WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

FIFA 23 [General Discussion]

power_settings_newLogin to reply
+14
Hellenes
GGtron
ELBarto3
s0_wh4t
Iceman13
Platini_Athens
polakis
Spyros1908
TOL1S
Foxes
Bakos
slamsoze
broxopios
Chronis
18 posters

descriptionFIFA 23 [General Discussion] - Page 2 EmptyRe: FIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
Χαιρετω την παρεα. Mπορει καποιος να βοηθησει...;. ΑΜD settings pleaseeeee!
To παιχνιδι εχει πολυ στατερινγκ, πηδανε frames κλπ
In game τα εχω ολα low.... ριχνω και την αναλυση ομως τζιφος.
Δεν τρεχει καλα οπως το 22.
Εχω i5 2500K (ναι ΟΚ ειναι αρχαιος), RX 580 8G, RAM 16G...μπορει και να μη γινεται βεβαια... ειναι τελικα τοσο βαρυ το παιχνιδι;

descriptionFIFA 23 [General Discussion] - Page 2 EmptyRe: FIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
Platini_Athens wrote:
Χαιρετω την παρεα. Mπορει καποιος να βοηθησει...;. ΑΜD settings pleaseeeee!
To παιχνιδι εχει πολυ στατερινγκ, πηδανε frames κλπ
In game τα εχω ολα low.... ριχνω και την αναλυση ομως τζιφος.
Δεν τρεχει καλα οπως το 22.
Εχω i5 2500K (ναι ΟΚ ειναι αρχαιος), RX 580 8G, RAM 16G...μπορει και να μη γινεται βεβαια... ειναι τελικα τοσο βαρυ το παιχνιδι;

Το 20 και το 19 ειχαν καλυτερα γραφικα. Εχει παρα πολλα bugs. Απενεργοποισε το dynamic resolution scale και κλειδωσετο στο 60 fps. Μπορεις να το κανεις ειτε απο το game settings - display configuration ειτε μεσα απο τα documents στο φακελο fifa23 το αρχειο fifasetup οπου εκει εχει και περισσοτερες επιλογες, οπως το MSAA_LEVEL, οπου δεν φαινονται μεσα στο παιχνιδι.

more_horiz
Εγώ πάντως έβαλα κάποια sliders από ένα ξένο site και μπορώ να πω ότι φέτος έχω πωρωθεί.. Γίνονται πολύ ωραία ματς, δυσκολεύομαι να βάλω γκολ στο world class ίσως παίζει ρόλο που το είχα παρατήσει τα προηγούμενα χρόνια! Πάντως με τα sliders το παιχνίδι έχει έρθει σε πολύ καλό επίπεδο..

more_horiz
Spyros1908 wrote:
Εγώ πάντως έβαλα κάποια sliders από ένα ξένο site και μπορώ να πω ότι φέτος έχω πωρωθεί.. Γίνονται πολύ ωραία ματς, δυσκολεύομαι να βάλω γκολ στο world class ίσως παίζει ρόλο που το είχα παρατήσει τα προηγούμενα χρόνια! Πάντως με τα sliders το παιχνίδι έχει έρθει σε πολύ καλό επίπεδο..

Σε γενικες γραμμες κατι γινεται. Ειναι καλη φαση οπου εχουν δυσκολεψει τα κοντολ και της κατοχη της μπαλας. Επισης δεν εχουν βγαλει αναφερει τιποτα για update οπου ειναι καλο να μεινει λιγο ετσι το παιχνιδι πριν αρχισουν να το πειραζουν.

Για δωσε τα sliders που βρηκες να τα δουμε.

more_horiz
To offline δυστηχως χαλάει στα τερμα όλα τα τετ ατετ όλα

more_horiz
Σύγκριση γραφικών, Animation και Gameplay [PS4 vs PS5]

more_horiz
Spyros1908 wrote:

Εγω παλι με sliders και ολα στο manual ξενερωσα και φετος. Κλασικο παναλαφρο γρηγορο στριψιμο, 536 ντριμπλες το λεπτο απο οποιονδηποτε, και σκορ πολο αμεσως με το που το επιασα σε διπλο με φιλους. Δεν ειναι μπαλα αυτο...

more_horiz
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/631761/fifa-23-title-update-1

more_horiz
Μέχρι και το IGN φέτος έβαλε 7/10. Απίστευτο. Παιδιά, σε όσους λέτε ότι σας αρέσει δυστυχώς σε 3-4 μήνες θα είστε πάλι εδώ, θα το έχετε κουραστεί και θα συζητάτε για τα στραβά και "άντε να βγει και το UFL να δούμε τι θα λέει μπας και ξανακολλήσουμε με ποδοσφαιράκι" κλπ. Δυστυχώς έχουν καταστραφεί και τα δύο franchise σε σχέση με το ένδοξο παρελθόν τόσο που αν μια εταιρεία αυτή τη στιγμή έβγαζε ένα ποδοσφαιράκι στο 70% του pes 5-6 θα έπαιζε μπάλα μόνη της.

more_horiz
Εμένα ούτε το φιφα μου αρέσει ιδιαίτερα, ούτε το προ έτσι πως έχουν γίνει. Όμως αν θέλω να παίξω ποδοσφαιράκι και αφού σε αυτό το στυλ έχουμε μόνο 2, προς το παρόν με εκφράζει καλύτερα το φιφα. Πιθανόν κάποια στιγμή να με κουράσει, όμως το content που υπάρχει στο fut πιστεύω να με κρατήσει για κάμποσο καιρό. Αν έπαιζα μόνο offline πιθανόν να έψαχνα παλαιότερες εκδόσεις με πατς. Όμως για online είναι μονόδρομος οι νέες εκδόσεις.

more_horiz
polakis wrote:
Spyros1908 wrote:

Εγω παλι με sliders και ολα στο manual ξενερωσα και φετος. Κλασικο παναλαφρο γρηγορο στριψιμο, 536 ντριμπλες το λεπτο απο οποιονδηποτε, και σκορ πολο αμεσως με το που το επιασα σε διπλο με φιλους. Δεν ειναι μπαλα αυτο...

Καμία σχέση με αυτό που περιγραφεις με τα sliders που έχω βάλει.. Και να φανταστείς δεν παίζω manual..

more_horiz
oBaBaSaS wrote:
Spyros1908 wrote:

Σε γενικες γραμμες κατι γινεται. Ειναι καλη φαση οπου εχουν δυσκολεψει τα κοντολ και της κατοχη της μπαλας. Επισης δεν εχουν βγαλει αναφερει τιποτα για update οπου ειναι καλο να μεινει λιγο ετσι το παιχνιδι πριν αρχισουν να το πειραζουν.

Για βάλε και πες μου
https://forums.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/1002209-fifa-23-os-community-sliders.html

more_horiz
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/631793/fifa-23-live-tuning-update-1

μετα το live tuning γαμησανε λιγο τις τριπλες και χορευουν παλι.

Αρχισαμε.

more_horiz
Spyros1908 wrote:
oBaBaSaS wrote:
Spyros1908 wrote:

Για βάλε και πες μου
https://forums.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/1002209-fifa-23-os-community-sliders.html

Παντα αυτα βαζω και ακολουθω και τα updates τους

more_horiz
Πάντως θα μπορούσε να είναι φοβερό παιχνίδι σαν gameplay αν δεν έκανα κάποια στοιχεία εύκολα και εκτός φυσικής. Αν για παράδειγμα οι πάσες με πλάτη είχαν κάποιο error και όχι να πάνε διαβήτης στον αποδέκτη. Το efootball το έχει πετύχει άριστα αυτό. Αν οι πάσες είχαν πιο νορμαλ ταχύτητα. Μόνο και μόνο αυτά θα βελτίωναν πολύ το παιχνίδι και θα έδειχνε και πιο αργό. Τώρα το ping pong είναι τρομερό. 

Έχει την ωραία αίσθηση ελέγχου του παίχτη και καταλαβαίνεις τις διαφορές στα στατιστικά. Έναν καλό από έναν μέτριο ή κακό παίχτη. Πολύ σημαντικό στοιχείο και το έχουν πετύχει σε καλό βαθμό. 

Επίσης το ότι οι κεφαλιές είναι manual όπως και το power shot είναι πολύ καλή κίνηση και αυξάνει το skill gap. Α και semi οι προωθημένες. Γενικά το πάνε προς το manual. Σίγουρα δε νομίζω να γίνει σε όλα, αλλά μου αρέσει η λογική τους. Αν κάποια στιγμή κάνουν και τις απλές πάσες semi νομίζω θα είναι επανάσταση στο online cometitive ποδοφαιράκι. Βέβαια θα πέσει πολύ κράξιμο. 

Φυσικά κι άλλα θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά προσωπικά το μεγάλο μείον που βρίσκω είναι η υλοποίηση της πάσας. 

Προς το παρόν περνάω πολύ ευχάριστα με το παιχνίδι. Ο χρόνος θα δείξει.

more_horiz
Με τα sliders του OS είναι πεντακάθαρα καλύτερο παιχνίδι από το 22.

Δε περίμενα την επανάσταση για αυτό δεν είμαι απογοητευμένος σε καμία περίπτωση. Αν δεν χαλάσει με update, είναι ένα εντάξει παιχνίδι φέτος

more_horiz
ELBarto3 wrote:
Με τα sliders του OS είναι πεντακάθαρα καλύτερο παιχνίδι από το 22.

Δε περίμενα την επανάσταση για αυτό δεν είμαι απογοητευμένος σε καμία περίπτωση. Αν δεν χαλάσει με update, είναι ένα εντάξει παιχνίδι φέτος

Με sliders ίσως να γίνεται καλύτερο δεν ξέρω. Εγώ μιλάω για αυτούσιο το παιχνίδι μιας και παίζω αποκλειστικά online.

more_horiz
Το 20 και το 19 ειχαν καλυτερα γραφικα. Εχει παρα πολλα bugs. Απενεργοποισε το dynamic resolution scale και κλειδωσετο στο 60 fps. Μπορεις να το κανεις ειτε απο το game settings - display configuration ειτε μεσα απο τα documents στο φακελο fifa23 το αρχειο fifasetup οπου εκει εχει και περισσοτερες επιλογες, οπως το MSAA_LEVEL, οπου δεν φαινονται μεσα στο παιχνιδι.[/quote]

Λοιπον @οΒaBaSaS εκανα οτι μου ειπες, λοκαρα στα 60 in game (και ολα low) οπως επισης στην καρτα μου μεσα ενεργοποιησα το ANTI LAG, το FREESYNC ON και το Vertical Refresh OFF, unless aplication specifies.
Eβαλα και ενα sharpness 80%.

Σε γενικες γραμμες τρεχει ετσι ωστε να μπορω να παιξω, ομως με ενα καπως μικρο input lag που με εκνευριζει.

more_horiz
@Platini_Athens Το 20 ηταν κακασχημο παιχνιδι, απο πλευρας φωτισμου, γιατι μονο απο αυτη την οπτικη πρεπει να βλεπουμε τα γραφικα πια, το φιφα εχει να εξελιχθει σε actual γραφικα, απο το ΦΙΦΑ 17 που αλλαξε engine.

Το 19 ηταν ομορφο, ειχε εξαιρετικο φωτισμο.

more_horiz
ELBarto3 σορρυ δικο μου το λαθος....το ποστ μου ξεκιναει με το ποστ του φιλου oBaBaSaS (το δικο μου ποστ ξεκιναει απο εκει που τον ευχαριστω για τις συμβουλες που μου εδωσε )

more_horiz
Platini_Athens wrote:
Σε γενικες γραμμες τρεχει ετσι ωστε να μπορω να παιξω, ομως με ενα καπως μικρο input lag που με εκνευριζει.

Θεωριτικα με την 580 εισαι οριακα για τις απαιτησεις του παιχνιδιου αλλα αυτο βεβαια δεν ισχυει.
Δεν ξερω τι CPU εχεις αλλα ενας εδω δειχνει οτι σε 1080p με την GPU την 580 το παιχνιδι βγαζει απο 78 εως 93 fps σε ultra settings

Το παιχνιδι εχει 2 θεματα. Εαν ενεργοποιησεις το dynamic resolution κολλαει απιστευτα και τα γραφικα γινονται χαλια κατα την διαρκεια του gameplay. Εαν βαλεις no frame limits, μονο στα replay, χανονται πολλα frames και κολλαει ενω το gameplay παραμενει smooth. Ισως τα φτιαξουν σε επομενο update. Η amd απο την αλλη δεν εχει βγαλει ακομη drivers οπου να υποστηριζουν το παιχνιδι σωστα. Εγω με την 6600 και εχω αρκετα θεματα και σιγουρα δεν βλεπω τα γραφικα που εβλεπα στο 22 ή σε προηγουμενες τιτλους.

more_horiz
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/632345/fifa-23-title-update-2#latest

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/632412/fifa-23-live-tuning-update-2/p1?new=1

more_horiz
Συγνώμη αύξησαν την ταχύτητα της μπάλας στις πάσες; Κι άλλο; Ενώ ήταν ήδη υπερβολικά γρήγορες; Να σε φλάει...

more_horiz
Μια απο τα ιδια, ξαναζεσταμενο φαγητο...κλασικο φιφα scripting.....εσυ να σπας τα δοκαρια (νικουσα κι ολας) και ο αντιπαλος με 3 αντεπιθεσεις 3 γκολ. Τελικο 2-3. Ειναι αδικια τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια ονλαιν, το παιχνιδι να μη σου δινει γκολ οπως επισης μεχρι το 88 ο αντιπαλος να τρεχει πανω κατω σαν λυσσασμενος ΧΩΡΙΣ οχι μονο να μη κουραζεται αλλα παρολο που πιεζει ψηλα να μη δημιουργουνται εκεινοι οι κενοι χωροι
που θα πρεπε (αφηστε που οι αντιπαλοι σε φτανουν για πλακα).
Ολα τα παραπανω στο απλο seasons.
Θεωρω, το efootball σαν gameplay λογικη ειναι ανωτερο. Απλα δεν ειναι τοσο πλουσιο σε animation. Ονλαιν βεβαια δεν ξερω πως συμπεριφερεται και αυτο.

descriptionFIFA 23 [General Discussion] - Page 2 EmptyΒοηθεια

more_horiz
Καλησπέρα μια βοήθεια γιατί είναι έτοιμος για refund κάνω εγκατάσταση το pc και Μ βγάζει σφλαμα secure boot not enable windows 11 έχω όταν πάω να ενεργοποιήσω μεσα απ' το bios δεν εκκινεί το pc οπότε δε γίνεται μπορεί κάποιος να βοηθήσει είτε από εδώ είτε σε προσωπικό μμ

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply