Platini_Athens wrote: Hellenes wrote: Platini_Athens wrote: Επισης σε οσους παιζουν σε υπολογιστη online εχετε παιξει ποτε με παιχτη απο αλλη πλατφορμα? Εγω παντα βλεπω το εικονιδιο του υπολογιστη, ουτε xbox ουτε ps5. Δεν εχω καταλαβει εαν το crossplay λειτουργει.
Εγω παλι ΟΛΟ/ΜΟΝΟ το εικονιδιο της κονσολας βλεπω (παιζω σε PC) οποτε λειτουργει!
9 στους 10 αρρωστους εκλεισαν το cross play "ΓιΑτι τΟ ΠιΣι εΧΕι χΑΚερσ" αρα μειναν μονο τα γκαγκα...καλυτερα για εμας να μην πεθαινουμε στην κουραση...
Νομιζω οι περισσοτεροι PC gamers το εκλεισαν επειδη αντιμετωπιζουν προβληματα ονλαιν (με το optimization), δεν εχουν ολοι high end τεχνολογια, oποτε ειναι αδικο να παιζουν κοντρα πχ σε ps5 και xbox x οπου τρεχει σουπερ ντουπερ τελεια.
Μπορει να κανω και λαθος βεβαια στην υποθεση μου.
Στο 22 απο την ανοιξη και μετα ειχε σιγουρα cheaters (στο απλο seasons δεν μπορουσες να παιξεις).
Στο 23 στο co op συναντησαμε σε 2 σερι ματς, αντιπαλους που ενω εχαναν στο 85ο λεπτο κουιταραν και ο αγωνας σαν να μην εγινε ποτε (δεν μας χρεωσε ηττα αλλα πηραμε τα ΜΠΙΠ μας).[/quote]
Και στις κονσολες το κανουν...το θεμα ειναι οτι το client based cheat δεν υπαρχει πια γιατι τα squad battles ειναι πεντακαθαρα....στο elitepvpers cheat forum ειναι νεκροταφειο για fifa 23 ενω για το 22 γινοταν ο κακος χαμος....
Οπως ειπα οι κοτες στις κονσολες κλεισαν το crossplay μια χαρα το εχουν ανοιχτο μονο κατι αναπηρα γκαγκα να νικαμε ευκολα