WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

FIFA 23 [General Discussion]

power_settings_newLogin to reply
+14
Hellenes
GGtron
ELBarto3
s0_wh4t
Iceman13
Platini_Athens
polakis
Spyros1908
TOL1S
Foxes
Bakos
slamsoze
broxopios
Chronis
18 posters

descriptionFIFA 23 [General Discussion] - Page 6 EmptyRe: FIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
@nikos63
αλλο ενα σκουπιδι με τρομερο lag και slow response στο fifa.
παυση,exit και bye bye...ελεος παιδια..ελεος!!! Shy Shy Shy

descriptionFIFA 23 [General Discussion] - Page 6 EmptyRe: FIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
dimipapa wrote:
@nikos63
αλλο ενα σκουπιδι με τρομερο lag και slow response στο fifa.
παυση,exit και bye bye...ελεος παιδια..ελεος!!! Shy Shy Shy

Aν πας προς 24 μερια... δεν αξιζει κατεμε...απλα αν θελεις μια αλλαγη λογω βαρεμαρας....κανε το ΠΕΙΡΑΜΑ που σου εγραψα πιο πανω.....δοκιμασε αυτο που σου λεω..... εφοσον γεμιζεις τη βιτρινα σου με κουπες (ντιβιζιονς - ειδικα την ντιβ 1 - και κυπελλα που εχει καθε 2η εβδομαδα) θα δεις οτι θα κερδιζεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!
Το matchmaking θα σου βγαζει περισσοτερους ''αδυναμους'' παιχτες και εναν δυο το πολυ μπουσταρισμενους σαν και σενα ή λιγο περισσοτερο.

more_horiz
@apollwnios
ακομα ενα γιδι απο την στανη με καποιο 3g που μπορει να πιανει απο εκει που ειναι.
τρομερο παντως να μην γινεται τσεκ για αυτους που η γραμμες τους ειναι για τα πανηγυρια.
πραγματικα τραγικο.

more_horiz
@maras268 ακομα ενας Ελληναρας μ@λ@κ@ς που δεν καταλαβαινει και συνεχιζει να παιζει με ιντερνετ απο την στανη.
βεβαια δεν φταιει το γιδι,αλλα η easports που εινα μπατε σκυλοι αλλεστε και εχει γεμισει με σκουπιδια ολο το Online.
https://www.tiktok.com/@maras268

more_horiz
@@t71spz...και κατι αλλα που γραφει στο nickname του o π@Π@ρ@ας απο την στανη.
απο το nickname και μονο,καταλαβαινεις με τι σκουπιδι εχεις να κανεις.
αναφερω οτι σκουπιδια βλεπω θα τα κανω οσο περισσοτερο ρομπα μπορω.
ελα γιατι παραπηγε με τα σκ@τ@

more_horiz
@sokrates07
κουνιστος με την ομαδα της παρι που προτιμουν και παιζουν  ολοι οι αδυναμοι παιχτες(? Laughing ?)που δεν μπορουν να παιξουν μονοι τους αλλα μονο με βοηθεια.
εμπαπε,μεσι και παμε τρεξιμο και 100αρια...γελοιότητες Laughing Laughing Laughing
το κλασικο παιχνιδι διαχτινισμου και ντριπλας που τους εχει μαθει ολα αυτα τα χρονια το υποτιθέμενο παιχνιδι εξομοιωσης ποδοσφαιρου. Surprised
ο παιχταρας εχει στα τελευταια 10 παιχνιδια με την κουνιστη ομαδα 3 νικες,5 ηττες,2 ισοπαλιες...Master! Laughing Laughing Laughing
φυσικα ολα αυτα τα τσιρκουλα τα βαριεμαι και απλο παταω Pause Και exit.
το 22 αλλα και το 24 που δοκιμαζω κατα διαστηματα,φυσικα δεν ειναι ποδοσφαιρο και δεν συγκρινεται ακομα και με το τελευταιο πραγματικο Konami του 23.
το ενα ειναι κανονικο παιχνιδι ποδοσφαιρου που θα πρεπει να παιξεις σωστα και να σκεφτεις ποδοσφαιρικα.
το αλλο ειναι απλα ενα παιχνιδι,σε ενα χορταρι,με 2 τερματα,κερκιδες και ο παιχτης απλα πρεπει να μαθει πως θα κανει μπαλετο,πως να κανει πιρουετες και πως να πηδαει πανω απο τους αντιπαλους.
με λιγα λογια,το παλιο καλο της konami ηταν για μεγαλα παιδια που θελουν να παιξουν σοβαρα
της easports ειναι ενα πανηγυρακι που μπορει να παιξει ο καθε ασχετος ανεξαρτητου ηλικιας και απλα να διασκεδαζει.
τρομερη αυτοκτονια της Konami...

more_horiz
@marioskr21 απατεωνακος με γραμμη απο καποιο βουνο και με ψευτικες αποσυνδεσεις οταν τον πινει....παντελονατος!! Laughing Laughing Laughing

more_horiz
@sparktwolft
κλασικος Ελληναρας απατεωνακος με φανταστικο ιντερνετ και κωλοπειραγμενο παιχνιδι..παιχτουμπα λεμε!!! Laughing Laughing Laughing

https://www.facebook.com/sparktwolft/FIFA 23 [General Discussion] - Page 6 12208310

more_horiz
@mylwnas παρι,ιντερνετ απο την γιδουπολη,και απιστευτο κουνημα!!
πολυ κουνημα ρε παιδακι μου.μεχρι παρεξηγησεως δηλαδη!!alien alien alien
κλαιω απο τα γελια που ολοι αυτοι νομιζουν οτι παιζουν ποδοσφαιρο!! Laughing Laughing Laughing
ερε δουλεμα τοσα χρονια απο την ΕΑ....!
εγω δεν τα ηξερα αυτα τα πανηγυρια...τωρα τα βλεπω...!! Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing

more_horiz
dimipapa wrote:
κλαιω απο τα γελια που ολοι αυτοι νομιζουν οτι παιζουν ποδοσφαιρο!! Laughing Laughing Laughing
εγω δεν τα ηξερα αυτα τα πανηγυρια...τωρα τα βλεπω...!! Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing

Φιλε ειπαμε παιζεις FUT ή απλο seasons? Σε πισι ή σε κονσολα; ΑΝ σε πισι φροντισε να εχεις σταθερα 60 fps.

Kανε ενα πειραμα και ποσταρε τα HISTORY (μετα απο καθε ματς) των 10 επομενων αντιπαλων σου.
Εννοειται θα ποσταρεις ΚΑΙ το δικο σου ωστε να γινει η συγκριση.
Οταν λεω Ηistory εννοω αυτο εδω στην φωτο https://postimg.cc/vgNhf2gV

Εμεις, εγω με 100αρα συνδεση στον ΟΤΕ, μεταπηδησαμε (εγω κι ο φιλος μου - εχει οπτικη ινα αυτος- που παιζουμε κο οπ) σε κονσολα ΧΒΟΧ Χ τωρα στις γιορτες και παραυτα θα σου πω οτι το παιχνιδι (το 24) ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο (συμπεριφερεται ονλαιν δηλαδη) με τους προηγουμενους τιτλους.

Κανε αυτο που σου λεω και θα δεις οτι δεν ειναι το ιντερνετ τοσο οσο οτι ειναι ΑΛΛΟΙ παραγοντες που καθοριζουν το παιχνιδι ονλαιν.
Γι αυτο και οφλαιν το παιχνιδι μας ειναι εντελως διαφορετικο.

Παιζω με Αγγλους, Ελβετους (ΟΧΙ Ελβενους χαχαχα) Γερμανους που αν δεν κανω λαθος εχουν σερβερ στις χωρες τους και δεν υστερω.
Στο 24 μετραω μεχρι στιγμης 27 νικες 3 ηττες 0 ηττες στην ντιβ 5.
Οι ''καλοι παιχτες'' βεβαια αρχισαν να εμφανιζονται τωρα (ντιβ 5).

Επαιξα κοντρα σε μια Μαν Σιτι οπου τον Χααλαντ ΔΕΝ μπορουσα να το σταματησω με κανεναν αμυντικο μου. Μου εβαλε 3 γκολ.
Τελικο αποτελεσμα 3-3 αλλα ιδρωσα και σε καποια σημεια το παιχνιδι με πουλησε (αρα διαμορφωσε).
Οταν τσεκαρα μετα ειχε παιξει λιγο περισσοτερο απο μενα και ειχε μια κουπα περισσοτερη (τροφη για σκεψη).

Θα το δεις.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

more_horiz
Platini_Athens wrote:
dimipapa wrote:

Φιλε ειπαμε παιζεις FUT ή απλο seasons? Σε πισι ή σε κονσολα; ΑΝ σε πισι φροντισε να εχεις σταθερα 60 fps.

Kανε ενα πειραμα και ποσταρε τα HISTORY (μετα απο καθε ματς)  των 10 επομενων αντιπαλων σου.
Εννοειται θα ποσταρεις ΚΑΙ το δικο σου ωστε να γινει η συγκριση.
Οταν λεω Ηistory εννοω αυτο εδω στην φωτο   https://postimg.cc/vgNhf2gV

Εμεις, εγω με 100αρα συνδεση στον ΟΤΕ, μεταπηδησαμε (εγω κι ο φιλος μου - εχει οπτικη ινα αυτος- που παιζουμε κο οπ) σε κονσολα ΧΒΟΧ Χ τωρα στις γιορτες και παραυτα θα σου πω οτι το παιχνιδι (το 24) ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο (συμπεριφερεται ονλαιν δηλαδη) με τους προηγουμενους τιτλους.

Κανε αυτο που σου λεω και θα δεις οτι δεν ειναι το ιντερνετ τοσο οσο οτι ειναι ΑΛΛΟΙ παραγοντες που καθοριζουν το παιχνιδι ονλαιν.
Γι αυτο και οφλαιν το παιχνιδι μας ειναι εντελως διαφορετικο.

Παιζω με Αγγλους, Ελβετους (ΟΧΙ Ελβενους χαχαχα) Γερμανους που αν δεν κανω λαθος εχουν σερβερ στις χωρες τους και δεν υστερω.
Στο 24 μετραω μεχρι στιγμης 27 νικες 3 ηττες 0 ηττες στην ντιβ 5.
Οι ''καλοι παιχτες'' βεβαια αρχισαν να εμφανιζονται τωρα (ντιβ 5).

Επαιξα κοντρα σε μια Μαν Σιτι οπου τον Χααλαντ ΔΕΝ μπορουσα να το σταματησω με κανεναν αμυντικο μου. Μου εβαλε 3 γκολ.
Τελικο αποτελεσμα 3-3 αλλα ιδρωσα και σε καποια σημεια το παιχνιδι με πουλησε (αρα διαμορφωσε).
Οταν τσεκαρα μετα ειχε παιξει λιγο περισσοτερο απο μενα και ειχε μια κουπα περισσοτερη (τροφη για σκεψη).

Θα το δεις.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

καλημερα και καλη χρονια με υγεια.!!
απλο online παιζω  και κανω την πλακα μου -δεν καθομαι να ασχοληθω παραπανω.
εχω το 22 και το 24 το οποιο ακομα δεν το εχω συνηθισει.
ετσι παιζω περισσοτερο το 22 μεχρι να κλεισει γιατι το 24 ειναι πιο πολυ τσιρκουλο απο το 22.
απλα μου κανουν εντυπωση καποια πραγματα.
πρωτον πως γινεται ως σοβαρη εταιρια( Laughing  Laughing ),να αφηνεις να παιζουν χρηστες με τοσο χαλια ιντερνετ.
εχω βαλει να βλεπω τα ms και σε καποιες περιπτωσεις χτυπανε και 300!!
επισης βλεπω,οτι πολλοι κανουν  και ψευτικη αποσυνδεση οταν βλεπουν οτι χανουν.τραγικο...
απο κει και περα οσο και να προσπαθησα να κατανοησω την λογικη αυτου του παιχνιδιου,δεν τα καταφερα.
οι κινησεις και ολα οσα γινονται ειναι εξωπραγματικα και μονο virtual ποδοσφαιρου δεν ειναι αυτο το παιχνιδι.
ειναι ξεκαθαρο οτι αναφερεται σε χρηστες που θελουν απλα να τρεχουν.
περνουν ενα εμπαπε,εναν μεσι και εναν ακρη και απλα τα τρεχουν.
δεν υπαρχει ουτε φαντασια στο παιχνιδι,ουτε συνδυασμοι.απλα τρεχω τρεχω τρεχω!
πως γινοταν συγκριση με το "καλο" pes αυτο το εκτρωμα,δεν μπορω να καταλαβω...
δεν εχουν καμια σχεση.το pes ηταν εξομοιωτης ποδοσφαιρου,αυτο εδω το πραμα ειναι χαβαλες και απλα πατατε τα κουμπια.
ειναι πραγματικα τραγικη η προσεγγιση του παιχνιδιου και μου κανει εντυπωση πως δεν εχει κανει μηνυση ακομα η φιφα για δυσφημιση του αθληματος.
θα μου πεις τωρα "γιατι το παιζεις?"
γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο.απλα..

more_horiz

πως γινοταν συγκριση με το "καλο" pes αυτο το εκτρωμα,δεν μπορω να καταλαβω...
δεν εχουν καμια σχεση.το pes ηταν εξομοιωτης ποδοσφαιρου,αυτο εδω το πραμα ειναι χαβαλες και απλα πατατε τα κουμπια.
ειναι πραγματικα τραγικη η προσεγγιση του παιχνιδιου και μου κανει εντυπωση πως δεν εχει κανει μηνυση ακομα η φιφα για δυσφημιση του αθληματος.
θα μου πεις τωρα "γιατι το παιζεις?"
γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο.απλα..[/quote]

Θα σου πω...
Το φιφα ειναι πιο πλουσιο σε animation.
Αυτο μετραει πολυ να ξερεις.
Μπορει να τα βλεπουμε μικρα λογω καμερας αλλα θελουμε να βλεπουμε φυσιολογικες ρεαλιστικες κινησεις στους παιχτες.
Και ΝΑΙ, εννοειται το παιχνιδι σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις οτι θελεις με τον παιχτη που ελεγχεις καθε φορα, ΑΠΛΑ η λαλακια ξεκιναει στο οτι ΜΠΟΡΕΙΣ να κανεις υπερφυσικα πραγματα ΣΧΕΔΟΝ με ολους τους παιχτες της ομαδας σου.
Παλιοτερα πχ επαιρνες τον τερματα και περναγες την αντιπαλη 11αδα.
Και το ΠΡΟ δεν ηταν τοσο εξομοιωτης στο assisted.... εκτος ΑΝ επαιζες φουλ μανιουαλ.
Νομιζω εκει ειχαμε winner ξεκαθαρα.

more_horiz
ειναι και γουστα και το πως το βλεπει ο καθενας.
δηλαδη για χαβαλε και απλα να τρεχω δαιμονισμενα και να μην μπορει να με σταματησει κανεις,οκ-παιζεις φιφα.
μαθαινεις σε λιγο χρονικο διαστημα τον χειρισμο και απλα τρεχεις.
ποδοσφαιρο δεν το λες αλλα περι ορεξεως...
το προ ηταν πιο ριαλ.ξεκαθαρα.καμια σχεση.επαιζες σωστα,ειχες μεγαλες πιθανοτητες να κερδισεις.
εαν δεν επαιζες στις περισσοτερες των περιπτωσεων εχανες πανηγυρικα.
ειχε και αυτο βεβαια τα κουλα του,αλλα σε πολυ πιο λογικα πλαισια.
τωρα βεβαια εξηγουνται και οι πολλοι φανατικοι του φιφα που εσκασαν καποια στιγμη.
η ευκολια και το ευκολο κερδος χωρις κοπο ειναι ετσι κι`αλλιως φαινομενα των εποχων που διανυουμε.
οποτε λογικο...

more_horiz
dimipapa wrote:
δηλαδη για χαβαλε και απλα να τρεχω δαιμονισμενα και να μην μπορει να με σταματησει κανεις,οκ-παιζεις φιφα.
το προ ηταν πιο ριαλ.ξεκαθαρα.καμια σχεση.επαιζες σωστα,ειχες μεγαλες πιθανοτητες να κερδισεις.
τωρα βεβαια εξηγουνται και οι πολλοι φανατικοι του φιφα που εσκασαν καποια στιγμη.
η ευκολια και το ευκολο κερδος χωρις κοπο ειναι ετσι κι`αλλιως φαινομενα των εποχων που διανυουμε.
οποτε λογικο...

Συμφωνω σε ολα.
Βεβαια επειδη μιλαμε για παιχνιδι και στα παιχνιδια σε κανεναν ΔΕΝ αρεσει να χανει... και επειδη ΑΝ ΔΕΝ ειμαστε, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ παιδια... και τα παιδια ειναι πονηρα και κανουν ζαβολιες .... οι αντιπαλοι εξπλοιταρουν με στοχο παντα να σε νευριασουν και να σε νικησουν.
Το παιχνιδι ειναι φουλ σκριπτ ντραματικ και χαντικαπατο (ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟ).

more_horiz
Platini_Athens wrote:
dimipapa wrote:
οποτε λογικο...

Συμφωνω σε ολα.
Βεβαια επειδη μιλαμε για παιχνιδι και στα παιχνιδια σε κανεναν ΔΕΝ αρεσει να χανει... και επειδη ΑΝ ΔΕΝ ειμαστε, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ παιδια... και τα παιδια ειναι πονηρα και κανουν ζαβολιες .... οι αντιπαλοι εξπλοιταρουν με στοχο παντα να σε νευριασουν και να σε νικησουν.
Το παιχνιδι ειναι φουλ σκριπτ ντραματικ και χαντικαπατο (ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟ).

φυσικα!και σε εμενα δεν αρεσει να χανω.!
γινομαι απο 50αρης 15αρης! Sick
οχι ετσι ομως..!εν`ετη 2024(πια)τα παιχνιδια θα πρεπει να πλησιαζουν την πραγματικοτητα και οχι την φαντασια και το εξωπραγματικο.

εκανα και μια δοκιμη μετα απο καιρο παλι το efootball και..εκλαψα... Crying or Very sad
τραγικο σε ολα τα επιπεδα.
ενα pro ειχαμε,μας το εξαφανισαν και αυτο... Shy

more_horiz
οχι ετσι ομως..!εν`ετη 2024(πια)τα παιχνιδια θα πρεπει να πλησιαζουν την πραγματικοτητα και οχι την φαντασια και το εξωπραγματικο.

εκανα και μια δοκιμη μετα απο καιρο παλι το efootball και..εκλαψα... Crying or Very sad

Κοιτα το παιχνιδι πρεπει να ειναι διασκεδαστικο.
Φαντασου ενα racing game οπου σε καθε στουκα να πιανει φωτια το αμαξιδιο. Δεν θα ηταν καλο.
Ετσι κι εδω. Μονο που εδω υπαρχει η υπερβολη στα σκιλλς και στην αποτελεσματικοτητα.
Εσυ βαρας τα δοκαρια και ο αλλος χλατσαρει με την 1η καθως και ευκολα γκολ (ριμπαουντ, κορνερ)
Γλυστρανε σα μπαλαρινες με τη μπαλα κολλημενη στα ποδια τους.
Παιρνουν ΟΛΕΣ τις κοντρες.
Η μπαλα πηγαινει συνεχεια σε αυτους.
Αβανταδορικο παιχνιδι. Ποτε υπερ σου ποτε εναντιον σου.
Τωρα στο 24 απο χθες ΔΕ μπορων να παρω το 1ο κυπελλο. Πεφτω συνεχεια σε κατι μπουσταρισμενους ''παιχταραδες''.

more_horiz
Platini_Athens wrote:

Κοιτα το παιχνιδι πρεπει να ειναι διασκεδαστικο.
Φαντασου ενα racing game οπου σε καθε στουκα να πιανει φωτια το αμαξιδιο. Δεν θα ηταν καλο.
Ετσι κι εδω. Μονο που εδω υπαρχει η υπερβολη στα σκιλλς και στην αποτελεσματικοτητα.
Εσυ βαρας τα δοκαρια και ο αλλος χλατσαρει με την 1η καθως και ευκολα γκολ (ριμπαουντ, κορνερ)
Γλυστρανε σα μπαλαρινες με τη μπαλα κολλημενη στα ποδια τους.
Παιρνουν ΟΛΕΣ τις κοντρες.
Η μπαλα πηγαινει συνεχεια σε αυτους.
Αβανταδορικο παιχνιδι. Ποτε υπερ σου ποτε εναντιον σου.
Τωρα στο 24 απο χθες ΔΕ μπορων να παρω το 1ο κυπελλο. Πεφτω συνεχεια σε κατι μπουσταρισμενους ''παιχταραδες''.

σωστο..αλλα και το..ευρος της διασκεδασης πρεπει να εχει και ενα οριο.
επισης οπως εχω τονισει πολλες φορες,θα πρεπει να γινεται και ενα τσεκ των γραμμων του καθενος.
στο efootball το τελευταιο,σου εδειχνε την γραμη του αντιπαλου και εαν ηθελες συνεχιζες.
γιατι δεν υπαρχει αυτην η επιλογη στο fifa και παιζω με οτι ναναι?

more_horiz
σωστο..αλλα και το..ευρος της διασκεδασης πρεπει να εχει και ενα οριο.
επισης οπως εχω τονισει πολλες φορες,θα πρεπει να γινεται και ενα τσεκ των γραμμων του καθενος.
στο efootball το τελευταιο,σου εδειχνε την γραμη του αντιπαλου και εαν ηθελες συνεχιζες.
γιατι δεν υπαρχει αυτην η επιλογη στο fifa και παιζω με οτι ναναι?

Δεν εχω ιδεα γιατι δεν υπαρχει επιλογη.
Επισης γιατι μας εκοψαν το τσατ με μικροφωνα με τους αντιπαλους ονλαιν... εδω και χρονια βεβαια, αλλη λαλακια κι αυτη της ΕΑ.
Εκκλησια το εκαναν.

Επαιξα με εναν Ιταλο στο 24 σημερα, 771 νικες!!!!!! 69 Χναρια 86 ηττες.
Εφαγα μια 6αρα! χαχαχαχα
Εχασα 2-3 τετ ατετ.... κι αυτος εχασε καποια αλλα δεν παιζοτανε.
Παντα 1ος στην μπαλα, 5 ταχυτητες πανω, περναγε απο μεσα μου-απο πανω μου και δεν εκανε ουτε ενα λαθος στις πασες.

Κατα τα αλλα καταφερα και ανεβηκα ντιβ 2 και πηρα το 1ο κυπελλο!!!!!!

Στο 24

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply