@nikos63
αλλο ενα σκουπιδι με τρομερο lag και slow response στο fifa.
παυση,exit και bye bye...ελεος παιδια..ελεος!!!
dimipapa wrote:@nikos63
dimipapa wrote:@mylwnas παρι,ιντερνετ απο την γιδουπολη,και απιστευτο κουνημα!!
πολυ κουνημα ρε παιδακι μου.μεχρι παρεξηγησεως δηλαδη!!
κλαιω απο τα γελια που ολοι αυτοι νομιζουν οτι παιζουν ποδοσφαιρο!!
ερε δουλεμα τοσα χρονια απο την ΕΑ....!
εγω δεν τα ηξερα αυτα τα πανηγυρια...τωρα τα βλεπω...!!
Platini_Athens wrote:dimipapa wrote:@mylwnas παρι,ιντερνετ απο την γιδουπολη,και απιστευτο κουνημα!!
πολυ κουνημα ρε παιδακι μου.μεχρι παρεξηγησεως δηλαδη!!
κλαιω απο τα γελια που ολοι αυτοι νομιζουν οτι παιζουν ποδοσφαιρο!!
ερε δουλεμα τοσα χρονια απο την ΕΑ....!
εγω δεν τα ηξερα αυτα τα πανηγυρια...τωρα τα βλεπω...!!
Φιλε ειπαμε παιζεις FUT ή απλο seasons? Σε πισι ή σε κονσολα; ΑΝ σε πισι φροντισε να εχεις σταθερα 60 fps.
Kανε ενα πειραμα και ποσταρε τα HISTORY (μετα απο καθε ματς) των 10 επομενων αντιπαλων σου.
Εννοειται θα ποσταρεις ΚΑΙ το δικο σου ωστε να γινει η συγκριση.
Οταν λεω Ηistory εννοω αυτο εδω στην φωτο https://postimg.cc/vgNhf2gV
Εμεις, εγω με 100αρα συνδεση στον ΟΤΕ, μεταπηδησαμε (εγω κι ο φιλος μου - εχει οπτικη ινα αυτος- που παιζουμε κο οπ) σε κονσολα ΧΒΟΧ Χ τωρα στις γιορτες και παραυτα θα σου πω οτι το παιχνιδι (το 24) ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο (συμπεριφερεται ονλαιν δηλαδη) με τους προηγουμενους τιτλους.
Κανε αυτο που σου λεω και θα δεις οτι δεν ειναι το ιντερνετ τοσο οσο οτι ειναι ΑΛΛΟΙ παραγοντες που καθοριζουν το παιχνιδι ονλαιν.
Γι αυτο και οφλαιν το παιχνιδι μας ειναι εντελως διαφορετικο.
Παιζω με Αγγλους, Ελβετους (ΟΧΙ Ελβενους χαχαχα) Γερμανους που αν δεν κανω λαθος εχουν σερβερ στις χωρες τους και δεν υστερω.
Στο 24 μετραω μεχρι στιγμης 27 νικες 3 ηττες 0 ηττες στην ντιβ 5.
Οι ''καλοι παιχτες'' βεβαια αρχισαν να εμφανιζονται τωρα (ντιβ 5).
Επαιξα κοντρα σε μια Μαν Σιτι οπου τον Χααλαντ ΔΕΝ μπορουσα να το σταματησω με κανεναν αμυντικο μου. Μου εβαλε 3 γκολ.
Τελικο αποτελεσμα 3-3 αλλα ιδρωσα και σε καποια σημεια το παιχνιδι με πουλησε (αρα διαμορφωσε).
Οταν τσεκαρα μετα ειχε παιξει λιγο περισσοτερο απο μενα και ειχε μια κουπα περισσοτερη (τροφη για σκεψη).
Θα το δεις.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
dimipapa wrote:ειναι και γουστα και το πως το βλεπει ο καθενας.
δηλαδη για χαβαλε και απλα να τρεχω δαιμονισμενα και να μην μπορει να με σταματησει κανεις,οκ-παιζεις φιφα.
μαθαινεις σε λιγο χρονικο διαστημα τον χειρισμο και απλα τρεχεις.
ποδοσφαιρο δεν το λες αλλα περι ορεξεως...
το προ ηταν πιο ριαλ.ξεκαθαρα.καμια σχεση.επαιζες σωστα,ειχες μεγαλες πιθανοτητες να κερδισεις.
εαν δεν επαιζες στις περισσοτερες των περιπτωσεων εχανες πανηγυρικα.
ειχε και αυτο βεβαια τα κουλα του,αλλα σε πολυ πιο λογικα πλαισια.
τωρα βεβαια εξηγουνται και οι πολλοι φανατικοι του φιφα που εσκασαν καποια στιγμη.
η ευκολια και το ευκολο κερδος χωρις κοπο ειναι ετσι κι`αλλιως φαινομενα των εποχων που διανυουμε.
οποτε λογικο...
Platini_Athens wrote:dimipapa wrote:ειναι και γουστα και το πως το βλεπει ο καθενας.
δηλαδη για χαβαλε και απλα να τρεχω δαιμονισμενα και να μην μπορει να με σταματησει κανεις,οκ-παιζεις φιφα.
μαθαινεις σε λιγο χρονικο διαστημα τον χειρισμο και απλα τρεχεις.
ποδοσφαιρο δεν το λες αλλα περι ορεξεως...
το προ ηταν πιο ριαλ.ξεκαθαρα.καμια σχεση.επαιζες σωστα,ειχες μεγαλες πιθανοτητες να κερδισεις.
εαν δεν επαιζες στις περισσοτερες των περιπτωσεων εχανες πανηγυρικα.
ειχε και αυτο βεβαια τα κουλα του,αλλα σε πολυ πιο λογικα πλαισια.
τωρα βεβαια εξηγουνται και οι πολλοι φανατικοι του φιφα που εσκασαν καποια στιγμη.
η ευκολια και το ευκολο κερδος χωρις κοπο ειναι ετσι κι`αλλιως φαινομενα των εποχων που διανυουμε.
οποτε λογικο...
Συμφωνω σε ολα.
Βεβαια επειδη μιλαμε για παιχνιδι και στα παιχνιδια σε κανεναν ΔΕΝ αρεσει να χανει... και επειδη ΑΝ ΔΕΝ ειμαστε, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ παιδια... και τα παιδια ειναι πονηρα και κανουν ζαβολιες .... οι αντιπαλοι εξπλοιταρουν με στοχο παντα να σε νευριασουν και να σε νικησουν.
Το παιχνιδι ειναι φουλ σκριπτ ντραματικ και χαντικαπατο (ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟ).
Platini_Athens wrote:φυσικα!και σε εμενα δεν αρεσει να χανω.!
γινομαι απο 50αρης 15αρης!
οχι ετσι ομως..!εν`ετη 2024(πια)τα παιχνιδια θα πρεπει να πλησιαζουν την πραγματικοτητα και οχι την φαντασια και το εξωπραγματικο.
εκανα και μια δοκιμη μετα απο καιρο παλι το efootball και..εκλαψα...
τραγικο σε ολα τα επιπεδα.
ενα pro ειχαμε,μας το εξαφανισαν και αυτο...
Κοιτα το παιχνιδι πρεπει να ειναι διασκεδαστικο.
Φαντασου ενα racing game οπου σε καθε στουκα να πιανει φωτια το αμαξιδιο. Δεν θα ηταν καλο.
Ετσι κι εδω. Μονο που εδω υπαρχει η υπερβολη στα σκιλλς και στην αποτελεσματικοτητα.
Εσυ βαρας τα δοκαρια και ο αλλος χλατσαρει με την 1η καθως και ευκολα γκολ (ριμπαουντ, κορνερ)
Γλυστρανε σα μπαλαρινες με τη μπαλα κολλημενη στα ποδια τους.
Παιρνουν ΟΛΕΣ τις κοντρες.
Η μπαλα πηγαινει συνεχεια σε αυτους.
Αβανταδορικο παιχνιδι. Ποτε υπερ σου ποτε εναντιον σου.
Τωρα στο 24 απο χθες ΔΕ μπορων να παρω το 1ο κυπελλο. Πεφτω συνεχεια σε κατι μπουσταρισμενους ''παιχταραδες''.