχουν εμπειρια. Εαν εισαι απλος χρηστης δεν θα μπορεις να παιξεις το παιχνιδι. Δεν ξερω αν αξιζει να χαραμισεις τοσο χρονο και να μπεις σε ολη αυτη την διαδικασια. Και σε γενικες γραμμες εχει ακομα αρκετα θεματακια (bugs) οπου δεν εχουν μπει ακομη στη διαδικασια να τα φτιαξουνε μετα απο 2 updates. Επισης το παιχνιδι φετος δεν εχει επιβεβαιωθει απο τριτους μεχρι πιο σημειο μπορει να το modαρουν.

Επισης σε οσους παιζουν σε υπολογιστη online εχετε παιξει ποτε με παιχτη απο αλλη πλατφορμα? Εγω παντα βλεπω το εικονιδιο του υπολογιστη, ουτε xbox ουτε ps5. Δεν εχω καταλαβει εαν το crossplay λειτουργει.

more_horiz
Επισης σε οσους παιζουν σε υπολογιστη online εχετε παιξει ποτε με παιχτη απο αλλη πλατφορμα? Εγω παντα βλεπω το εικονιδιο του υπολογιστη, ουτε xbox ουτε ps5. Δεν εχω καταλαβει εαν το crossplay λειτουργει.[/quote]

Εγω παλι ΟΛΟ/ΜΟΝΟ το εικονιδιο της κονσολας βλεπω (παιζω σε PC) οποτε λειτουργει!

more_horiz
πιθανων η εθνικη μας να μπει με το world cup dlc στο φιφα 23,εμφανιστηκε στην database

FIFA 23 [General Discussion] - Page 3 Fe4a2ZDXoAAqaTK?format=jpg&name=small

και το γυναικειο τσου λου θα ερθει στις αρχες του 23 με νεο dlc

FIFA 23 [General Discussion] - Page 3 GPWe0Rp5?format=jpg&name=small

more_horiz
2 ματς στο co op ... ξαφνικα (ενω νικουσαμε στο 85ο λεπτο) το ιδιο μηνυμα : You have forfeited κλπ κλπ ... κλασικα σαν να μην εγιναν ποτε τα ματς.

Αρχισανε παλι τα τζιμανια... νωρις νωρις. Δεν τα πιανει ουτε anti cheat, ουτε τιποτα. Σαν τις κατσαριδες!

more_horiz
Πάντως με έχει εκπλήξει ευχάριστα η φυσική μπάλας όταν χτυπάει σε σώματα αλλά και οι αποκρούσεις των GK που έχουν βελτιωθεί απίστευτα. Έχουν βάλει πολύ ρεαλισμό που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια σε αυτό τον τομέα. Βέβαια θα ήθελα ένα τικ πιο βαριά τη μπάλα για να την νιώθω καλύτερα (πιο κοντά σε efootball δηλαδή), και φυσικά να μειώσουν την ταχύτητα σε κάποιες πάσες αλλά και σε κάποια μοιράσματα του τερματοφύλακα με τα χέρια που είναι πέρα για πέρα αφύσικες. Δυστυχώς αυτό νομίζω είναι επιλογή για χάρη του online και του γρήγορου παιχνιδιού.

Παίζοντας κοντά στον μήνα το παιχνίδι μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό για τα γούστα μου. Παρόλο που είμαι αποκλειστικά online user, 2 φορές που βρέθηκα με φίλους και παίξαμε το ευχαριστήθηκα περισσότερο γιατί εκεί το παιχνίδι είναι πιο αργό και γενικά πιο "φυσιολογικό" από τον φρενήρη ρυθμό του FUT. Βέβαια ακόμη κι έτσι συνεχίζω να απολαμβάνω το FUT γιατί είναι εξαιρετικό και καλοστημένο mode που έχεις να κάνεις άπειρα πράγματα ή να επιλέξεις ανάλογα το χρόνο που θες να διαθέσεις. Τώρα δηλαδή ασχολούμαι με divisions και την πρόκρισή μου στο wl. Αφού το πέτυχα το επόμενο ΣΚ λέω να παίξω wl. Κάποια στιγμή αν βαρεθώ, έχει draft, squad battles, sbc, moments. Όρεξη και χρόνο να έχεις δηλαδή.

Τα στοιχεία που μου αρέσουν πολύ είναι το passing game (εκτός από την ταχύτητα της μπάλας κάποιες φορές), τα σουτ πλέον (αν και με πιο βαριά μπάλα θα ήταν ακόμη καλύτερα), οι μονομαχίες σώμα με σώμα, το γεγονός ότι τα power shot & οι κεφαλιές είναι manual, οι προωθημένες που έγιναν semi, οι προσκρούσεις της μπάλας σε σώματα, οι νέες αποκρούσεις των GΚ και φυσικά η αίσθηση του γκολ με την εξαιρετική φυσική διχτυών.

Αντίθετα, αν και έχουν βελτιωθεί σε σχέση με παλιά, δε μου αρέσουν τόσο τα μοντέλα σώματος, τα οποία παραμένουν μέτρια, κάποια animation τρεξίματος που είναι περίεργα και ελαφρώς η βαρύτητα μπάλας. Ίσως ξεχνάω μερικά ακόμη.

Γενικά φουλ ευχαριστημένος με το παιχνίδι.

more_horiz
Platini_Athens wrote:
Επισης σε οσους παιζουν σε υπολογιστη online εχετε παιξει ποτε με παιχτη απο αλλη πλατφορμα? Εγω παντα βλεπω το εικονιδιο του υπολογιστη, ουτε xbox ουτε ps5. Δεν εχω καταλαβει εαν το crossplay λειτουργει.

Εγω παλι ΟΛΟ/ΜΟΝΟ το εικονιδιο της κονσολας βλεπω (παιζω σε PC) οποτε λειτουργει!
[/quote]

9 στους 10 αρρωστους εκλεισαν το cross play "ΓιΑτι τΟ ΠιΣι εΧΕι χΑΚερσ" αρα μειναν μονο τα γκαγκα...καλυτερα για εμας να μην πεθαινουμε στην κουραση...

more_horiz
Hellenes wrote:
Platini_Athens wrote:

9 στους 10 αρρωστους εκλεισαν το cross play "ΓιΑτι τΟ ΠιΣι εΧΕι χΑΚερσ" αρα μειναν μονο τα γκαγκα...καλυτερα για εμας να μην πεθαινουμε στην κουραση...[/quote]

Νομιζω οι περισσοτεροι PC gamers το εκλεισαν επειδη αντιμετωπιζουν προβληματα ονλαιν (με το optimization), δεν εχουν ολοι high end τεχνολογια,  oποτε ειναι αδικο να παιζουν κοντρα πχ σε ps5 και xbox x οπου τρεχει σουπερ ντουπερ τελεια.

Μπορει να κανω και λαθος βεβαια στην υποθεση μου.

Στο 22 απο την ανοιξη και μετα ειχε σιγουρα cheaters (στο απλο seasons δεν μπορουσες να παιξεις).
Στο 23 στο co op συναντησαμε σε 2 σερι ματς, αντιπαλους που ενω εχαναν στο 85ο λεπτο κουιταραν και ο αγωνας σαν να μην εγινε ποτε (δεν μας χρεωσε ηττα αλλα πηραμε τα ΜΠΙΠ μας).

more_horiz
Platini_Athens wrote:
Hellenes wrote:
Platini_Athens wrote:

9 στους 10 αρρωστους εκλεισαν το cross play "ΓιΑτι τΟ ΠιΣι εΧΕι χΑΚερσ" αρα μειναν μονο τα γκαγκα...καλυτερα για εμας να μην πεθαινουμε στην κουραση...

Νομιζω οι περισσοτεροι PC gamers το εκλεισαν επειδη αντιμετωπιζουν προβληματα ονλαιν (με το optimization), δεν εχουν ολοι high end τεχνολογια,  oποτε ειναι αδικο να παιζουν κοντρα πχ σε ps5 και xbox x οπου τρεχει σουπερ ντουπερ τελεια.

Μπορει να κανω και λαθος βεβαια στην υποθεση μου.

Στο 22 απο την ανοιξη και μετα ειχε σιγουρα cheaters (στο απλο seasons δεν μπορουσες να παιξεις).
Στο 23 στο co op συναντησαμε σε 2 σερι ματς, αντιπαλους που ενω εχαναν στο 85ο λεπτο κουιταραν και ο αγωνας σαν να μην εγινε ποτε (δεν μας χρεωσε ηττα αλλα πηραμε τα ΜΠΙΠ μας).[/quote]

Και στις κονσολες το κανουν...το θεμα ειναι οτι το client based cheat δεν υπαρχει πια γιατι τα squad battles ειναι πεντακαθαρα....στο elitepvpers cheat forum ειναι νεκροταφειο για fifa 23 ενω για το 22 γινοταν ο κακος χαμος....
Οπως ειπα οι κοτες στις κονσολες κλεισαν το crossplay μια χαρα το εχουν ανοιχτο μονο κατι αναπηρα γκαγκα να νικαμε ευκολα

more_horiz
οι προγραμματιστες της ΕΑ περνουν νεες ιδεες...! (οτι καλυτερο εχουν δει)
ετσι και αλλιως το γλιστριμα ειναι ηδη ενσωματομενο

more_horiz
Oσοι ΕΙΔΙΚΟΙ παιζετε απλο seasons (και οχι μονο) μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε... διοτι αν και ανεβηκα ντιβ 1 τα εχω βρει ολιγον σκουρα κοντρα σε αντιπαλους οι οποιο παιζουνε με την αμυνα τους στην σεντρα (πιεζουν ψηλα) και περα απο το οτι η πιεση ειναι ασφυκτικη....εκμεταλλευονται το παιχνιδι οπου δεν πα να φυγεις με τον πιο γρηγορο σου παιχτη...σε πιανουν και σε καρυδωνουν στο πι και φι.
Ειναι θεμα καστομ τακτικς μαζι με μενταλιτι (ultra attack λογικα εWink και formation;;;;;;;;;;

more_horiz
Λοιπον οσοι παιζουν σε PC εχω καποια καλα νεα. Ολα τα προβληματα τα οποια υπαρχουν στο παιχνιδι οφειλονται στο ea app. Βρηκα ενα link και κατευασα το origin. Λοιπον το παιχνιδι πεταει. Πριν ειχα γυρω στα 75 fps με full ρυθμισεις και τωρα εχω 120! Τα textures επισης δεν αλιωνονται και δειχνουν απιστευτα. Επιτελους ευχαριστηθηκα παιχνιδι.

more_horiz
Οσοι παιζουν σε κονσολα και εχουν ακομη το ενεργο το ea play που δινει το 10ωρο, κατευαστε και δοκιμαστε να παιξετε την old gen εκδοση που δινει και εκει δοκιμαστικη λειτουργια. (εκδοση FIFA 23 για xbox one και ps4, οπου μπορεις να παιξεις και στις νεες κονσολες) Τα γραφικα ειναι λιγο χειροτερα αλλα το gameplay ειναι απολαυση. Επαιξα καποια παιχνιδια online και offline και το παιχνιδι δεν υπαρχει.

more_horiz
Platini_Athens wrote:
Oσοι ΕΙΔΙΚΟΙ παιζετε απλο seasons (και οχι μονο) μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε...  διοτι αν και ανεβηκα ντιβ 1 τα εχω βρει ολιγον σκουρα κοντρα σε αντιπαλους οι οποιο παιζουνε με την αμυνα τους στην σεντρα (πιεζουν ψηλα) και περα απο το οτι η πιεση ειναι ασφυκτικη....εκμεταλλευονται το παιχνιδι οπου δεν πα να φυγεις με τον πιο γρηγορο σου παιχτη...σε πιανουν και σε καρυδωνουν στο πι και φι.
Ειναι θεμα καστομ τακτικς μαζι με μενταλιτι (ultra attack λογικα εWink και formation;;;;;;;;;;

Βάλε press after possession loss για αρχή, πιέζουν και δεν πέφτει ανελέητα η stamina τους.
Λογικά παίζουν 4-4-2 με 2 CAM, δες τακτικές στο youtube.
To mentality δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στο pressing πάντως...

more_horiz
Αυτό με το stamina και το press πότε θα το διορθώσουν; Δεν γίνεται νσ μαρκαρουν επί 90 λεπτά με μηδαμινή επίπτωση στην αντοχή.

more_horiz
Αλλο ενα φιφα οπου μενεις ΛΑλαΚΑΣ ονλαιν (βλεποντας διαφορα). Περαν του οτι ειμαι σκεπτικος (ΟΚ το μηχανημα μου δεν το τρεχει ''φυσιολογικα'' οποτε δεν μπορω να ειμαι απολυτος και αυστηρος με το παιχνιδι) με το gameplay, χθες στο κο οπ παρατηρησαμε 2 αντιπαλους μας που επαιζαν με τη Ρεαλ ...και μεις ειχαμε παρει Ρεαλ για αλλαγη....να τη δοκιμασουμε.....και ειχαν βασικο εναν Peter. Τον εψαξα μετα...ενα σαπακι με σταμινα μεχρι το 60 (οι αντιπαλοι μας πιεζαν και ετρεχαν πανω κατω σαν μανιακοι) ο οποιος παρατηρησα οτι εχει καπως ανεβασμενο το PACE οπως και το Dribbling(+Agility και το Balance). Oχι τιποτα τρελα νουμερα...''θνητος'' θα ελεγα. Ε αυτο το παιχτακι επαιζε σαν τον Γκουλιτ, λες και δεν επαιζαν οι αντιπαλοι μας με -1 παιχτη. Ηταν τοσο καλοι (και ψαγμενοι); Ειναι το balance σαν το composure σε αυτο το φιφα; Σιγουρα υπαρχει καποιος μηχανισμος στο παιχνιδι οπου δημιουργει το σκριπτ ποτε εναντιον σου και ποτε υπερ σου. Παντως αυτο το eror που εχουν οι πασες σε συνδυασμο με το αφυσικο τρελο μαρκαρισμα για 90 λεπτα στο μισο γηπεδο...δεν ξερω.... εσας σας αρεσει δηλαδη οσον αφορα το ονλαιν παντα....;;;

more_horiz
world cup trailer
τουλαχιστον φετος το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του απο το περιεχομενο που εχει
Γιαυτο δεν αρχισανε τα πολλα updates... δεν ειχαν χρονο επειδη δουλευαν το dlc

more_horiz
Ήρθε και το update με το World Cup, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event! 

Επιτέλους λένε ότι διόρθωσαν το πρόβλημα με την κούραση με το ανελέητο pressing έως και κατά 41%. Για να το δούμε στην πράξη.

more_horiz
Μου βγάζει συνεχώς αυτό το μήνυμα στο mode του world cup όταν πάω να παίξω online tournament. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει;

Πηγαίνω settings, edit teams, reset all squads, download updates αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί. 

FIFA 23 [General Discussion] - Page 3 Img20210

more_horiz
broxopios wrote:
Ήρθε και το update με το World Cup, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event! 

Επιτέλους λένε ότι διόρθωσαν το πρόβλημα με την κούραση με το ανελέητο pressing έως και κατά 41%. Για να το δούμε στην πράξη.

https://youtu.be/d4XUfwbWVvY

Στην πράξη...

more_horiz
Νομιζω στο FUT δεν υπαρχει ο λογος να γκρινιαζουμε. Ουτως η αλλως το mode ειναι υπερβολικο σε ολα τα στατς. Το μετρο για τον αφυσικο ρυθμο και το σταμινα ειναι στο απλο seasons. Aν καταλαβα σωστα απο το βιντεο του Βako δεν εφτιαξαν τιποτα ε; 13 γκολ ειναι πολλα!

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply