Που ξέρεις ποιός είμαι Βρόχο? Μάντης είσαι ή μήπως με πέρασες για άλλον? Μήπως χρησιμοποιείς το Predator του Μητσοτάκη και με υποκλέβεις?
Βασικά είμαι ο Ribo_10 / Delribo απ'τα προηγούμενα φόρουμ αλλά είπα ν'αλλάξω όνομα στο νέο φόρουμ έτσι για αλλαγή. Αλλά ίσως το αλλάξω ξανά γιατί νομίζω ότι είναι λίγο cringe Σεφερλίδικο το τωρινό μου όνομα..
Ξέχασα να πω πριν ότι και η μπάλα είναι πολύ κολλημένη στον παίχτη πλέον, είναι ένα και το αυτό και φαίνεται πολύ ψέμα. Όλα τα κοντρόλ τέλεια, η μπάλα κυριολεκτικά κολλάει στα σώματα και στα πόδια. Όλοι είναι Ροναλντίνιο..και όλα αυτά για να απλουστεύσουν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι και να μην παραπονιούνται τα νιάνιαρα στο FUT..Βλέπεις κάτι πάσες ψαλιδάκια στο κέντρο του γηπέδου..Τραγελαφικά πράγματα..Σε μια εποχή που η τεχνολογία προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αντί να βλέπουμε όλο και περισσότερο ρεαλισμό και φυσική στο παιχνίδι και σωστά δουλεμένη ΑΙ που να συμπεριφέρεται ρεαλιστικά, κάτι που θα ήταν και το φυσιολογικό και το πιο δύσκολο να γίνει..αυτοί διαλέγουν τον εύκολο δρόμο του να να απλουστεύουν κι άλλο το παιχνίδι και να πετσοκόβουν animations στο βωμό της αμεσότητας αντί να τα εμπλουτίζουν..
Όταν το πήρα κλασσικά για κάνα δύο εβδομάδες / ένα μήνα έπαιζε λίγο καλύτερα και πλέον μετά τα update έγινε το κλασσικό φουλ arcade ψέμα όπως γίνεται κάθε χρόνο μετά τα πρώτα patch..Να πεις ότι δεν το ήξερα..το ήξερα και είχα πει ότι δεν θα το πάρω αλλά πιάστηκα πάλι μ@λάκας και το πήρα με την ελπίδα ότι ίσως κάτι αλλάξει φέτος και θα είχε και το World Cup και ίσως παίξω και λίγο Career κτλ.. Τελικά δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά και παίζω eFootball..Το World Cup mode καταρχήν είναι φτωχό και έχουν βάλει μόνο δύο γήπεδα.. Για Career δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ έστω για λίγο κάποια στιγμή μες τη χρονιά γιατί και το gameplay δεν με κρατάει αλλά και η AI είναι τέρμα σπαστική και μονότονη.. Οι τύποι είναι τόσο άμπαλοι που δεν μπορούν να κάνουν την AI να βγάλει μια σέντρα..τι να λέμε τώρα.. Την έχουν κάνει να παίζει όπως οι sweats του online.. Πάνε συνέχεια απ'τα πλάγια και βάζουν συνέχεια τα ίδια sweaty γκολ με πασούλες στην μικρή περιοχή και εύκολο τελείωμα γιατί ''ξέρει'' ότι αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να σκοράρει.. οπότε γιατί να βγάζει σέντρες και να σουτάρει από μακρυά και να παίζει ρεαλιστικά.. ποιός τα χέζει αυτά.. αφού είναι boring ο ρεαλισμός να ούμε.. Παίζεις με την Μπέρνλι και την Στόουκ και παίζουν σαν την Μπάρτσα.. Μάλιστα σε πρόσφατο update έγραφε ότι κάνανε την AI να παίζει ακόμα πιο direct.. λες και δεν ήταν ήδη υπερβολικά direct και μονότονη ήδη.. Τα γήπεδα πάλι γίνονται χωράφια στην διάρκεια της χρονιάς στο Career λόγω pitch wear και δεν βάζουν καν μία απλά επιλογή στα settings για να το βάλεις στο off άμα θέλεις.. Παίζεις Μάρτη μήνα στο Emirates και μοιάζει λες και παίζεις σε γήπεδο τέταρτης κατηγορίας το χορτάρι.. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό το παιχνίδι για κάποιον που θέλει έστω κάποιον ρεαλισμό σε ένα ποδοσφαιράκι σε κανέναν τομέα..