WeHellas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Log in

WeHellas Community Forum

FIFA 23 [General Discussion]

power_settings_newLogin to reply
+14
Hellenes
GGtron
ELBarto3
s0_wh4t
Iceman13
Platini_Athens
polakis
Spyros1908
TOL1S
Foxes
Bakos
slamsoze
broxopios
Chronis
18 posters

descriptionFIFA 23 [General Discussion] - Page 4 EmptyRe: FIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
Τι να φτιάξουν... όπως τα λες.
Σε κάθε ματς ξεκινάω ήρεμα και παίζουν όλοι constant pressing.
Μολις τρώω κάνα δυο γκολ ή αν στο 60 είμαι ακόμα στο 0-0 το βάζω και γω και γίνεται ροντέο.
Το θέμα είναι πως μου αρέσει το περιεχόμενο του FUT, σαν gameplay είναι μια τρέλα...

descriptionFIFA 23 [General Discussion] - Page 4 EmptyRe: FIFA 23 [General Discussion]

more_horiz
Εξαιρετικό στημένο το FUT, πραγματικά έχεις να κάνεις άπειρα πράγματα ανάλογα τις ορέξεις. Κι εγώ δεν μπορώ να πω το ίδιο για το gameplay το οποίο έχει ένα φρενήρη ρυθμό που ώρες ώρες δεν καταλαβαίνεις τι παίζεις. Αν είχε το dream team δε νομίζω να έπαιζε κανείς. Μου δίνει κίνητρο όμως να συνεχίζω για να δυναμώνω αργά αργά την ομάδα. Τώρα ξεκίνησα το 1ο μου wl και η σφαλιάρα πάει σύννεφο. Θα μαζέψω 36 πόντους και σταματάω γιατί μια χαρά rewards δίνει.

more_horiz
broxopios wrote:
Μου βγάζει συνεχώς αυτό το μήνυμα στο mode του world cup όταν πάω να παίξω online tournament. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει;

Πηγαίνω settings, edit teams, reset all squads, download updates αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί. 

FIFA 23 [General Discussion] - Page 4 Img20210

Το αγοράσαμε σε συνεργασία με τον κουμπάρο μου. Και στους δυο μας βγάζει το ίδιο σπαστικό μήνυμα. Έχουμε κάνει τα πάντα και ότι λύση υπάρχει στο Ίντερνετ και σε γίνεται τίποτα. 1 ματς παίζεις και 9 σου βγάζει τη μαλακία! Προφανώς μπαγκιά της €A που αμφιβάλω αν το φτιάξουν. Μιλάω για PS4 πάντα.

more_horiz
Skylomethir wrote:
broxopios wrote:
Μου βγάζει συνεχώς αυτό το μήνυμα στο mode του world cup όταν πάω να παίξω online tournament. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει;

Πηγαίνω settings, edit teams, reset all squads, download updates αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί. 

Το αγοράσαμε σε συνεργασία με τον κουμπάρο μου. Και στους δυο μας βγάζει το ίδιο σπαστικό μήνυμα. Έχουμε κάνει τα πάντα και ότι λύση υπάρχει στο Ίντερνετ και σε γίνεται τίποτα. 1 ματς παίζεις και 9 σου βγάζει τη μαλακία! Προφανώς μπαγκιά της €A που αμφιβάλω αν το φτιάξουν. Μιλάω για PS4 πάντα.

Κάνε delete squads και κατέβασε τα ξανά, δευτερόλεπτα διαρκεί η διαδικασία, το έχει κάνει και σε μένα σε προηγούμενα FIFA.

more_horiz
Bakos wrote:
Skylomethir wrote:
broxopios wrote:

Κάνε delete squads και κατέβασε τα ξανά, δευτερόλεπτα διαρκεί η διαδικασία, το έχει κάνει και σε μένα σε προηγούμενα FIFA.

Τις 2 πρώτες μέρες που έπαιζα το έκανα συνέχεια αλλά δεν δούλευε πάντα. Βασικά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα γιατί απ ότι είδα στο χθεσινό update είπαν ότι το διόρθωσαν. Βέβαια δεν έπαιξα από τότε. Ίσως όταν ξεκινήσει το mudial.

more_horiz
Μετά το update μήπως έγινε λίγο χάλια το gameplay? Το παρατήρησε κανείς;

more_horiz
Εμενα μου φαινεται οτι το PC μου σαν να το τρεχει καπως καλυτερα... ειναι δυνατον να το εκαναν optimize; Το gameplay ιδιο μου φαινεται...χανονται αχαστα γκολ και πασες ομως βγαινουν και μη ρεαλιστικες πασες.

more_horiz
Πραγματικά τώρα
Πληρώσατε 70€ για αυτο το σκουπίδι όπου κάθε χρόνο είναι ίδιο;
Τι να πω🤣🤣🤣🤣

more_horiz
SAX wrote:
Πραγματικά τώρα
Πληρώσατε 70€ για αυτο το σκουπίδι όπου κάθε χρόνο είναι ίδιο;
Τι να πω🤣🤣🤣🤣

Τουλάχιστον το σκουπίδι αποτελεί οντότητα και όχι ανυπαρξία. Τροφή για σκέψη...

more_horiz
Το 22 θεωρω σαν gameplay ηταν ανωτερο.

more_horiz
Από το 20 έχω να ασχοληθώ με FIFA. Αυτό που λέει ο Sax έχει μια δόση αλήθειας γιατί το παιχνίδι εδώ και χρόνια έχει την ίδια βάση και υπάρχουν μικροαλλαγές. Δεν μπορείς να τους αδικήσεις όμως όταν έχεις χτίσει μια τεράστια βάση χρηστών που έχουν μάθει και τους αρέσει με τα όσα αρνητικά το παιχνίδι. 

Ακόμη κι αν του χρόνου με την νέα ονομασία, την απουσία αρκετών αδειών και πιθανόν την έκδοση σε free to play σαν το efootball, το πιο πιθανό είναι να αυξήσει τα έσοδά του και όχι να τα μειώσει. Να αυξήσει τον αριθμό που θα παίζει FIFA και όχι να τον μειώσει. 

Και αν μπούμε και λίγο σε vs mode, από τη μεριά μου τουλάχιστον, επειδή κανένα δεν έχει το επιθυμητό gameplay, ανά χρονιές αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στα 2, ανάλογα το πόσο με έχει κουράσει το καθένα.

more_horiz
Φυσικά διότι αν πληρώσεις είναι αλλιώς το πραμα
Πως το λένε, αλλιώς το "εκτιμάς"
Αν ηταν φρι και αυτό θα ήταν διαφορετική η σύγκριση ίσως
Για μενα τα 70€ δεν αξίζουν
Μου θυμίζει το "ανέκδοτο"όπου ο άλλος εδινε σχεδόν τζάμπα τις πατάτες και δεν πατούσε κανένας αλλά παραδίπλα τις πουλούσε ακριβά και κάναν ουρές διότι νόμιζαν ότι είναι "καλύτερες"
Τι να κάνουμε τώρα;
Γούστο μου

more_horiz
Διπλο ποστ κατα λαθος,δεν μπορώ να το διαγράψω
Ας το σβήσει κάποιος

more_horiz
SAX wrote:
Φυσικά διότι αν πληρώσεις είναι αλλιώς το πραμα
Πως το λένε, αλλιώς το "εκτιμάς"
Αν ηταν φρι και αυτό θα ήταν διαφορετική η σύγκριση ίσως
Για μενα τα 70€ δεν αξίζουν
Μου θυμίζει το "ανέκδοτο"όπου ο άλλος εδινε σχεδόν τζάμπα τις πατάτες και δεν πατούσε κανένας αλλά παραδίπλα τις πουλούσε ακριβά και κάναν ουρές διότι νόμιζαν ότι είναι "καλύτερες"
Τι να κάνουμε τώρα;
Γούστο μου

Αν θες να παίξεις ένα mode τα σκας. Κι εγώ θα ήθελα να γλιτώσω το 80αρι γιατί παίζω αποκλειστικά fut αλλά τι να κάνουμε. Όπως θα τα έσκαγα και για το efootball αν ήταν επι πληρωμή στην αρχή για να παίξω my dream. 

Τα γούστα είναι γούστα. Άλλος μπορεί να γουστάρει φακές κι άλλος φασολάδα. Και τα 2 μέτρια αλλά έτσι είναι αυτά.

more_horiz
4 σελιδες μονο στο φιφα 23.... ή μεγαλωσαμε ολοι εδω μεσα και βαρεθηκαμε (δεν παιζουμε πια τοσο) ή ειναι πολυ μαπα το παιχνιδι.

more_horiz
Platini_Athens wrote:
4 σελιδες μονο στο φιφα 23.... ή μεγαλωσαμε ολοι εδω μεσα και βαρεθηκαμε (δεν παιζουμε πια τοσο) ή ειναι πολυ μαπα το παιχνιδι.
Ισχύουν και τα δύο που είπες νομίζω.. Very Happy Εγώ το πήρα μια εβδομάδα αφού βγήκε και ενάμιση μήνα μετά ήδη κλαίω τα 65 ευρώ που έδωσα και δεν έχω παίξει πάρα πολύ.. Το gameplay είναι ανέκδοτο και ειδικά μετά τα τελευταία update είναι λες και παίζεις αυτή τη βλακεία στα φιλικά που όλοι οι παίχτες παίρνουν boost σε ταχύτητα κτλ.. Τέρμα αφύσικο σε επιτάχυνση και ταχύτητα σε όλα πάσες κτλ.. Είχαν αυτή τη βλακεία με τους lengthy παίχτες που ήταν op και τώρα τους κάνανε όλους op και όλοι τρέχουν σαν τον Μπολτ στα 100 μέτρα..Μηδέν αδράνεια, βάρος, φυσικότητα..τίποτα..Hypermotion 2 και τα @@ μου κουνιούνται..

Λένε όλοι για content..Τι να το κάνω το content άμα το gameplay είναι έτσι..? Και σιγά το content να πούμε..Βάζουν εκεί 500 παίχτες στα objectives από ότι νά'ναι πρωταθλήματα που πρέπει ή κάνας καμμένος να είσαι που παίζεις απ'το πρωί ως το βράδυ για να τους κάνεις ή οπαδός των συγκεκριμένων ομάδων..Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος..Ή να grindάρεις σαν άρρωστος όλη μέρα να τους πάρεις να τους χώνεις στα sbc να ανοίγεις πακέτα και να παίρνεις τα @@ σου στο τέλος όπως συνήθως..Και καταλήγεις στο τέλος να περνάς περισσότερη ώρα στα μενού παρά στο παιχνίδι το ίδιο..

Τίποτα..παρωδία.. Εγώ προσωπικά δεν ξαναδίνω φράγκα σε αυτήν την εταιρεία για ποδοσφαιράκι.. Ίσως μόνο σε καλή έκπτωση black friday και εάν και εφόσον αλλάξουν νοοτροπία στο gameplay.. Κάτι που δεν το βλέπω να γίνει ούτε απ'του χρόνου που θα γίνει EA Sports FC..Θα συνεχίσουν στο ίδιο αφύσικο μονοπάτι αφού ακόμα πουλάνε τρελά και πολλοί γουστάρουν αυτόν τον αφύσικο τέρμα arcade εμετό.. Έφαγα τον παπά φέτος και το πήρα μπας και με δεύτερη χρονιά του hypermotion παρουσιάζανε κάτι πιο ρεαλιστικό αλλά ούτε καν.. Χειρότερα γίνεται χρόνο με το χρόνο από αυτήν την άποψη.. Βάζω να παίξω ένα ματς και με πιάνει αηδία.. λες και παίζεις NHL σε χορτάρι το έχουν καταντήσει.. Βάζω στο καπάκι δυο ματσάκια eFootball και ευχαριστιέμαι φυσικότητα και ρεαλισμό στο παιχνίδι.. Η διαφορά είναι μεγάλη ειδικά αν δοκιμάσεις το ένα μετά το άλλο.. Αν θέλεις να παίξεις λίγο μπαλίτσα σαν άνθρωπος και όχι looney tunes..

more_horiz
Τιποτα πρεπει να δωσουν ρεαλισμο στο παιχνιδι και να μειωσουν το pace (αν γινεται να πεφτει το σταμινα ωστοσο να γεμιζει η ενεργεια του παιχτη οσο δεν τρεχει στο μαξιμουμ....ποσα τρομερα σπριντ αλλωστε μπορει να κανει ενας ποδοσφαιριστης μεσα σε 90 λεπτα...)ακομα και στο FUT. Να μη χρειαζεται να εισαι Harry για να νικας με Καραμητρους. Βεβαια αυτο δεν θα γινει ποτε (money talks). Iσως τουλαχιστον, αν γινεται βεβαια, να το εκαναν ετσι ωστε οι κοντινες πασες να βγαινουν assisted και οσο μεγαλωνει η αποσταση να γινονται manual. Επισης να προβλεπουν και να προνοουν εκει στην ΕΑ οσους εξπλοιταρουν.... ωστε να μην γινονται ιντερστελαρ αφυσικα πραγματα, ονλαιν παντα.

more_horiz
PES το κι έγινε wrote:
Platini_Athens wrote:

Ισχύουν και τα δύο που είπες νομίζω.. Very Happy  Εγώ το πήρα μια εβδομάδα αφού βγήκε και ενάμιση μήνα μετά ήδη κλαίω τα 65 ευρώ που έδωσα και δεν έχω παίξει πάρα πολύ.. Το gameplay είναι ανέκδοτο και ειδικά μετά τα τελευταία update είναι λες και παίζεις αυτή τη βλακεία στα φιλικά που όλοι οι παίχτες παίρνουν boost σε ταχύτητα κτλ.. Τέρμα αφύσικο σε επιτάχυνση και ταχύτητα σε όλα πάσες κτλ.. Είχαν αυτή τη βλακεία με τους lengthy παίχτες που ήταν op και τώρα τους κάνανε όλους op και όλοι τρέχουν σαν τον Μπολτ στα 100 μέτρα..Μηδέν αδράνεια, βάρος, φυσικότητα..τίποτα..Hypermotion 2 και τα @@ μου κουνιούνται..

Λένε όλοι για content..Τι να το κάνω το content άμα το gameplay είναι έτσι..? Και σιγά το content να πούμε..Βάζουν εκεί 500 παίχτες στα objectives από ότι νά'ναι πρωταθλήματα που πρέπει ή κάνας καμμένος να είσαι που παίζεις απ'το πρωί ως το βράδυ για να τους κάνεις ή οπαδός των συγκεκριμένων ομάδων..Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος..Ή να grindάρεις σαν άρρωστος όλη μέρα να τους πάρεις να τους χώνεις στα sbc να ανοίγεις πακέτα και να παίρνεις τα @@ σου στο τέλος όπως συνήθως..Και καταλήγεις στο τέλος να περνάς περισσότερη ώρα στα μενού παρά στο παιχνίδι το ίδιο..

Τίποτα..παρωδία.. Εγώ προσωπικά δεν ξαναδίνω φράγκα σε αυτήν την εταιρεία για ποδοσφαιράκι.. Ίσως μόνο σε καλή έκπτωση black friday και εάν και εφόσον αλλάξουν νοοτροπία στο gameplay.. Κάτι που δεν το βλέπω να γίνει ούτε απ'του χρόνου που θα γίνει EA Sports FC..Θα συνεχίσουν στο ίδιο αφύσικο μονοπάτι αφού ακόμα πουλάνε τρελά και πολλοί γουστάρουν αυτόν τον αφύσικο τέρμα arcade εμετό.. Έφαγα τον παπά φέτος και το πήρα μπας και με δεύτερη χρονιά του hypermotion παρουσιάζανε κάτι πιο ρεαλιστικό αλλά ούτε καν.. Χειρότερα γίνεται χρόνο με το χρόνο από αυτήν την άποψη.. Βάζω να παίξω ένα ματς και με πιάνει αηδία.. λες και παίζεις NHL σε χορτάρι το έχουν καταντήσει.. Βάζω στο καπάκι δυο ματσάκια eFootball και ευχαριστιέμαι φυσικότητα και ρεαλισμό στο παιχνίδι.. Η διαφορά είναι μεγάλη ειδικά αν δοκιμάσεις το ένα μετά το άλλο.. Αν θέλεις να παίξεις λίγο μπαλίτσα σαν άνθρωπος και όχι looney tunes..

Και λίγα λες αδερφέ. Αφού ξέρεις ότι ποτέ δε διαφωνώ μαζί σου...

more_horiz
καθε χρονο δεν θα το παρετε λετε αλλα καθε χρονο τα δινετε τα 70αρια,προσωπικα το τελευταιο που αγορασα φουλ τιμη ηταν το 19,το 20 δεν το πηρα,το 21 το πηρα στα 20 ευρω καποια στιγμη τα χριστουγεννα,22 και 23 δεν τα ακουμπησα,το 22 το εδωσαν δωρο στο ps plus.

more_horiz
Που ξέρεις ποιός είμαι Βρόχο? Μάντης είσαι ή μήπως με πέρασες για άλλον? Μήπως χρησιμοποιείς το Predator του Μητσοτάκη και με υποκλέβεις? Very Happy Βασικά είμαι ο Ribo_10 / Delribo απ'τα προηγούμενα φόρουμ αλλά είπα ν'αλλάξω όνομα στο νέο φόρουμ έτσι για αλλαγή. Αλλά ίσως το αλλάξω ξανά γιατί νομίζω ότι είναι λίγο cringe Σεφερλίδικο το τωρινό μου όνομα.. Very Happy

Ξέχασα να πω πριν ότι και η μπάλα είναι πολύ κολλημένη στον παίχτη πλέον, είναι ένα και το αυτό και φαίνεται πολύ ψέμα. Όλα τα κοντρόλ τέλεια, η μπάλα κυριολεκτικά κολλάει στα σώματα και στα πόδια. Όλοι είναι Ροναλντίνιο..και όλα αυτά για να απλουστεύσουν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι και να μην παραπονιούνται τα νιάνιαρα στο FUT..Βλέπεις κάτι πάσες ψαλιδάκια στο κέντρο του γηπέδου..Τραγελαφικά πράγματα..Σε μια εποχή που η τεχνολογία προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αντί να βλέπουμε όλο και περισσότερο ρεαλισμό και φυσική στο παιχνίδι και σωστά δουλεμένη ΑΙ που να συμπεριφέρεται ρεαλιστικά, κάτι που θα ήταν και το φυσιολογικό και το πιο δύσκολο να γίνει..αυτοί διαλέγουν τον εύκολο δρόμο του να να απλουστεύουν κι άλλο το παιχνίδι και να πετσοκόβουν animations στο βωμό της αμεσότητας αντί να τα εμπλουτίζουν..

Όταν το πήρα κλασσικά για κάνα δύο εβδομάδες / ένα μήνα έπαιζε λίγο καλύτερα και πλέον μετά τα update έγινε το κλασσικό φουλ arcade ψέμα όπως γίνεται κάθε χρόνο μετά τα πρώτα patch..Να πεις ότι δεν το ήξερα..το ήξερα και είχα πει ότι δεν θα το πάρω αλλά πιάστηκα πάλι μ@λάκας και το πήρα με την ελπίδα ότι ίσως κάτι αλλάξει φέτος και θα είχε και το World Cup και ίσως παίξω και λίγο Career κτλ.. Τελικά δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά και παίζω eFootball..Το World Cup mode καταρχήν είναι φτωχό και έχουν βάλει μόνο δύο γήπεδα.. Για Career δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ έστω για λίγο κάποια στιγμή μες τη χρονιά γιατί και το gameplay δεν με κρατάει αλλά και η AI είναι τέρμα σπαστική και μονότονη.. Οι τύποι είναι τόσο άμπαλοι που δεν μπορούν να κάνουν την AI να βγάλει μια σέντρα..τι να λέμε τώρα.. Την έχουν κάνει να παίζει όπως οι sweats του online.. Πάνε συνέχεια απ'τα πλάγια και βάζουν συνέχεια τα ίδια sweaty γκολ με πασούλες στην μικρή περιοχή και εύκολο τελείωμα γιατί ''ξέρει'' ότι αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να σκοράρει.. οπότε γιατί να βγάζει σέντρες και να σουτάρει από μακρυά και να παίζει ρεαλιστικά.. ποιός τα χέζει αυτά.. αφού είναι boring ο ρεαλισμός να ούμε.. Παίζεις με την Μπέρνλι και την Στόουκ και παίζουν σαν την Μπάρτσα.. Μάλιστα σε πρόσφατο update έγραφε ότι κάνανε την AI να παίζει ακόμα πιο direct.. λες και δεν ήταν ήδη υπερβολικά direct και μονότονη ήδη.. Τα γήπεδα πάλι γίνονται χωράφια στην διάρκεια της χρονιάς στο Career λόγω pitch wear και δεν βάζουν καν μία απλά επιλογή στα settings για να το βάλεις στο off άμα θέλεις.. Παίζεις Μάρτη μήνα στο Emirates και μοιάζει λες και παίζεις σε γήπεδο τέταρτης κατηγορίας το χορτάρι.. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό το παιχνίδι για κάποιον που θέλει έστω κάποιον ρεαλισμό σε ένα ποδοσφαιράκι σε κανέναν τομέα..

more_horiz
Έλα ρε για άλλον σε πέρασα. 

Πάντως για τον ρεαλισμό που λες δε νομίζω να έχουμε παίξει ποδοσφαιράκι που να έχει ακολουθήσει τα τεχνολογικά άλματα. Το μόνο που το προσπάθησε ήταν το PES 2014 αλλά με λάθος τρόπο και χωρίς να είναι σωστά δουλεμένο και είδες τι έγινε. Κάτι προσπάθησαν να κάνουν με το efootball το αρχικό αλλά όπως είδες το παράτησαν και αυτό και ξαναγύρισαν στην πεπατημένη. 

Κατά τ' άλλα όλα ακολουθούν την απλότητα και την πεπατημένη. Και το efootball που λες ότι είναι πιο ποδόσφαιρο, το μόνο που υλοποιεί κάπως καλύτερα από το fifa είναι η στιβαρότητα των παιχτών και της μπάλας. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ basic. Και στο λέω που το έλιωνα πριν το update 2.0 που το διέλυσαν το παιχνίδι. Δεν μπορείς να παίξεις μπάλα καθώς όλα είναι αυτόματα και με το triple pressing που οι παίχτες δεν κουράζονται για κανένα λόγο ακόμη και με μηδέν αντοχή, απλά δεν παίζεις. Εκεί το σταμάτησα. Άσε που φτιάχνεις υπερομάδα τον πρώτο μήνα και χάνεται η μαγεία του mode που είναι και να χτίσεις ομάδα σιγά σιγά. 

Για την ΑΙ vs CPU εντάξει πλέον πρέπει να το ξεχάσετε για κάτι καλό γι αυτά τα ποδοσφαιράκια που το online είναι το no1 προτεραιότητα και το no2 είναι πολύ μακριά... 

Το gameplay του fifa το θεωρώ μέτριο αλλά όχι σε βαθμό να με χαλάει μιας και παίζω αποκλειστικά FUT και μαζί με το εξαιρετικό content (διαφωνώ που λες ότι δεν έχει καλό content) με κρατάει αρκετό καιρό.

more_horiz
Δηλαδή σε χαλάει η πίεση στο EF και δεν σε χαλάει στο Φίφα που ο άλλος απλά με το πάτημα ενός κουμπιού βάζει constant pressure και όλοι του οι παίχτες γίνονται καμικάζι και ξαφνικά και οι 10 παίχτες σου είναι όλοι κλεισμένοι και τέρμα μαρκαρισμένοι και δεν μπορείς ούτε να κλ@σεις..? Στο Φίφα είναι ακόμα πιο op και ψέμα η υλοποίηση του pressing.. Και οι 10 παίχτες του είναι κολλημένοι σαν σαρδέλες πάνω στους 10 δικούς σου.. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό στην πραγματική μπάλα.. είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μαρκάρεις έτσι ως ομάδα.. Στο EF θα σε πιέσει με 1-2 άντε στη χειρότερη 3 παίχτες αλλά πάνω σε αυτόν που έχει τη μπάλα αλλά πάλι θα έχεις επιλογή για πάσα.. Και επιπλέον θα αφήσει κενά και τρύπες ο άλλος αν πιέζει σαν τρελός και μπορείς να τις εκμεταλλευθείς.. Στο Φίφα με constant pressure κατά 99% έχεις χάσει τη μπάλα..

Επιπλέον στο τωρινό version του EF το 2.2 η άμυνα έχει γίνει λιγότερο αυτόματη σε σχέση με πριν και το pressing λιγότερο op να ξες.. Μπορείς να παίξεις ωραία μπάλα και γενικά αυτά που βλέπεις να γίνονται στον αγωνιστικό χώρο βγάζουν νόημα τις περισσότερες φορές και θα μπορούσες να τα δεις και σε ένα πραγματικό ματς.. Δεν είναι μόνο η στιβαρότητα.. Είναι τα ολοκληρωμένα και σε ρεαλιστική ταχύτητα animations , ο ανθρώπινος ρυθμός , η ρεαλιστική ταχύτητα σε πάσες και σουτ , η κίνηση των παιχτών και οι αντιδράσεις τους , η μπάλα που αποτελεί ξεχωριστή οντότητα και μπορεί να σου φύγει και σε ένα κοντρόλ και δεν κολλάει στα πόδια και στα σώματα όπως στο Φίφα..

Αυτό με την υπερομάδα που φτιάχνεις σχετικά γρήγορα εντάξει ισχύει αλλά στην τελική στο χέρι σου είναι με τι παίχτες θες να παίζεις..Εγώ έχω πολλούς παιχταράδες αλλά δεν παίζω συνέχεια με τους ίδιους παίχτες..Αλλάζω την ομάδα και παίζω και με πολλούς άλλους για να μη βαριέμαι.. Και πλέον έχουν προστεθεί και κάποια κυπελλάκια που παίζεις πχ μόνο με 2100 strength ομάδα και πρέπει να είναι και ίδιας εθνικότητας οι παίχτες οπότε σου δίνει ένα κίνητρο παραπάνω να δοκιμάζεις και νέους πιο νορμάλ παίχτες.. Πάντως και στο Φίφα σχετικά γρήγορα φτιάχνεις αξιοπρεπής ομάδα ντάξει..δεν είναι ότι θα σου πάρει και μισό χρόνο.. Εγώ χωρίς να έχω παίξει καν πολύ σε 3-4 εβδομάδες είχα 85 rating ομάδα από Premier οι περισσότεροι και αρκετοί πρωτοκλασάτοι όπως Allison, Varane, Robertson κτλ..

Η γνώμη μου για το content είναι ότι άμα δε λέει το gameplay τότε δεν το σώζει το content κανένα παιχνίδι.. Και ντάξει rivals και champions παίζουν όλοι τώρα κακά τα ψέμματα.. Άντε και κάνα φιλικό να πάρουν καμιά κάρτα για τα swaps.. Θες να μου πεις δηλαδή ότι τώρα κάθεσαι και ξημεροβραδιάζεσαι για κάτι ότι νά'ναι κάρτες από Τουρκίες και Βέλγια και MLS ή κάθεσαι να βάζεις 20 γκολ και 15 ασίστ με Championship παίχτες στα squad battles..? Ότι νά'ναι.. Τελοσπάντων εννοείται ο καθένας παίζει ότι γουστάρει και τον γεμίζει.. Κουβέντα να γίνεται..

more_horiz
Τι λετε τωρα για γουστα και φραγκα
εγω το αγορασα το επαιξα - τωρα εχω σταματησα να παιζω και πηγα και αγορασα το 21
Οτι του καυλωσει του καθενος κανει. Δεν υπαρχει κριτηριο.
Αν ειναι να μπαινουμε να γραφουμε ποια εταιρια ειναι καλυτερη το εχουμε χασει.
Και να σας θυμισω οτι ολοι πελατες ειμαστε!

more_horiz
@PES το κι έγινε, επειδή αυτή τη συζήτηση την έχουμε κάνει άπειρες φορές και γενικά μου αρέσουν τα επιxειρήματα και η κουβέντα για το gameplay, αυτό που θα πω είναι ότι πλέον κανένα παιχνίδι από τα δύο δε με χαλάει σε gameplay τόσο, ούτε όμως το θεωρώ κορυφή. Για κανένα. Επομένως σωστά λες ότι το κόντεντ δεν έχει νόημα αν δε σου αρέσει το gameplay. Για σένα. Για μένα όμως όπως είπα είναι εντάξει με τα πολλά προβλήματα. Οπότε το content παίζει τεράστιο ρόλο. Τεράστιο. Πιθανώς αν είχαν ακριβώς το ίδιο content αν συνέχιζα να έπαιζα efootball. Αλλά ήρθε το 2.0 μαζί με το μηδαμινό περιεχόμενο και με κούρασε. Δε σημαίνει ότι δε θα επιστρέψω. Μόλις με κουράσει το FUT δηλαδή. 

Αυτό που λες με την πίεση έχεις δίκιο αλλά ξέχασες μια σημαντική λεπτομέρεια. Στο φίφα οι παίχτες είναι πιο ευκίνητοι οπότε σου επιτρέπει να ξεφύγεις και να κάνεις ενέργειες πιο εύκολα. Στο efootball επειδή είναι λίγο δυσκίνητο, ακόμη και σε παίχτες τύπου Messi, μαζί με το delay που έχει συχνά, είναι ο λόγος που το κάνει τις περισσότερες φορές unplayable. Επίσης το διόρθωσαν αρκετά το pressing στο FIFA και δεν το βλέπεις τόσο έντονα όσο στην αρχή. 

@Foxes αδιαφορώ για τις εταιρίες. Παίζω αυτό που με εκφράζει κάθε φορά. Αυτή τη στιγμή FIFA 23.

more_horiz
Ερώτηση κομβικής σημασίας, πριν το δισκάκι γίνει φρίσμπι. Υπάρχει κάποιο option να σταματάει την ΑΙ να γίνεται FIFA street με το που πλησιάζει ειδικά την περιοχή μου ή είναι by default το gameplay έτσι;

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply